فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..
♻️ بله! جمهوری اسلامی هم خودش نیست، وزارت علوم هم ظاهرا خودش نیست که اگر خودشان بودند، بیغیرتی مثل تو استاد دانشگاهش نبود، اگر بود بیتالمال در حلقوم مثل تو ریخته نمیشد، ببینیم وزرات علوم ثابت میکند خودش هست یا نه؟ آیا این به اصطلاح استاد ترویج بیحیایی تا چند روز دیگر در کسوت عضو هیأت علمی و استادی دانشگاه باقی میماند...
#زن_زندگی_آزادی
🔹حتما وزرات علوم شنیده که رهبر معظم انقلاب فرمودند:
"اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده،در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است..آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت ازدین و شریعت مطرح است، اگر یک مسئول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد _ مانعی ندارد _ اما نمیتواند مسئول باشد. (۸ آبان ۸۰)
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی تاریخی از ترکیه در سال ۱۹۹۵
در شهر سیواس در مراسم فارغ تحصیلی دانشگاه جمهوریت با دخترانی که بالاترین معدل را آوردهاند، به دلیل حجاب چنین برخوردی شد.
▪️دختر باحجاب میگوید من اول شدهام اما از جایزه دادن به من امتناع می کنند که در پاسخ با او چنین رفتار میشود!
#زن_زندگی_آزادی
مماشات با بیحجابی برنامهریزی شده، میتواند چنین روزگاری را برای ما رقم بزند. نباید بیتفاوت بود.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چرا امام خمینی، دفاع از جمهوری اسلامی و حفظ آن را اوجب واجبات میدانستند...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از مرصاد
گله امام (رحمهالله) از تحریف
▪️حضرت امام (رحمهالله) روزی میفرمود: من نمیدانم دیگر به چه زبانی صحبت کنم که حرفم را تحریف و تأویل نکنند!
▪️شاید بتوانیم بگوییم که در عالم، سیاست مداری مثل امام (رحمهالله) پیدا نشده که همهکس فهم صحبت کرده باشد، اما خود ایشان از تحریف و تفسیرهای غلط سخنانشان گله میکردند.
۱۳۹۶/۰۳/۲۹
#تحریف_امام
#امام_خمینی
🌐 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
علوی بروجردی و خسران حمایت از بهائیت
محمدلمهدی شیرمحمدی
جرم بهائیت!
آقای علوی که به میراث آیتالله بروجردی تکیه دارد، برخلاف آن بزرگوار به دفاع از سازمان صهیونیستی بهائیت سخن می گوید و دارد «کسی نباید به جرم بهایی بودن کشته شود.»
مگر مردم و نظام اسلامي کسی را به خاطر بهائی بودن کشته اند؟ یا چون کسی بهایی بود، باید مصونیت داشته و به هیچ جرم او مانند جاسوسی و یا اخلال در نظام اقتصادی رسیدگی نشود!
البته اگر آقای علوی نمی خواهد اعتنایی به امام خمینی داشته باشد که بهائیت را یک حزب صهیونیستی می دانست لااقل خاطرات آیت الله سبحانی یا مرحوم فلسفی یا مرحوم علامه دوانی را بخواند تا با مواضع آیتالله بروجردی درباره بهائیت آشنا شود.
مبارزه زعیم شیعه با بهائیت
می دانیم که آیتالله بروجردی، پس از هجرت از نجف و برپایی تدریس و اقامه جماعت در بروجرد، به مقابله با بهائیت پرداخت، و وقتی با مسامحه مقامات مواجه شد، با اعتراض، شهر را ترک کرد. وقتی این خبر در شهر پیچید مردم، تظاهراتی برپا کردند. در نتیجه، دولت، برای بازگرداندن آیت الله به شهر، محافل آشکار بهائیها را تعطیل و آنها را از ادارهها دور کرد تا، آیتالله به شهر بازگشت. (نگ به مقاله «آیت الله بروجردی در برابر نفوذ بهائیت چه کرد.» سید مرتضی حسینی. سایت پژوهشکده تاریخ معاصر. يکشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۰)
ایشان سالها در بروجرد (1320 تا 1324) در ماه رمضان بر منبر درباره مهدویت از قول علمای اهل سنت و شیعه و رد دیدگاههای بهائیان سخنرانی کرد.
معظم له پس از هجرت به قم و تصدی زعامت تشیع، با تکیه بر همان روش، به آیتالله صافی توصیه کرد کتابی تألیف کند که کتاب ارزشمند «منتخبالاثر» نوشته شد.
ایشان با اعزام مبلغ به شهرها تأکید به مبارزه با بهائیت داشت و به گفته آیتالله سبحانی در سال 1331، علمایی چون منتظری، امینی و احمدی شاهرودی را برای خنثی کردن تبلیغات بهائیان به فریدن اصفهان فرستاد. (همان)
پس از کودتای 28 مرداد، افزایش نفوذ بهائیت در دولت موجب خشم آیتالله بروجردی شد و پس از ماه رمضان در سال 1333، طی مصاحبهای با روزنامه «کیهان» خواستار اخراج بهائیان از دولت شد و در نامهای به فلسفی از او خواست تا در دیدار با شاه، اعتراض ایشان را ابراز کند.
در این نامه آمده بود: «... چندی قبل از آبادان مکتوبی از بعضی وکلای حقیر رسیده و اظهار داشته بودند که تقریبا اداره امور نفت آبادان با فرقه بهائیه شده. دیروز مکتوب دیگری از بعضی وکلای حقیر نیز رسید که مویّد مکتوب اول بود... مثل آنکه اولیای امور ایران در خواب فرو رفتهاند.. به اندازهای اینها در ادارات دولتی راه دارند... که دادگستری جرئت اینکه یک نفر از اینها را که ثابت شده قاتل بودن او در ابرقوه پنج مسلمان بیگناه را، مجازات نمایند، ندارند.» (همان)
فلسفی به دستور آیتالله بروجردی، با سخنرانی در رادیو، کوشید ماهیت بهائیت را آشکار کند. با حمایت آیتالله بروجردی، حرکت مردم علیه بهائیها اوج گرفت و سخنرانیهای فلسفی، سبب شد سرانجام حظیرهالقدس تخریب شود. (همان)
در سال 1338 یعنی دو سال پیش از وفات، آیت الله، علامه دوانی را مأمور ترجمه جلد سیزدهم بحارالانوار کرد. به گفته دوانی، آیتالله بروجردی در ترجمه آن کتاب، اصرار داشتند. سرانجام این کتاب، اواخر بهمن 1339 منتشر شد و مرحوم دوانی، یک نسخه از آن را توسط محمدحسن، فرزند آیتالله بروجردی، به ایشان داد. به گفته محمدحسن فرزند، «وقتی کتاب مهدی موعود را به ایشان دادم، بهقدری خوشحال شد که حد نداشت. پیوسته آن را میخواندند و بعد از مطالعه هم در طاقچه پشت سرشان میگذاشتند. اغلب شبهای ماه رمضان را به مطالعه مشغول بودند و به شما دعا میکردند».
این امر نشان می دهد معظم له تا پایان عمر بر همان صراط بود و ملایمتی از خود در برابر بهائیت نداشت.
حال آقای علوی خود می داند با میراث واقعی آیتالله بروجردی که جز دفاع از اسلام دغدغهای نداشت.
سودای انتخابات!
نمی دانم چرا برخی از آقایان چرا در آستانه تمنیات سیاسی و انتخاباتی یاد فرقههای دست آموز استکباری می افتند؟ آقای منتظری هم پس از سال ۷۷ که آقایان آذری قمی و چند نفر دیگر را به مقابله با نظام، فراخواند و توفیقی نیافت، از «حق شهروندی بهائیت» سخن گفت!
آقای کروبی هم در سال ۸۷ شروع به نامه پراکنی در حمایت از دراویش و ابراز علاقه به بهائیت کرد و البته پاداش او ۳۰۰ هزار رای و رقابت با آرای باطله بود در حالی که تصاویر جوانان وابسته به فرقه بهاییت و اعلام حمایت دراویش گنابادی از او وی را به پیروزی در انتخابات ۸۸ امیدوار ساخته بود.
کوشش هواداران آقای علوی برای ورود به انتخابات خبرگان آینده و حمایت او از بهاییت متاسفانه حاکی از فرجام بدی است. خرید نفرت جامعه ایمانی در برابر خوشایند یک فرقه، خسران بدی است.
✅https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
حمید رسایی
.. ♻️ بله! جمهوری اسلامی هم خودش نیست، وزارت علوم هم ظاهرا خودش نیست که اگر خودشان بودند، بیغیرتی م
.
بعد از پیگیری های صورت گرفته از کمیته انضباطی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، این فرد بازنشست شده است ولی جالب اینجاست که در دانشکده اتاق دارند و هر چهارشنبه هم کارگاه دینداری دارند! این آدم در دوره اصلاحات، ریاست دانشکده روان شناسی را به عهده داشته است.
این فیلم را ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/9123
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ خمینی را برای همین چیزها دوست داشتیم و داریم
🔰 حمید رسایی: صلابت، قاطعیت و صراحت در بیانات امام خمینی (ره) موج میزد. به این جملات ایشان در پاسخ به خبرنگار خارجی دقت کنید: با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر که ندانم
سؤال خبرنگار : [شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکرده اید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبوده اید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمی آورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمی توانید درک کنید؟]
جواب امام : ما معادلۀ جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی ای که تا به حال به واسطۀ آن تمام مسائل جهان سنجیده می شده است را شکسته ایم. ما خود چارچوب جدیدی ساخته ایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم. از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم، حال شما اسمش را هرچه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایۀ نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم. (صحیفه امام؛ ج 11، ص 160)
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی
♻️ دلنگرانیهای قابل تأمل
من حقیقتاً نگران هستم. من نگران اسلام هستم. ما اسلام را از چنگ محمد رضا در آوردیم. و من خوف این را دارم که اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طورى که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم. این نگرانى هست و زیاد است... اگر بنا باشد که هر جا آدم برود می بیند که [دائماً] مردم دارند شکایت می کنند. زن و بچه مردم می آیند گریه می کنند. می آیند [التماس] می کنند. من هم خسته دارم می شوم. خدا می داند که من در آن رژیم سابق هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمی شدم، هر فشاری می آوردند بر من خسته نمی شدم، حالا دارم از خودمان خسته می شوم. آخر چرا باید این طور باشد. یک فکری بکنید. اگر دیر بجنبید اسلام را در خطر تضییع و رفتن آبرویش قرار دادهاید. مسئولیم همه ما.» «...در هر صورت برسید به داد اسلام. به دست ما خراب نشود اسلام. اگر یک وقت به دست دشمنهای ما می شد ما مسئول نبودیم. اگر حالایی که به دست ما رسیده، به دست ما خراب بشود اسلام، ما مسئولش هستیم ...
(امام خمینی (ره) صحیفه امام،ج11، ص312 تا 318)
#مدیران_ضعیف
#ایران_خودرو
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پادکست | #امام_خمینی
ما هیچ نیستیم؛ هرچه هست از اوست؛ اشتباه ما اینست که خیال میکنیم ما هم یه چیزی هستیم. ما همه در حجابیم، و اگر حجاب برداشته شود معلوم میشود غیر از او کسی و چیزی نیست...
🏴 سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) تسلیت باد.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اشرافیگری ممنوع
🔹️ آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ استقبال از انتقاد به سبک اهل اندیشه و مدارا با فتنهگران!
جناب غلامی در صفحه اینستاگرامش، محمد خاتمی را نخبه معرفی کرده و قهر با او را رفتاری کودکانه دانسته، جای دیگری از کسانی که مدافع حقوق کشف حجاب کنندگان هستند، تشکر کرده! فعالان انقلابی در فضای مجازی هم از ایشان انتقاد کردهاند؛ جناب غلامی به جای پاسخ دادن به نقدها ضمن خداحافظی از فضای مجازی (توییتر و اینستاگرام) منتقدانش را بزرگترین خطر برای انقلاب اسلامی معرفی کرده و آنها را با این برچسبها نواخته:
نادان!
جاهل!
خوارج!
افراطی!
متعصب!
ضد تحول!
قشری گرا!
خشک مغز!
بدون تعقل!
خودبرتربین!
سطحی بین!
خشونت ورز!
دشمن پنهان!
دشمن نوآوری!
دشمن خانه زاد!
مفسرین به رای!
دارای سابقه سیاه!
دارای سابقه مخرب!
دارای اختلالات روانی!
واقعیت و مصلحت نمیفهمند!
دیوارکشنده بین جامعه و عقل!
جالب اینجاست که وی در این یادداشت، منتقدان نظراتش را اینگونه توصیف کرده: "این نادانهای افراطی، اهل گفتگو با منتقدین خودشان نیستند و طرفدارانشان را از ارتباط با منتقدان منع میکنند!"
این پست را هم ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/9120
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻ پیغام و پسغام مسئولان
از مقر فرماندهان دشمن در جنگ اقتصادی
🔰 حمید رسایی: رئیس بانک مرکزی از مقر نهاد اقتصادی ضدانقلابی صندوق بین المللی پول پیغام فرستادهاند که این نهاد آمریکایی میخواهد ترحّمی بر کشور کرده و مقداری پول قرض دهد.
آقایانی که از لبخند صندوق، عنان از کف داده حتما میدانند:
🔻دریافت وجه از صندوق، حتی اگر بگویند که منابع خودمان است، مستلزم برعهده گرفتن برخی تعهدات از جمله رهاسازی قیمتها، ریاضتهای اقتصادی و به طور کلی مداخلۀ صندوق در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران است.
🔻قبل از دریافت وجه، باید آمار و اطلاعات اقتصادی کشور (که در بسیاری موارد محرمانه است)، تقدیم به صندوق شود. آیا در دفاع مقدس، آمار استعداد نیروها و ادوات جنگ نظامی را به دشمن میدادند؟
صندوق بین المللی پول، آمارها را خواهد گرفت و بعد از آن برای طراحی علیه نقاط ضعف کشور استفاده خواهد کرد، مشخص هم نیست که پولی بدهد! تعهداتتان را نقدی پرداخت میکنید، اما وعده های نسیه میگیرید.
🔻کشوری که به اذعان مسئولان اقتصادی در سال 1401، بیش از 100 میلیارد دلار صادرات نفتی و غیرنفتی داشته است، معطل 6 میلیارد دلار کمک از صندوق آمریکایی بین المللی پول است؟!
🔻به نظر میرسد برخی افراد برای توجیه ارادت قلبی و عملی خود به صندوق، این قبیل گزاره ها را بیان میکنند. هرچند که این رفتارها ناشی از پدیدۀ نفوذ نیست، اما میتواند ناشی از سادهاندیشی باشد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ دعوا سر چه چیه؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ اصل خدشه ناپذیر!
این مساله که نظام در اهداف خود جدی است و با هیچ کس شوخی ندارد و در صورت به خطر افتادن #ارزشهای_اسلامی با هر کس در هر موقعیت قاطعانه برخورد مینماید، باید به عنوان یک اصل خدشه ناپذیر برای تمامی دستاندرکاران و مردم تبلیغ گردد.
(امام خمینی (ره) | ۱۴ فروردین ۱۳۶۸)
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خاطره ای از امام خمینی(ره): اگر نوهام فتنه کرد، با تیر بزنیدش/ چرا بعد از چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی، مردم به امام خمینی (ره) عشق میورزند؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔹خامنه ای، خمینی دیگر است
♻️ ۱۴ خرداد ۶۸، وقتی خمینی ۳۷ سال جوان شد
🔰حمید رسایی: آیا ما خمینی را از دست دادهایم؟
🕙 ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ برای بسیاری از آنها که به یاد دارند، شاید نه تنها غمبارترین روز عمرشان که قطعا از جمله دلهره آورترین روزها بود. همه تکیهگاه این مردم برای ایستادگی در برابر دنیای استکبار، امام بود اما بعد از امام، نمیدانستیم چه آیندهای در انتظارمان است؟
🔲 نام خمینی قطعا تا آن روز مهمترین عاملی بود که مردم را در صحنههای مختلف انقلاب حفظ کرده بود، اما امام که رفت، دشمن تمام تلاشش را برای خالی کردن دل نه تنها ما که دل همه آنهایی که در شرق و غرب عالم به امام دلبسته بودند، بکار بست. ما شدیم کودکی که تازه داشت راه رفتن را می آموخت و به اعتماد دست گرم پدر، گام برمیداشت. بسیاری از ما تصور طعم دوباره ای از خمینی را غیرممکن میدانستیم، برخی از ما که از همرنگی با خمینی خسته شده بودیم، کم کم نبود امام را بهانه کردیم که زمانه عوض شده و امام را باید بر اساس مقتضیات زمان تعریف و تفسیر کنیم.
🔲 همینها گفتند که استکبارستیزی، جنگ فقر و غنا، توجه به محرومین و مستضعفین و قرائت دیگر آرمانها با ادبيات امام، از اقتضائآت حضور روح الله در کنار ما بود و امروز که دیگر او نیست، نباید از آن ادبیات استفاده کنیم! حتی خاطره ساختند که امام مخالف شعار مرگ بر آمریکا بود! تعجب نکنید که اینها را برخی از همینها که عنوان خط امام را یدک میکشند، بر زبان آوردند و گفتند...
🔲 اکنون که سی و چهار سال از آن روز میگذرد، وقتی به گذشته باز میگردیم و تاریخ بعد از ارتحال امام را ورق میزنیم تازه میفهمیم، مایی که احساس میکردیم بدون امام نمیتوانیم راه برویم، ۳۴ سال است این راه را بدون او پیموده ایم، ۳۴ سال است که هم چنان با قدرتهای بزرگ جهان، پنجه در پنجه و چشم در چشم ماندهایم، تازه یادمان میآید که بعد از خمینی هم کم بحرانهای را پشت سر نگذاشتیم، از اولین بحران که ارتحال شخص امام خمینی بود تا تهدیدات امروز، مگر کم بود؟ چرا دشمن نتوانست یک گام به جلو بردارد؟
🔲 راستی چرا ما نبود امام را حس نکردیم؟ پاسخ روشن است وقتی گذشته را مرور میکنیم تازه میفهمیم که ما خمینی را از دست ندادهایم بلکه در ۱۴ خرداد ۶۸ او را ۳۷ سال جوانتر به دست آوردیم. هر چند ما خامنهای را به حق، خمینی دیگر میدانیم اما خامنهای خودش میگوید که این انقلاب بینام خمینی در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست. او راست میگوید، ما هر چه داریم از امام خمینی است، حتی نعمت امام خامنهای را که در تمام این ۳۴ سال کنارمان بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رهبر انقلاب امروز در حرم امام خمینی(ره) برای دومین بار در سال ۱۴۰۲ روی موضوع انتخابات تاکید کردند. اما توصیه امام خمینی (ره) درباره ویژگی رییس جمهور و نمایندهای که مردم باید انتخاب کنند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای علوی! راه بروجردی شدن دفاع از بهاییت نیست!
🔰 آقای علوی که تلاش میکند از قِبَل انتساب خود به مرجع عالیقدر شیعه، آیتالله العظمی بروجردی در دل متدینین جا باز کند، اخیرا با نظرات شاذ و دفاع از فرقه ضاله بهاییت، چشمی هم به مقبولیت در طیفهای دیگر دارد. این در حالی است که تقابل مرجع عالیقدر شیعه با این فرقه ضاله قابل انکار نیست.
۱. آیت الله بروجردی پس از بازگشت از نجف، وقتی در بروجرد تقویت بهاییت را از طرف مقامات دید، شهر را ترک کرد تا مردم علیه بهاییت در شهر قیام کردند.
۲. از سال ۱۳۲۰ تا ۲۴ ماه رمضان درباره مهدویت و رد بهاییت سخنرانی کرد.
۳. وقتی به قم رفت و لباس مرجعیت به تن داشت، از سال ۱۳۳۱ مبلغینی برای روشنگری علیه بهاییت اعزام کرد.
۴. بعد از کودتای ۲۸ مرداد و نفوذ بهاییت در دولت، در سال ۱۳۳۳ در مصاحبه با کیهان خواستار اخراج بهاییت از دولت شد.
۵. آیت الله فلسفی را مأمور دیدار و تذکر به شاه درباره بهاییت کرد.
۶. سال ۱۳۳۸ آقای دوانی را مأمور ترجمه جلد ۱۳ بحارالانوار کرد.
نه کسی بهاییها را به این خاطر کشته و نه کسی چنین حکمی داده اما چون بهاییت فرقه ضاله و منحرف زاده استعمار پیر انگلیس است، نباید فرصت ظهور و بروز و تبلیغ و ترویج و رسمیت داشته باشد.
چناب علوی! بین میراث آیتالله بروجردی و محبوبیت در مجامع ضد انقلاب یکی را برگزیند.
یادداشت تفصیلی در این باره را اینجا بخوانید:
eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi/7152
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ امام کاخ یا امام کوخ؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ ملاقات امام خمینی (ره) با شاه
🔰حمید رسایی: آیت الله مسعودی خمینی در کتاب خاطرات خود، روایتی از دیدار تاریخی شاه مخلوع و امام خمینی را بیان می کند که خواندنی و جالب است. خاطره از این قرار است:
🔹بد نیست در اینجا به ذکر خاطرهای که از زبان آقای پسندیده شنیده ام، بپردازم. ایشان یک بار فرمود: زمانی، بهائیان در ابرقو مسائلی را به وجود آورده بودند و در خلال آن تنی چند از این جماعت کشته شدند. رژیم پهلوی، عدهای را به عنوان قاتل و مؤثر در این واقعه دستگیر کرد و حتی صحبت بود که قرار است آنان اعدام شوند. آقای بروجردی وارد عمل شدند تا از اعدام این افراد ممانعت کنند. ظاهرا به حضرت امام گفته بودند:"شما از طرف من نزد شاه بروید و از قول من بگویید که قاتلین بهائیان ابرقو باید آزاد شوند." امام هم پذیرفتند که این مأموریت را انجام دهند.
🔹در آن ایام در قم کمتر کسی ماشین سواری داشت. یکی از افرادی که دارای وسیله نقلیه بود، "مصباح التولیه" بود. من او را به خاطر دارم که در این اواخر، سوار یک ماشین بنز سفید رنگ میشد. به هر حال با مصباح التولیه تماس میگیرند که او ماشینش را در اختیار قرار دهد. دفتر آقای بروجردی هم با دربار شاه هماهنگیهای لازم را به عمل میآورند که امام (ره) به نزد شاه بروند.
🔹به خاطر داشته باشید که دربار و دستگاه سلطنت در آن روز به گونهای بود که هر فرد مراجعه کننده، بایستی حتما دارای ماشین مشکی باشد! و وقتی به دربار میرود، یک سرنشین بیشتر نداشته باشد و باید در ورودی اول کاخ از ماشین خودش پیاده شود و با ماشین مخصوص آنجا بقیه راه را تا مقابل اتاق انتظار طی کند و مدتها در آنجا منتظر بماند تا موعد ملاقات فرا برسد.
🔹بعد از آن کلاهش را بردارد و باقی تشریفات معمول را بجا آورد. لباس و کفشش باید واجد فلان خصوصیات باشد و وقتی وارد اتاق شاه شد، بایستد تا به او اجازه نشستن دهند. حتی وضعیت به گونهای بود که قبل از ملاقات مجموعه این آداب را به فرد تعلیم میدادند!
🔹وقتی امام با ماشین تولیت، به تهران رفتند، دم در کاخ، به نگهبان گفته بودند:"بگویید روح الله از طرف آیت الله العظمی بروجردی آمده است!" به ایشان میگویند:"آقاجان! باید ماشین شما عوض شود! باید رنگش مشکی باشد!" امام میفرماید:"نه! من داعی ندارم که ماشین را عوض کنم. اگر نمیشود که بر میگردم!"
🔹نگهبان به داخل میرود و ظاهرا اطلاع میدهد که نمایندهای از طرف آقای بروجردی آمده است. قبول میکنند که امام با همان ماشین غیر استاندارد! وارد شود. وقتی امام وارد اتاق انتظار میشود، منتظر نمیماند و بیمقدمه وارد اتاق شاه میشود. به ایشان میگویند باید کلاهتان را بردارید. امام ترتیب اثر نمیدهد. حضرت امام، بدون برداشت عمامه و سرزده به اتاق شاه میروند و بر روی صندلی مخصوص شاه در پشت میز مینشیند!
🔹هنوز شاه وارد اتاق نشده است وقتی محمدرضا وارد میشود، در کمال تعجب میبیند که تنها صندلی موجود در اتاق اشغال شده است. این است که دستور میدهد صندلی دیگری بیاورند. صندلی میآورند و شاه مینشیند و امام هم مختصر احترامی که از بًعد اخلاقی لازم دانسته انجام میدهد و بعد از آن بیدرنگ وارد اصل موضوع میشود و میگوید حضرت آیتالله العظمی بروجردی فرمودند قاتلین بهائیان ابرقو باید آزاد شوند. دقت کنید که به کار بردن تعبیر"فرمودند" در حضور شاه و استعمال آن برای غیر او جرأت زیادی میطلبید و امام از این جهت طعنه بزرگی به شاه زدند.
🔹در فاصلهای که امام با شاه ملاقات داشته، برای امام یک استکان چای میآورند که امام بدان لب نمیزند. شاه در پاسخ میگوید از قول من به ایشان سلام برسانید و بگویید: شاه مشروطه که کاری از دستش برنمیآید. امام مجددا تکرار میکند: "قاتلین بهائیان ابرقو باید آزاد شوند!"
🔹بعد از جا برمیخیزد و بدون خداحافظی از اتاق خارج میشود و به قم مراجعت میکند. بعضی از روزنامهها به درج خبر ملاقات امام و شاه مبادرت میکنند و حتی این نکته را هم افزودند که شاه بلافاصله، دستور آزادی قاتلان را صادر میکند.
🔹آنگونه که نقل میکنند، زمانی که انقلاب اسلامی ایران شروع شد، شاه در مورد سکّاندار حرکت انقلاب گفته بود: "این همان روح اللهی است که از طرف آقای بروجردی یک بار نزد من آمد." ظاهرا آن خاطره را به یاد آورده بود.
داستان این ملاقات بسیار مفصل میباشد.
www.imam-khomeini.ir/fa/c76_15203/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4_%D9%88_
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از محمدعلی رامین
❌طرح دو شبهه تکراری و پاسخ کوتاه به آنها:
❗️شبهه اول= سیدعلی خامنه ای در جلسه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ با اعلام مخالفت صریح علیه رهبری خودشان گفتند:
«باید خون گریست بر جامعه اسلامی که احتمال رهبر شدن من در آن مطرح باشد...»
✅پاسخ:
🔹اینکه شخص سیدعلی خامنه ای در اوج زهد و تواضع، خودشان را لایق رهبری و برتر از دیگران نداند، دقیقاً طبق نص پیامبر و ائمه اطهار و تصریح قرآن، گواه صادقی بر صلاحیت و شایستگی ایشان برای امامت امت و ریاست دین و مذهب ماست.
تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا ۚ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ(28/83)
وَاَمّا مَنْ کانَ مِنَ الفُقَهاءِ صَائِنا لِنَفْسِهِ حافِظاً لِدینِهِ مُخالِفاً لِهَواهُ مُطیعاً لِاَمرِ مَولاهُ فَلِلْعَوامِ اَنْ یُقَلِّدُوهُ (امام حسن عسکری ع)
کسی که با خودبرتر بینی و اراده سلطه بر دیگران و با هواپرستی و جاه طلبی، به دنبال کسب قدرت و ریاست باشد، از منظر اسلام، مطلقاً شایسته رهبری و قیادت نیست؛ چه رسد به امامت و جانشینی امام زمان (عج) در عصر غیبت.
در عین حال، تشخیص اکثریت قاطع خبرگان مبنی بر صلاحیت کامل امام خامنه ای برای امامت امت به نیابت از امام مهدی (عج) در زمان غیبت (اصل پنجم قانون اساسی)، همچنین دلدادگی اکثریت قاطع ملت ایران و قاطبه شیعیان جهان و بسیاری از اهل سنت در تبعیت از ایشان و نیز اعتراف و اذعان بزرگان اسلام و حتی دشمنان خارجی به فراست و کیاست و درایت و مدیریت بی نظیر امام خامنه ای، گواهی آشکار و تأکیدی مکرر بر تشخیص درست و دقیق مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ می باشد.
حالا اگر کسی با معارف اسلامی آشنا نباشد و مفهوم زهد و تواضع را نفهمد و آن را بهانه حمله به شخصیت الهی نائب امام زمان (عج) قرار دهد، بحث دیگری است؛
به هرحال جنگ قدرت در ساحت ولایت الهی مطلقاً ممنوع و مذموم است و این حقیقت معنوی در صحنه سیاسی جهانی، امتیازی بزرگ و بی بدیل است.
‼️شبهه دوم= هاشمی رفسنجانی: «انتخاب آقای خامنه ای برای رهبری موقت است و تا زمان برگزاری رفراندوم می باشد»
✅ پاسخ:
🔹جلسه مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۶۸ در حالی برگزار شده بود که هنوز اصلاحات انجام گرفته در اصلاحیه قانون اساسی به رفراندوم گذاشته نشده بود؛ بنابراین موقتی بودن تصمیم آن روز مربوط و منوط به تصمیم مردم در رفراندوم اصلاحیه قانون اساسی بود؛ زیرا طبق قانون قبلی، «باید رهبری از میان مراجع موجود معرفی می شد» که امام خمینی مخالف آن بودند؛ زیرا مراجع آن زمان را برای رهبری مملکت و امامت امت «ناتوان» می دیدند؛ لذا در اصلاحیه قانون اساسی قید شد که «مرجعیت بالقوه یا مرجعیت بالفعل» (صلاحیت علمی لازم برای افتاء در ابواب مختلف فقه= بند یک اصل ۱۰۹) از شرایط رهبری ولی فقیه باشد.
بنابراین مجلس خبرگان، اعلامیه آن روز خود را در معرفی ولی امر، «موقت» نامید که پس از رفراندوم و تأیید قانون اساسی جدید، با قید «مرجعیت بالفعل یا بالقوه» درباره شروط رهبری، مجدداً مجلس خبرگان تشکیل جلسه داد و در رایگیری مجدد، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای با اکثریت قریب به اتفاق آراء به عنوان رهبر نظام و امام امت اسلامی معرفی شدند. سخنان مرحوم آیت الله مشکینی، رئیس وقت مجلس خبرگان در این باره، تیتر روزنامههای ۱۶ مرداد ۱۳۶۸ کشور شد.
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD