.
اولین بار در مجلس سالانه ی شهادت حضرت جواد سلام الله علیه در منزلشان سخنرانی کردم، سال بعد نیز تکرار شد، چیزی نگذشت که ایشان به تولیت آستان ملک پاسبان رضوی سلام الله علیه منصوب گشت.
این ارتباط محدود زمینه ای فراهم ساخت تا بصورت مکرر و پیوسته انتقاداتی که در حوزه های مورد علاقه ام مانند نسخ خطی و... و به صورت کلی سازمان کتابخانه ها و بنیاد پژوهشها و امور اجرایی حرم مطهر می دیدم، با صراحت و بی رودر بایستی مطرح کنم، که معمولا با گشاده رویی پاسخ داده میشد و به آن توجه می گردید.
(داخل قلاب بگویم که از همان اولین روز معمم شدن با خود عهد کردم که در مقابل مسئولان بدون مماشات و با صراحت امر به معروف و نهی از منکر کنم و هرگز مجیز مسئولی نگویم.)
این نقدها و پیشنهادها و از سوی دیگر استقبال و روی باز ایشان، باعث شد که در این زمینه رفت و آمد بیشتر شود. تا این که بعضا در دوره حضور ایشان در انتخابات ریاست جمهوری، نیز بارها در حضور یا با پیغام مواردی را صریح و شفاف مطرح نمودم و معمولا بدون تلخی، استماع و بعضا منجر به تغییر می گشت. رسید به این اواخر که ایشان ریاست دستگاه قضا را عهده دار شد.
روز پیش از معارفه در شام شهادت امام هادی علیه السلام، در دفتر تهران آستان قدس، مجلس عزاداری برپا گشت و بنده نیز سخنران آن مراسم بودم. سی دقیقه ای در فصائل،عظمت و خدمات امام دهم گفتم و پیش از توسل و روضه، در خطاب به رئیس جدید ق ق گفتم: نکاتی هست که چون عهد شرعی دارم به صراحت می گویم.
مواردی از حکومت امیر المومنین علیه السلام برشمردم، از جمله این که الله الله از دور و بری ها و نزدیکان. آنها باید از دلسوزان و منتقدان انتخاب شوند نه متملقان و مگسان گرد شیرینی.
این که مستضعف مظلوم باید نزد شما قوی و عزیز باشد و سرمایه داران مفسد و نزدیکان مراکز قدرت که اهل صلاح نیستند، باید برای شما خُرد و بی مقدار و ضعیف باشند تا حق را از حلقومشان بیرون بکشید.
عرض کردم امیر سلام الله علیه در آغاز حکومت به مردم فرمودند: "اگر مال حرام را کابین زبانتان کرده باشید، آن را پس میگیرم."
اما بنده هر چه گشتم موردی در تاریخ برای این بازپس گیری نیافتم، اما می بینیم آن امام بی نظیر بلافاصله پس از تصدی حکومت، عبید الله پسر خلیفه دوم را که به بهانه قتل پدر چندین ایرانی مسلمان را کشته بود و خلیفه سوم با دخالت، او را از قصاص رهانده و به پرداخت دیه آن هم از بیت المال اکتفا کرده بود، برای قصاص فراخواند و در عمل امام، عدالت خواهی را ابتدا از آقازاده ها و سران و سردمداران و دانه درشت ها آغاز نمود.
باز گفتم به جای فرهنگ "به تو چه" که امروز هم بعضا در ق ق و این گوشه و آن گوشه به آمران به معروف و ناهیان از منکر میگویند، وقتی امیر علیه السلام دیدند پیرزنی از حاکمی شکایت کرده و حق نیز با اوست، به جای ابلاغ حکم عزل از طرق حکومتی و بعضا سریع تر (ارسال با چاپار)، حکم عزل را به دست همان پیرزن داد که به دیگران بفهماند، حکومت و دادگاه او "مردمی" است و اگر مردم به کمک حاکمیت در پاکسازی از مفسدان بیایند، از آنها استقبال می شود و تشویق می گردند و دستگاه ایشان گوش شنوایی برای گله های مردم است و هرگز به ایشان نمی گویند: تو چه کاره ای؟
به ایشان عرض کردم امروز دیده می شود، این تغییر شما برخی را خوشحال و امیدوار کرده و دعا میکنم که حدود ۷، ۸یا ۱۰ سال دیگر که این منصب را واگذار می نمایید به جای شادی و خوشحالی، آن روز ناراحت ومغموم باشیم.
به آقای رئیسی عرض کردم امروز تصدی این مقام تبریک ندارد. تبریک برای زمانی است که شما حقی احقاق کنید و از باطلی جلوگیری نمائید. آن موقع است که ما همگی در خدمت و فدایی شما خواهیم بود، چنان که از امیر سلام الله علیه نقل شده که فرمود: "حکومت برای من از این لنگه کفش کهنه و مندرس بی ارزش تر است مگر آن که حقی احقاق کنم یا باطلی را دفع نمایم."
از این سخنان موارد دیگری نیز گفتم و روضه خواندم و ...
