فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ پاسخ حمید رسایی به یک پرسش افکار عمومی:
چرا رهبر معظم انقلاب جلوی اقدامات روحانی را نگرفتند؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 225 ام می خوانید:
🔰رأی مردم به عدم کفایت روحانی
🔸خیز نمایندگان مجلس برای عزل روحانی در حالی است که به نظر می رسد ملت زودتر از خانه ملت تصمیم خود را گرفته اند
♦️«بی کفایتی روحانی» برای اداره کشور حالا دیگر سکه رایج محافل مختلف مردمی است؛ نیازی پیمایشهای علمی و رفراندوم هم ندارد کافی است در هر نقطه ای از شهر و با هر فرد یا جمعی از مردم سر صحبت را درباره مشکلات معیشتی باز کنید تا دل پر آنها از روزگاری که بی تدبیری های دولت تدبیر برایشان به ارمغان آورده را با چشم ببینید.
♦️نارضایتی مردم از روحانی و دولتش فراگیر شده است؛ این را می شود از سخنان نمایندگان شهرهای مختلف هم فهمید. جمعی از نمایندگان دغدغه مند تا کنون چندین بار با استناد به خواسته ها و مطالبات مردمی از آنها اقدام به سوال از رئیس جمهور کرده اند که آخرین مورد آن تقدیم سوالی با 74 امضا به هیئت رئیسه مجلس بود. اما این سوال هم همچنان منتظر عبور از سد فشار حمایتی رئیس مجلس از روحانی است.
♦️در حالی که جمع قابل توجهی از نمایندگان به عنوان وکلای ملت خواستار بیان حقوقی و قانونی عدم رضایت مردم از دولت هستند، علی لاریجانی همچنان در عمل دست از حمایت روحانی بر نمی دارد؛ هر چند فشارهای مردمی به حدی است که او را هم مجبور کرده سخنانی در تذکر به دولت بر زبان براند!
♦️در این شرایط و در حالیکه نوشتن بیانیه معمولا توسط گروه های مردمی، دانشجویی و اصناف برای بیان مطالبات و یا اعتراضات امری رایج است و معمولا توسط کسانی نوشته می شود که خود دارای قدرت اجرایی نیستند، هفته گذشته 193نفر از نمایندگان در بیانیهای، خواهان تغییر حداکثری کابینه حسن روحانی شدند.
♦️در این بیانیه کوتاه ضمن تشکر از تغییر رییس بانک مرکزی، نمایندگان خواهان تغییر حداکثری کابینه دولت شده اند:
«این اقدام به عنوان نقطه آغاز اصلاحات خوب است ولی محدود کردن تغییرات به یک مورد پاک کردن صورت مساله است. بر این اساس همچنان که در گذشته نیز یادآور شدیم شرایط کنونی اقتضای تغییرات حداکثری را دارد و خیر و صلاح کشور در تغییرات حداکثری کابینه است.»
♦️در حالی تعداد زیادی از نمایندگان مجلس خواستار اصلاح کابینه توسط خود دولت شده اند که طبق قانون اساسی نمایندگان وظیفه دارند تا وزرای ناکارآمد را استیضاح کنند. طبق قانون ده نماینده مجلس توانایی دارند تا با امضای طرح استیضاح، ظرف ده روز وزرای اقتصادی دولت را ملزم به پاسخگویی در حوزه تحت اختیارشان کنند. با این وجود مشخص نیست چرا این 193 نماینده با اینکه بی تفاوتی و ناکارآمدی اقتصادی دولت را ملاحضه می کنند حاضر به استیضاح و تغییرات در قوه اجرایی نمی شوند و همچون افراد کم قدرت به بیانیه نویسیهای فرمایشی بسنده می کنند؟
♦️چندین بار اقدام نمایندگان برای استیضاح هم به طرز عجیبی در مجلس تحت امر علی لاریجانی با این عنوان که امضای نمایندگان از حدنصاب افتاده به شکست منجر شده است. افشاگری یکی از نمایندگان مجلس هم نشان می دهد مانع تراشی فراوانی از سوی حامیان دولت برای استیضاح ها صورت می گیرد.
