فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ مصداق آدم از اینجا مانده از آنجا رانده
🔺حالا نه پدرت را داری، نه مکرون! مصی علینژاد که بعد از دیدار با مکرون ذوقزده شده و نوشته بود پدرم هوایم را نداشت اما مکرون دارد، حالا میگوید مکرون هم پشت او را خالی کرده است.
قرآن میگوید که شیطان با شما همینگونه رفتار میکند، پشتت را خالی میکند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 چه کسی باید دبیر شورای عالی فضای مجازی شود؟
🔸جایگاه شورای عالی فضای مجازی در کشور و حواشی این روزهای آن
✍عباس طاهری
🔹تغییر دولت و استقرار دولتمردانی با رویکرد انقلابی و مردمی، فعالان حوزه فضای مجازی را به تحول در این عرصه امیدوار نمود و امید به فهم ماهیت زیستبومی و تمدنی فضای مجازی، توجه به ابعاد مختلف فضای مجازی به جای تأکید غالب بر بعد امنیتی و فنی فضای مجازی، تغییر رویکرد نسبت به شورایعالی فضای مجازی و پذیرش آن بهعنوان محور مدیریت فضای مجازی را در دلها زنده کرد. اما با گذشت یک سال و نیم از آغاز دولت تغییری در دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی اتفاق نیفتاد. شاید علت این امر را باید در خطیر بودن این جایگاه جستجو کرد.
🔹شورای عالی فضای مجازی امروز به عنوان قرارگاه مدیریت فضای مجازی کشور و سیاست گذار حکمرانی تا چه اندازه مقبولیت و قدرت دارد؟ کارآمدی مصوبات آن و نفوذ آن در دستگاه های متولی سیاست هایش و بازوهای حکمرانی دیجیتال چقدر است؟
🔹بر اساس پژوهشی که سال ۹۸ از جمعی از خبرگان انجام شد، شورای عالی فضای مجازی را تنها ۱۸ درصد در تحقق سیاستهایش موفق دانسته بودند. همین آمار نشان میدهد که شورای عالی فضای مجازی ضعفهایی در مدیریت خود دارد.
🔹 باید عملکرد این مرکز در موضوعات مختلف ارزیابی شود. آیا مرکز ملی فضای مجازی در حوزه فضای مجازی فعال و به روز است و توان واکنش سریع به موضوعات دارد؟ آیا دبیر شورا و رئیس مرکز توانسته اند همگرایی بین دستگاهی را برای پیش برد اهداف جمهوری اسلامی ایجاد کند؟
🔻نگاه سیاسی، قتلگاه تصمیمات عقلانی
🔹نگاه سیاسی عموما بر تصمیمات شورا حاکم است در صورتی که باید نگاه سیاست گذار در بر گیرنده ضروریات حکمرانی برای همه مردم ایران و نگاه های مختلف باشد.
🔹وقتی عنوان می شود غلبه دیدگاههای سیاسی بر تصمیمات شورای عالی فضای مجازی وجود دارد یعنی وقتی طرحی مانند طرح حمایت از کاربران فضای مجازی (که در یک رویکرد سیاسی تخریبی در فضای مجازی به طرح صیانت معروف شد) مطرح میشود به دلیل پررنگ بودن نگاههای سیاسی در چنین طرحی بجای توجه به ضروریات حکمرانی در کشور که از پایه های بدیهی حفظ استقلال مجازی کشور است، توجهات به سمت صدای بلند شده کاربران (گاها ترول و سایبری) جلب شده و همین امر باعث میشود تصمیمگیری در مورد چنین طرحی که مبنای قانون گذاری در فضای مجازی بود و در بسیاری از کشورها مانند آن تهیه و اجرا شده است به سختی امکانپذیر شود. بروز و ظهور این تعلل را می توان در دعوای این روزهای فضای مجازی جستجو کرد.
🔹عدهای به حق به دنبال استقلال در فضای مجازی هستند و قصد گسترش پلتفرمهای بومی را دارند و در مقابل عده دیگری نیز به دنبال آزادی در فضای مجازی هستند. نتیجه عدم وجود تصمیم های حکمرانی در کشور تقابل این دو گروه را رقم زده است و راهکاری در حال حاضر در پیش چشم وجود ندارد.
🔻کشتی بان را سیاستی دگر باید ...