پس از جلسه حضار و هم شخص آقای رئیسی تشکر نمود و رسما از حقیر و امثال من خواست تا انتقاد دلسوزانه و انتقال مطالب خیرخواهانه را ادامه دهیم.
غرض از ذکر این کلمات، این بود که به فضل الهی شخصی مسئولیت دستگاه قضا را بر عهده گرفته که ظاهرا بنا دارد با بها دادن به انتقادات، گوش شنوا و قصد تحول داشته باشد. امیدوارم در واقع هم چنین شود و ادامه یابد.
از این رو نسیم پر طراوت امیدی در جامعه وزیدن گرفته و مردم را چشم به راه و منتظر تغییرات و تحولات مثبت ساخته است.
اما در پایان بیان این نکته ضروری است که نباید یک فرد را جایگزین تمام ساختارها و نهادها دانست و توقع معجزه داشت. یک نفر نمی تواند تمام مشکلات را حل کند. اگر توقع از ایشان غیر واقعی و فضائی باشد،هر چه اتفاق خوب بیفتد باز موج نا امیدی و شکست ما را در هم می شکند.
✍ حامد کاشانی
@kashani1395
وقتی از کارگرانی که شرمنده خانواده شده اند،
از مردمی که در صف مرغ منجمد و گوشت یخی ایستاده اند،
از کارمندانی که در برابر گرانی ها کم آورده اند،
از بازاریابی که چک هایشان برگشته،
بپرسید که دغدغه امروزتان چیست، خواهند گفت چرا عادل دیگه مجری برنامه نود نیست؟
شاید باور نکنید اما این را رسانههای همسو با دولت که زبان مردم هستند، می گویند، وقتی مجری نبودن عادل فردوسی پور دغدغه اول اینهاست.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
چه کسی را لعنت کنیم؟
حسن روحانی، مشکل را فقط در آمریکا و اسرائیل و آنها را مستحق لعنت میداند اما امام خمینی (ره) نگاه دیگری دارد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ از خودتان بترسید نه از خارج !
🔸چه کسی را لعنت کنیم
🔹پاسخ صریح امام خمینی(ره) به جملاتی که حسن روحانی با عینک دودی زد
T.me/rasaeemed/105
🔰 حمید رسایی: آقای روحانی در اخرین روزهای سال ۹۷ طی سخنانی تمام مشکلات امروز و آشفتگی اقتصادی را گردن امریکا و اسرائیل انداخت و از مردم خواست تا آنها را لعنت کنند.
در اینکه همواره باید بغض و کینه خود را نسبت به آمریکا حفظ و هر چه فریاد داریم بر سر آمریکا بکشیم، تردیدی نیست. این همان اصلی بود که رهبر معظم انقلاب همواره بر آن تاکید داشته اند و از ابتدای دولت حسن روحانی نیز آن را جا به جا یادآوری کرده اند.
دلواپسان و منتقدان دولت نیز از روز اولی که پافشاری دولتمردان را بر دوستی با کدخدا و اعتماد به او دیدند، بر پایه تجربه تاریخی و تذکرات مکرر امام خمینی و امام خامنه ای، هشدار دادند، اما این هشدارها شنیده نشد و اکنون هم نمیشود.
اما این دلیل نمیشود تا نقش نفوذی ها، کدخدا پرستان و امیدواران به غرب را در به وجود آوردن وضعیت موجود نبینیم. آقای روحانی ما هر دو را لعنت می کنیم هم آمریکا و هم عوامل داخلی آمریکا...
امام خمینی (ره): شما خوف از اینکه یک آسیبی این #جمهوری_اسلامی به آن برسد، از این خوف نداشته باشید. شما هرچه خوف دارید، از #خودتان بترسید. از اینکه مبادا - خدای نخواسته - مسیر، یک مسیر دیگر بشود و راه، یک راه دیگری باشد ... و #مردمی_بودن از دستتان برود. از این بترسید که اگر - خدای نخواسته - یک وقت این قضیه پیش آمد و شما از آن مردمی بودن بیرون رفتید و یک وضع دیگری پیدا کردید ... آن وقت بدانید که آسیب میبینید؛ یعنی، آن وقت است که #خارجیها به شما طمع میکنند. (۷ شهریور ۱۳۶۱)
آنچه که من میفهمم و احتمال زیاد میدهم این است که #آمریکا نه دخالت نظامی در ایران میخواهد بکند و نه حصر اقتصادی. اگر هم حصر اقتصادی بکند، ناجح (پیروز) نمیشود. خودش هم میداند. لکن از #راه_اساسی_تر پیش آمده، و آن راه این است که ما را از #باطن خودمان آسیب پذیر کند و ما را بِگنداند از باطن خودمان. ملت ما امروز باید فکر این مطلب (نفوذ) باشند و قویاً فکر این مطلب باشند. از #خارج نترسید تا داخل یک آسیبی نبیند، از خارج نباید ترسید. از #داخل بترسید. (۲۰ دی ۱۳۵۸)
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
⛵️ ✈️ حمید رسایی: در این روزهای پایانی سال، حالا كه ليست مسافرانِ پروازهاي متعدد به سوی آنتاليا، آناليا، استانبول، تايلند، دبي و اروپا تكميل شده و برخی از هموطنان قرار است هزينه چند ده میلیونی در این راه کنند تا روزهاي تعطيل نوروز را در كنسرت ها و پلاژها و پاساژهای این مراکز بگذرانند و ميلياردها تومان ارز كشور را خارج كنند؛
یه سلامی میکنیم به آنهایی که "كمپين تحريم حج واجب" را راه انداخته بودند و می گفتند چرا باید به حج برویم و به یاد آنها می آوریم كه به جای سفرهایی که در آن جز عیش و نوش چیزی نیست، سري بزنند به يتيم خانه ها و ثانيه اي به چشمانِ بچه هايي كه سقف آرزوهايشان داشتن لباس نو براي عيد است نگاهي بياندازند و از اين همه خرج و هزينه بي منطق بگذرند و "كمپين تحريم سفر تفریحی به تركيه و تايلند" راه بياندازند تا ميلياردها تومان ثروت کشور به جای جیب صاحبان مراکز تجاری و عیاشی، صرف يتيمان و پرورشگاه ها شود.
مطمئناً فقط در اين صورت، نوروزشان به شيوه اصيل آریایی و اصول انسانيِ آن برگزار خواهد شد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ تحویل حال الی احسن الحال این است که دراین سال نو ما تغییرات روحی بدهیم؛ یعنی واقعاً تحوّل برایمان حاصل بشود وعمده این است که هواهای نفس از بین برود.
امام خمینی(ره) ۱ فروردین۱۳۶۸
@rasaee
.
#سال_نو
برای همه عزیزان عضو این صفحه (موافق و مخالف، مدافع و منتقد) سالی پر برکت، همراه با موفقیت، به دور از بلا و همراه با نعمت های الهی و رضایت پروردگار هستی و محبت رسول گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت خواستارم.
از این که یک سال دیگر همراهی ام کردید، گاهی با انتقادات به جا هدایتم کردید و گاهی با حمایت های به جا مصمم کردید، سپاسگزارم.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
ahangdownload.com-2016100320430015698.mp3.mp3
4.08M
.
🔹سر نی در نینوا می ماند اگر زینب نبود
🔹کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود...
🏴 وفات حضرت زینب کبری(س) تسلیت باد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چه کسانی هم چنان پشت سر سند ۲۰۳۰ هستند؟
منظور امام خامنهای از تقی زاده های امروزی، چه کسانی هستند و با چه تفکری؟ آیا حسن روحانی که پیش از این بر اجرای سند ۲۰۳۰ قسم خوردن بود، همچنان بر مواضع قبلی اش پافشاری میکند؟ چرا همچنان اخباری از اجرای سند ۲۰۳۰ شنیده میشود؟ اگر این سند خائنانه در حال اجرا نیست و کسی همچنان پشتیبان آن نیست، چرا رهبر معظم انقلاب در سخنرانی حرم رضوی در ابتدای سال از پشتیبانان آن خبر میدهد؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
#سیل_گنبد
چیبگم!
در این چند روز پیامهای زیادی در این باره دریافت کردم. رسانه ملی در حال اطلاع رسانی است. نهادهایی مثل هلال احمر و سپاه و بسیج و ارتش هم در حال خدمت رسانی، ولی جا داشت یک مسئول و مقام دولتی بلند پایه هم میرفت بین این مردم و از نزدیک اوضاع را میدید و اگر گره ای بود باز میکرد. فقط خدا خدا میکنم، اقای روحانی تو این وضعیت، طبق معمول سالهای قبل سفر کیش نداشته باشند.
کاری از دستم بر نمی آید، جز دعا، اطلاع رسانی و تذکر به مسئولین محترم...
instagram.com/p/BvT-oRIHB7h/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jkcac09miend
@rasaee
هدایت شده از اصحاب انقلاب
🔵🔴⚪️ تحلیلی مهم از گلایه رهبر معظم انقلاب از مجلس دهم ؛ مجلسی به کام دولت ... (1 از 2)
🔺گلایه و نگرانی امام خامنه ای از نبودن نمایندگان تندرو در مجلس... /
🔺 هدیه نوروزی امام خامنه ای به محافظه کاران☺️ /
🔺مخاطب گلایه امام خامنه ای کدام نمایندگان بودند؟؟ /
#حجت_الاسلام_معظمی
بسم الله الرحمن الرحيم
سال رونق تولید را به همگان تبریک عرض می کنیم و امیدواریم سالی همراه با توفیق عبودیت، صحت و عافیت داشته باشید
🔸 یکی از بخش های مهم بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع زائران و مجاوران حریم رضوی، گلایه نسبت به مجلس شورای اسلامی یعنی مشخصاً مجلس دهم بود. و نخبگان و مروجان روحیه انقلابی و جهادی باید این مطلب را به عنوان یک آسیب در مسیر انقلاب به جامعه توضیح داده و شاید بتوانند تا اندازه ای از ادامه این روند محافظه کارانه جلوگیری کنند؛
به دلیل اهمیت بالای این موضوع مطالبی خدمت خوانندگان محترم این نوشته عرض میکنیم:
♨️ اگرچه ممکن است عدهای اینگونه برداشت کنند که خطاب امام خامنهای به رئیس یا هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی است اما این احتمال مردود است زیرا همه می دانند خط فکری و سیاسی هیئت رئیسه ی مجلس با ديدگاه های امام خامنه ای متفاوت است و این موضوع فقط در مسائل و امور خارجه نیست بلکه حتی در موضوعات داخلی نیز همیشه بین این دو نگاه تفاوت وجود داشته است و اگر کسی از سال ها پیش متوجه این تفاوت و اختلاف خطی نشده باید به خود رجوع کند و بصیرت خود را بالا ببرد و الا جریان انقلابی کاملا نسبت به این موضوع مطلع و هوشیار بوده است.
