هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ شماره ٣٨٧ ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روی دكه های مطبوعات
🔸 خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔹 پاسخ ۹ دی به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط لیستهای انتخاباتی و افرادی که لیست معرفی می کنند
🔸درد بی دردی!
🔹 سفر تفریحی روحانی به سواحل مازندران در شرایط بحران آلودگی هوا در تهران و بسیاری از کلان شهرهای کشور
🔸 توطئه بودجه ای
🔹 تهدید روحانی به استعفا، نمایندگان را از رد کلیات بودجه منصرف کرد!
🔸 آیا حقیقت باید فدای مصلحت شود؟
🔹تبيين اصل "مصلحت سنجي حقيقت مبنا" در فهم تصميمات رهبر انقلاب
🔸 صدای آمریکا در قلب جمهوری اسلامی ایران!
🔸کلاه برداری تاریخی اصلاح طلبان
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
🔹 پاسخ به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط افرادی که لیست انتخاباتی معرفی میکنند
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت اول
✍ حمید رسایی
🔰 هر دوره که به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک میشویم، موضوع انتخاب افراد اصلحی که بتوانند مطالبات مردم و بدنه انقلابی را پیگیری کنند، به دغدغه اصلی طیف گسترده ای از خواص جامعه تبدیل میشود. این دغدغه خصوصا در کلان شهرها و بویژه در تهران که نیاز به ۳۰ نماینده دارد، ازجمله مهمترین مشغلههای ذهنی این طیف از جامعه است.
واقعا از میان چند صد کاندیدا چگونه باید به جمعبندی رسید و ۳۰ نفر را برای تهران انتخاب کرد؟ این دغدغه وقتی بیشتر میشود که بر اساس باورهای دینی، با انتخاب این افراد، رأیدهنده دراعمال و آرای آنها شریک خواهد بود و روزی از او حساب خواهند کشید.
این مساله را قرار دهید در کنار اینکه اولا برای انتخاب نمایندگان مجلس با دو دسته کاندیدا مواجهیم؛ کاندیداهایی که به خوبی با عملکرد، خصوصیات، مواضع و دیدگاههایشان آشناییم و کاندیداهایی که از آنها شناخت کافی و کاملی نداریم. ثانیاً با توجه به کثرت کاندیداها و محدودیت تعداد نمایندگانی که باید انتخاب شوند و رقابتی که بین جریانات سیاسی وجود دارد، اگر تمرکز بر ۳۰ کاندیدای مشخص صورت نگیرد، طبعا آراء متشتت شده و نتیجه مطلوب به دست نمیآید.
سئوال مهم این است:
🔹 چه کنیم؟
چطور از میان این همه کاندیدا افراد مطلوب خود را انتخاب کنیم که هم در زمان پاسخگویی اخروی دچار لکنت نشویم و هم برای رسیدن به نتیجه مطلوب، کار جمعی انجام داده باشیم؟
برای حل این مشکل، یکی از راههای منطقی و معقول و تا حدودی شرعی، مراجعه و مشورت با افراد مطلع، انقلابی، مومن و امین است. با همین منطق در آستانه هر انتخابات، علاوه بر برخی افراد که به صورت فردی لیست انتخاباتی ارائه میدهند، تعدادی از چهرههای سیاسی یا احزاب و گروهها در دایرهای گستردهتر، اقدام به تشکیل جبهههای سیاسی کرده یا ائتلاف انتخاباتی راه میاندازند و لیست انتخاباتی میدهند تا به قول خودشان در انتخاب کاندیدای اصلح، به مردم کمک کنند.
🔹 مدل پیشنهادی رهبر انقلاب در برابر ائتلافهای انتخاباتی
تجربه سالهای گذشته اما حکایت از این میکند که در آستانه انتخابات، لیستهای متعددی در برابرمان قرار خواهد گرفت. در این صورت چه کنیم؟ برای پاسخ به این سئوال، بهترین کار تبعیت از مدلی است که رهبر انقلاب در آستانه انتخابات سال ۹۴ به جامعه ارائه دادند و فرمودند: «یکایک افراد را ممکن است نشناسیم، خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم اما اعتماد میکنم به آن کسانی که معرفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرفی کردهاند «چهکسانی هستند»؛ اگر دیدم اینها آدمهای «متدین و مؤمن و انقلابیای» هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمیتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم؛ بهنظر من این راه خوبی است. اگر چنانچه کسانی اینجور عمل بکنند و این تحقیق را بکنند، کار خودشان را انجام دادهاند؛ خدای متعال ثواب خواهد داد، ولو اینکه در یک مورد، اشتباه هم اتفاق بیفتد.»
