♻️ معمای نفوذ
توی یه مسابقه اتومبیل رانی ۱۸۹ نفر شرکت دارند، یه نفر هست که از همه جلوتره و یه نفر هم هست که نفر شصتم هست اما سرعتش از همه بیشتره
نفر شصتم داره یکی یکی، بقیه را پشت سر می ذاره. بنظرتون آخرش چی میشه؟ حتما میگین، بالاخره از نفر اول هم جلو میزنه
خوب حالا اگه یکی از دوستان نفر اول با برنامه و نفوذ، بغل دست راننده پر سرعت نفر شصتم که داره از همه سبقت میگیره، نشسته باشه و مدام بهش بگه:
فایده ای نداره، این همه گاز نده ، تو با این ماشین داغون نمیتونی به اون برسی، اون کجا و تو کجا، ماشین اون قیمتش ۱۰ برابر ماشین تو هست...
اونوقت چی؟ بازم نفر شصتم تلاش میکنه به اولی برسه حتی ازش جلو بیفته...
✅توی دنیا یه شاخص مهم هست به نام «توسعه انسانی» که وضعیت کشورها را از نظر #زندگی_طولانی_و_سالم، #دسترسی_به_دانش و #سطح_زندگی_مناسب را نشون میده و به گزارش سازمان ملل، ایران از نظر توسعه انسانی، بین ۱۸۹ کشور، رتبه ۶۰ جهان را کسب کرده اما از نظر سرعت پیشرفت توسعه انسانی، رتبه اول را در جهان را دارد.
منبع:
yon.ir/0Mc9G
yon.ir/GrDxA
نفوذی ها دائما تلاش می کنند ما را ناامید کنند. نفوذی ها دائما از "ما نمی توانیم" سخن می گویند. مراقب نفوذی ها باشیم. نفوذی ها فقط در رده های پایینی نظام رسوخ نکرده اند...
#انقلاب_خمینی_با_ایران_ما_چه_کرد
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
♻️ همه با هم؛ موج مثبت
رهبر انقلاب: هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است. (1397/06/15)
سال هاست که خط ثابت فعالیت دشمن، القای نا امیدی به مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی است تا بدین شکل حمایت مردم از جمهوری اسلامی را کاهش دهد و بتواند نظام اسلامی را به دست خود مردم ایران بر اندازد.
امروز فضای مجازی یکی از زمینه های مهم فعالیت دشمن برای القای نا امیدی به مردم است و بهترین راه مبارزه با این نقشه دشمن، سعی در نمایش هنرمندانه دستاوردهای بزرگی است که در سایه حاکمیت چهل ساله نظام جمهوری اسلامی، حاصل شده است.
جمعی از دوستان در این راستا تلاش های مدون شده ای انجام داده و آن را در مجموعه ای ارائه کرده اند و ما هر روز یکی از آنها را تحت عنوان #انقلاب_خمینی_با_ایران_ما_چه_کرد منتشر می کنیم.
🔻کانال حمید رسایی🔺
Eitaa.com/rasaee
♻️ جهش علمی بعد از انقلاب
#انقلاب_خمینی_با_ایران_ما_چه_کرد (2)
🔰 جهش ۱۸۰ برابری تولید علم در ایران / بر اساس آمارهای بین المللی پایگاه اسکوپوس و ISI، امروز ایران از نظر تولید علم در جایگاه شانزدهم جهان قرار دارد. این درحالیست که تا قبل از انقلاب، ایران در رتبه بندی این پایگاه های بین المللی، هیچ جایگاهی نداشت.
طبق آمار این پایگاه های استنادی، سهم ایران در تولید علم جهانی، از یک صدم درصد در سال ۱۳۵۷ به ۱/۸۱ درصد در سال های اخیر رسیده است.
این افزایش ۱۸۰ برابری و رشد ۵۵ برابری تولید مقاله محققان ایرانی، طی ۴۰ سال گذشته، نشان از حرکت شتابان ایران در مسیر پیشرفت علمی دارد.
یکی از شواهد این رشد علمی، پیشرفت های چشمگیر در زمینه پزشکی است. درحالی که قبل از انقلاب، پزشکان خارجی از جمله پزشکان هندی، حضور بسیار پر رنگی در ایران داشتند، امروز ایران قطب پزشکی منطقه است و از بسیاری کشورهای همسایه برای مداوا به ایران سفر می کنند.