❌ همچنین خطاب حضرت آقا به اصلاح طلبان و قدرت طلبان و افراد کارچاق کن مجلس نیست و کسی در این باره شبهه ای ندارد.
📌 بدون تردید گلایه و خطاب امام خامنه ای به کسانی است که خود را انقلابی می دانند ولی در عمل پای کار انقلاب نبوده و همیشه از هزینه دادن شانه خالی کرده اند.
🔸 و گلایه حضرت آقا نسبت به این جماعت اگرچه در این بیان و در این مقام بحث دشمنان خارجی و به خصوص آمریکا و اروپا و انفعال مجلس در این خصوص است اما گلایه اصلی ایشان در نبود روحیه انقلابی و خط ارزشی در مجلس است.
🔸مجلسی که در مقابل قلدری های آمریکا تبدیل به شعبه ای از وزارت خارجه شده است و وکلای دولت شانه به شانه ی دولتی ها و حتی کمی عقب تر حرکت می کنند، اما اصل قضیه این است که حضرت آقا در تمام طول رهبری و امامت، با محافظه کاری و راضی بودن به وضعیت موجود با شدت معارضه داشته اند.
🔸 میدانیم عده زیادی از نمایندگان مجلس هستند که پاکدست، تلاشگر و دلبسته انقلابند اما اهل مبارزه نیستند و به این دلیل که امت اسلامی و ملت ایران انقلابی اند و با تبعیت از ولی امر در حال مبارزه هستند، جریان محافظه کار نمی تواند اصل انقلابی بودن را از اذهان مردم پاک کند لذا سعی دارد بخشی از مصادیق خدمت به انقلاب را به عنوان تنها مصادیق انقلابی گری! ، و جهاد و مبارزه را تندروی بخواند!!
🔸این افراد میخواهند برای فرار از هزینه و چالش گریزی، اصل خط انقلاب و انقلابی گری را تحريف کنند
به همین دلیل از بین بیانات امام خمینی و امام خامنه ای درباره جهاد ، انقلاب و مبارزه به آن بخش از بیانات استناد می کنند که برایشان هزینه نداشته باشد (که البته آن بخش از بیانات نیز مصداق خدمت به انقلاب است ).
🔸این گروه از بین مصادیق پرشمار انقلابی گری مواردی مانند خدمت به مردم و مسائلی از این دست را برجسته می کنند و خم و راست شدن این افراد در مقابل هیئت دولت به بهانه جذب اعتبار و نیازهای شهری و منطقه ای و دیگر بهانه ها از صحنه های زشتی است که اثری از اقتدار مجلس باقی نمی گذارد.
♦️ و مصادیق اصلی انقلابی گری مانند صراحت لهجه ، مرزبندی شفاف با جریانات داخلی، دفاع بهنگام از مواضع ولایت فقیه، اظهار نظر در فتنه ها، افشاگری نسبت به منافقان ، برخورد با مفاسد اقتصادی، حمایت از جوانان انقلابی و دیگر اقدامات حیاتی را کارهای تند و مصادیق تندروی و انحراف از ولایت معرفی میکنند.
💠 اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
هدایت شده از اصحاب انقلاب
🔵🔴⚪️تحلیلی مهم از گلایه رهبر معظم انقلاب از مجلس دهم؛ مجلسی به کام دولت... (2 از 2)
🔺اکثر قریب به اتفاق خودی ها در مجلس دهم اهل مبارزه نیستند/
🔺محافظه کاران به خاطر روحیه انقلابی جامعه ، معنا و مصادیق مبارزه را تحریف می کنند... /
🔺مجلس دهم هویتی متشکل از مفسدان ، غرب زدگان و محافظه کاران.
#حجت_الاسلام_معظمی
🔸 و امروز اگر این نمایندگان و نسل های قبل آنها در اهداف خود ناکام مانده اند به دلیل تلاش های امام خمینی و امام خامنه ای است و هیچ کس به اندازه امام خامنه ای در مقابل این حجم اتهامات و تحریف ها و موذی گری ها مقاومت و ایستادگی نکرده است و اساساً بخش زیادی از همت رهبر انقلاب مصروف خنثی کردن این خط مسموم و خزنده شده و به صورت مستمر این تلاشها را ناکام گذاشته اند.
⭕️ زمانی که در مجلس هشتم و نهم افرادی دلسوز و مستقل بدون ملاحظات منفی ، با شجاعت و صراحت لهجه و ورود به هنگام تبدیل به هسته مقاومت در مجلس شده بودند تا جایی که به خاطر دارم مهمترین معارض این افرادِ انقلابی کسانی بودند که با این اقدامات زیر سوال می رفتند و جریانات محافظه کار و بخش عمده سرشاخه های اصولگرا در مجلس وظیفه اصلی خود را متهم کردن این نمایندگان مجاهد می دانستند و نشريات و وب سایت های خود را مملو از اتهام زنی به این عناصر حزب اللهی کرده بودند.
✳️ این هسته مقاومت عمدتا ایثارگران و شاگردان علامه مصباح بوده اند که شاگردان مکتب انقلابی امام خامنه ای در عمل اینها هستند.
♦️ احساس میشد تنها مانع وصلت سه جریان غربزده، مفسد و محافظه کار، افراد مستقل بودند و در مجلس دهم در نبود جریان مستقل، این وصلت شوم حاصل شد و به استثنای تعداد اندکی (کمتر از انگشتان یک دست) که آن هم ایثارگران و هزینه دادههای جنگ تحمیلی هستند، بقیه در در کنار هم خوشحالند.
🔸 ما بنا نداریم این افراد را متهم به غرض ورزی کنیم بلکه بیشتر این نمایندگان افرادی دلبسته انقلاب و ولایت هستند اما نگاه این بزرگواران با نگاه امام جامعه منطبق نیست.
🔸امیدواریم گلایه ی بزرگ مبارز زمانِ ما یعنی امام خامنه ای موجب شود نمایندگانی که مورد خطاب حضرت آقا هستند و قصدشان خدمت به انقلاب است و نمی خواهند شرمنده خون شهدا شوند به خود بیایند و تامل کنند و از مسیری که در پیش گرفته اند و فرجام مبارکی ندارد برگردند و بدانند که نبود یا تضعیف جریان مستقل، کار را برای همه دشوار خواهد کرد.
🔸 ما نمی خواهیم افراد عافیت طلب را متهم به غرض ورزی کنیم بلکه بیشتر این افراد را دلبسته امام و انقلاب می دانیم اما تفاوت اینان با امام جامعه امری محسوس و مشهود است.
🔸 همچنین افراد حزب اللهی و مبارز باید مستحکم تر از گذشته به مقاومت و مبارزه ادامه دهند و هزینه دادن و سختی کشیدن در مبارزه امری طبیعی است و نباید با تردید افکنی ها و تهدیدها امام و امت را تنها بگذاریم.
🔷 امیدواریم مجلس یازدهم را با ارزش دهی به مبارزه و دفاع از افراد انقلابی به سنگری برای مبارزه با دشمنان اسلام تبدیل کنیم.
🔸و مجلس دهم را که تبدیل به خاک ریزی نرم و قابل نفوذ شده تا پایان کارشان رصد و مهار کنیم. باشد که بارشان از این سنگین تر نشود و بیش از این، خاطر امام جامعه را آزار ندهند.
اگر چه تجربه نشان داده افراد عافیت طلب در مقابل هدایت مقاومت می کنند!
🔴 در وصف مجلس دهم به خصوص نماینده های مدعی پیروی از ولایت به این شعر با اندکی تغییر بسنده می کنیم:
پی مصلحت مجلس آراستید
نشستید و گفتید و برخواستید.
💠 اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
.
♻️ نتیجه انتخاب به خودتان برمیگردد
برادران عزیز! خواهران عزیز! جوانان! هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید، بدیاش به شما برمیگردد... اگر درست و با دقّت انجام دادید، دو فایده میبرید: اوّلاً خدای متعال از شما راضی میشود که کار را درست انجام دادهاید؛ ثانیاً نتیجه کار به احتمال زیاد نتیجه درست خواهد بود.
🔰 رهبر معظم انقلاب/ 5 اسفند 94 در دیدار با مردم نجف آباد
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ بهاىِ استاندار بودن/ درپاسخ به سؤالِ استاندار گلستان كجاست؟
محمدرضا اسلامی در یادداشتی نوشت:
▫️اين روزها كه به يُمن شبكه هاى اجتماعى، پرسشگرى و توجه به برخى سؤالات، به يكباره شدت مى گيرد، يك سوال به دفعات در شبكه هاى اجتماعى پرسيده مى شود و آن اينكه:
استاندار گلستان كجاست؟
چند كلامى درباره اين سوال:
▫️اين سوال در دل خود يك پيش فرض را داراست و آن اينكه "استاندار" در هنگام سوانح طبيعي "بايد" در محل سانحه حاضر باشد.
▫️يك نكته هم براي اذهان عمومي (ظاهرا) پذيرفته نيست و آن اينكه استاندار، قاعدتا يك معاون عمراني (مسئول ستاد حوادث غيرمترقبه) دارد و علاوه بر اين، معاون سياسي (معمولا) جانشين استاندار است. يعني اگر شخص استاندار نباشد، دو نفر جايگزين در اين بحث در استان هستند. اما اذهان عمومى اين را پذيرا نيست. (و البته ايرادى هم ندارد)
▫️حالا كه بحث به اينجا رسيده خوب است يادى كنيم از مسعود امامي، استاندار قزوين كه در جريان زلزله قزوين، همان ساعات اوليه سانحه به بازديد منطقه (الموت) رفت و هلى كوپتر (بالگرد) سقوط كرد و خودش و معاون عمراني و همه همراهانش كشته شدند.