🔹گزینه هایی که این روزها در افواه و گاه یادداشت ها به عنوان دبیر آتی پیشنهاد می شوند در بررسی اولیه فاقد توانمندی برای انجام نکات فوق هستند چرا که امروزه وضع طوفان زده و یله و رهای فضای مجازی کشور ناخدایی می خواهد که نسبت به مهمترین مسئله این فضا یعنی رفع مسئله ولنگاری فضای مجازی و بی شکلی ساختار حکمرانی ملی و همچنین مقهور بودن در مقابل در نظام حکمرانی خارجی، طرح و ایده داشته باشد و با نگاهی انقلابی، خواست های رهبر معظم انقلاب و مردم ایران را به پیش برده و از مخالفت های احتمالی و جریان مروج وابستگی به غرب و ساختارهای غربی و شرقی در فضای مجازی، ترسی به دل راه ندهد. بخشی از این ویژگی ها، ویژگی دوران جوانی و بخشی دیگر ویژگی های یک فرد انقلابی است.
🔹بر این اساس جوان انقلابی بودن اصلی ترین ویژگی شخصی چنین شخصی خواهد بود. علاوه بر این، شاخصهای دیگری چون اشراف بر روندها و تحولات بینالمللی سایبری، مقبول و شناختهشده بودن، عقلانیت و صبر استراتژیک، قدرت اقناع، در کنار دانش چندبعدی حکمرانی فضای مجازی از جمله ویژگیهای این فرد است تا بتواند بدین واسطه بتواند ارکان مختلف حکمرانی در حوزه فضای مجازی راهبری نماید و فضای مجازی را در خدمت توسعه کشور به پیش ببرد.
🔹از سمت دیگر ترکیب چند وجهی فضای مجازی که شامل فناوری، اقتصاد، فرهنگ و امنیت و... است می طلبد که شخص جایگزین نسبت به ابعاد مختلف تحولآفرین و شکلدهنده نظامهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... فضای مجازی و نه صرفاً بعد فنی آن، دانش و تخصص داشته باشد.
🔹حال باید دید رییس جمهور در انتخاب دبیر جدید شورا کدام یک از مسائل فوق را در نظر خواهد گرفت و ریل جدید سیاست گذاری در شورای عالی فضای مجازی به کدام سمت خواهد رفت.
متن کامل در شماره ۵۱۰ هفتهنامه ۹دی
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
سلام آقای رسایی شما که رسانه داری لطفا به شهردار تهران بگید به جای راهاندازی حزب جدید یه کم به مسائل تهران برسه، خصوصآ ترافیک تهران، تو خیابون پیروزی، مدتی است ورودی به امام علیع را بستن و ورودی را حدود ۴۰۰ متر آوردن عقبتر! این کار هیچ تاثیری که در ترافیک نداشته، برعکس باعث ایجاد ترافیک هم شده گاهی ترافیک میزنه توی خیابون پیروزی
#پیامهای_مردمی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تصویر یک دزد فراری در موزه بانک ملی!
🔰 حمید رسایی: بانک ملی در موزه خود، تصویر رؤسای دورههای مختلف را نصب کرده است. در میان این تصاویر، یک قاب به تصویر نقاشی یکی از بیشرفترین موجودات دوپا اختصاص یافته اما بدون هیچ توضیحی! جالب اینجاست که این نقاشی در سال ۱۴۰۰ نقاشی شده است!
نصب تصاویر رؤسای سازمانها در برخی مجموعهها با توجیه ثبت تاریخ، امری مرسوم است بویژه در مکانی که به عنوان موزه تعیین شده است، اما سؤال این است که چرا در این موزه، هیچ اثری از مشارکت وی در اختلاس سه هزار میلیاردی در بانک ملی نیست! چرا ذیل تصویر این بیشرف، هیچ تذکری به خیانت او و پناهندگیاش به کانادا نشده؟ چرا به اتهام وی به اخلال در نظام اقتصادی و اخذ رشوه توسط دادگاه انقلاب اسلامی نشده؟ آیا اینها جزو تاریخ نیست؟
منتظر توضیحات مسئولان بانک ملی هستیم.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
تقدیر و تجلیل از حجتالاسلام حمید رسایی توسط فرمانده کل سپاه و فرمانده بسیج در اختتامیه مرحله نهایی چهارمین رویداد محتوای دیجیتال بسیج به عنوان یکی از فعالین برتر فضای مجازی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
اختتامیه مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در سالن ۵ آذر سازمان بسیج برگزار شد. این رقابتها برای چهارمین سال و با همت سازمان فضای مجازی بسیج برگزار شد و تیمهای شرکت کننده در سه محور تولید بازیهای رایانه ای، انیمیشن و نرم افزار ویژه تلفن همراه به رقابت پرداخته بودند.
در مرحله نخست این رویداد بیش از چهار هزار نفر در آبان ماه امسال رقابت کردند و مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال با حضور صد و هیجده تیم و ۶۰۰ برگزیده برگزار شد و توسط سردار سلامی فرمانده کل سپاه از آنها تجلیل شد.
در این مراسم، ضمن اهدای جوایز به نفرات برتر، از خانواده برخی شهدای مقابله با آشوبهای اخیر و فعالین برتر و چهرههای تاثیرگذار سال تقدیر و تجلیل شد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1