📚 منبع: yon.ir/6uTUd
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
4_283589389110477490.mp3
2.65M
♦️مداحی (کبوترها سلاممو برسونید به داداشم)
🔻حاج #محمود_کریمی
سالروز وفات حضرت معصومه (س) بر عاشقان اهل بیت تسلیت باد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
♻️ شفا خانه ایران
#انقلاب_خمینی_با_ایران_چه_کرد (3)
🔰 تا همین چهل سال قبل مجبور بودیم پزشک از کشورهایی مثل هند وارد کنیم. بیماری های عمومی مثل جزام و سل در کشور فراوان بود. پزشکی دندان ها هم به عهده ی سلمانی هایی بود که با انبر دست به جان دندان ها می افتادند. پدر بزرگ ها به یاد دارند...
اما امروز بواسطه پیشرفتهای چشمگیر، اعتماد جهانی به جامعه پزشکی ما آن چنان زیاد شده که از خیلی مناطق دنیا برای درمان به ایران عزیزمان سفر می کنند.
بعد از انقلاب تحولی عظیم در پزشکی داشتیم. مثلا در سلول های بنیادی که از زمینه های جدید و مهم علم پزشکی است، جزو ۱۰ کشور برتر جهان هستیم و محققان ایرانی توانسته اند از سلول های بنیادی حتی در پیوندهای مغز استخوان، پوست و ترمیم بافت آسیب دیده قلب استفاده کنند.
📚 منبع: yon.ir/rmDOI
🔻کانال حمید رسایی🔺
Eitaa.com/rasaee
♻️ شفا خانه ایران
#انقلاب_خمینی_با_ایران_چه_کرد (4)
🔰 تا همین چهل سال قبل مجبور بودیم پزشک از کشورهایی مثل هند وارد کنیم. بیماری های عمومی مثل جزام و سل در کشور فراوان بود. پزشکی دندان ها هم به عهده ی سلمانی هایی بود که با انبر دست به جان دندان ها می افتادند. پدر بزرگ ها به یاد دارند...
اما امروز بواسطه پیشرفتهای چشمگیر، اعتماد جهانی به جامعه پزشکی ما آن چنان زیاد شده که از خیلی مناطق دنیا برای درمان به ایران عزیزمان سفر می کنند.
بعد از انقلاب تحولی عظیم در پزشکی داشتیم. مثلا در سلول های بنیادی که از زمینه های جدید و مهم علم پزشکی است، جزو ۱۰ کشور برتر جهان هستیم و محققان ایرانی توانسته اند از سلول های بنیادی حتی در پیوندهای مغز استخوان، پوست و ترمیم بافت آسیب دیده قلب استفاده کنند.
📚 منبع: yon.ir/rmDOI
🔻کانال حمید رسایی🔺
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
حمایت مشکوک دولتی
از متهمان اقتصادی دانه درشت
✍ به این چند خبر توجه کنید:
🔻معاون اول قوه قضائیه، امروز: "بدلیل دستگیری احمد عراقچی (معاون ارزی بانک مرکزی)، مدیران کل او و مسئول حراست بانک مرکزی تحت فشار هستیم. مسئول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کرده ایم و فشارهای زیادی هم تحمل می کنیم".
🔻معاون اول قوه قضائیه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ با اشاره به احضار حسین فریدون: " کسانی گفتند اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم" ولی ما تسلیم نشدیم. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرفهای دیگری را مطرح میکنند.
🔻رئیس سازمان بازرسی کل کشور، سال گذشته:" علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده در مرجع قضایی، منصوب شد".
🔻آقای سراج افزوده بود "زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت و پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد".
🔹در حالی که دو اخلالگر بزرگ بازار ارز و سکه محاکمه و اعدام شده اند و سومی هم در نوبت اعدام است، چرا نگذاشته اند حتی یک مدیر مقصر دولتی و سهیم در واگذاری رانت 180 هزار میلیارد تومانی (ناشی از واگذاری 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی) به دادگاه بیاید؟
🔹شبیه همین رفتار ریاکارانه و دوگانه در موضوع پیگیری حقوق های نامشروع نجومی هم دیده شد. از یک سو برخی مدیران گفتند دست رسانه های افشاگر را می بوسیم و از سوی دیگر با شکایت دولت و پیگیری وزیر وقت دادگستری، به قوه قضائیه برای بستن دهان مطبوعات روشنگر فشار آوردند. البته مدام هم گفتند به خدا پناه می بریم از بستن دهان منتقدان!
@IMANI_mohammad
♻️ شرح حدیث رهبر انقلاب درباره ریاستطلبی/ نباید دنبال ریاست بدویم
حضرت آیتالله خامنهای فرمودند: برخیها برای نمایندگی مجلس خودشان را میکُشند؛ اگر راه پیدا نکنند یا صلاحیّتش را تأیید نکنند یا رأی نیاورد، خودش را به آب و آتش و در و دیوار میزند که چرا نشد؛ این عقل و تدبیر نیست.