▫️چند روز قبل ازاين ماجرا، زمانى كه چاپ اول كتاب "زلزله در آلبوم تجربه " انجام شده بود به دفتر كارش رفتم و نسخه اي از كتاب را (كه به كشته شدگان زلزله #آوَج قزوين تقديم شده بود) به وى اهدا كردم. غرق در انبوه نامه ها و كارتابل ها نشسته بود و چهره اش به كم خوابي و خستگى شديد گواهى مي داد.
كتاب را با بى حوصلگى و عجله تورقي كرد و پاراف كرد براي معاون عمرانى.
▫️نسخه كتاب را بردم دفتر معاون عمراني كه بدهم و بگويم اين كتاب كار مشتركي با #دانشگاه_توكيو و با هدايت دكتر نعمت حسنى به يادبود زلزله قزوين منتشر شده.
ديدم جماعت پشت در اتاق معاون عمراني نشسته اند و اگر قرار به ديدار باشد، احتمالا دو سه ساعتي بايد نشست. بى خيال شدم. نسخه كتاب و پاراف را نزد مسئول دفتر گذاشتم و برگشتم تهران.
▫️تلفن زدن به كارگاه ما، هميشه دردسر داشت. چهار خط تلفن بود و پيمانكاران متعدد. يك روز تلفن زنگ خورد. برداشتم با اين ذهنيت كه پيمانكار از شركت سديد زنگ زده.
پشت خط صدايي با احترام و آهستگى گفت: سلام، من معاون عمراني استاندارى قزوين هستم. #كتاب_زلزله را به دقت خوانده ام و از اينهمه اطلاعاتي كه استاد #ژاپنى به زبان ساده در يك كتاب آورده، شگفت زده شده ام. پيشنهادي به ذهنم رسيده. اگر ما، گزيده اي ازين كتاب و عكسهايش را در قالب يك جزوه چندبرگى ساده تهيه و به هر شهروندى كه پروانه ساختِ ساختمان مي گيرد بدهيم، متوجه مي شوند "كيفيت اجرا" چقدر كم هزينه ، ولي در زمان زلزله چقدر موثر است.
گفت: اين جزوه را برايمان تهيه كنيد تا من با شهرداري قزوين، ضميمه كردنش به پروانه ساختمان را پيگيري كنم.
...
▫️چند روز بعدش زلزله الموت آمد و صاحب آن صدا (كه هرگز نديدمش) به همراه #مسعود_امامى (استاندار) كشته شد.
▫️بهاىِ استاندار بودن، يعني در هر حادثه و سانحه (طبيعي/اجتماعى) حاضر بودن. اين بهاى كمى نيست. قيمت اين كار، جان/آبرو/اعصاب و... چيزهايى زيادى است.
▫️محمدعلی کریمی كه در زمان زلزله بم استاندار كرمان بود و سى و شش هزار جسد روى دستش مانده بود را چند نفر در كشور مى شناسند؟
...
▫️سيل گلستان آمده. ولى استاندار نيست. اما يادمان باشد، بسياري سيل ها و زلزله ها آمد و استاندارهايى بودند و نامى از آنها نيست.
▫️آنها كه پاى جان ايستادند در اين خاك، كم نبوده اند. اين يادمان نرود. غائب ها را اگر بر مي شمريم، يادى از حاضر ها هم بكنيم.
▫️روح مرحوم امامى استاندار شاد باد.
@rasaee
.
♻️ شاه ملعون ایران
🔰 حمید رسایی: سال ۱۳۵۰ برف شدید ۵۰ نفر کشته به همراه داشت اما اعلیحضرت شاهنشاه، سفر تفریحی اش را رها نکرد...
وقتی رییس جمهوری داریم علاقمند به غربی ها، چشم امیدش به کدخدا، دست دوستی اش به سمت آنها همواره دراز، با زندگی لاکچری، خانه چند ده میلیاردی، در سیاست ها بی توجه به محرومین و مستضعفین ولی مدافع حقوق برخورداران و شکم سیرها، وزرایی با ثروت هزار میلیاردی و ... چرا در «تفریح» باید متفاوت باشد؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ بهاىِ استاندار بودن/ درپاسخ به سؤالِ استاندار گلستان كجاست؟
محمدرضا اسلامی در یادداشتی نوشت:
▫️اين روزها كه به يُمن شبكه هاى اجتماعى، پرسشگرى و توجه به برخى سؤالات، به يكباره شدت مى گيرد، يك سوال به دفعات در شبكه هاى اجتماعى پرسيده مى شود و آن اينكه:
استاندار گلستان كجاست؟
چند كلامى درباره اين سوال:
▫️اين سوال در دل خود يك پيش فرض را داراست و آن اينكه "استاندار" در هنگام سوانح طبيعي "بايد" در محل سانحه حاضر باشد.
▫️يك نكته هم براي اذهان عمومي (ظاهرا) پذيرفته نيست و آن اينكه استاندار، قاعدتا يك معاون عمراني (مسئول ستاد حوادث غيرمترقبه) دارد و علاوه بر اين، معاون سياسي (معمولا) جانشين استاندار است. يعني اگر شخص استاندار نباشد، دو نفر جايگزين در اين بحث در استان هستند. اما اذهان عمومى اين را پذيرا نيست. (و البته ايرادى هم ندارد)
▫️حالا كه بحث به اينجا رسيده خوب است يادى كنيم از مسعود امامي، استاندار قزوين كه در جريان زلزله قزوين، همان ساعات اوليه سانحه به بازديد منطقه (الموت) رفت و هلى كوپتر (بالگرد) سقوط كرد و خودش و معاون عمراني و همه همراهانش كشته شدند.
▫️چند روز قبل ازاين ماجرا، زمانى كه چاپ اول كتاب "زلزله در آلبوم تجربه " انجام شده بود به دفتر كارش رفتم و نسخه اي از كتاب را (كه به كشته شدگان زلزله #آوَج قزوين تقديم شده بود) به وى اهدا كردم. غرق در انبوه نامه ها و كارتابل ها نشسته بود و چهره اش به كم خوابي و خستگى شديد گواهى مي داد.
كتاب را با بى حوصلگى و عجله تورقي كرد و پاراف كرد براي معاون عمرانى.
▫️نسخه كتاب را بردم دفتر معاون عمراني كه بدهم و بگويم اين كتاب كار مشتركي با #دانشگاه_توكيو و با هدايت دكتر نعمت حسنى به يادبود زلزله قزوين منتشر شده.
ديدم جماعت پشت در اتاق معاون عمراني نشسته اند و اگر قرار به ديدار باشد، احتمالا دو سه ساعتي بايد نشست. بى خيال شدم. نسخه كتاب و پاراف را نزد مسئول دفتر گذاشتم و برگشتم تهران.
▫️تلفن زدن به كارگاه ما، هميشه دردسر داشت. چهار خط تلفن بود و پيمانكاران متعدد. يك روز تلفن زنگ خورد. برداشتم با اين ذهنيت كه پيمانكار از شركت سديد زنگ زده.
پشت خط صدايي با احترام و آهستگى گفت: سلام، من معاون عمراني استاندارى قزوين هستم. #كتاب_زلزله را به دقت خوانده ام و از اينهمه اطلاعاتي كه استاد #ژاپنى به زبان ساده در يك كتاب آورده، شگفت زده شده ام. پيشنهادي به ذهنم رسيده. اگر ما، گزيده اي ازين كتاب و عكسهايش را در قالب يك جزوه چندبرگى ساده تهيه و به هر شهروندى كه پروانه ساختِ ساختمان مي گيرد بدهيم، متوجه مي شوند "كيفيت اجرا" چقدر كم هزينه ، ولي در زمان زلزله چقدر موثر است.
گفت: اين جزوه را برايمان تهيه كنيد تا من با شهرداري قزوين، ضميمه كردنش به پروانه ساختمان را پيگيري كنم.
...
▫️چند روز بعدش زلزله الموت آمد و صاحب آن صدا (كه هرگز نديدمش) به همراه #مسعود_امامى (استاندار) كشته شد.
▫️بهاىِ استاندار بودن، يعني در هر حادثه و سانحه (طبيعي/اجتماعى) حاضر بودن. اين بهاى كمى نيست. قيمت اين كار، جان/آبرو/اعصاب و... چيزهايى زيادى است.
▫️محمدعلی کریمی كه در زمان زلزله بم استاندار كرمان بود و سى و شش هزار جسد روى دستش مانده بود را چند نفر در كشور مى شناسند؟
...
▫️سيل گلستان آمده. ولى استاندار نيست. اما يادمان باشد، بسياري سيل ها و زلزله ها آمد و استاندارهايى بودند و نامى از آنها نيست.
▫️آنها كه پاى جان ايستادند در اين خاك، كم نبوده اند. اين يادمان نرود. غائب ها را اگر بر مي شمريم، يادى از حاضر ها هم بكنيم.
▫️روح مرحوم امامى استاندار شاد باد.
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ عزل استاندار یا وزیر کشور
🔰 حمید رسایی: در خبرها آمده که جناب جهانگیری، کاندیدای پوششی (که خودش تا روز سوم بحران در سفر تفریحی کیش بوده) استاندار گلستان را بعد از بازگشت از سفر خارج برکنار و معاونش را جانشین وی کرده است.
اما مرور چند نکته:
استاندار گلستان ادعا کرده که برای درمان جراحت ناشی از شیمیائی به خارج از کشور رفته ولی وزیر كشور در روز دوم سیل در شبکه خبر، سفر او را با اطلاع قبلی و برای رسيدگی به مشكلات خانوادگی اعلام کرد! جالبتر اینکه معاون استاندار (استاندار فعلی) ادعا کرده بود که در تماسی که با استاندار داشته متوجه شده که استاندار رفته در منطقه هزارجریب مازندران بر سر مزار مادرش اما گرفتار برف شده ...