♦️به طور مثال حاجی دلیگانی در مورد از دسترس خارج شدن استیضاح وزیر اقتصاد می گوید: «بدنبال طرح استیضاح وزیر اقتصاد دیپلماسی فعالی در مجلس راه افتاده و رایزنی گسترده با نمایندگانی که طرح را امضا کرده و حتی آنهایی که استیضاح را امضا نکردهاند نیز ایجاد شده است.... برای انصراف از استیضاح افراد زیادی نیز سراغ بنده آمدند و با مطرح کردن مواردی مثل اینکه در این شرایط که وزیر همشهری شماست کوتاه بیایید اما بنده به هیچ عنوان چنین مباحثی را قبول نکردم.»
♦️نمایندگان مجلس باید پاسخگو باشند که چرا استیضاح وزرای اقتصاد، صنعت، کار، مسکن که بیشترین مشکلات مردم را به خود اختصاص داده اند پیگیری نمی کنند و حتی در مواردی که اقدام کرده اند قاطعانه با وزرای ناکارآمد برخورد نکرده اند. نمونه آن سه بار استیضاح وزیر راه و شهرسازی است که علی رغم روشن بودن کارنامه به شدت ضعیف وی هنوز به صندلی این وزارت خانه تکیه زده است.
🔰طرح عدم کفایت سیاسی و استیضاح روحانی در مجلس به نتیجه می رسد؟
♦️در عین حال عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تهیه طرح عدم کفایت سیاسی و استیضاح حسن روحانی رئیس جمهور در مجلس خبر داد. حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح در جلسه روز سه شنبه گذشته مجلس تهیه شده، گفت: نمایندگان از فراکسیونهای امید، مستقلین و ولایی این طرح را تهیه کرده و در حال جمع آوری امضاء برای آن هستند.
🔸متن کامل این گزارش را می توانید در صفحه گزارش سیاسی 9دی 225 ام بخوانید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
شدیدترین تحریمها پس از فتنه سال ۸۸ اعمال شد (قطعنامه ۱۹۹۲)
بسیاری از حامیان فتنه و کودتای سال ۸۸ اکنون در دولت روحانی مسئوليت دارند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
📽 حتما ببینید
♻️ شما در مرحله چهارم شوک درمانی هستید
دولت ناکارآمد است؟
خیر، اتفاقا بسيار کار آمد است!
کارآمد در شوک درمانی...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی راست میگوید، بعد از برجام ما هر روز شاهد یک گشایش هستیم، مثل گشایشی که برای خانواده رییس سابق بانک مرکزی (ولی الله سقف) ايجاد شد و اقامت استرالیا گرفتند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
از وقتی اين موضع غلط العبادی منتشر شده، دقيقا کسانی جیغ بنفش میکشند و جمهوری اسلامی را بخاطر سياست حمایتی از مسلمانان عراق ملامت میکنند که خود به نوع دیگری حرف العبادی را در داخل میزدند! قطعا سیاست یکدلی و دفاع دولتها و ملتها مظلوم از یکدیگر در برابر ظلم مستکبرین، راه حل پایان این ظلمهاست.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ ذلت، عاقبت امیدواران به کدخدا
حيدر العبادی، فکر میکرد اگر با تحریمهای آمریکا علیه ملت ایران همراهی کند، غربیها او را میپذيرند! غافل از اینکه نظام سلطه، برای پادوهایش هیچ ارزشی قائل نیست.
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 326 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸قربانی روحانی
🔹هرچند عملکرد ربیعی در وزارت کار ضعیف بود اما آیا استیضاح او به تلاشهای علی لاریجانی برای عدم استیضاح روحانی ارتباط دارد؟
🔹تحلیل 9دی از استیضاح علی ربیعی و بررسی سه گمانه درباره علل استیضاح
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 326 ام می خوانید:
💠 قربانی روحانی/ بخش اول
🔸هرچند عملکرد ربیعی در وزارت کار ضعیف بود اما آیا استیضاح او به تلاشهای علی لاریجانی برای عدم استیضاح روحانی ارتباط دارد؟
🔰 بالاخره مجلس اولین قدم برای استیضاح یک وزیر دولت اعتدال را برداشت. اسیتضاح «علی ربیعی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همه حواشی آن رای آورد و وی اولین وزیری است که باید کابینه روحانی را ترک کند. نمایندگان با 129 رای مثبت، 111 رای منفی، 3 رای ممتنع از مجموع 243 رای ماخوذه با ابقای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سمت خود مخالفت کردند.
