ثابت کردیم که به هیچ یک از جریانات سیاسی موجود دلبستگی و وابستگی تشکیلاتی نداریم و در تمام تیترها و سوژههایی که برگزیدیم تنها به مصالح انقلاب اسلامی و تکلیف و رسالت رسانه ای خود فکر کردیم. ۹ دی در بزنگاههای مهمی همچون انتخاباتهای ریاست جمهوری، انتخاباتهای مجلس و شورای شهر و خبرگان رهبری، در پیگیری و بررسی موضوعات مهمی چون برجام و fatf ، در مواجه با انحرافات چهرهها و جریانات سیاسی به خوبی استقلال و سلامت جهتگیریهایش را نشان داد و البته این استقلال برای ۹ دی بدون هزینه نبود
🔺یادداشت حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
1⃣ eitaa.com/rasaee/4230
2⃣ eitaa.com/rasaee/4231
.
🔹 ۴۲۴ شماره بدون وابستگی به احزاب و کانونهای زر و زور و تزویر
♻️ هفتهنامه ۹ دی ده ساله شد
قسمت اول
🔰 حمید رسایی: ده سال قبل در همین روزها بود که به خانواده رسانههای انقلاب اسلامی اضافه شدیم و تلاش کردیم هر هفته در کنار شما باشیم. در طول این ده سال ۹ دی بی وقفه کوشیده بر عهدی که با صاحبان حقیقی این روز بسته، پا برجا بماند.
۹ دی ۸۹ در اولین شماره و یادداشت این نشریه، قول و قرارهایی را با مخاطبانمان گذاشتیم که امروز بعد از ده سال، آنچه ادعا کرده بودیم را مرور میکنیم تا شما قضاوت کنید که هفته نامه ۹ دی بر عهد و پیمانش باقی مانده یا دچار محافظهکاری و روزمرگی و زد و بند با اصحاب قدرت و ثروت شد:
یکم - ادعا کرده بودیم که قرار است هفته نامه ۹ دی نشریهای باشد با رویکرد تحلیلی – خبری برای مخاطبین خاصی که در میانه فتنهها بدون هیچ چشمداشتی برای دفاع از انقلاب همه هستی خود را به میدان میآورند، همانها که به دلیل عدم وابستگی به جریانات زر، زور و تزویر، نه دوپهلو سخن میگویند و نه سیاستمدارانه سکوت میکنند، بلکه شفاف و بیپرده بر آرمانهایشان پای میفشارند و برای رسیدن به قدرت معامله نمیکنند.
دوم - ادعا کردیم که ۹ دی قرار است در کنار دوستانی که درد انقلاب دارند، خط جدیدی از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را در راستای سیاستها و جهتگیریهای سکاندار انقلاب بگشاید و با کمک همه آنها که میخواهند در این جبهه جدید نقشی داشته باشند، مانعی باشیم در برابر فتنهگران قدیم و فتنه های جدید.
سوم - ادعا کردیم که هفته نامه ۹ دی قرار است ابهامات دشمن را پاسخ دهد و انحرافات آنها را به رخ شان بکشاند و فتنهگران را به میدان چالش ببرد که این عرصه به تعبیر رهبر انقلاب، میدان جنگ ارادههاست و هر ارادهای قویتر و مبتنی بر مبانی محکم فکری و اعتقادی امام خمینی (ره) باشد، خواهد ماند.
چهارم - ادعا کردیم که ۹ دی مانند همه آنهایی که این روز را در تاریخ کشورمان ماندگار کردند، به هیچ یک از جریانات و حتی شخصیتهای سیاسی، دلبستگی و وابستگی ندارد و تنها خود را سرباز آفتاب پرفروغ انقلاب یعنی رهبر و امام جامعه و ولیفقیه زمان میداند. بنابر این دوری و نزدیکی ما به جریانات سیاسی، احزاب، گروهها و شخصیتهای صاحب نام، به میزان دوری و نزدیکی آنها با اهداف، شعارها و آرمانهای انقلاب تعریف خواهد شد.
پنجم - ادعا کردیم که قطعا این عدم وابستگی برای هفته نامه ۹ دی هزینه هایی را به دنبال خواهد داشت، اما چه باک که ما خود را برای پرداخت این هزینه آماده کردهایم.
ششم - ادعا کردیم که هفته نامه ۹ دی در مواجهه با دو قوه مجریه و قضاییه و همچنین نهاد مهم مجلس و دیگر مجموعههای کشور، سیاست حمایت همراه با نقد دلسوزانه را در پیش خواهد گرفت و البته بر اساس منش و روش رهبری انقلاب، خود را موظف بر حمایت صریح و قاطعانه از اقدامات مثبت و انقلابی قوای سهگانه و نهادهای تاثیرگذار میداند ولی در برابر اشتباهات یا انحرافات آنها نیز سکوت نخواهد کرد.
اکنون ده سال از آن ادعاها گذشته و ۹ دی کارنامه مشخصی در برابر شما دارد و هر کس میتواند با تورق آن یا مرور تیترها و گزارشها و مقالات و تصاویر آن درباره عملکردش قضاوت کند.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4231
.
🔹 ۴۲۴ شماره بدون وابستگی به احزاب و کانونهای زر و زور و تزویر
♻️ هفتهنامه ۹ دی ده ساله شد
قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ... در ۴۲۴ شماره ای که ۹ دی به چاپ رسیده، بیش از ۲۵۰ تن از نویسندگان مطرح و جوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در آن قلم زدهاند و بیش از ۱۲۰ چهره برجسته جبهه فرهنگی انقلاب در قالب یادداشت و گفتگو به دفاع از انقلاب اسلامی پرداخته اند که بیش آز ۵۰ درصد این شخصیتها از چهرههای فکری و فرهنگی بوده اند.
در طول این مدت کوشیدیم تا با انتخاب سوژههای مرتبط با مسائل روز به تبیین رفتار جریانات سیاسی و بویژه فتنه گران بپردازیم و تمام تلاشمان را انجام دادیم تا مواضع و جهت گیریهای رهبر معظم انقلاب و دغدغههای معظم له را در تمام صفحات ۹ دی پیگیری کنیم.
در برابر قوای سه گانه نیز ۹ دی نشان داد که از جاده انصاف و اعتدال خارج نمیشود تا جایی که هر وقت لازم بوده با گزارشها و تیترها و مصاحبههای خود به نقد همراه با بیان راهکارها پرداخته. از همان روزهای نخست برخی از جریانات سیاسی از آنجا که قیاس به نفس می کردند، ۹ دی را نشریهای معرفی کردند که قصد دارد ارگان تعریف و تمجید از یک دولت و جریان سیاسی خاص باشد اما کارنامه ۹ دی در این ۴۲۴ شماره منتشره نشان داد که ابزار سیاستبازی این و آن قرار نمیگیرد.
ثابت کردیم که به هیچ یک از جریانات سیاسی موجود دلبستگی و وابستگی تشکیلاتی نداریم و در تمام تیترها و سوژههایی که برگزیدیم تنها به مصالح انقلاب اسلامی و تکلیف و رسالت رسانه ای خود فکر کردیم. ۹ دی در بزنگاههای مهمی همچون انتخاباتهای ریاست جمهوری، انتخاباتهای مجلس و شورای شهر و خبرگان رهبری، در پیگیری و بررسی موضوعات مهمی چون برجام و fatf ، در مواجه با انحرافات چهرهها و جریانات سیاسی به خوبی استقلال و سلامت جهتگیریهایش را نشان داد و البته این استقلال برای ۹ دی بدون هزینه نبود.
بر خلاف بسیاری از نشریات دیگر که با رفتن زیر پرچم برخی رجال سیاسی یا بهرهمندی از رانت تبلیغات و آگهیهای مختلف، مخارج خود را تامین میکنند، ۹دی اما به دلیل صراحتش و چشم نبستن بر معایب و انحرافات، همواره از این فرصتهای مالی بینصیب بوده و خدا را شکر که بینصیب ماندیم. اتفاقا به همین دلیل هم تاکنون ماندهایم و منتشر میشویم.
این ویژگی برجسته در ۹ دی سبب شد تا در طول این مدت با شکایتهای متعدد از سوی افراد حقیقی و حقوقی مواجه شویم که تقریبا تمامی آنها از اصحاب قدرت و ثروت بوده اند. ۹ دی در این ده سال، پنج بار توسط هیات نظارت بر مطبوعات که ترکیب اصلی و اکثریت آن متعلق به دولت است، توقیف شد (یک بار در دولت آقای احمدی نژاد و چهار بار در دولت آقای روحانی) اما هر پنج بار در دادگاه و با وجود هیات منصفه، تبرئه و مجددا به انتشار خود ادامه داد.
در طول این مدت که بیش از دهها بار با تذکر هیات نظارت بر مطبوعات مواجه شدهایم از جمله در همین روزهای اخیر که البته این تذکرات نیز به صراحت لهجه ۹دی در دفاع از حقوق مردم و آرمانهای انقلاب است و ما به آن افتخار میکنیم. اما این، تنها هزینه ای نبود که ۹ دی پرداخت و قطعا آخرین هزینه آن هم نخواهد بود.
هفته نامه ۹ دی اما حاصل تلاش یک کار جمعی بود. جمعی از دوستان انقلاب که بیادعا اما با عزمی راسخ، میدان رسانهای امروز را همچون سنگرهای دوره دفاع مقدس و بلکه مهمتر میدانند و برای همین، تمام توان خود را به کار گرفتهاند تا هر هفته ۹ دی ای خلق کنند همانند ۹ دی سال ۸۸ که میلیونها ایرانی انقلابی خلق کردند. بی شک اگر این تلاش جمعی نبود، هرگز هفته نامه ۹دی مانند یوم الله ۹ دی تا این حد در عرصه سیاسی فرهنگی کشور تاثیرگذار نمیشد.
۹ دی اما قطعا بدون اشکال نیست و نیازمند تذکر دلسوزانی است که حماسه ۹ دی را خلق کردهاند. ما همچنان منتظریم تا دوستانمان ما را بی نصیب نگذارند و با هدایایی که عیوب ما را یادآوری میکند به تقویت هفته نامه ۹ دی بپردازند تا ۹ دی همیشه ۹ دی بماند.
مقام معظم رهبری این روز را با واژههایی چون روز تجلی قدرت خدا، حرکتی ماندگار، نتیجه هوشیاری، شناخت موقعیت، فهمیدن نیاز انقلاب، حضور در لحظه مناسب، قله فراموش نشدنی، آخرین ضربه به دشمن، اتمام حجت با همه، قویترین ضربه توصیف کردهاند که باید همچون روزهای مهم سالهای نخست انقلاب، پاس داشته شود و همین نگاه امام خامنه ای از ۹ دی کافی است تا ما بار سنگین انتشار چنین نشریهای را روی دوشمان حس کنیم.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4230
.
پاسخ توییتری رسایی به پیشنهاد مشاور روحانی:
جناب آشنا، با پخش دیدارهای #غیررسمی آقای روحانی موافقم، به استثنای دیدارهای ایشون با دوستان غربی!
این بزرگوار دیدار رسمیش اینه، وای به حال غیر رسمیش...
🔺به صفحه جدید توییتر حمید رسایی بپیوندید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
.
♻️ در انتخابات ۱۴۰۰ باید این زمین بازی را به هم ریخت!
🔹 در کشور ما هر بار که انتخابات نزدیک میشود، جمعی تکراری از حضرات اصولگرا، در جلسات خصوصی بین خود فتوا میدهند که چه کسی بیاید و چه کسی نیاید! هر بار به یک اسم: جمنا، شانا، ائتلاف فلان و...
هرکس هم مخالفت کند، تفرقه افکن است!
🔸 مرور تاریخ: در مرحله دوم انتخابات سال ۸۴ بخشی از این آقایان اصولگرا طرفدار هاشمی بودند و حتی امکانات ستادشان را در اختیار ستاد هاشمی قرار دادند. در انتخابات ۹۲ با ائتلاف مثلث وارد میدان شدند و گفتند اگر از جمع ما یک نفر در صحنه باقی نماند، "به دیانت ما شک کنید."
🔸 سال ۹۶ جمنا به راه افتاد که اگر آن روز میخواستی نقدش کنی برچسب وحدت شکنی میخوردی اما امروز خودشان هم به آن فرآیند ریشخند میزنند!
یک ماه قبل از انتخابات ۹۶ اگر میخواستی از آقای رییسی حمایت کنی می گفتند وارد مصادیق نشوید تا وحدت حفظ شود! چون هنوز تکلیفشان با قالیباف روشن نبود!
🔸 دست آخر آقای رییسی در انتخابات ۹۶ مستقل وارد شد و اصلا معلوم نشد جمنا این وسط سر پیاز بود یا ته پیاز؟
🔸 سال ۹۸ انتخابات مجلس رسید و گفتند ما لیست را در اتاق تاریک بین خودمان میچینیم، بعد که منتشر کردیم شما فقط باید به کل لیست رای بدهید!
🔸 سوال شد که چرا فلان جوان انقلابی در لیست تهران نیست؟ نمیشود ما یکی از این اعضای لیست شما را حذف کنیم و به جایش مثلا اسم آن کاندیدای جوان را بنویسیم؟ گفتند نه! "وحدت" را به هم نزنید که خطر اصلاحات در کمین است!
🔸 انتخابات برگزار شد و دیدیم مجید انصاری اصلا از همان جوان بیرون لیست هم کمتر رای داشت. روسیاهی ماند به زغال!...
🔹 آقایان شما حق دارید از هر کسی که خواستید حمایت کنید! اما حق ندارید به مخالفینتان که به جای "قبیله گرایی"، "شاخص گرایی" را در پیش گرفته اند انگ وحدت شکنی بزنید! لااقل با این کارنامه انتخاباتی درخشان خود را مرکز عالم نپندارید! شما پدرخوانده رای دهندگان نیستید!
🔹 قبیله گرایی یعنی این که شما ائتلافتان را بر مبنای "تقسیم قدرت" شکل دهید و نه بر اساس "گفتمان". همین میشود که در سال ۹۲ پای مناظره که میرسد، کاندیداهای ائتلاف مثلث به هم دیگر میتازند و یکی هم این وسط کلا در زمین روحانی توپ میزند!
🔹 یا سال۹۶ که جمنا بدتر از آن، نسبت فکری اعضایش در مسائل کلان سیاسی و اقتصادی هیچ روشن نیست و سرشار از تناقض است. تا انتخابات بعد چند ماه مانده و آقایان بعد از ۴ سال از لاک در آمدند و جلسات را شروع کردند.
🔹 هنوز فکر میکنند می توانند برای مردم تصمیم بگیرند، در ژاپن اگر بودیم حتما از اعتماد به نفس این جماعت برق تولید میکردند!
🔺 تکلیف ما با #انتخابات_۱۴۰۰ روشن است!
۸ سال است که ریل گذاری به سمت هضم انقلاب در دستگاه هاضمه غرب انجام شده. باید کسی را انتخاب کرد که بتواند "ریل را برگرداند". وگرنه فرق ندارد که لوکوموتیو در اختیار یک اصلاح طلب برجامی باشد یا یک اصولگرای برجامی. چه سرهنگ چه حقوقدان!
والسلام. ✍ #بیداری_ملت
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تشویق هفته نامه ۹ دی توسط دولت نقدپذیر
در آستانه یوم الله ۹دی، دولت روحانی مطابق ادعایی که کرده بود، این نشریه انتقادی را تشویق کرد (تذکر داد). ۹ دی در یادداشت خود به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها که در مجلس جدید تصویب شده، اشاره کرده بود که بر اساس آن، هر مقام دولتی از اجرای این قانون استنکاف کند، به ۲ تا ۲۵ ماه حبس محکوم میشود.
۹ دی در دوره حسن روحانی بارها به دلیل پافشاری بر اصول و حقوق مردم، از هیات نظارت بر مطبوعات تذکر دریافت کرده و چهار بار توقیف شده است که البته هر چهار بار در دادگاه تبرئه و مجددا به چرخه انتشار برگشته است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ قبل از برجام و اعتماد به کدخدا با یک میلیون و ششصد و هشتاد و نه هزار تومان در امینحضور تهران، وسایل اصلی یک زندگی معمولی میتوانسنید بخرید!
♻️ بعد از برجام و تضمین امضای کری و اعتماد به کدخدا حالا فقط بخشی از محتویات یخچالش را میتوانید تهیه کنید!
#واقعیت_ملموس
مطابق درخواست حسن روحانی، خودتان میدانید چه کسی را باید لعنت کنید. #مسبب_اصلی
تحریمها_بیشتر
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ حماسه ۹ دی درکلام مقام معظم رهبری:
● یوم الله
● روز متمایز
● روز کاری بزرگ
● روز فهمیدن نیاز
● روز ماندگار درتاریخ
● روز فراموش نشدنی
● روز شناختن موقعیت
● روز تجلی قدرت الهی
● روز اتمام حجت برهمه
● روز احساس مسوولیت
● روز نمایان شدن روح ولایت
● روز دشمنشناسی ملت ایران
● روزافشای اهداف پلید دشمن
● روز تجلی یکپارچگی ملت ایران
● روز نمایان شدن دست قدرت خدا
● روز برخاسته از بصیرت مردم ایران
● روز حضور در صحنه بدون فراخوان
● روز حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب
● روز کاری غیرمتعارف و غیرمعمولی
● روز گشایش فصل تازه ای از بصیرت
● روز مشت محکم بر دهان فتنه گران
● روز حضور در لحظه مناسب وموردنیاز
● روز نمایان شدن روح حسین (علیهالسلام)
● روز وارد شدن آخرین ضربه ملت ایران به استکبار
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
4_144150509886898793.mp3
13.29M
🔰 نطقی که بیت فتنه را لرزاند
نطق کوبنده حمید رسایی همزمان با یوم الله 9دی در مجلس/ این نطق، شکایت خانوادگی هاشمی از رسایی را بدنبال داشت!
📢 گوش کنید.
🇮🇷 کانال حمید رسایی👇
@rasaee
♻️کودتای رنگی
ادبیات رهبر انقلاب در برابر فتنه گران هر روز صریحتر شده است تا جایی که سال ۹۴ واژه کودتا را برای فتنه سال ۸۸ بکار بردند!
امام خامنهای: این کارهایی که در سال ۸۸ کردند، از ابتکارات جدید بود که ابتکار آمریکاییها بود... انقلاب رنگی بود؛ درواقع کودتای رنگی، یک کودتای رنگی ناموفّق. (۱۹ دی ۹۴)
چه کسانی در راس این کودتا بودند؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔰چرا برخی می خواهند 9 دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز 9 دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال 88 ، از یادآوری یوم الله 9 دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام ، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج ، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی ، یادآوری تبریک گفتن به موسوی، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند، یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال 88 به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله 9 دی به مردم یادآوری شود، چرا که 9 دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، 9 دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، 9 دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32)
🇮🇷کانال حمید رسایی👇
Eitaa.com/rasaee
.
رسول اکرم ص:
از فتنهها و آزمایش آخرالزمان نگران نباشید چرا که موجب نابودی منافقین میشود.
✅ در سالهای پس از انقلاب بویژه در دولت لیبرال و غربزده حسن روحانی، این روایت رسول گرامی اسلام را با تمام وجود لمس و تجربه کردهایم
#نگران_نیستیم
#گندم_ری
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ۹ دی چرا خلق شد
حمید رسایی: یازده سال از حماسه ۹ دی گذشته و بسیاری از جوانان امروز و حتی بسیاری از ما آن روز و چرایی به وجود آمدنش را فراموش کردهایم!
در این کلیپ ۲۰ دقیقه گوشهای از حوادث عاشورای سال ۸۸ به تصویر کشیده شده که در دی ماه آن سال رخ داد و حماسه ۹ دی را به دنبال داشت. جنایتی که هشت ماه مورد حمایت سرگرده منافقین در فرانسه و موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی در تهران قرار گرفت و سکوت برخی اصولگرایان آن روز را به دنبال داشت.
مستند "بازخوانی فتنه سبز اموی" کاری از دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر است که در سال ۹۰ توسط هفتهنامه ۹ دی منتشر شد.
به امید صدا و سیما نباشيد که فقط راهپیمایی ۹ دی را نشان میدهد اما چرایی آن، همواره مورد غفلت بوده است.
#ارسال_به_دوستان
🔺کانال هفته نامه ۹دی🔻
@noheday
🔺کانال مدیر مسئول🔻
@rasaee
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
86.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازنشر
📹 #ببینید: فیلم کامل پیام تصویری حضرت آیت الله مصباح یزدی به مناسبت یوم الله #9دی
۹۸/۱۰/۸
🔻مشاهده کیفیتهای بالاتر در کانال آپارات:
🌐 https://www.aparat.com/v/JCWu3
✅ @mesbahyazdi_ir
حمید رسایی، مدیر مسئول ۹ دی: برخی از یادآوری و بزرگداشت یوم الله ۹ دی عصبانیاند چون در این مراسمها ماهیت فتنه به مردم یادآوری میشود.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
👆👆کودتاگران سال 88 چه کسانی بودند👆👆
از خطبه های نماز جمعه رهبر معظم انقلاب که یک هفته پس از انتخابات سال 88 ایراد شد و در آن رهبری معظم با بیاناتی شفاف، صف معترضان قانونی و قانون شکنان و فتنه گران را از هم جدا کردند تا آخرین سخنرانی ایشان در 19 دی امسال در جمع مردم قم، هیچگاه شاهد تغییر ادبیات امام خامنه ای نسبت به جریان فتنه و فتنه گران نبوده ایم. در ادبیات ایشان نسبت به این موضوع، نه تنها تنازلی دیده نمی شود بلکه هر بار بر شدت این ادبیات افزوده می شود تا جایی که در سخنرانی اخیرشان، برای اولین بار، تعبیر کودتا را برای فتنه سال 88 بکار بردند.
بدون تردید البته، دلیل این رفتار رهبر انقلاب در مواجه با فتنه و کودتای سال 88 ، دفاع از حق الناسی است که جماعتی آن را نمی پسندیدند. همان ها که هربار آرای مردم مطابق میلشان باشد، آن را می ستایند و هربار برخلاف میلشان باشد، ادعای تقلب درباره آن می کنند. مواجهه بی رودربایستی رهبری با باقی مانده های فتنه و کودتای سال 88 که همچنان در فضای سیاسی تنفس می کنند، قطعا معطوف به فتنه های پیش رو هم هست. فتنه های اکبری که زمزمه آن را این روزها می توان شنید.
به نظرم از آنجا که همچنان عده ای به مرض تردید افکنی در سلامت انتخابات مبتلا هستند و احتمالا طی روزهای آینده نیز تلاش خواهند کرد تا این مرض را به دیگران و سپس به بدنه جامعه منتقل کنند، ادبیات رهبر انقلاب نیز در مواجه با این فتنه گران شدیدتر خواهد شد. یعنی در بیانات آینده رهبر انقلاب، ما سخنان صریح تری از امام جامعه در خصوص تحرکات جریان فتنه خواهیم شنید. بی شک سخنان صریح رهبری، در روزهای آینده، تنفس را برای فتنه انگیزان سخت تر خواهد کرد.
این شدت ادبیات رهبری انقلاب نسبت به فتنه گران و فتنه های آینده، همچنین سبب خواهد شد تا دستگاه های اجرایی و نظارتی انتخابات پیش رو نیز تکلیف روشن تری نسبت به انجام وظایف خود داشته باشند تا جایی که به هیچ وجه نتوانند فتنه گذشته و فتنه گران آن و فتنه پیش رو و بازیگران آن را توجیه کنند.
در میان چهره ها، شخصیت ها، جریانات سیاسی و رسانه ها - حتی از میان کسانی که با تابلوی اصولگرایی تنفس می کنند - نیز هستند کسانی که به دلیل محافظه کاری و عدم توانایی مقابله با فتنه گران، منفعل هستند. این جماعت هر چند دل خوشی از فتنه و فتنه گران ندارند و اساسا از آنها به حساب نمی آیند ولی به دلیل ضعف خودشان، وقتی دوستانشان بر فاصله با فتنه و فتنه گران تاکید و پافشاری می کنند، آنها را هم متهم به تندروی می کنند. طبعا سخنان صریح رهبری درباره حفظ فاصله با فتنه گران و تقبیح ساکتین فتنه، کار را برای این بخش از محافظه کاران خانواده اصولگرایی سخت خواهد کرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هاشمی نه تنها فتنه گران را از زیر عبای خود بیرون نکرد که در طول ۸ ماه دفاع مقدس در برابر فتنهگران، هاشمی پناهگاه آنها بود! هاشمی نتیجه هر انتخاباتی که مطابق میلش نبوده، تقلبی دانسته!
@rasaee
🔰 عمل به آیه 160 سوره بقره، شرط دینی و عقلی رفع حصر سران فتنه
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر علی مطهری – که همواره در فهم فتنه و کودتای سال 88 مشکل داشته - گفته است اینکه بگویند موسوی و کروبی حتما باید توبه کنند تا از حصر بیرون بیایند، منطقی قوی ندارد؛ نه مبتنی بر تعالیم اسلام است نه مبتنی بر عقل. در حالی که لزوم توبه سران فتنه هم مبتنی بر تعالیم اسلامی است و هم عقل.
🔹اشاره این فرد به تاکید رهبر معظم انقلاب است که همواره بیان کرده اند سران فتنه باید از ظلمی که در حق نظام اسلامی و مردم کرده اند، باید توبه کنند. دو سال قبل هم وقتی ایشان برای عمل جراحی در بیمارستان بستری بودند، با طراحی یک جریان سیاسی و به منظور بیرون آمدن از بن بست، یکی از وزرای دولت یازدهم واسطه می شود تا در فرصت دیدار و ملاقاتش با امام خامنه ای، موضوع حضور خاتمی در بیمارستان و دیدار با ایشان را مطرح نماید. بر اساس آنچه این وزیر محترم نقل کرده، این درخواست مطرح شد اما پاسخی که از سوی رهبر انقلاب دریافت می شود این است که «ایشان (خاتمی) باقی بر فتنه و باغی بر نظام اسلامی است و شرط بازگشت، عمل به همان آیه کریمه الّا الذینَ تابُوا وَ أصلَحوا وَ بَیّنُوا است.»
🔹این جمله امام خامنه ای حکایت از آن می کند که فتنه سال 88 یک دعوای شخصی یا حزبی و سیاسی نبود بلکه کودتایی علیه نظام اسلامی بود که برخی واقعیت را در آن کتمان کردند و آنچه بیش از هر چیز برای نظام اسلامی اهمیت دارد، دفاع از حیثیت جمهوریت و آرای مردم به عنوان حق الناس است و تنها راه بازگشت کسانی که در حق جمهوریت نظام ظلم کرده اند، طی کردن همان مراحلی است که در آیه کریمه 160 سوره بقره ذکر شده یعنی : توبه، جبران ضررهای وارده و بیان واقعیت.
🔹اما استناد رهبر معظم انقلاب به آیه کریمه 159 و 160 سوره بقره، حکایت از دقت عالمانه ایشان دارد. شأن نزول این آیات در خصوص چند تن از مسلمانان همچون "معاذ بن جبل" و"سعد بن معاذ" و "خارجة بن زيد" است که از دانشمندان يهودی در خصوص بخش هایی از تورات (كه با ظهور پيامبر اسلام ارتباط داشت) سئوال كردند، ولی آنان به جاى بيان حقيقت، آن را مخفى نگاه داشتند؛ و آنگاه بود كه اين آيه شريفه فرود آمد و هشدار داد كه كتمان حقيقت، گناه بزرگى است و كيفرى سهمگين درپى دارد.
🔹برخى از مفسیرین نيز معتقدند كه این آيه شریفه، جهان شمول است و به همه كسانى كه حقايق را كتمان مى كنند، هشدار مى دهد و مسئوليت كتمان حق و راه جبران آن را به آنها گوشزد می کند که راه جبران این کتمان، توبه و اصلاح مفاسدى که بر اثر کتمان حقایق دین پدیدار شده و نیز بیان آن حقایق است.
🔹خاتمی و دو دوست دیگر او همانطور که مقام معظم رهبری به درخواست بی وجه علی مطهری پاسخ دادند، به دلیل سوابقشان در حال حاضر مورد ملاطفت نظام اسلامی قرار گرفته اند و الا حکم بغی کننده بر نظام اسلامی مشخص است. محتوای آیه شریفه، همان چیزی است که در طول سال های بعد از فتنه 88 بارها و بارها از سوی مقام معظم رهبری عنوان شده است.
🔹از جمله وقتی در نشستی صمیمانه و صریح با حدود هزار نفر از دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی یکی از دانشجویان در باره فتنه سال 88 و عواقب آن سئوالی مطرح کرد، امام خامنه ای فرمودند: «در انتخابات سال ۸۸، آن كسانى كه فكر مي كردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه با تقلب، اردوكشى خيابانى كردند؟ چرا اين را جواب نمي دهند؟ صد بار ما سؤال كرديم؛ نه در مجامع عمومى، نخير، به شكلى كه قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نمي كنند؟ در جلسات خصوصى مي گويند ما اعتراف مي كنيم كه تقلب اتفاق نيفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نيفتاده بود، چرا كشور را دچار اين ضايعات كرديد؟ چرا براى كشور هزينه درست كرديد؟ اگر خداى متعال به اين ملت كمك نمي كرد، گروههاى مردم به جان هم مىافتادند، مي دانيد چه اتفاقى مىافتاد؟»
🇮🇷با کلیک روی لینک زیر عضو کانال حمید رسایی شوید👇
@rasaee
♻️ ۹ دی را تحریف نکنید
🔰 حمید رسایی: تردی نیست که ما وظیفه داریم برای حفظ انقلابمان، هر سال ۹ دی را پاس بداریم اما چگونه؟ آیا بزرگداشت شعاری و ظاهری کفایت می کند؟ شاید رساترین تعبیر در این باره فرمایش رهبر معظم انقلاب است که در اولین سالگرد بزرگداشت ۹ دی خطاب به ستاد بزرگداشت این روز فرمودند:
"در بزرگداشت ۹ دی تلاش شود تا جنبههای شعاری غلبه پیدا نکند ولی به عمق شعارهای مردم توجه شود."
شعارهای مردم در ۹ دی، مجموعه ای از شعارهای سلبی و ایجابی بود، شعارهایی در دفاع از ولایت و شعارهای برای انزجار از سران فتنه، شعارهایی برای جذب و دفع، شعارهایی که حکایت از شعور حسینی می کرد تا همه بدانند که مردم ایران اهل کوفه نیستند، علی تنها بماند.
۹ دی را تحریف نکنیم!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1