از تناقضات شان بگذریم که نشانه دروغ بودن هر سه ادعاست، سئوال این است: آیا آنکه باید اول عزل شود، وزیر کشور نیست؟! ۲۹ اسفند وضعیت بحرانی گزارش شده، احتمال بحران زیاد بوده، اما با این وجود با سفر خارجی استاندارش موافقت و در دل بحرانی از رسانه ملی، این کار را توجیه میکند!
#مدیریت_لیبرالی
کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
♻️ از زلزله بم تا سیل گلستان!
🔹 از شیوه مدیریت لیبرال های پشیمان از انقلاب تعجب نکنید
روز ۵ دی ۸۲ ایران گریست. غمِ زلزله بم، ایران را سیاهپوش کرد؛ ۳۰هزار کشته و ۲۰۰هزار زخمی و آواره. کمکها سرازیر شد؛ از صلیبسرخ تا ژاپن و حتی آمریکای جنایتکار! مردم هم یکپارچه شدند برای کمک به بم.
اما کیلومترها آن طرفتر، نمایندگان مجلس ششم در تدارک تحصن در اعتراض به رد صلاحیتهای شورای نگهبان بودند. چندماه به انتخابات مجلس هفتم مانده بود و اصلاحطلبان اعتراض داشتند به رد صلاحیتها.
دو هفته پس از زلزله، مجلس ششم رسما زنگ تحصن را زد. حتی نماینده بم هم متحصن شد. روزنامههای اصلاحطلب خبرهای تحصن را درشتتر از زلزله تیتر کردند. BBC و VOA گزارش میرفتند.
خاویر سولانا نماینده اتحادیه اروپا ۴۸ساعت نگذشته خود را به تهران رساند. به بهانه ابلاغ پیام همدردی با زلزله. اما گفت: «برای من سخت است که در پارلمان اروپا توضیح دهم که در ایران افراد رد صلاحیت شدهاند. ما خواستار انتخاباتی با فرآیند عادلانه در ایران هستیم»
رهنورد و ابراهیم یزدی هم به مجلس آمدند در حمایت از متحصنین. اما کیلومترها آن طرفتر کسی به بم نمیرفت. روزنامهها اعلام کردند که ۱۰۰ معاون وزیر دولتِ خاتمی در همراهی با مجلس استعفا خواهند داد. خاتمی هم به مجلس پیام داد که «باهم میمانیم و باهم میرویم»
تهدید به استعفا را، رئیسجمهور کشوری میکرد که ۳۰هزار کشته و ۲۰۰هزار آواره روی دستش مانده بود. واقعا چه وقت گلایه و شکایت به ردصلاحیت بود؟!
رهبری دست به کار شد و با لباس مبدل خود را به بم رساند تا شاید کاری کند. سپاه و بسیج را هم فرمانِ کمک داد. احمدکاظمی، نیروی هوایی سپاه را بسیج کرد برای بم. هر ۱۲دقیقه یک فروند هواپیما یا بالگرد مجروحان را از بم خارج میکرد.
مجلس ششم اما، ۲۰ روز تحصن کرد. بیاعتنا به بم. حرفشان این بود که بدون توسعه سیاسی نمیشود توسعه اقتصادی کرد.
حالا پس از ۱۶ سال دوباره تاریخ تکرار شد. چند روزیست که شهر در آب فرو رفته؛ اما استاندار حتی به ایران بازنگشته! خبر اول، همچنان برنامه ۹۰ و فردوسیپور؛ مشاور رییسجمهور در حال توییت نظرسنجی برای برنامه نود، تاجزاده هم. مطهری نایب رییس مجلس اصلاحطلبان، در اینستاگرام از فردوسیپور نوشت. از رییسجمهور خبر نداریم. اما همچنان شهر در آب است.
اینبار هم رهبر خود دست به کار شده. فرمانده، کل قوا را بسیج کرد برای کمک. اینبار به باقری فرمان داد.
بازهم سپاه و ارتش آمد...
بازهم بسیج و حزبالله...
درست مثل۱۶ سال پیش...
پینوشت:
سابقه کشورداری اصلاحطلبان گواه این است که آنان همواره توسعه سیاسی را مقدم بر رفاه اقتصادی میدانند. درست مثل حالا که بازگشایی ۹۰ و ربنای شجریان، مقدم است بر نجات شهر آبگرفته!
✍ جواد_موگویی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ امروز روز اول کاری ادارات بود، روحانی کجاست؟!
🔰 حمید رسایی: مسئولین دولتی هم مثل مردم عادی، خانواده دارند، نیاز به تفریح و مسافرت دارند. این را همه می فهمند، اما در مواقع بحرانی، کمترین توقع به حق مردم از دولت، این است که احساس کنند مدیران اجرایی کشور کنارشان هستند...
جناب روحانی! در چند روز گذشته باید کنار مردم میبودید و همدردی میکردید، که نکردید و تفریح در جزیره قشم را ترجیح دادید، امروز اولین روز کاری سازمانها و نهادهای دولتی بود، کمترین وظیفه شما تشکیل جلسه هیأت دولت و رسیدگی به مشکلات مردم سیل زده بود، امروز را کجا بودید، باز هم تفریح...
🔹 ۱۱ کشته، ۱۵ مصدوم در سیل شیراز / تسلیت
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee