10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ علت عدم تصویب طرح شفافیت چیست؟!
🔰 حمید رسایی: در این ویدئوی مکتوب، نکات درستی به عنوان عوامل عدم تصویب طرح شفافیت ذکر شده اما به نظرم از جمله مهمترین دلایل که ذکر نشده این است:
برای تحقق مجلس شیشهای و شفاف، باید افرادی انتخاب شوند که عملکرد و موضعگیری آنها تا قبل از ورود به مجلس، شفاف بوده باشد و الا در ایام انتخابات که هر کس به رأی نیاز دارد، وعده تحقق هر موضوعی از جمله شفافیت را میدهد.
بنابر این تا وقتی بر اساس روشهای غیرشفاف قبیلهای و سهمیهبندی، لیستهای انتخاباتی پشت درهای بسته مشخص میشود و هیچ توضیحی به افکار عمومی داده نمیشود که شاخص انتخاب و معرفی این افراد چه بوده، تا وقتی یک عنصر سياسی، خوابش را به جای پیام مقام عالیرتبه جا میزند تا روی لیست مورد نظرش وحدت شود، دنبال #شفافیت نباشید چون شعاری برای فریب شماست نه اعتقاد به تحقق آن.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ عالیجناب لیبرال
🔰 نتایج بررسی و مرور مواضع و کنشهای سیاسی آقایان منتظری، هاشمی و بازرگان نشان میدهد که این سه فرد در طول حیات سیاسی خود اشتراکات و شباهتهای متعددی در نوع مواجهه با مسائل و موقعیتهای سیاسی_مبارزاتی داشتهاند. این اشتراکات و شباهتها در برخی موارد میان هر سه این افراد وجود داشته و در برخی موارد تنها میان دو تن از آنها برقرار بوده است. این اشتراک در مواضع و تفکرات سیاسی را میتوان در چهار محور مورد بررسی قرار داد که عبارتند از؛
حمایت از گروهک منافقین (مجاهدین خلق)
مرعوب غرب بودن و علاقه به ارتباط با آمریکا
آمریکا شیطان بزرگ نیست!
ارتباط با نهضت آزادی
هاشمی رفسنجانی
📎مشاهده_کامل_مطلب_در_خبرگزاری_رسا
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ برجام / صیانت؛ خوب یا بد؟
🔰 برجام امضا شد، برایش جشن گرفتند، سکه پرداخت کردند و بعداً هم گفتند ما متنش را نخوانده بودیم که داخلش چی نوشته شده بود.
طرح صیانت رد شد، از هر کس دلیلش را میپرسید میگوید خیلی بد بود، میپرسم تا حالا متن آن را خواندهای یا میدانید اصلا چه بود؟ میگوید نه ولی خیلی بد بود!
👈 برجام را نخوانده تصویب کردند چون خیلی خوب بود.
👈 صیانت فضای ول مجازی را نخوانده رد کردند چون خیلی بد بود.
چه چیز باعث میشود دو متن که اصلا نمیدانیم چی بودهاند، یکی خوب باشد و دیگری بد؟ غیر از بازی و فشار رسانهای #مغزهای_مفسد_و_شرارتزا که از قبل ذهنها را برای رسیدن به نتیجه دلخواهش بمباران کرده؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ شباهتهای مالک و عمار انقلاب
تعابیر رهبر انقلاب دربارهٔ دو شخصیت کمنظیر معاصر؛
آیت الله مصباح یزدی و حاج قاسم سلیمانی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ با دیدن این فیلم میفهمید که هاشمی رفسنجانی با ادامه طرح «کنترل رشد جمعیت» به چه کسانی خدمت کرد!
🔹 امام خامنهای در ۳ مرداد ۹۱: «آن طوری که افراد متخصص و عالم و کارشناسان علمىِ این قسمت تحقیق و بررسی کردند و گزارش دادند، ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال ۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم.»
🔹 هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۱۴ مرداد ۷۴: «خانم [نفیس صدیق] پاکستانی، مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل و حمایت از پیشبرد معیشت زنان و کنترل جمعیت آمد. از موفقیتهای ایران در این برنامه تشکر و تعریف کرد. بر استفاده از تجربه ایران و ایجاد مرکز ترویج و آموزش در ایران تأکید کردم.»
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔸 تحلیل میرحسین موسوی بعد از وقایع ۱۸ تیر ۷۸
♻️ خیانتکار اصلی هاشمی رفسنجانی است
🔹 در کتاب «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است درباره مواضع میرحسین موسوی پس از فتنه ۱۸ تیر ۷۸ به نقل از سید نظامالدین موسوی (فعال دانشجویی در آن دوره) میخوانیم:
🔹«دقیق یادم هست كه [بعد از ماجرای کوی] رفتیم دیدار آقای [میرحسین] موسوی در دفترشان در خیابان پاستور (آن زمان مشاور رئیسجمهور بودند) و با ایشان صحبت كردیم. در این دیدار تحلیلمان را ارائه دادیم و مبنایش هم این بود كه آنچه در فضای سیاسی كشور در ۱۸ تیر مشاهده شد با آنچه در كشور به عنوان [جریان] چپ میشناختیم مغایرت دارد و چیز دیگری است.
🔹او گفت شما در تحلیلها باید از هاشمی شروع كنید و شروع كرد بحث مفصلی را علیه آقای هاشمی مطرح كردن و اصل بحثش هم این بود كه آقای هاشمی به انقلاب خیانت كرده و اگر ما بخواهیم یك نقطه انحراف در انقلاب پیدا كنیم، آن آقای هاشمی است. حتی آن زمان كُدی داد كه شما بروید كتاب «توسعه و تضاد» فرامرز رفیع پور را بخوانید تا بفهمید ایشان [هاشمی] چه خیانتی كرده است. ما گفتیم این خط انحراف از دوم خرداد به وجود آمده ولی موسوی میگفت نه، این خط از آقای هاشمی شروع شده است.
🔹نكته بعدی هم موضوع نهضت آزادی بود كه آقای موسوی میگفت شاخص حضور امریكا در ایران نهضت آزادی است. هر جا و در هر حوزهای كه شما دیدید نهضت آزادی فعال است و رشد كرد، بدانید حضور امریكا در آنجا پررنگتر شده است.»
🔹سید نظام موسوی در ادامه این روایت میگوید: من به میرحسین موسوی گفتم خب آقای مهندس! بیایید و همین حرفهای روشنگرانه را در دانشگاه بزنید.
اما موسوی بعد از کمی سکوت گفت: نه! الان در این فضای سنگین، حرف زدن من مثل فریاد زدن در بازار مسگرهاست.
@markazasnad
🔸جالب اینجاست میرحسین موسوی در حالی معتقد بود که هرجا نهضت آزادی ها فعال شدند و رشد کردند، حضور آمریکا پررنگ شده که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۸۸ نهضت آزادی اعلام کرد از هر دو نامزد اصلاح طلب (موسوی و کروبی) حمایت میکند.
🔸پس از اعلام نتایج انتخابات، گروه دکتر یزدی جزو اولین گروههایی بود که بلافاصله با صدور اطلاعیه رسمی، مدعی تقلب در انتخابات شدند و آشوب بزرگ را آغاز کردند. سپس اعلامیه مستقلی نیز با سه امضای یزدی، عزت سحابی و صدرحاجسیدجوادی انتشار یافت که آنان آشوبهای خیابانی را «حماسه بزرگ و بیسابقه تاریخی» نامیده بودند.
🔸عبدالعلی بازرگان فرزند ارشد مهندس بازرگان و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی که در جریان فتنه ۸۸ عضو شورای ۵ نفره رهبری جنبش سبز مستقر در لندن بود، در مصاحبهای با رادیو فردا به تاریخ ۱۶ فروردین ۹۱ در مورد نقش نهضت آزادی، چنین گفت: «نهضت، جزوی از جنبش سبز است.
🔸به تصریح مهندس محمد توسلی مسئول دفتر سیاسی گروه دکتر یزدی: «در مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۴ با وجود سابقه اختلافات گذشته با هاشمی رفسنجانی در دو دهه ابتدای انقلاب، نهضت آزادی تصمیم به حمایت از هاشمی در مقابل محمود احمدینژاد گرفت.»