با دقت در بیانات رهبر انقلاب، به این نتیجه می رسیم که در اعتماد به لیستهای انتخاباتی اولا باید افراد ائتلاف کننده را بشناسیم و ثانیاً باید ببینیم که ائتلاف کنندگان برای معرفی لیست انتخاباتی، زندگی و زیست مؤمنانه و دینمدارانهای دارند و نسبت به مسائل انقلاب حساس بودهاند یا نه.
ادامه در ...
قسمت دوم: eitaa.com/rasaee/3114
قسمت سوم: eitaa.com/rasaee/3115
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3116
.
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت دوم
✍ حمید رسایی
🔹 اشکالات مبنایی برخی ائتلافها
متاسفانه در حال حاضر، ائتلافهایی شکل گرفته که اساساً بدنه نخبگانی خواص جامعه (تا چه رسد به بدنه عمومی خواص) نمیدانند چه کسانی دور میز ائتلاف نشستهاند؟ عملکردشان در بزنگاههای انقلاب بویژه در سالهای اخیر چه بوده؟
همچنین مشخص نیست دلیل بودن این افراد دور میز این ائتلافی که به نام نیروهای انقلاب است، چیست و دلیل نبودن برخی چهرههای مؤثر انقلابی دیگر در این ائتلافها چیست؟
رهبر انقلاب در این بیانات راهگشا تأکید کردهاند که اعضای ائتلافی که لیست انتخاباتی دادهاند باید نسبت به مسائل دینی، انقلابی و استقلال کشور حساس بوده باشند.
بنابراین اولین انتظار از سابقه چهره های ائتلاف کننده این است، وقتی در سالهای اخیر بارها و بارها مبانی دینی توسط رسانهها و دولتمردان سکولار و لیبرال زیر سئوال رفت، این افراد در دفاع از مبانی دینی به میدان آمده باشند، باید در این راه شمشیر زده باشند نه گوشه میدان سیاست، عزلت گزیده و عافیت طلب شده باشند.
مثلا وقتی روحانی قیام عاشورای حسینی (ع) را تحریف کرد و از آن درس مذاکره گرفت یا وقتی اعلام کرد که وظیفه دولت نیست به زور مردم را به بهشت ببرد یا آن روز که صلح تحمیلی به امام حسن (ع) را تقدیس و خیانت یاران حضرت را توجیه کرد تا جاده مذاکره و سازش خودش با آمریکا را صاف کند، این مهم است بدانیم کسانی که امروز برای نیروهای انقلاب نسخه میپیچند در این مواقع چه کردند، سکوت کردند و عافیت طلبیدند یا به میدان آمدند و در میان مردم، به شبهات این جماعت پاسخ دادند.
طبعا مهم است که مشی زندگی کسانی که برای بدنه فعال انقلابی نسخه انتخاباتی می پیچند، تا چه اندازه شبیه این بدنه است، آیا با آنها ارتباط دارند، در بزنگاهها کنارشان هستند؟ حنجره آنها پژواک صدای این بدنه هست؟ زبان آنها زبان این بدنه انقلابی است که خون دل میخورد یا نه.
رهبر معظم انقلاب تأکید میکنند که اعضای ائتلافهای انتخاباتی باید نسبت به مسائل انقلاب و استقلال کشور حساس باشند. مصداق مسائل انقلاب در سالهای اخیر چیست؟ آیا فتنه و کودتای سال ۸۸ یا تحمیل برجام هستهای، برجام موشکی، برجام منطقهای، موضوعات مهمی چون CFT، پالرمو و FATF یا توطئه بنزینی هفته های اخیر، از جمله مسائل مهم انقلاب بوده یا نه؟ اعضای ائتلافهای انتخاباتی چه کارنامهای در این بزنگاهها دارند؟ چقدر در کنار بدنهی رأیساز بودهاند و حرفدل آنها را از تریبونهایشان زدهاند؟ آیا اصلا در این وقایع مهم، موضع داشتهاند یا سکوت کردهاند؟ آیا مواضع ثابتی داشتهاند یا روزی مدافع برجام و در برابر پلشتیهای دولت لیبرال فعلی ساکت بودهاند و امروز، دلواپس شدهاند و پرچم مخالفت با دولتمردان غربزده و لیبرال را بر دست گرفتهاند؟
سئوال مردم از برخی احزاب و چهرههای تکراری این است که چرا فقط در آستانه انتخاباتها به فکر وحدت میافتند؟ چرا در بزنگاههای دیگر، برخی از چهرههای شاخص این جماعت یا ساکتند یا مواضع متناقض با بدنه رأیساز متدین و انقلابی جامعه دارند؟
ادامه در ...
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/3113
قسمت سوم: eitaa.com/rasaee/3115
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3116
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت سوم
✍ حمید رسایی
🔹 چه کسی پاسخگوی لیست متناقض چهار سال قبل است؟
سئوال دیگر این است که تکلیف لیست متناقض چهار سال قبل (که هم مدافع برجام در آن بود هم منتقد، هم مدافع دولت غربگرا در آن بود هم منتقد و ...) چه شد؟ چه کسی پاسخگوی آن لیست است که موجب ناراحتی و عدم فعالیت بدنه انقلابی و فعال در آستانه انتخابات مجلس دهم شد؟ چه تضمینی وجود دارد همانها که قبلاً ائتلاف کردند و چنین لیستی را ارائه کردند امروز هم در نهایت مثل چهار سال قبل عمل نکنند؟
در انتخابات چهار سال قبل، بدنه رأیساز و فعالی که باید به آن لیست رأی میدادند و آن را تبلیغ می کردند، از خود میپرسیدند چرا باید به کسانی رأی دهیم که چهار سال از مواضع و آراء و اقداماتشان خون دل بخوریم و غصهدار باشیم؟ لیست چهارسال قبل، محصول رفتار قبیلهای کسانی بود که نام خود را اصولگرا گذاشته بودند، اما به جای پایبندی به اصول، به سهمیههای حزبی پایبند بودند.
در حال حاضر هم از چینش برخی ائتلافها بوی سهمیه به مشام میرسد، طبعا چنین ائتلافهای سهمیهای، نتیجهای جز «لیست سهمیهای» نخواهد داشت. چطور ممکن است شما تخم خیار بکارید و گوجه برداشت کنید؟ ائتلافی که بر اساس نگاه باندی و حزبی شکل گرفته، خروجی و لیستی بر اساس صلاحیتهایی مانند بصیرت، صراحت، شجاعت، سلامت، فعال بودن و مردمی بودن و ... نخواهد داشت.
چهار سال قبل، ائتلاف کنندگان آن روز با ارائه لیست متناقض و سهمیهای، با تأکید بر این که رهبر معظم انقلاب بر انتخاب لیستی تأکید کردهاند، خود را لیست مطلوب جا زدند و با استفاده از جریان رسانهای همسو، اجازه ارائه لیست دیگری را ندادند اما تمامی قرائن و شواهد اینطور نشان میدهد که انتخابات پیش رو مانند چهار سال قبل نخواهد بود.
🔹 نهی رهبر انقلاب از ارائه لیستهای سهمیهای
تبلیغ «رأی لیستی» با استناد به کلیت بیانات رهبر معظم انقلاب در حالی است که ایشان قبل از این جمله، خطاب به گروه ها و افرادی که دور هم مینشینند و لیست انتخاباتی ارائه میدهند، این جملات را هم فرمودند:
«آن کسانی که این فهرستهای پیشنهادی را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئله رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند. این هم یک بخش و یک بُعد از رعایت حقّالنّاس است.»
سئوال این است که آیا چهار سال قبل در ارائه لیست انتخاباتی اصولگرایان، این شروط رعایت شد؟ یا چون برخی افراد علی رغم عدم مقبولیت، فقط چون گزینه فلان حزب و گروه بودهاند یا باجناق فلان فرد بودهاند، در لیست ائتلاف قرار گرفتند!؟
کما اینکه در برخی ائتلافهای انتخاباتی این دوره هم شنیده میشود به اسم جوانگرایی، برخی چهرههای بازنشسته سیاسی، به دنبال قرار دادن نزدیکان و مسئول دفتر خود در لیست انتخاباتی منسوب به جریان انقلاب هستند! به اسم جوانگرایی هر کس کیف و کارتابل یکی از رجال سیاسی را جابجا میکرده و اصطلاحاً کیفکِشی کرده، در لیست قرار میگیرد اما نیروهای جوان صریحاللهجه، مستقل و انقلابی و عناصر امتحان پس داده انقلابی به بهانههای مختلف کنار گذاشته میشوند.
ادامه در ...
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/3113
قسمت دوم: eitaa.com/rasaee/3114
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3115
.
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت پایانی
✍ حمید رسایی
🔹 پایان دوگانه غیرواقعی «اصلاحطلب، اصولگرا»
متاسفانه برخی چهرههای منتسب به جریان ولایی انقلابی، از آنجا که در مقام عمل، نمیتوانند خود را با آرمانهای این جریان و مطالبات بدنه اجتماعی آن تطبیق دهند، با تقسیمبندی جریانات سیاسی به دو گروه اصولگرا و اصلاحطلب، همواره در زمان معرفی لیستهای انتخاباتی، شخصیتهای مذبذب، بیعرضه، ناتوان و بیانگیزه خود را که نه تنها در بدنه اجتماعی جریان انقلابی جایی ندارند، بلکه مورد انتقاد آنها هم هستند، در لیستها قرار میدهند و در صورت اعتراض و انتقاد بدنه انقلابی نسبت به معرفی چنین لیست متناقضی، با لولونمایی از اصلاحطلبان، همه را مجبور به تبعیت از خود میکنند.
در حالی که تقابل امروز میان دو جریان اصلاحطلبی و اصولگرایی نیست و اساسا چنین جریاناتی چندین سال است که دیگر وجود خارجی ندارند و این واژگان با واقعیتهای سیاسی جامعه تطبیق نمیکنند. تقابل واقعی و ملموس صحنه سیاسی کشور، تقابل بین دو جریان «انقلابی و غیر انقلابی» است. بدون شک جریان لیبرال و سازشکار در بدنه دولت و تجدیدنظرطلبان سیاسی و جریان رفاهطلب و عافیتطلب منسوب به اصولگرایان، به دنبال حذف جریان انقلابی از بدنه مدیریتی کشورند و تمام تمرکز تخریبی خود را روی این نیروهای انقلابی و صریح اللهجه قرار خواهند داد. سوگمندانه برخی از اعضای ائتلافهای انتخاباتی نیز به جای حمایت از این نیروهای انقلابی، خود به عوامل تخریب آنها تبدیل شدهاند.
🔹 نحوه برخورد امام خمینی با لیستهای سهمیهای
با این همه اگر در لیست ائتلافهای حزبی و سیاستزده، نیروهای انقلابی، صریحاللهجه و مستقل را حذف کردند و با سهمیهبندی، چهرههای محافظهکار، بی بصیرت یا کیفکشها را در کنار چند کاندیدای مناسب قرار دادند و از طرفی هم با لولونمایی و بزرگ کردن خطر اصلاحطلبان، همه را به رأی دادن به این لیست متناقض دعوت کردند، تکلیف چیست؟
اگر ائتلافهای انتخاباتی، کسانی را به عنوان کاندیدای جبهه انقلاب معرفی کردند که شناخت شخصی رأی دهنده درباره آن فرد چیز دیگری است؛ یا افراد گمنام و ناشناخته را در لیست قرار دادند، در حالی که کاندیداهای مؤمن، انقلابی، با بصیرت و امتحان پس دادهای را میشناسیم که بیرون از لیست قرار دادهاند، آیا میتوانیم به بهانه «رأی دادن لیستی»، چشممان را ببندیم و به لیست متناقض رأی بدهیم؟
امام خمینی(ره) این چنین پاسخ میدهند: «احدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد. و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیصش بر خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست، و نزد خداوند مسئولیت دارد و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تأیید برای رأی دهنده اطمینان حاصل شد، میتواند به آنها رأی دهد.»
همچنین معمار بزرگ انقلاب می فرمودند: «اگر همه کسانی که در رأس هستند، بروند پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید لکن شما به نظرتان درست نباشد جایز نیست بر شما تبعیت کنید. باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحی است تا اینکه بتوانید رأی بدهید... اینطور نیست که کورکورانه انسان دنبال این باشد که ببیند کِیَک چه گفته، این صحیح نیست، این در اسلام نیست و در جمهوری اسلامی هم نباید باشد.»
در نتیجه هرچند همانند آنچه رهبر انقلاب فرمودند، حضرت امام هم معتقد بودند، اگر به افراد یا گروهی اعتماد دارید می توانید در مورد کسانی که شخصا شناختی از آنها ندارید، نظر آن گروه معتمد را اعمال کنید اما اگر فردی را می شناسید، حتما باید مطابق شناخت و یقین خود عمل کنید. در تکمله همه اینها باید این سخن پیامبر اسلام (ص) را یادآور شد که فرموده است: «هر کس برادر دینی خود را به امری هدایت کند که می داند راه صحیح، غیر از آن است، به یقین به آنها خیانت کرده است.»
بنابر این، معرفی لیستهای سهمیهای و خالی از نیروهای انقلابی به عنوان لیست جریان انقلابی، اقدامی خیانت بار است. البته نیروهای شناخته شده انقلاب هم اگر چنین اتفاقی رخ دهد، بیکار نمینشینند و با ارائه لیست انتخاباتی متشکل از چهرههای باتجربه و امتحان پسداده کارآمد، سالم و انقلابی در کنار نیروهای جوان و با انگیزه انقلابی، پا به عرصه رقابت انتخاباتی خواهند گذاشت.
ادامه در ...
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/3113
قسمت دوم: eitaa.com/rasaee/3114
قسمت سوم: eitaa.com/rasaee/3115
هدایت شده از محمدرضا عوض نیا
📸 سلسله نشست بصیرتی گرامیداشت ۹دی با سخنرانی “حمید رسایی” در رشت + تصاویر
🔹 سلسله نشست بصیرتی گرامیداشت 9دی با سخنرانی "حمید رسایی" در مسجد صاحب الزمان(عج) رشت برگزار شد.
عکاس: #سجاد_ناطقی
👇👇
http://8deynews.com/458392
هدایت شده از حمید رسایی
رسول اکرم ص:
از فتنه ها و آزمایش آخرالزمان نگران نباشید چرا که موجب نابودی منافقین میشود.
✅ از تصویب برجام و لوایح FATF در مجلس #ناراحتیم اما نگران نیستیم.
#نگران_نیستیم
#گندم_ری
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔰چرا برخی می خواهند 9 دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز 9 دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال 88 ، از یادآوری یوم الله 9 دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام ، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج ، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی ، یادآوری تبریک گفتن به موسوی، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند، یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال 88 به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله 9 دی به مردم یادآوری شود، چرا که 9 دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، 9 دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، 9 دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32)
🇮🇷کانال حمید رسایی👇
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اعتراف یار غار خاتمی (ابطحی) درباره بیماری شخصیتی هاشمی، خاتمی و موسوی در فتنه سال 88 / ارتباط مجید انصاری با BBC !
🇮🇷کانال حمید رسایی👇
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
♻️ جنگ با «گرگها» سختتر است یا جنگ با «موریانهها»؟!
🔰 وقتی گرگ حمله میکند، با صدای بلند حمله میکند؛ و فرصتی برای واکنش دارید؛ فرار یا مقاومت... اما وقتی موریانه هجوم میآورد، از همان ابتدا بیسروصدا و تنها به جان محصولات میافتد، زمان میبرد تا به هدف برسد.
ایستادن در برابر گرگ، شجاعت میخواهد؛ اما دفع خطر موریانهها بصیرت...
بصیرت سواد نیست، بینش است.
✅ بصیرت؛ یعنی نگاهت به "شخص" نباشد، بلکه همواره به "شاخص" چشم بدوزی!
✅ بصیرت؛ یعنی بدانی حتی مسجد، میتواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر، آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید!
✅ بصیرت؛ یعنی قرآنِ صامت روی نیزه، تو را از قرآنِ ناطق منحرف نکند!
✅ بصیرت؛ یعنی بدانی جانباز صفین، میتواند قاتل حسین در کربلا باشد!
✅ بصیرت؛ یعنی بدانی در جنگ با فتنه، نمیتوانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی!
✅ بصیرت؛ یعنی "مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری"ها را به اعتدال، نشناسی!
✅ بصیرت؛ یعنی بدانی "معاویه"ها به سست عنصرهای سپاهِ علی دل بستهاند!
✅ #بصیرت؛ یعنی بدانی تاریخ، تکرار میشود؛ نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط کلیاش...
#فتنه_های_جدید
✍ #یادداشت_کاربران
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 386 ام می خوانید:
💠 منطق حِکمی حکیم زمانه ما
♦️تأسیس منطق حِکمی در فهم تصمیمات رهبر انقلاب
✍️ علیرضا معاف
🔹تولید ١١ پایه منطق حِکمی، فهم ٣٠ اصل مدیریتی راهبردی و ٤٠ قاعده فقهی موثر در موضعگیری ها و عملکرد رهبر انقلاب
🔸حاکم حکیم حکومت اسلامی در زمین، زمینه و زمانه ما، سی سال است که به اداره عالمانه، تدبیرمدبرانه، تمشیت جوانمردانه و حکمرانی حکیمانه یک سیستم پیچیده و یک ساختار ویژه در یک کشور بزرگ، با تمدنی سترگ و ملتی آزاد و آزاده مشغول است. چنین موقعیت و چنان تکلیفی در تاریخ شیعه، برعهده هیچ زعیم، راهبر، مدیر و مسوولی نبوده است و هیچ مجتهد، عالم و فقیهی در تاریخ اسلام با این حجم از اختیارات متضلع، تکالیف متنوع، توقعات متکثر و انتظارات متعدد مردم خود و دهها میلیون هوادار مسلمان و مستضعف در جبهه جهانی مقاومت روبرو نبوده است.
🔸خوانش سبک مدیریتی دومین رهبر بزرگترین انقلاب اسلامی بعد از بعثت پیامبر اعظم و کشف و تولید منطق حاکم بر گفتار و کردار وی، واجب عینی امروز همه صاحبان اندیشه و قلم است
🔸با توجه به پیچیدگی نظام کفر، طاغوت وجریان نفاق در عالم طبعاً قول و فعل رهبر انقلاب در سی سال مدیریت عالی ایشان می بایست پیچیده، چندوجهی، چندمنبعی، چندلایه ای و چندضلعی باشد.
🔸نگارنده منطق کلام و عمل رهبری را «منطق حِکمی» (منطق حکمت آمیز، حکمت بنیان و حکمت پایه) می نامد، زیرا مدیریت رهبر انقلاب حکیمانه و حکمی است؛ او هم حکیم است و هم منظومه فکری دارد. منظومه اندیشی، خردپذیری و استدلال گروی در مدیریت عنصر حکیم، قابل استخراج است؛ بنابراین مدیریت ایشان، قابل مدلاسیون و منطق پذیر است و منطق ایشان را می توان «منطق حِکمی» نامید.
🔸مومنین و یاران امام جامعه در اولین گام، میبایست به تفاهم و توافقی بر اصول برسند تا بدانند ولیّ خدا چگونه استنباط می کند و چگونه در میانه گزینه های متلون و متنوع دست به حذف و گزینش می زند.
👈متن کامل این یادداشت تفصیلی که در خبرگزاری فارس بازنشر شده را در لینک زیر بخوانید:
https://www.farsnews.com/news/13981003000085/
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
🎤سخنرانیهای دهه بصیرت قم
🔹حجتالاسلام حمید رسایی
🔸جمعه ۱۳ دی
🔹خیابان ۱۹ دی فرهنگیان مسجد امام صادق (ع)
@rasaee
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
دو دروغ بزرگ حامیان مطلع FATF
✍️ حامیان مطلع FATF و CFT و پالرمو، دو دروغ بزرگ به مسئولان و مردم می گویند. نخست این که همکاری با FATF، برای مقابله با فشار تحریمی آمریکا، دور زدن تحریم و کمک به گشایش اقتصادی است؛ نه #خودتحریمی. و دوم این که الحاق به FATF از دوره مسئولیت آقایان احمدی نژاد و جلیلی آغاز شده است.
🔹بر خلاف ادعای نخست، طبق بخشنامه صادره در خرداد 96 (در اوج شلوغی انتخابات)، موکدا از بانک ها خواسته شد از همکاری با افراد و نهادهای حاضر در لیست تحریم های سازمان ملل، حتی #وزارت_خزانه_داری و #وزارت_خارجه_آمریکا خودداری و در واقع، طبق تحزیم دشمن تحریم کنند!!
♦️در فهرست های تحریمی، سپاه پاسداران در کنار وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، قوه قضائیه، صدا و سیما، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و ... قرار دارد؛ یعنی همه ارکان اقتدار کشور در برابر دشمنان.
🔹با خیانت انجام گرفته در خرداد سال 96، ادعای بعدی مبنی بر این که خواسته های FATF را با "حق شرط" و به شکل مشروط اجرا می کنیم، پذیرفتنی نیست و باید بخشنامه های خائنانه را از گردن آمران و صادر کنندگان آن آویزان کرد. http://fi9.ir/t40b00
♦️اما دروغ دوم؛ تدوین "قانون مستقل مبارزه با پولشویی" در داخل کشور و با ملاحظات ملی، یک رفتار است و اجرای 41 دیکته ضد امنیتی اFATF در قالب اکشن پلی امضا شده (لایحه الحاق به کنوانسیون های پالرمو و CFT)، موضوعی کاملا متفاوت است.
🔹آنچه در مکاتبات سعید جلیلی با دولت وقت و شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت دهم با مجلس درخواست شده، تدوین ساز و کارهای مستقل داخلی در زمینه مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم بوده تا بهانه از دشمن گرفته شود و نه کاری که در دولت فعلی به عنوان اجرای دیکته های FATF و وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا در حال انجام است.
♦️اصرار بر قبول دیکته های پایان ناپذیر FATF ، که مبتنی بر ارائه اطلاعات سرّی به دشمن و انجام تحریم داوطلبانه (خودتحریمی و خود زنی) علیه افراد و نهاد های حاضر در فهرست تحریم های غرب است، بوی جنایت و خیانت می دهد.
🔹اسناد مربوط به بحث را در ادامه ملاحظه فرمایید👇👇👇
@IMANI_mohammad
🔸🔹🔶مراسم هفتگی
#هیئت_عاشقان_حسینی
🌹ویژه برنامه حماسه ۹دی روزبصیرت
🎤باسخنرانی حجت الاسلام رسائی
📆دوشنبه۹دی ازنمازمغرب وعشا
مسجدجامع شهرستان نکا
.
💥 #رسایی در رشت:
🔹 "توهم پایان انقلاب" نقشه راه دشمن است، البته با روی کار آوردن غیرانقلابیها
🔹 گرانی یک شبه بنزین، شبیخون زدن دولت به ملت بود. اگر جنس دولت از جنس مردم بود اینطور تصمیم نمیگرفت و اینطور اجرا نمیکرد.
🔹مردم تحریم را تحمل می کنند اما تبعیض را خیر!
🔹 روحانی می گفت با تصویب برجام قیمت ها ۲۰درصد کاهش پیدا می کند اما همه چیز گرانتر شد. الان میگوید با FATF همه چیز ارزانتر میشود.
http://8deynews.com/458405
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
به مناسبت هفته بصیرت ومیثاق ملی
📢سخنران:
حجت الاسلام
حمید رسایی
(نماینده مجلس دوره هشتم ونهم)
⏰سه شنبه مورخ ۱۰ دی ماه
🕌مسجد جامع ابوذر
بلوار ابوذر بین پل ۴و۵
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما شما هم این فیلم تقطیع شده از گفتگوی بنده با آقای دهباشی را دیده اید. در ایام انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری ۹۶ این کلیپ تقطیع شده در کانال های اصلاح طلب، اعتدالی و ضد انقلاب، چند میلیون بازدید کننده داشت. بعدها یکی از این کانال ها (مملکته) به تحریف و تقطیع شدن آن اعتراف کرد. هر چند اصل اینکه هاشمی رفسنجانی چنین اعتقادی داشته را انکار می کردند.
حالا اما در این روزها گفتگویی از موسویخوئینیها منتشر شده که نشان می دهد آنچه بنده در باره تلاش هاشمی رفسنجانی برای مشارکت حداقلی گفته بودم، دقیق و درست بوده است.
موسوی خوئینی در این گفتگو می گوید که وقتی خبرهایی درباره احتمال دست بردن در انتخابات شنیدیم، نزد هاشمی رفتیم و گفتیم که ظاهرا قرار نیست انتخابات روال عادی را طی کند و آقای هاشمی در پاسخ گفت: "اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!"
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعال شدن دستگاه دروغ و تهمت رسانههای همسو با دولت و ضدانقلاب داخل و خارج/ این رسانه ها جمله ای که اعتقاد هاشمی رفسنجانی بود به حمید رسایی نسبت داده شد و در سطح گسترده بازنشر داده شد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
خبرگزاری کثیف ایلنا ابتدا خبری که بارها تکذیب شده را منتشر کرد و بعد از بازنشر در رسانههای دیگر، آن را اصلاح کرد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️فراموش نخواهیم کرد
🎙سخنرانی و پرسش و پاسخ حمید رسایی
📚 دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
🕑 ساعت ۱۴
@rasaee
حمید رسایی
. ♻️ دعوت به مناظره 🔰 حمید رسایی، نمایندگانی که برای پیوستن به FATF به رهبر انقلاب نامه نوشتهاند ر
.
♻️ دعوت یک تشکل دانشجویی از مطهری و رسایی برای مناظره
🔰 به دنبال اعلام امادگی حجتالاسلام حمید رسایی برای مناظره با نمایندگانی که به رهبری نامه نوشتند، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در نامههای جداگانهای از حمید رسایی و علی مطهری دعوت کردند تا در مناظره بررسی ابعاد FATF شرکت کنند.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در دو نامه جداگانه از حمید رسایی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس دعوت کردند تا در مناظرهای ابعاد مختلف FATF را بررسی کنند.
در این نامهها ذکر شده است:
با توجه به شرایط بحرانی اقتصاد کشور و در کنار آن فشارهای خارجی ظالمانه علیه ملت شریف ایران، معیشت مردم بیش از پیش دچار مشکلات طاقت فرسا شده است. بدیهی است با توجه به وضعیت کنونی، مسئولین جمهوری اسلامی با تمام توان در جهت رفع مشکلات اقتصادی و ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به راه حلهای برون رفت از این شرایط بحرانی تلاش کنند تا مردم نیز در این جنگ اقتصادی همراه و کمک حال دولت باشند.
در ادامه این نامه ها، دانشجویان از رسایی به عنوان پیشنهاد کننده برگزاری مناظره با موضوع بررسی FATF و علی مطهری به عنوان طرف دوم مناظره برای حضور در این دانشگاه دعوت شده است.
علی مطهری تاکنون به این دعوت پاسخ نداده است.
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از قاسم روانبخش
32.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید: فیلم کامل پیام تصویری حضرت آیت الله مصباح یزدی به مناسبت یوم الله
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
#9دی
۹۸/۱۰/8
📌 #اطلاعیه_مهم
🚩 #نشست_روشنگری
🇮🇷 به مناسبت حماسه پرشور ۹ دیماه سال۱۳۸۸
🎙باحضور:
حجتالاسلام والمسلمین حمید رسایی
(نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی)
(مدیرمسئول هفته نامه ۹دی)
🎼🎤 با اجرای گروه سرود کشوری میعاد
⏰ چهارشنبه ۱۱دیماه ۱۳۹۸ همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء
🛣 اسلامشهر | سرنوری | ابتدای خیابان امام خمینی ره
مسجد امام علی النقی علیه السلام🕌
▫️شورای فرهنگی مسجد امام علی النقی علیهالسلام▫️
@rasaee