🔰درباره این اقدام مجلس تحلیلهای متفاوتی از سوی کارشناسان سیاسی ارائه می شود. آنچه البته در میان همه این تحلیلها مشترک است ضعف عملکرد ربیعی در وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی است که بالاخره پوششهای مفصل رسانه ای از اقدامات او حتی در صدا و سیما هم جواب نداد و ربیعی صندلی وزارت را ترک کرد.
🔰افشاگری های نمایندگان موافق استیضاح هم در نوع خود جالب توجه بود؛ مسائلی که درباره مدیریت ربیعی توسط نمایندگان مطرح شد با ژست های طرفداری از محرومین و مستضعفینی که ربیعی در رسانه ها می گرفت تناقض داشت.
🔰اما درباره پشت پرده و واقعیت این استیضاح اظهار نظرها متفاوت است. ناظران سیاسی طی این پنج سال هیچگاه مجلس و شخص رئیس مجلس را اینگونه فعال در مخلفت با یکی از اعضای دولت ندیده بودند.
1⃣ استیضاح ربیعی؛ گام اول
🔰با توجه به اخبار هفته های اخیر مجلس و تلاش جمعی از نمایندگان برای استیضاح روحانی و چندین وزیر دولت، این گمانه تقویت می شود که استیضاح ربیعی گام اول مجلس در پاسخ به مطالبات مردم برای بهبود وضعیت معیشتی است. گامی که قرار است با استیضاح دیگر وزرا به ویژه وزرای اقتصادی دولت و حتی سوال از روحانی یا استیضاح او تکمیل شود.
🔰تحقق این گمانه خوش بینانه، هر چند مطلوب مردم است اما با توجه به سوابق مجلس دهم و ترکیب سیاسی نمایندگان آن و همچنین حمایتهای بی دریغ علی لاریجانی از روحانی، بعید به نظر می رسد.
🔰آنچه این عدم تحقق را محتمل تر می کند شروع استیضاح از وزیری است که در به وجود آمدن وضعیت فعلی نقش چندم را بازی می کند؛ اگر نمایندگان قصد حل مشکلات مردم را دارند چرا از وزرای اقتصاد یا صنعت یا سوال از رئیس جمهور درباره رئیس کل بانک مرکزی و وضعیت ارز و سکه شروع نکردند؟
2⃣ ربیعی؛ قربانی روحانی
🔰اما گمانه محتمل تری هم وجود دارد؛ برخی معتقدند ربیعی قربانی دیگر وزرا و حتی خود روحانی شد. در کنار نکات پیش گفته درباره گمانه قبلی، اگر این را هم اضافه کنیم که روحانی در نامه به رئیس مجلس، تلویحا تهدید کرده است که در صورت حضور در مجلس افشاگریهایی خواهد کرد، احتمال گمانه دوم یعنی قربانی شدن ربیعی تقویت خواهد شد.
🔰ضمن آنکه حواشی روز استیضاح هم موید همین گمانه بود. وقتی یکی از نمایندگان موافق استیضاح پشت تریبون مجلس قرار گرفت از مکالمه خود با معاون پارلمانی دولت، درباره این استیضاح سخن گفت که باعث حاشیههایی در مجلس شد.
🔸ادامه در قسمت بعد 👇👇
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 326 ام می خوانید:
💠 قربانی روحانی/ بخش پایانی
🔸هرچند عملکرد ربیعی در وزارت کار ضعیف بود اما آیا استیضاح او به تلاشهای علی لاریجانی برای عدم استیضاح روحانی ارتباط دارد؟
🔰حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در جریان بررسی استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در مخالفت با عملکرد ربیعی و موافق استیضاح روایت کرد: «چند روز پیش با آقای امیری معاون پارلمانی رئیسجمهور صحبت کردم که بین ربیعی و کرباسیان چه کنیم؟ به من گفت از کرباسیان دفاع کنید اما ربیعی را خودتان میدانید!»
🔰موضوعی که این شائبه را به وجود آورد که دولت میخواهد ربیعی را قربانی کند تا دیگر وزرای اقتصادی خود از جمله کرباسیان، از استیضاح در امان بمانند.
سخنان مقصودی درباره مکالمهاش با معاون پارلمانی دولت، سبب شد تا حسینعلی امیری نامه ای به مجلس ارائه دهد و تاکید کند که او و دولت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حمایت میکند.
🔰به هر صورت این روزها از یک سو نمایندگان تحت فشار افکار عمومی قرار دارند و از سوی دیگر لابی های دولت در مجلس همچون گذشته فعال عمل می کنند؛ حضور علی لاریجانی در صندلی ریاست مجلس به عنوان جدی ترین حامی روحانی هم فاکتور مهمی در تحلیل شرایط است؛ بنابراین شاید کم هزینه ترین راه برای مجلس که همه طرفهای ماجرا را هم راضی نگه دارد همین کار بود تا هم مردم را کمی آرام کند و هم دولت را راضی نگه دارد.
3⃣ علت استیضاح؛ اختلافات درونی دولت
🔰گمانه سومی هم برای استیضاح ربیعی در برخی محافل سیاسی مطرح شده است که البته تنها در حد گمانه است و نشانه های آشکاری برای تایید ندارد؛ هر چند اخبار پنهانی تایید نشده از درون دولت و مجلس موید این گمانه نیز هستند.
🔰برخی تحلیلگران بر پایه این اخبار، معتقدند ربیعی به علت اینکه در پاره ای از موارد سیاسی به ویژه مسائلی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری 1400 با خط مشی تیم روحانی و دولت همراهی نکرده است، با غضب روحانی روبرو شده و مجلس با چراغ سبز علی لاریجانی ربیعی را استیضاح کرده است.
🔰در مجموع باید گفت هر چند ضعف مدیریتی ربیعی غیر قابل انکار است و رفتن او ناراحت کننده نیست؛ اما اگر مجلس این روند را در مطالبه گری از دولت ادامه ندهدنمی تواند امیدی به بهبود اوضاع اقتصادی مردم داشته باشد. روزهای آینده درستی هر یک از این گمانه ها را روشن خواهد کرد. آزمون سختی پیش روی نمایندگان مردم قرار دارد؛ آیا روحانی را به مجلس می خوانند و سخن مردم را از او مطالبه می کنند یا همچنان در بازیهای سیاسی و قبیلگی جریانات سیاسی به فکر آبرو و صندلی خود هستند؟
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ شورای نگهبان یک لایحه داخلی را تایید کرده نه FATF
🔹رسانه های حامی دولت در حالی تصویب لایحه «اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم» را به عنوان تصویب FATF معرفی می کنند که این دو با یکدیگر تقاوت بنیادین دارد.
🔹لایحه تصویب شده یک لایحه داخلی است که با قوانین بالادستی کشور هم خوانی دارد و فعالیت های برون مرزی ایران با تصویب این لایحه به مخاطره نمی افتد.
🔹این درحالی است که پیوستن ایران به کنوانسیونهای دوگانه«پالرمو، تامین مالی تروریسم موسوم به TF» می تواند ایران را با خطر تهدید امنیت ملی روبه رو کند و غرب گرایان در تلاشند تا آن را به تایید مراجع قانونی کشور برسانند.
🔸گفتنی است رهبرانقلاب و مجمع تشخیص مصلحت نظام قبلا صراحتا نسبت به پیوستن به این کنوانسیون های استعماری هشدار داده بودند و در مقابل از تصویب قوانین داخلی در کشور استقبال کرده اند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ توصیه سعدی به شیخ حسن روحانی
اخیر از داخل صفوف مدافعان و حامیان رییس جمهور، اعتراضات زیادی به کم کاری حسن روحانی صورت می گیرد. در آخرين مورد، عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) در مصاحبه با خبرگزاری مهر اینگونه افشا کرد که حسن روحانی ساعت ده صبح در محل کارش آماده می شود. وی در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسید «از کجا این مساله را شنیدید؟» گفت: «نیازی به شنیدن ندارد. وقتی میبینم نَه یک روز، نَه دو روز بلکه روزهای متعدد، اسکورت آقای روحانی، چه ساعتی دَم درب خانه ایشان حضور پیدا میکند تا ایشان را به نهاد ریاستجمهوری ببرد، دیگر شنیدن نمیخواهد!»
پبش از این فعال سیاسی اصلاحطلب، ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی هم از شیوه مدیریت روحانی گلایه کرده بودند که وقت کافی برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی نمیگذارد و ملاقات با او حتی برای من (هاشمی) هم آسان نیست.
من اما وقتی وضعيت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور را می بینم، این حکایت شیرین گلستان سعدی را به یاد می آورم که انگار درباره ساعت کار حسن روحانی است:
«یاد دارم که در ایام طفولیت متعبد بودمی و شب خیز و مولع زهد و پرهیز. شبی در خدمت پدر (رحمة الله علیه) نشسته بودم و همه شب، دیده بر هم نبسته و مصحف عزیز بر کنار گرفته و طایفه ای گرد ما خفته. پدر را گفتم از اینان یکی سر بر نمیدارد که دوگانه ای بگزارد! چنان خواب غفلت برده اند که گویی نخفته اند که مرده اند. گفت جان پدر تو نیز اگر بخفتی، به از آن که در پوستین خلق افتی!»
معلوم نیست این آقایان چه در سر دارند که تلاش می کنند حسن روحانی وقت بیشتری برای کشور بگذارد! در حالی که وضعيت ذلت فعلی ما در حوزه سياست خارجی و آشفتگي اقتصادی داخلی و گرانی های سرسام آور، وضعيت ارز و سکه محصول همین ده ساعتی است که ایشان وقت می گذارند. به نظرم باید گفت روحانی جان تو نیز اگر بخفتی، به از آن که در پوستین خلق افتی...
#آشفتگی_بازار_تدبیر_روحانی_است
#توچال
#استخر
#سونا
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
وقتی سعدی شیرین سخن در حکایاتش به کم کاری حسن روحانی می پردازد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 326 ام می خوانید:
💠 22 مرداد؛ روز خیانت به خاک ایران
🔸بازخواني وطن فروشی محمدرضا پهلوی در جداسازی جزیره بحرین از ایران
علیرضا معاف
🔰22 مرداد سالروز خیانت تاریخی محمدرضا پهلوی و نخست وزیر بی لیاقت و بهائی وی هویدا در جداسازی بخشی از مهمترین جزایر و نقاط سرزمینی کشورمان یعنی بحرین عزیز می باشد. اتفاقی که در سال 1349 رخ داد و ایران بزرگ را از تسلط همه جانبه بر آبراه جنوبی خود و تنگه هرمز محروم کرد و ضررهای اقتصادی، ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی فراوانی به استانهای جنوبی، جزایر پیرامونی و کشور عزیزمان وارد کرد. می توان 22 مرداد را روز «خیانت به خاک ایران» یا «خیانت به تمامیت ارضی ایران بزرگ» نامید.
🔰"رضا قاسمي" معاون اداره نهم وزارتخارجه وقت، مينويسد: «در دوره پهلوي اول...، بعضي از جزاير جنوبي ايران كه پايگاه انگليسيها بود، مانند سيري و قشم، به ايران واگذار شد. اما انگليس بحرين را به عنوان پايگاه دريايي خود حفظ كرد تا اينكه در ژانويه 1968 دولت كارگري انگليس اعلام داشت كه تا آخر سال 1971 نيروهاي خود را از شرق سوئز و خليج فارس فراخواهد خواند. دولت ايران ضمن استقبال از تصميم دولت انگليس، اقداماتي براي اعاده بحرين و جزاير سهگانه تنب و ابوموسي آغاز نمود.» (ماهنامه "نيما" چاپ پاريس. شماره 68 و 69، بهمن و اسفند 1378)
🔰در دهه 1340 "سر ويليام لوس" مأمور بلندپايه وزارت خارجه انگليس چندبار به ايران آمد و با مقامات گوناگون از جمله محمدرضا پهلوي ديدار كرد تا زمينه انفكاك بحرين را در ايران فراهم آورد.
🔰از سوي دولت ايران هم "خسرو افشار" مأمور گفتگو و برنامه ريزي با ويليام لوس شد. آنها ميخواستند به نوعي اين ماجرا را سر و سامان بدهند كه در ميان مردم ايران اعتراض وسيعي شكل نگيرد. بنابراين تصميم گرفتند در اقدامي شبه دموكراتيك و يك «همه پرسي» نظر مردم بحرين را جويا شوند و چنانچه آنها خواهان استقلال بودند، ايران اعلام كند كه از ادعاي مالكيت بر بحرين چشمپوشي ميكند و بازهم در رويكردي دموكراتيك موضوع را به راي مجلس شوراي ملي بگذارد.
🔰خاطرات خنده دار علم
🔸علم در خاطراتش نقل ميكند: «يك مطلب خنده دار در مورد بحرين به خاطرم آمد. شاهنشاه امر داده اند كميسيوني مركب از نخست وزير (هويدا) و من(علم) با وزيرخارجه (اردشير زاهدي) در مورد گفتگويي كه در مورد بحرين از هم اكنون بايد در جرايد بشود و ذهن مردم آماده شود كه رأي سازمان ملل براي ما لازم الرعايه خواهد بود، تشكيل گردد. در اين كميسيون به جاي مطالب اساسي، دائماً چانه زدن بر سر اين مطلب است كه موضوع را نخست وزير به مجلس بدهد يا وزير خارجه! خاك بر سرشان. به آنها گفتم اگر معتقديد كه كار درستي ميكنيد، مرد و مردانه هردو از آن دفاع كنيد. اگر معتقد نيستيد و مردد هستيد، كنار برويد...» (همان. ص395)
🔰 تقديم بحرين در سفر به هندوستان
🔸در دي ماه 1347 محمدرضاپهلوي سفري به هندوستان داشت. در فرودگاه دهلي خبرنگاران در اين خصوص از او سؤال كردند و وي در اظهاراتي مبهم گفت: «اگر انگليسيها از در جلو خارج ميشوند، نبايد از در عقب وارد شوند و ما نميتوانيم قبول كنيم كه جزيرهاي كه توسط انگلستان از كشور ما جدا شده توسط آنها ولي به حساب ما، به ديگران واگذار شود! ما كه نبايد با همه دنيا سر جنگ داشته باشيم. سازمان ملل سه پرسش را براي مردم بحرين مطرح كرد. "رأي به باقي ماندن در چارچوب مرزهاي ايران"، "رأي به باقي ماندن در تحت الحمايگي انگليس" و "رأي به استقلال"»
🔸سپس وقتي خبرنگاري از او پرسيد: «اگر مردم بحرين رأي به جدا شدن از ايران بدهند، آيا ميپذيريد؟» شاه آشكارا حمايت خود را از تجزيه بخشي از كشور اعلام داشت و گفت: «من كه نميتوانم در كنار هر يك از مردم بحرين يك سرباز بگمارم كه شورش نكنند!! ايران مايل نيست براي حل مسئله به زور توسل جويد و اگر مردم بحرين نخواهند به ايران ملحق شوند، ما اعمال زور نخواهيم كرد(!)»
🔰پس از چراغ سبز شاه، "ويتوريو گيچاردي" رييس دفتر اروپايي سازمان ملل، به نمايندگي از "اوتانت" دبير كل اين سازمان به بحرين رفت و طي يك سلسله اقدامات صوري مدعي شد كه از مردم بحرين همه پرسی كرده و آنها به استقلال سرزمينشان راي دادهاند. همه پرسي مورد ادعاي گيچاردي در واقع يك نظرخواهي از شيوخ چند طايفه ساكن در بحرين بود كه همگي بيش از شاه ايران، سرسپرده انگليس بودند.
🔰بر اساس اسناد ساواك، وقتي در جلسه يكي از احزاب، از هويدا درباره علت واگذاري بخشي از مملكت به اجانب سوال شد، وي پاسخ داد: «به هيچ كس مربوط نيست، دختر خودمان بود به هر كسي ميخواستيم شوهرش داديم!»
🔹متن کامل این یادداشت را می توانید در صفحه نخست شماره 326 ام 9دی بخوانید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
پیشنهاد قابل تامل رسایی که امنیت و آرامش محتکران را هدف میگیرد:
هر کس انبارهای اجناس احتکار شده را معرفی کند، یک درصد ارزش آن را پاداش بگيرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️در انتخابهای آینده، حواسمان باشد!
🔴آنهایی که در #خانه_های_مجلل، راحت و بیدرد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفتهاند، نباید به #مسئولیتهای_کلیدی تکیه کنند.
امام خمینی (ره)
۰۶ مرداد ۱۳۶۶
✅ @asremamkhomeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنی اینکه رهبری بگويد من اشتباه کردم چیست!
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ فاصله راست تا دروغ
📽 واقعیت صوت جعلی منتسب به رهبری
♨️ اخیراً کلیپی جعلی منتسب به رهبرانقلاب درفضای مجازی منتشر شده که مدعی فرمان ایشان برای سرکوب مردم شده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بصائر
✍اشتباه متشابه!
🔰خداوند متعال در سوره مبارکه توبه، به ماجرای برخی اصحاب غیرانقلابی پیامبر(ص) اشاره می فرماید که علی رغم تأکید پیامبر(ص) برای حضور در میدان جنگ، از ایشان اجازه خواستند تا در جنگ حاضر نشوند. درحالیکه اجازه ندادن پیامبر(ص) به آنان و تخلف احتمالی آنان از این دستور، می توانست ماهیت غیرانقلابی و منافقانه آنان را آشکار سازد، اما ایشان در این مورد به آنان اجازه دادند تا در میدان جهاد حاضر نشوند. و طبیعتاً اینگونه، آنان نیز در برابر انتقادات دیگران نسبت به عدم حضور خود در میدان جنگ، از محکم ترین دلیل که همان اجازه قانونی پیامبر(ص) بود برخوردار بودند! خداوند متعال در پی این واقعه آیاتی نازل فرمود:
🔸«عَفَا اللَّهُ عَنْكَ لِمَ أَذِنْتَ لَهُمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ تَعْلَمَ الْكاذِبِينَ؛ خداوند تو را ببخشد! چرا پيش از آنكه راستگويان و دروغگويان را بشناسى، به آنها اجازه (تخلف از جهاد) دادى؟!» (توبه: 43)
همانگونه که از ظاهر این آیه شریفه پیداست، خداوند متعال، با لحنی عتاب آمیز، پیامبر(ص) را متوجه اشتباهش می نماید. اما امام رضا(ع) در روایتی در ذیل این آیه شریفه می فرمایند:
🔸«هَذَا مِمَّا نَزَلَ بِإِيَّاكِ أَعْنِي وَ اسْمَعِي يَا جَارَةُ خَاطَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِذَلِكَ نَبِيَّهُ وَ أَرَادَ بِهِ أُمَّتَهُ؛ این آیه شریفه از باب «به در می گویم که دیوار بشنود» نازل شده است. هرچند خداوند پیامبرش را مخاطب قرار داده، ولی در واقع منظورش توبیخ امتش بوده است.» (عيون أخبار الرضا عليه السلام؛ج1؛ ص202)
به عبارت دیگر باید گفت، در این زمینه، پیامبر اکرم(ص) اشتباهی مرتکب نشده بود، بلکه کسانی مرتکب اشتباه شده بودند که ایشان را در محذوریت قرار داده و از پیامبر(ص) #اجازه_تخلف گرفتند. در واقع خداوند با این تعبیر، «سعه صدر» فوق العاده و لطف بیش از اندازه پیامبر(ص) را با لحنی عتاب آمیز تحسین می کند تا اینگونه، دیگرانی را که از پیامبر(ص) اجازه تخلّف گرفتند را مذمّت نماید.
نشانه درستی کار پیامبر(ص) هم این است که خداوند در آیات بعدی، اقدام ایشان در اجازه دادن به آنان را تأیید می فرماید؛ چراکه در صورت حضور آنان در سپاه اسلام، میان مسلمانان شروع به فتنه انگیزی و ایجاد تفرقه می نمودند:
🔸«وَ لَوْ أَرادُوا الْخُرُوجَ لَأَعَدُّوا لَهُ عُدَّةً وَ لكِنْ كَرِهَ اللَّهُ انْبِعاثَهُمْ فَثَبَّطَهُمْ وَ قِيلَ اقْعُدُوا مَعَ الْقاعِدِينَ * لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ؛ اگر آنها (راست مىگفتند و) مىخواستند (به سوى ميدان جهاد) خارج شوند وسيلهاى براى آن فراهم مىساختند، ولى خدا از حركت آنها كراهت داشت لذا (توفيقش را از آنان سلب كرد و) آنها را (از اين كار) باز داشت، و به آنها گفته شد با «قاعدين» (كودكان و پيران و بيماران) بنشينيد. * اگر همراه شما (به سوى ميدان جهاد) خارج مىشدند چيزى جز اضطراب و ترديد به شما نمىافزودند و به سرعت در بين شما به فتنهانگيزى (و ايجاد تفرقه و نفاق) مىپرداختند و در ميان شما افرادى (سست و ضعيف) که زود باور هستند، و خداوند از ظالمان با خبر است.» (توبه: 47-46) (برای تحلیل دقیق تر این آیه شریفه، رجوع کنید به: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج9، ص285؛ تفسیرتسنیم؛ ج34، ص118)
🔰نتیجه آنکه، زمانی که ولیّ خدا یا از سوی خداوند متهم به «اشتباه» می شود و یا خودش، عملکرد خودش را اشتباه می داند، باید به سیاق و قرائن منفصل و متصل و محکمات کلامی اش دقت نمود تا معنای واقعی آن کلام متشابه درک شود. گاه «#اشتباه_کردمِ» ولیّ خدا، یعنی:
#مردم! شما اشتباه کردید.
#خواص! شما اشتباه کردید.
#منافقین و مریض دلانی که از من اجازه تخلّف از اصول را می خواستید! شما اشتباه کردید.
این رفتار ولیّ، مانند رفتار پدری است که گاه به منظور تأدیب فرزند نابابش، از لطف بیش از اندازه خود نسبت به او انتقاد می کند و آن را اشتباه می داند.
جدیدترین تحلیل های قرآنی_روایی از موضوعات سیاسی_فرهنگی را در کانال «بصائر» دنبال کنید: 👇
@basaer_fi🔸🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ نگاهی دیگر به شایعه گذشتن ایران از حق ۵۰ درصدی در #خزر
اگر میخواهید بدانید در مذاکرات قزاقستان چه گذشت، این فیلم را ببینید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 327 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸محاکمه جهانگیری
🔹افکار عمومی در انتظار رسیدگی دستگاه قضا به خیانت یا خطای بزرگ مسببان بحران ارزی
🔸شنبه های انقلاب؛ امیدبخش و مستمر
🔹روایت جنبش مردمی پاسداشت چهل سالگی انقلاب از دستاوردهای بی نظیر انقلاب اسلامی
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از قاسم روانبخش
چرا تجمع بزرگ فیضیه سانسور شد؟
این برای چندمین بار است که تجمع بزرگ طلاب و علمای حوزه علمیه قم که در مدرسه فیضیه بر گزار می شود تحت شدیدترین سانسورها قرار می گیرد! به طوری که حتی یک خبر یا تصویر یک ثانیه ای از آن هم برای مردم پخش نشد!
یادمان نمی رود در سال 94 در آستانه پذیرش برجام اجتماع بزرگی با عنوان"ما نگرانیم"در فیضیه برگزار شد که در آن اجتماع بزرگ که تمام صحن و سرای فیضیه و در و دیوار و پشت بام آن را جمعیت طلاب و فضلا پر کرده بود همه یک صدا نسبت به امضای برجام اعتراض داشتند و نگران بودند. ولی دریغ از پخش یک خبر در رسانه ملی!! آن روزها وقتی پی گیری کردیم گفته شد تهدید به قطع بودجه شده بودند.
دیروز در حالی که حوزه علمیه و همه مدارس تحت پوشش آن تعطیل بود در یک اقدام خودجوش و برغم مخالفت هایی، هزاران نفر از طلاب و فضلا و اساتید حوزه با عنوان "روحانیت همدرد مردم" در اعتراض به عملکرد اقتصادی دولت اجتماع کردند و پای سخنان دلسوزانه و انقلابی استاد رحیم پور ازغدی نشستند و با شعار ها و دست نوشته هایی پیامشان را به امام خامنه ای دادند که حوزه انقلابی حامی و مطیع ولایت است و به مردم محروم این پیام دادند که در کنار شما و همدرد شماییم و به مسوولان کشور گفتند اگر با مفسدان برخورد نکنید خود به میدان خواهیم آمد.
مع الاسف باز هم پیام حوزه انقلابی قم سانسور شد و دریغ از پخش یک خبر کوتاه یا یک تصویر ساده!
برخی سانسور حوزه انقلابی را موثر بودن در افکار عمومی می دانند. قم همواره شهر قیام و تحرک بوده می تواند الگوی بسیار سازنده ای برای مردم سراسر کشور باشد
🔴 کانال حجتالاسلام قاسم روانبخش
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی قم و دبیر سیاسی هفتهنامه پرتو
🔹اخبار برگزیده و تحلیلهای روز کشور
👇👇
@ravanbakhsh_qasem
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f