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از موسسه فمتا
🎥سکوت کسبوکارهای اینترنتی در مواجهه با فاجعه تروریستی کرمان
🔹شرکتهای کسب و کار اینترنتی که در سال گذشته با جبههگیری اشتباه، با اغتشاش گران همراهی کردند، حالا در سوگ هموطنان در حادثه تروریستی کرمان، سکوت کردند.
🔹استارتآپها که سال گذشته در دمیدن آتش اغتشاشات سنگ تمام گذاشتند، به اندازه یک خط توییت به حادثه تروریستی کرمان واکنش نشان ندادند. صفحات شبکه اجتماعی ایکس این کسب و کارهای اینترنتی را که نگاه میکنیم بجز اسنپ، هیچ اثری از تسلیت و ابراز ناراحتی در سوگ هموطنان نیست!
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
هدایت شده از بصائر
💠«ذوالقرنین»،«مردم»،«انتخابات»، «امنیت»/ فَأَعِينُونِی بِقُوَّةٍ...
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ رهبر معظم انقلاب بخش مهمی از سخنرانی خود در دیدار با مردم قم را به مسئله «مردم» و اهمیت حضور آنها در میدان های مختلف و نتایج مهم آن در ایجاد امنیت و پیشرفت مادی و معنوی کشور و اصلاح امور اختصاص دادند. در ادامه با تمرکز بر ماجرای ذوالقرنین در قرآن، به تبیین بیشتر این مسئله مهم خواهیم پرداخت.
⚠️ یکی از داستان های عبرت آموز قرآن کریم، ماجرای ذوالقرنین است. او فرد باهوش و پرکاری بود که ظاهراً تحت ولایت یکی از پیامبران الهی و با استفاده درست از ظرفیت ها و منابع خدادادی، به گره گشایی امور مردم در مناطق مختلف اقدام می کرد.
در یکی از این موارد، او با مردمی برخورد کرد که از آزار دشمنانی که در نزدیکی آنان زندگی می کردند و به غارت آنان می پرداختند، به ستوه آمده بودند. آنان به ذوالقرنین پیشنهاد دادند تا در قبال هزینه ای که به او خواهند داد، برای آنان سدّی بسازد که از تهاجم و آسیب دشمن به آنان جلوگیری نماید.(کهف: 94)
⚠️ ذوالقرنین ضمن ردّ پیشنهاد گرفتن پاداش از آنان، با اتکاء به امداد الهی، از آنان خواست تا آستین ها را بالا زده و با نیروی خودشان، به کمک او بشتابند تا چیزی محکم تر از سدّ (رَدم) برای آنان بسازد:
🔸«قالَ ما مَكَّنِّی فِيهِ رَبِّی خَيْرٌ فَأَعِينُونِی بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ رَدْماً؛ (ذو القرنين) گفت: «آنچه پروردگارم در اختيار من قرار داده، بهتر است (از آنچه شما پيشنهاد مىكنيد)! مرا با نيرويى يارى دهيد، تا ميان شما و آنها(دشمنان) سدّ محكمى قرار دهم!» (کهف: 95)
تعبیر «ما مَكَّنِّی فِيهِ رَبِّی خَيْرٌ» در این آیه شریفه، نشان دهنده اعتماد ذوالقرنین به امداد خداوند و تعبیر «فَأَعِينُونِی بِقُوَّةٍ» نشان دهنده استفاده بهینه او از «ظرفیت و نیروی مردمی» در پیشرفت جامعه و مقابله با هرگونه تهاجم امنیتی و اقتصادی دشمن است.
حاصل این «اعتماد به خداوند» و «استفاده بهینه از ظرفیت مردم»، این بود که در برابر هر نوع از تهاجم و فشار دشمن بیمه شدند:
🔸 «فَمَا اسْطاعُوا أَنْ يَظْهَرُوهُ وَ مَا اسْتَطاعُوا لَهُ نَقْباً؛ (سرانجام چنان سدّ نيرومندى ساخت) كه آنها [طايفه يأجوج و مأجوج] قادر نبودند از آن بالا روند و نمىتوانستند رخنه و راه نفوذی در آن ايجاد كنند.» (کهف: 97)
⚠️ واقعیت آن است که اگر مردم به کمک ولیّ خدا و نظام اسلامی نیایند، هیچ پیشرفت و امنیتی حاصل نخواهد شد. اگر مردم به ندای «فَأَعِينُونِی بِقُوَّةٍ» ولیّ خدا پاسخ مثبت دهند، آنگاه خواهند توانست تا حد زیادی کشور را در برابر تهاجمات نظامی، امنیتی و حتی اقتصادی دشمن بیمه کرده و همچون سدّ ذوالقرنین، راه نفوذ دشمن را ببندند و امنیت خود را تامین نمایند.
مردم باید اهمیت این مطلب را با همه وجود و با استدلال و منطق و روشهای هنری جذاب درک کنند که راه اصلاح و پیشرفت، تنها و تنها با حضور قدرتمند آنان در بزنگاههای مهمی همچون "انتخابات" است.
⚠️ از سوی دیگر اگر دشمن احساس کند مردم به ندای «فَأَعِينُونِی بِقُوَّةٍ» ولیّ خدا پاسخ مثبت نمی دهند و
نظام اسلامی را با قوت خود اعانه نمی کنند، آنگاه طمعش برای تحریم و فشار بیشتر و ایجاد ناامنی در کشور بیشتر خواهد شد.
هنوز از یاد نبرده ایم که شروع تحریم های فلج کننده و ترور دانشمندان هسته ای ما، پس از فتنه ۸۸ و ترور سردار سلیمانی نیز پس از فتنه آبان ۹۸ بود، که در هر دو مورد تصور دشمن این بود که اکثریت مردم به نظام اسلامی بی اعتماد و دلسرد شده اند.
⚠️ یکی از تجربیات مهم در طول عمر 44 ساله جمهوری اسلامی، این بود که هرگاه مردم و جوانان به صحنه آمدند و در اداره کشور مشارکت داده شدند، پیشرفت کردیم. با کمک مردم و حضور مردم و اعتماد مردم به کارگزاران بود که توانستیم در جنگ تحمیلی پیروز شویم، اورانیوم 20 درصد و موشک نقطه زن و سلّولهای بنیادین و صدها چیز ارزشمند دیگر تولید کنیم.
⚠️ البته وارد کردن مردم به صحنه های مهمی همچون "انتخابات"، الزامات و اقتضائاتی دارد که ان شاءالله در آینده به آن خواهیم پرداخت.
@basaer_fi
.
🔹 دعوت به وحدتشکنی در رسانه قالیباف حلال است
♻️ آقای قالیباف بسمالله، مرد باشید و به وزنکشی تن دهید
🔰حمید رسایی: ظاهرا رسانههای آقای قالیباف تقسیم کار کردهاند! برخی از آنها مثل روزنامه صبحنو، سایت فردا و امثال خبرگزاری تسنیم کارشان شده تخریب مجموعههای فعال سیاسی دیگر که نمیخواهند به لیستهای سهمیهبندی و پدرخواندگی تن دهند.
این رسانهها با کوچکترین بهانهای به مجموعههای سیاسی دیگر حملهور میشوند که به چه حقی زیر عَلَم آقای قالیباف سینه نمیزنید، چرا مطیع ایشان نمیشوید، همه باید با قالیباف وحدت کنند، هر کس جز این فکر کند وحدتشکن است و شما با عدم پذیرش ائتلاف آقای قالیباف عامل پیروزی لولوهای اصلاحطلب میشوید و ...
از طرف دیگر رسانههایی مثل خراسان که متعلق به هواداران و سمپاتهای سینهچاک کنار دست رییس مجلس است، حرف از وزنکشی سیاسی و لزوم ارائه لیست جداگانه هر تشکل برای اینکه ببینیم کت به تن چه مجموعهای اندازه است و ...
حالا فرض کنید متن روزنامه خراسان را یکی از رسانههای مقابل قالیباف نوشته بود، فکر میکنید خبرگزاری تسنیم و سایتهای قالیباف رهایش میکردند؟ خیر! تا امواتش را جلوی چشمش نمیآوردند، رهایش نمیکردند.
👈 مشکل ما همین بیتقواییهای عرصه سیاسی است ...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ شباهتهای جالبی که رسایی از آیت الله مصباح یزدی و حاج قاسم شهید نقل میکند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ رونمایی از نابغهای به نام مهدی هاشمی رفسنجانی
🔰 حمید رسایی: شاید پس از ترویج تجملگرایی در بین مدیران و حزباللهیهای سادهزیست، ترویج خاندانسالاری و بهره بردن خانواده مدیران از رانتهای اقتصادی، دومین خیانتی بود که هاشمی رفسنجانی در حق این انقلاب کرد.
البته این ویژگی در خانواده هاشمی یک روال بود. به طوری که هاشمی در خاطرات روزانه خود بارها و بارها از امتیازها و رانتهایی که در اختیار فرزندانش قرار داده، یاد کرده! برخورد هاشمی با این رانتها و موقعیتها به گونهای است که انگار او مالک کشور بوده و اصلا نباید از ترویج و انتشار و علنی کردن این روابط خجالت بکشد!
به نمونههایی از این موارد که در کتاب خاطرات هاشمی ذکر شده دقت کنید:
1⃣ راه یافتن مهدی به صنایع نفتی ایران که مثل باند یک فرودگاه عامل پرواز اقتصادی فرزندش میشود، جالب است. هاشمی در خاطرات ۱۷ ابان ۷۱ نوشته که از «وزیر نفت وقت خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». این درخواست مهدی هاشمی رفسنجانی را در ۲۳ سالگی روی صندلی هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی نشاند و شد آنچه باید میشد.
2⃣ مهدی هاشمی ۲۳ ساله خیلی زود رشد کرد و پایش به کشورهای خارجی باز شد تا جایی که سفرای جمهوری اسلامی هم به ابعاد ناشناخته او پی بردند! هاشمی در خاطرات سال ۷۴ از تعریف سفیر وقت ایران در روسیه از تاثیرات سفر مهدی نوشته است: «آقای [مهدی] صفری، سفيرمان در روسيه آمد. از سرعت پيشرفت اعتماد و همكاری با روسيه گفت و از اصرار روسها براي فروختن سيستم پيشرفته ضد موشک اس-300 و از تأثير زياد سفر مهدی و هيأت همراه گفت.»
3⃣ حمایتهای خاص هاشمی رفسنجانی از فرزندانش و دست و دلبازی برای رشد آنها بی تأثير در این پيشرفت نبود. مثل این مورد که هاشمی در بخشی از خاطرات سال ۷۴ نوشته است: «با محسن و مهدی، دربارة مسایل انرژی هستهای و صنايع نفت و گاز مذاكراتی داشتيم. محسن خواست كه وام حساب 210 برای ساخت مصلای تهران را ببخشمكه بيشتر كار بكنند.»
4⃣ حالا دیگر مهدی بابا تبدیل به یکی از مدیران ارشد صنعت نفت و گاز شده! غرق در حسابهای بانکی بی انتهای نفتی و گازی و یکی از بهترین اسپانسرها برای فعالیتهای انتخاباتی تا جایی که هاشمی از هوش پسرش انگشت به دهان میماند. در خاطرات سال ۷۴ هاشمی اینطور نوشته شده: «مهدی [هاشمی، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی] آمد. گزارش آورد كه كارشناسان نفت با نظريه او در مورد محل پالايش گازهای پارس جنوبی موافقت كردهاند. مهدی مدتی پيش نظر داد كه میتوانيم گاز پارس جنوبی را به پالايشگاه كنگان بياوريم و بالاخره از ساخت پالايشگاه جديد، صرفهجویی زيادی داشته باشيم. آن روز وزارت نفت موافق نبود؛ اگر كاملاً پذيرفته شود، با همين اعتبار موجود، به جای يک فاز، دو فاز را میتوانيم انجام دهيم. "از هوش مهدی تعجب كردم.»
5⃣ کم کم مدیران هم سوراخ دعای باقی ماندن در پست و ارتقای مدیریتی را پیدا کردند، تعریف و تمجید از آقازادها تا جایی که پس از مدتی مهدی هاشمی تبدیل شد به بهترین کارشناس گاز ایران! هاشمی در خاطرات ۳۰ تیر ۷۸ به نقل از بیژن زنگنه مینویسد: «آقای [بیژن نامدار] زنگنه، وزير نفت آمد و گفت، در بخشی از طرحهای نفت در مذاكره سرمايهگذاران خارجی، پيشرفت داشتهاند و در بخشی ديگر نداشتهاند. خواست كمک كنم كه عمليات نفت در قالب شركت انجام شود تا امكان مانور بيشتر باشد. گفت: مهدی، بهترين كارشناس گاز است؛ برای صدور گاز با لوله و يا به صورت گاز مايع، تلاش میكنند.»
6⃣ حالا مهدی بابا خودش یک طرف دعواهای نفتی شده بود و رانت دسترسی به پدر همه کاره و تاثیرگذاری روی او میتوانست سبب توجه بیشتر در کشمکش مدیران با یکدیگر باشد. هاشمی ۱۰ تیر ۱۳۷۸ نوشته: «شب مهدی، مديرعامل شرکت تأسیسات دریایی آمد. از آقایان [بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت و بهزاد نبوی که مانع واگذاری کارهای بزرگ به شرکت تأسیسات دریایی میشوند، شکایت دارد و میگوید، کارها را به شرکتهای خارجی میدهند.»
قصه بابا اکبر و مهدی بابا در اینجا خاتمه نیافت و در سال ۸۸ بعد از شکست کودتای ادعای تقلب، سه سال در انگلیس ماند تا برای کمک به بابا راههای تحریم فلج کننده را به آمریکاییها برساند و فقط در یک فایل صوتی گفت:
هنوز هم معتقدیم باید به رهبری فشار آورد...
ما داریم رو بازی میکنیم...
حرفهایی که بابای من زد، از همه حرفهای آقایون (اصلاحطلب) تندتر بوده است.
ما تقسیم کار کردهایم هر کسی کار خودش رو میکند.
بابا کار خودش رو میکند.
من وظیفهای برایم تعریف شده که آن را انجام میدهم.
کارهایی که من کردهام صد برابر بدتر از سخنرانیهای شماهاست و نظام هم میداند که من دارم چه کاری علیه نظام میکنم و با من بد هستند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹یکی از مهمترین اختلافات امام خامنهای و هاشمی رفسنجانی
♻️ خطبه مانور تجمل هاشمی، آغاز بزرگترین انحراف در انقلاب اسلامی
این روزها سالگرد درگذشت هاشمی رفسنجانی است آن هم در یوم الله ۱۹ دی (روز مبارزه مردم قم با طاغوت اشرافی) در استخری منسوب به خاندان اشرافی پهلوی (خودشان میگویند استخر به صورت اختصاصی درون کاخ برای هاشمی ساخته شده)!
جا دارد درچنین ایامی، از موضع تاریخی امام خامنهای نسبت به خطبه «مانور تجمل» هاشمی یاد کنیم.
یادآوری این موضوع از آن جهت لازم است تا مردم بدانند رهبر انقلاب نسبت به تصمیمات و مواضع غلط هر شخص و جریانی حساس بوده و در زمان خود، نسبت به آن انحراف، اعلام موضع داشته و نگذاشتهاند اشتباهات مسئولان، بدون تبیین و پاسخ بماند.
هاشمی رفسنجانی در ۱۹ آبان ۶۸ در خطبه نماز جمعه که معروف به «مانور تجمل» شد میگوید: "اظهار فقر و بیچارگی کافی است و زمان آن رسیده است که مسئولین به #مانور_تجمل روی آورند!"
اتخاذ این سیاست از سوی هاشمی، یک انحراف بزرگ در مسیر انقلاب اسلامی بود که باعث سقوط بسیاری از مدیران شد و اگر با نهیب رهبر انقلاب مواجه نمیشد، میتوانست مسیر انقلاب اسلامی را به قهقرا ببرد.
امام خامنهای دوهفته بعد از این خطبه درتاریخ ۲ آذر ۶۸ میفرمایند: "اینجانب از اینکه کسانی میکوشند تا در میان مردم ما «رسم تجملگرایی» و اسراف و ولخرجی را شایع کنند، شدیداً نگران و متأسفم."
👈 یک مورد اختلاف مهم دیگر بین رهبر انقلاب و هاشمی رفسنجانی را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/11761
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1