هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 دبیرخانه ناکارآمد سه شورای عالی/ بخش دوم
🔹آیا وقت تغییر دبیران باقیمانده از دولت روحانی در شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی نرسیده است؟
🔸دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور بیانیه!
در حوزه فرهنگ هم شاهد وقایعی بودیم که ناکارآمدی، تنبلی و بی عملی برخی نهادهای مهم مربوطه را در طول سالهای گذشته به اثبات رساند. شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان بالاترین نهاد قانونگذار فرهنگی در کشور جزو نهادهایی است که باید در خصوص رخدادهای هفته های گذشته دانشگاه و مدرسه در کشور پاسخگو باشد. «شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مرجع عالی سیاستگذاری، تعیین خط مشی، تصمیمگیری و هماهنگی و هدایت امور فرهنگی، آموزشی وپژوهشی کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام محسوب میشود و تصمیمات و مصوبات آن لازم الاجرا و در حکم قانون است. شورای عالی با مأموریت تصحیح و ارتقاء فرهنگ و سازماندهی امور فرهنگی برای حفظ استقلال و تحکیم و تعمیق تدین و فرهنگ دین باوری و درجهت تحقق تمدن نوین اسلامی فعالیت مینماید.»
🔻شاید مهمترین کنش شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوادث اخیر صدور دو بیانیه و تعیین ۹ مساله راهبردی در خصوص آموزش عالی کشور با تشکیل یک جلسه فوق العاده شورای معین بود. نکته جالب در بیانیه های شورای عالی انقلاب فرهنگی که یکی توسط دبیرخانه شورا و دیگری از سوی شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده صادر شده اند، تاکید به اجرای قوانینی است که سالها از تصویب آن می گذرد.
🔻در بیانیه دبیرخانه شورا آمده است: «وقتی به وظایف درست عمل نمیشود، پیامدها و اقدامات مهندسی شده دشمن نمایان میشود و تازه هشیار میشویم که چه اقدامات ناگواری در فضای اجتماعی افتاده است. از مجموعه مصوباتی که در مورد حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است کمتر از ۱۰ درصد جنبه کنترلی دارد، ۹۰ درصد مصوبات جنبه تعلیم و تربیت، فرهنگ سازی، تقویت دانش، آگاهی بخشی و ترویج الگوهای سالم زندگی در میان نسل جوان دارد.» سوال اساسی این است که وظیفه دبیرخانه شورا چیست؟! آیا پیگیری اجرای مصوبات جزو وظایف این دبیرخانه هست یا نه؟ فلسفه تشکیل دبیرخانه برای شورای عالی چیست؟ مسلما صرفا برای تشکیل جلسات و نگارش صورت جلسات و ابلاغ آنها تشمیل نشده است؛ دبیرخانه یک نهاد اجرایی است که وظیفه مهمش پیگیری اجرای مصوبات شورا و ارائه گزارش آن به مردم و نهادهای مربوطه است. از سوی دیگر دستور جلسات شورا را دبیرخانه تعیین می کند. بسیاری از مسائلی که امروز به فکر پرداختن به آن رسیده اند، سالها قبل برای کارشناسان دلسوز عیان بود اما در این سالها چرا دبیرخانه شورا آنها را به صحن شورا نیاورد؟
🔻جالبتر از این بیانیه، بیانیه شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ متولیان این شورا که سالهاست امر زن و خانواده را در جمهوری اسلامی پیگیری میکنند و برای آن سیاست و قانون تصویب کرده اند، در متن خود هیچ اشاره ای به نقش این نهاد در پیدایش وضعیت کنونی مساله زن در جمهوری اسلامی نمیکنند؛ در حالیکه مبدا و نقطه آغاز شکلگیری حوادث اخیر به مساله زن و حجاب در جمهوری اسلامی باز می گردد. اگر این نهاد بالادستی کارآمد و پویا و فعال و به روز بود حتما وضعیت متفاوتی در خصوص قوانین و سیاستهای فرهنگی در قبال خانوده و زن وجود داشت.
🔻نشانه دیگر ناکارآمدی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شناسایی ۹ مساله راهبردی در حوزه آموزش عالی کشور در اواسط مهرماه سال جاری است. گویی متولیان عزیز نشسته اند منتظر تا حادثهای پیش بیاید، رکیک ترین شعارهای جنسی از سوی دانشجویان نخبه کشور و به صورت علنی بیان شود، جمعی از اساتید به طور علنی در کلاس درس علیه بنیانهای نظام سخنرانی کنند، دانشجویان شعارهای ساختارشکنانه و براندازانه بدهند، اساتید تشویق به اغتشاش کنند و ... آنگاه به فکر استخراج مسائل راهبردی و اصلی آموزش عالی بیفتند و به دنبال راه حل آن باشند.
🔻در خصوص تعیین سیاستها و قوانین بالادستی برای وضعیت معلمان در مدارس، وضعیت فرهنگی و تربیتی دانش آموزان، ضعف ارتباطی و مفاهمه میان نسلی مدیران آموزشی و دانش آموزان، معلمان و دانش آموزان، ضعف تربیتی، فکری و عقیدتی در میان استخدامیهای آموزش و پرورش و ...نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان دچار عقب ماندگی و کم عملی و بی عملی است.
🔸ادامه در بخش سوم👇
@noheday
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 دبیرخانه ناکارآمد سه شورای عالی/ بخش سوم و پایانی
🔹آیا وقت تغییر دبیران باقیمانده از دولت روحانی در شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی نرسیده است؟
🔸دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی؛ تسلیم در برابر اینستاگرام!
ماجرای شورای عالی فضای مجازی غمانگیزتر از بقیه است؛ یازده سال از صدور حکم رهبر انقلاب برای تشکیل این شورا و تاسیس سازمان ملی فضای مجازی می گذرد. رهبر انقلاب در حکم تشکیل شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۰ فرمودند: «گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکهی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایهگذاری وسیع و هدفمند در جهت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامهریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن اقتضا می کند که نقطهی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.»
🔻در هشت سال دولت روحانی عملا این شورا تعطیل بود و شاید یک یا دو جلسه با حضور رئیس جمهور به عنوان رئیس شورا تشکیل شد؛ کار به جایی رسید که رهبر انقلاب گلایه کردند. در اواخر دولت قبل ایشان از فضای مجازی رها و ول انتقاد کردند. در دولت جدید هم تغییراتی در دبیرخانه شورا اتفاقی نیفتاد و مثل دو شورای عالی دیگر، یعنی شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیران این شوراها از دولت قبل ابقا شدند.
🔻ناکارآمدی دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی در فتنه اخیر بیش از پیش خود را نشان داد. یک پایه و ستون اصلی اغتشاش و فتنه ۱۴۰۱، فضای مجازی بود؛ آنچه در فضای مجازی بر ذهن و روان مردم تحمیل شد و خسارتی که فیک نیوزها بر دل و جان و قلب و ذهن مردم وارد کردند به مراتب سهمگینتر از خسارتهای مادی و اقتصادی بود.
🔻اما نکته مهم اینکه این خسارتها ظرف یک روز و یک هفته و یک ماه وارد نشد؛ چندین سال است که مردم، جوانان و نوجوانان پاک ایرانی تحت شدیدترین و بزرگترین هجمه ها و عملیاتهای رسانه ای تاریخ در فضای مجازی قرار گرفته اند و گویی دولت و حاکمیت، آنها را به حال خود رها کرده است. بعد از یازده سال از ابلاغ حکم رهبر انقلاب هنوز حکمرانی بومی و مدیریت بومی و ایرانی در فضای مجازی کشور حاکم نیست؛ یک شرکت آمریکایی بدون هیچ تعهدی به راحتی در ایران فعالیت می کند، صحنه گردان اغتشاش و آشوب علیه مردم و نظام می شود، با کنشهای طرفداران نظام برخورد قاطع می کند، اما دولت و حاکمیت فضای مجازی ما هیچ تحرک و اقدامی نمی تواند از خود در مقابل این رفتار استعمارگانه مجازی نشان دهد.
🔻بعد از یازده سال هنوز شبکه ملی اطلاعات محقق نشده؛ هیچ قانون و قاعده ای برای حضور شرکتهای خارجی در فضای سایبری ایران وجود ندارد؛ هیچ ضمانتی برای امنیت کسب و کارهای صدها هزار ایرانی در پلتفورمهای خارجی وجود ندارد؛ بنابراین نهادهای عالی نظام مجبورند برای مقابله با اغتشاش محدودیت اینترنت ایجاد کنند و برخی پلتفورمها را مسدود کنند.
🔻همه موارد ذکر شده یادآوری و تذکری است به دولت مردمی و شخص آیت الله رئیسی که متوجه باشند ابقای افراد ناکارآمد در جایگاههای مهم تا چه اندازه می تواند برای مردم و نظام خسارت آفرین باشد. اغتشاشاتی که هدفش جلوگیری از روند موفقیت آمیز دولت در حل گره های قدیمی مردم و مشکلات معیشتی و اقتصادی بود، با ناکارآمدی برخی نهادهای زیر نظر رئیس جمهور، توانست تنفس مصنوعی بگیرد و دامنه دارتر شود.
🔸پایان
@noheday
هدایت شده از محمدعلی رامین
پخش مستقیم شبکه «یورونیوز» و دهها رسانهی فراگیر اروپا و آمریکا و مرتجعین عرب با همراهی هزاران پیج و صفحه در شبکههای مجازی، از شاهکار سازماندهی «مخالفان ایران قوی» در برلین آلمان/ ۲۲ اکتبر۲۰۲۲:
اینها، همه ظرفیت سیاسی، امنیتی و اجتماعی ناتو در اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران، به عنوان «قدرت نوظهور در عرصه جهانی با صیانت از هنجارهای اخلاقی و معنوی بشر در حاکمیت سیاسی» است:
‼️ تطمیع ایرانیان آواره در اروپا و انتقال آنها از اردوگاههای پناهندگان به برلین با وعده اقامت در کشورهای عضو اتحادیه.
‼️تشویق گروههای «همجنسگرا» و مجموعه (LGBTQIA) در کشورهای اتحادیه اروپا برای اعتراض به هنجارهای اخلاقی حاکم در ایران.
‼️بسیج آوارگان سایر ملتها، بویژه از «اوکراین» در کشورهای همجوار، برای اعتراض به نقش پهپادهای ایرانی در مقابله با ناتو.
‼️و تجمیع همه تجزیهطلبان، سلطنتطلبان، منافقین خلق و بقیه... (با انواع درگیریها در حاشیه این نمایش خیابانی)...
‼️اما سه روز قبل از این، وقتی هزاران نفر از زنان پاکدامن و خداپرست (مسلمان و مسیحی) در مقابل پارلمان اروپا در بروکسل تجمع کرده و علیه «بیحجابی اجباری» شعار میدادند، رسانههای صهیونی آن را بازتاب ندادند...‼️
⁉️«پوشش یا برهنگی»، یک پرسش اساسی در آخرین نبرد میان تمدنهاست📚
https://splus.ir/mohammadali_ramin
@maramin
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ جناب عبدالحمید! از کدام مظلوم سخن میگوید؟!
جناب عبدالحمید! برای چه کسانی مویه میکشید و آه و ناله سر میدهید؟ از کدام مظلوم سخن میگویید؟ برای مردم بیگناه سیستان و بلوچستان که توسط تروریستهای مسلح، خونشان به زمین ریخته شد؟ اگر برای آنهاست که مسئولان نظام نه فقط برای این مردم اشک میریزند که با قاتلانشان هم برخورد قاطع خواهند کرد. شاید برای قاتلان مسلحی اشک میریزید که توسط حافظان امنیت مردم، به سزای عملشان رسیدند؟! از آنها حمایت میکنید؟!
برخلاف سخن شما تصاویر دوربینهای مداربسته حکایت از چیز دیگری میکند. این مواضع شما بیشتر هماهنگ با خط خبری رسانههای آل سقوط و در راستای ایجاد تشنّج است.
شما در حالی با آه و ناله، جمهوری اسلامی را به اختناق و مسئولان آن را به دیکتاتوری متهم میکنید که در مملکت قبله آمالتان (آلسقوط) شیعیان از کمترین آزادی عمل و آزادی بیان برخوردارند حتی علمایی همچون آیت الله عمروی و شیخ نمر که هرگز چنگ به صورت نظام سعودی نزدند به وحشیانهترین شکل به شهادت رسیدند.
پس از مدارای مسئولان جمهوری اسلامي با خودتان سواستفاده نکنید.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
💢 چرا دانشگاه شریف
آماج عملیات دشمن است؟
🔹دانشگاه صنعتی شریف، بیش از ده هزار دانشجو دارد و از مراکز مهم در تولید علم و فناوری برای پیشرفت کشور به شمار می رود.
♦️در روزهای اول اغتشاشات، جمع 200- 300 نفره در برخی تجمعات شرکت کردند و در آن میان، گروه چند ده نفره فحاشی و هنجار شکنی نمودند. با آرام شدن اوضاع، بیشتر، همان جمع چند ده نفره خودنمایی کرده اند که رفتار های رادیکال، قانون شکنانه و لُمپنیستی دارند.
🔹آنها (که بعضا بازی خورده هم هستند) دیروز با هجوم به سلف غذاخوری و ایراد خسارت، خواستار مختلط شدن سلف شدند. امروز همان چند ده نفره، دور هم جمع شدند و با هم غذا خوردند!
♦️هم بحران سوژه و مطالبه و منطق، نزد این اقلیت روشن است و هم عدم همراهی اغلب آن ده هزار دانشجو، پس از این که بسیاری از حقایق و هدف دشمن از تحریک به اغتشاش روشن شد.
🔹دانشگاه و دانشجوی شریف و برخی مراکز مشابه)، سوژه عملیات دشمن هستند، چون دشمنان از اساتید و دانشجویان خدوم به کشور ضربه خورده اند. اساتید و دانشجویان شریف، همان هایی هستند که تا خدمتی به مردم کردند و حصار تحریم را شکستند، ابتدا تحریم و بعد ترور شدند.
♦️اما با وجود این جنگ آشکار و پنهان، ایران عزیز، در حال پیشرفت علمی وفنی است. به تعبیر هرتسلهالوی فرمانده رکن اطلاعات ارتش اسرائیل: "از انقلاب 1979 ایران، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم، اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. جنگ امروز، جنگ ذهن هاست و تبلیغات ایران میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند".
🔹یادآور می شود دانشگاه شریف، بیش از ۱۳۰ شهید والا مقام تقدیم انقلاب و کشور کرده که از آن جمله، شهیدان محسن وزوایی، حسن عباسپور (وزیر نیرو و شهید جنایت منافقین در هفتم تیر ۱۳۶۰)، مجید شهریاری، مسعود علی محمدی، و مصطفی احمدی روشن است.
♦️این نکته را هم فراموش نکنیم: صهیونیست ها چند ماه قبل ضمن حفظ سیاست ابهام، عنوان کردند که چند نخبه فنی و دانشگاهی ایران را به شکل های مختلف ترور کرده اند.
🔹آن مسیر ترور آشکار جواب نداده و نمی دهد، بلکه خون شهید نخبه پرور است. بنابراین به شگرد ترور نرم نخبگان روی آورده اند. تا قربانیان به جای اسباب افتخار، مایه شرمندگی و ترمز پیشرفت کشور باشند.
@IMANI_mohammad