پایگاه اطّلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظّم انقلاب صبح سهشنبه ۲۷ آذر در ابتدای درس خارج فقه به شرح حدیثی از پیامبر اعظم صلواتاللهعلیهآله دربارهی «درباره تبعات اخروی ریاست» پرداختند که متن کامل بدین شرح است:
بسماللهالرّحمنالرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
عن النّبیّ صلَّى اللَّه علیه و آله قال: لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلىٰ عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّهِ. (۱)
لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلى عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه
این حدیث دربارهی بنده و امثال بنده است؛
[رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله] فرمود که هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر ریاست و امارت داشته باشد ــ هر کسی که بر ده نفر، نه حالا بر هشتاد میلیون نفر امارت و ریاست داشته باشد؛ ــ «اِلّا جیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه»، [مگر اینکه] این آدمِ رئیس را که اینقدر در دنیا محترم است و رئیس است و مدیر است، چنین آدمی را در روز قیامت وقتی که میآورند، دست او را به گردنش بستهاند؛ یعنی دستبسته او را وارد محشر میکنند، آن هم به این شکل که دستش به گردنش بسته است. نفْس این مسئولیّت و آمریّت و ریاست، یک تبعاتی دارد که ایجاب میکند این را.
در آن حوزهِی مأموریّت که ما آنجا رئیسیم، مدیریم، یک کارهای هستیم، بعضی از کارها انجام میگیرد که ما میتوانستیم مانع آن بشویم و نشدیم؛ حالا یا غفلت کردیم [وارد] نشدیم، یا از روی تنبلی وارد نشدیم؛ این کار خلاف، زیر نظر ما و در پُست نگهبانی ما انجام گرفت ــ پُست نگهبانی ما است دیگر ــ یا بعضی از کارها باید انجام میگرفت در حوزهی مأموریّت ما که انجام نگرفت؛ یا بهخاطر اینکه ما نفهمیدیم، دقّت نکردیم، تعقیب نکردیم، مشورت نکردیم، پرسوجو نکردیم و ندانستیم، یا نه، دانستیم، تنبلی کردیم، امروز و فردا کردیم، [گفتیم] حالا انشاءاللّه بعداً، فردا، و ضایع شد، فوت شد. اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ واقعاً اینجوری است. باید دنبال ریاست نرویم؛ ریاست این تبعات را دارد. بعضی میدوند دنبال ریاست، نمیفهمند که نفْس این آمریّت و ریاست، این خطرات را دارد که روز قیامت وقتی او را بیاورند، مغلولاً (۲) میآورند؛ این چیز خیلی مهمّی است. مغلولاً میآورند او را در پای محاسبهی الهی.
فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنه
اگر چنانچه او آدم خوبی بود، درستکار بود، در آنچه انجام گرفته بود تقصیری و گناهی متوجّه او نبود، اینجا رها میکنند او را. بالاخره شارع مقدّس و پروردگار عالم موازینی دارد؛ یک جاهایی ممکن است که انسان مَعفوّ باشد به دلیلی؛ قصورش قصورِ عنتقصیرٍ نباشد ــ گاهی ما قاصریم، جاهلیم امّا جهلمان عنتقصیرٍ است، گاهی نه، واقعاً تلاش خودمان را کردهایم، زحمتمان را کشیدهایم، آخرش این [نتیجه] درآمده ــ این [قصور]، اینجا مورد عفو الهی است. پس اگر «محسن» باشد این آمر و این رئیس، فُکَّ عَنه.
ادامه👇👇👇
ادامه ☝️☝️☝️
وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّه
امّا اگر نه، انسان نیکوکاری نبوده است در دنیا، خودش هم آدم بدکار و بدعملی بوده است ــ هرجور بدعملیای که فرض کنید ــ اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا میکند.
اینها را باید ما بفهمیم؛ اینها را باید بفهمیم. دنبال کرسیهای ریاست [بودن] ــ چه ریاست اجرائی، چه ریاست تقنینی؛ میبینید برای نمایندگی مجلس بعضی خودشان را میکُشند، اگر چنانچه راه پیدا نکنند به هر دلیلی یا مثلاً فرض کنید صلاحیّتش را تأیید نکنند یا رأی نیاورد و غیره، خودش را به آب و آتش و در و دیوار میزند که چرا نشد ــ عقل نیست، تدبیر نیست. ملاحظه کردید؟ اگر چنانچه این ریاست، مایهی یک چنین دغدغهای است، خب انسان رها کند؛ مگر اینکه واقعاً متوجّه انسان بشود و واجب باشد برای انسان؛ آن [جا] بله [لازم است].
بنده دورهی دوّم ریاست جمهوری، قطعاً عازم (۳) بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم ــ حالا دورهی اوّل که تحمیل شد بر ما، هیچ ــ دورهی دوّم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمیشوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است ــ هر دو را گفتند ــ گفتند: هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم بر خلاف میل خودم قبول کردم و رفتم. درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛ (۴) بایستی با قوّت انسان دنبال بکند. (صفحهی ۲۶۴)
پی نوشتها
۱) امالی طوسی، مجلس دهم، ص ۲۴۶؛ «پیامبر اکرم (ص) میفرماید: هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر، ریاست و امارت داشته باشد مگر اینکه او را روز قیامت در حالی میآورند که دستش به گردنش بسته است؛ پس اگر چنانچه آدم درستکاری بود و تقصیری متوجّه او نبود، او را رها میکنند و اگر چنانچه بدکار و گناهکار بود، غل و زنجیرش افزایش پیدا میکند.»
۲) دست بسته
۳)کسی که ارادهی قطعی به انجام کاری کند
۴) سورهى اعراف، بخشى از آیهى ۱۴۵؛ «... آن را به جد و جهد بگیر ...»
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پشت پرده انتصاب نقویان در جایگاه دبیر عالی گزینش
روز گذشته حسن روحانی این شخص را به عنوان دبیر هیات عالی گزینش منصوب کرد! ناصر نقویان در حالی در این جایگاه حساس منصوب شده که از ابتدایی ترین قوانین مربوطه اطلاعی ندارد بلکه از نگاه خطرناگی هم برخوردار است.
وی در این برنامه میگوید که چه اشکالی دارد، ما از افراد دو تابعیتی در مناصب مدیریتی کشور استفاده کنیم!
بر اساس تحقیق و تفحص مجلس از مدیران دوتابعیتی، اعلام شد که حدود ۱۰۰ تن از مدیران مراکز حساس کشور، دارای تابعیت دوم هستند که در راس آنها نام حسن روحانی قرار داشت!
در این خصوص طی یادداشتی، چهار سئوال از روحانی مطرح کردم که تاکنون حاضر به پاسخگویی آن نشده!
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
♻️جهت یادآوری به ناصر نقویان، دبیر هیات عالی گزینش دولت روحانی
🔰 بحث تابعیت در اصول متعدد قانون اساسی و مواد مختلفی از قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده و برخی از اصول قانون اساسی به ممنوعیت بهکارگیری افرادی که غیر تابعیت ایرانی را داشته، اشاره میکنند.
اصل ۱۴۵ تأکید میکند: «هیچ فرد خارجی به عضویت در ارتش و نیروهای انتظامی کشور پذیرفته نمیشود» و اصل ۸۲ بیان میکند: «استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت ممنوع است مگر در موارد ضرورت با تصویب مجلس شورای اسلامی».
همچنین اصل ۱۱۵ نیز بیان داشته: «رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب شود: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور».
ماده ۹۸۹ قانون مدنی نیز تأکید میکند: هر تبعه ایرانی که بدون رعایت مقررات قانونی بعد از تاریخ ۱۲۸۰ شمسی تابعیت خارجی تحصیل کرده باشد، تبعیت خارجی او، کأنلمیکن بوده و تبعه ایران شناخته میشود ولی در عین حال کلیه اموال غیرمنقوله او با نظارت مدعیالعموم محل بهفروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش، قیمت آن به او داده خواهد شد و بهعلاوه از اشتغال به وزارت و معاونت وزارت و عضویت مجالس مقننه و انجمنهای ایالتی و ولایتی و بلدی و هر گونه مشاغل دولتی محروم خواهد بود.
البته نکته مهمتر آنکه براساس ماده ۵۷۶ مصوب سال ۷۵ در بخش تعزیرات بیان میدارد: «چنانچه هر یک از صاحبمنصبان و مستخدمین و مأمورین دولتی و شهرداریها در هر رتبه و مقامی که باشد از مقام خود سوءاستفاده کرده و از اجرای اوامر کتبی دولتی یا اجرای قوانین مملکتی یا اجرای احکام یا اوامر مقامات قضایی یا هرگونه امری که از طرف مقامات قانونی صادر شده باشد جلوگیری کند، به انفصال از خدمات دولتی از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد».
مطابق این ماده قانونی، بهکارگیری دوتابعیتیها نیز جرم است.
اکنون ناصر نقویان (منصوب رئیس جمهور) باید در باره تابعیت دوم حسن روحانی که در پیوست گزارش تحقیق و تفحص مجلس به آن اشاره شده، بررسی و اعلام نظر کند. در بررسی موضوع، حسن روحانی باید به چهار سئوال مطرح در افکار عمومی پاسخ دهد. این سئوالات مجددا در پست بعدی منتشر می شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee