فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ یادی کنیم از ان مغروق در استخر فرح! با کمک دو بالی که در دولت و مجلس (روحانی و لاریجانی) داشت، برجام را به نظام تحمیل کرد. خدا از سر تقصیراتش بگذرد...
#همه_چی_دادی_هیچ_هم_نگرفتی
🔺
@rasaee
Rasaee, Naghze Barjam, Babol.mp3
8.37M
♻️ سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
💠 در جمع نخبگان سیاسی بابل
🔰اگر محصول اعتماد به آمریکا در برجام، خسارت محض بود، حاصل اعتماد به اروپا در ادامه آن، خیانت محض است...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 313ام می خوانید:
🔰اعتمادکنندگان به کدخدا به «آقااجازه ها» هم اعتماد میکنند!
🔸دکتر شبیر فیروزیان
✍تحمیل کنندگان برجام به کشور از دو حال خارج نیستند:
یا کسانی هستند که صرفاً به دلیل مشکل فکری و معرفتی - و نه هوای نفس- به وعده دشمن اعتماد کرده و در تحمیل برجام به رهبر انقلاب و مردم نقش داشتند.
و یا کسانی هستند که مرض های روحی همچون ترس، راحت طلبی و .... موجب شد تا با محاسبه غلط، به وعده دشمن اعتماد کرده و در نتیجه نقش اساسی در تحمیل این خسارت بزرگ به مردم و رهبر انقلاب داشتند.
✍ گروه اول، به دلیل نداشتن هوای نفس و مریضی روحی، پشیمانی خود را اظهار خواهند کرد و از پیشگاه ملت و رهبری عذرخواهی خواهند کرد.
✍ اما گروه دوم، نه تنها از عملکرد خود پشیمان نیستند، بلکه بازهم خواهان مذاکره با دشمن هستند؛ و آن نیست جز به دلیل هوای نفس و امراض روحی همچون ترس و منفعت طلبی؛ و اصولاً به همین دلیل است که خداوند از کسانیکه از ترس وقوع حادثه ای ناگوار از سوی دشمن، در دوستی با دشمن شتاب می ورزند، با عنوان مریض دل یاد می کند:
🔸 «فَتَرَى الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ یُسارِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِیبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ یَأْتِیَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَیُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِی أَنْفُسِهِمْ نادِمِینَ؛
مى بینى كسانى كه در دلهایشان بیمارى است، در [دوستى] با آنان شتاب مى ورزند. مى گویند: «مى ترسیم به ما حادثه ناگوارى برسد.» امید است خدا از جانب خود فتح [منظور] یا امر دیگرى را پیش آورد، تا [در نتیجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشیمان گردند.» (مائده/52)
✍ اگر مشکل این افراد صرفاً مشکل «فکری و معرفتی» بود، با تجربه ای که در مسئله برجام حاصل شده است، دیگر به دشمن اروپایی (و به قول روحانی آقااجازه ها) اعتماد نمی کردند؛ اما کسانیکه مشکلشان روحی و روانی است و دچار امراض قلبی همچون ترس، منغعت طلبی، راحت طلبی، ضعف نفس، احساس حقارت در برابر دشمن، تکبرّ و ... هستند، با وجود این تجربه و صدها تجربه دیگر، باز هم تا زمانیکه این امراض روحی در آنها باقی باشد، این اعتماد هم تکرار خواهد شد.
هفته نامه ۹دی👇
@noheday
مدیر مسئول ۹دی👇
@rasaee
394134_597 (1).gif
193.9K
♻️ پیش بینی 3سال قبل رسایی روزی که لاریجانی ویارانش، قانون مرتبط بابرجام را در 20دقیقه تصویب کردند!
♨️ به متن در دست رسایی دقت کنید:
✍ باتوجه به بررسی متن برجام ، بدلیل باقی ماندن تحریمهای ظالمانه، بازرسی بی سابقه ازمراکز نظامی ونفوذ دشمن، تقویت احتمال حمله نظامی وتوقف پیشرفت، من با برجام مخالفم
🔺به کانال حمیدرسایی بپیوندید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت اول)
🔻رسایی: برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست
🔻اعلمی: منشا بسیاری از مفاسد، فساد سیاسی است
مناظره دستهای آلوده با موضوع بررسی ریشههای فساد اقتصادی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی با حضور حمید رسایی و اکبر اعلمی برگزار شد.
🔻به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حمید رسایی ظهر امروز در مناظره دستهای آلوده با موضوع بررسی ریشههای فساد اقتصادی که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی برگزار شد، با بیان اینکه وجود فساد در یک کشور و درجایی که انسان حضور دارد عجیب نیست، گفت: عیب آن است که مجموعهای فساد را توجیه کند؛ دولت و سیستم و مسوولی فساد را توجیه کند که این موضوع با عوارض بیشتر و بدتر از خود فساد است.
وی تصریح کرد: به عقیده من از اصلیترین مشکلات در کشور ما در 40 سال گذشته این است که افرادی که مسئولند و وظیفه دارند وقتی با فساد مواجه میشوند، برخورد کنند به جای برخورد، آن را توجیه میکنند و این آغاز ماجراست.
مدیر مسئول نشریه 9 دی تصریح کرد: جریانات، نهادها و شخصیتها وقتی توجیه فساد می کنند، عامل گسترش فساد در مجموعههای دیگر می شود اما اگر هر کسی درهرجایی وقتی با فساد مواجه شد، واکنش قانونی انجام دهد، فساد اصلاح میشود.
رسایی ادامه داد: متاسفانه امروز مجریان قانون و حتی ناظران قانون وقتی به فسادی میرسند که مربوط به مجموعه خودش است، توجیه می کنند و بعد از آن مجبوراست در مورد فسادهای بعدی هم کوتاه بیاید.
وی با بیان اینکه از قوه قضائیه انتظار میرود با فساد برحورد جدیتری انجام دهد، گفت: قوه قضائیه معتقد است که در پرونده های فسادهای بزرگ وارد شده است مثلا در پرونده مهدی هاشمی ورود پیدا کرده یا حتی در مورد پرونده معاون اول دوره قبل و یا پرونده برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رئیس جمهور فعلی پرونده دارند اما توقع افکار عمومی بیش از اینهاست.
🔻 برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست، علاوه بر آن برخی پروندهها به سرانجام درستی نمیرسد و باید از تعارفاتی که وجود دارد، چشم پوشی صورت گیرد.
رسایی خاطرنشان کرد: اگر قوه قضاییه با قاطعیت عمل کند و مسیر طولانی پروندهها را کوتاهتر کند و بدون اغماض و امتیاز دادن جریان های سیاسی با پروندهها برخورد کند، فساد کم میشود.
وی ادامه داد: اگر قوه قضائیه در پروندههای حساس قاطعانه بدون در نظرگرفتن مناسبات عمل کند، فساد کم میشود اما وقتی به یک جریان امتیاز میدهد مجبور است به جریانات دیگر هم امتیاز دهد.
🔻 مهمترین فساد؛ فساد سیاسی است
نماینده دوره ششم و هفتم سابق مجلس شورای اسلامی؛ با بیان اینکه فساد در لغت به معنی تباه شدن و انحراف و در مقابل اصلاح است، گفت: از آیات قرآن اینگونه برداشت میشود که فساد به صورت غریزی در نهاد انسان وجود دارد اما اینکه در کشور ما به عنوان داعیه اسلامی بودن گسترده است، عجیب است و باید آن را ریشه یابی کرد.
اکبر اعلمی با بیان اینکه فساد انواع مختلفی دارد، تصریح کرد: به نظر من مهمترین فساد، فساد سیاسی است که زمینه فسادهای دیگر را انجام می دهد و منشا بسیاری از مفاسد فسادهای سیاسی است؛ به نظر من سیاستمداران اگر آلوده نباشند فساد در کشوررونق نمیگیرد.
فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: اگر مسوولان سیاسی اجرایی قضایی از مسیر اصلی منحرف شوند و گرفتار فساد شوند خود به خود به سایر دستگاه های دیگر هم سرایت پیدا میکند.
♨️ قسمت دوم، سوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت دوم)
🔻رسایی: توجیه فساد یکی از عوامل ایجاد فساد است
🔻اعلمی: اصلاح طلب فاسد نداریم
اعلمی تصریح کرد: مصادیق مفاسد اقتصادی سوء استفاده از موقعیت و دور زدن قوانین است و نتیجه آن شده است که بعد 40 سال از انقلاب همه افراد اقتدارگرا، اعتدالی، اصلاح طلب، اصولگرا فریاد از فساد میزنند.
وی ادامه داد: سازمان شفافیت بینالمللی با 12 مولفه به شفافیت اقتصادی کشورها از صفر تا 100 امتیاز میدهد اما اکثر کشورهای اسکاندیناوی رتبه اول در مبارزه با فساد هستند و رتبه ایران بین 130 تا 145 از 180 کشور جهان است؛ در این گزارش نیوزلند و دانمارک در رتبه اول و دوم هستند و سپس کشورهای اسکاندیناوی قرار دارند و کشوری مثل هند با جمعیت یک میلیارد و 100 میلیون نفردر رتبه 40 قرار دارد.
🔻توجیه فساد بدتر از خود فساد است
رسایی در پاسخ به اعلمی مبنی بر اینکه چرا فساد امر عجیبی نیست، گفت: فساد امر عجیبی نیست چرا که هرجا انسان است فساد وجود دارد؛ اما بدتر از اصل فساد توجیه فساد است که مسوولی وجود فساد را توجیه کند؛ مثلا در دولت قبل کمک رحیمی به کاندیداهای رئیس جمهوری به همه کاندیداها وجود داشت و او به ستاد انتخاباتی کمک کرد.
وی ادامه داد: مشکل زمانی است که وقتی اختلاس 18 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان صورت میگیرد آقای روحانی بگوید این اختلاس نیست بلکه معوقات بانکی است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه مطابق ضوابط با اختلاسگر برخورد نشود و توجیه شود خود عاملی برای افزایش فساد است اما اگر دستور به پیگیری فساد دهند، فساد کم میشود.
رسایی با تاکید براینکه توجیه فساد بدتر از خود فساد است، خاطرنشان کرد: عامل اصلی که فساد باقی میماند، همین توجیه است و به نظر من مهمترین فساد، فساد سیاسی است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من ریشه مفاسد، فساد اقتصادی است که بعد از آن فساد اقتصادی، سیاسی، اخلاقی به وجود میآید و اگر این رانتخواریها نباشد و اگر مال درستی وارد شود، در تصمیمگیریهای سیاسی درست عمل میشود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی دیگر از عوامل وجود فساد، بحث مصلحتاندیشی است که در دستگاهها حاکم است؛ اکنون صفبندیها با واقعیتهای اجتماعی مطابقت ندارد و به نظر من دیگر اصلاح طلبی و اصولگرایی از بین رفته است.
رسایی ادامه داد: باید مصلحتاندیشی صورت نگیرد؛ اکنون چپ و راست و اعتدال وجود ندارد و اگر مصلحت اندیشی صورت بگیرد، باید یقه قوه قضائیه را گرفت.
وی تصریح کرد: اکنون دو جریان داریم؛ جریان انقلابی مردمدار که از منافع قدرت بهره برداری نمی کند و ضد فساد و رانت و مخالف سلطه استکبار و معتقد به رای و حاکمیت مردم است ویک جریان؛ جریان غیرانقلابی درون نظام است که این جریان از گذشته خود پشیمان است، اهل اشرافی گری شده اند، اهل مبارزه نیستند و منافع ملی را هدر میدهند و در برابر ظلم کوتاه میآیند.
رسایی خاطرنشان کرد: فساد در هر دو جریان وجود دارد؛ به خصوص جریان اصلاح طلب که این جریان مشکل ایدئولوژی دارد.
اعلمی در ادامه صحبتهایش با بیان اینکه اصلاحات از زمان مشروطه وجود دشته است، گفت: آقای رسایی میگویند جریان اصلاحطلب فساد زیاد دارد اما بگویید مه آفرید، رحیمی، بابک زنجانی، رفیق دوست در کدام جریان قرار دارند؟
وی با بیان اینکه باید جریانات را در فساد کنار بگذاریم، تصریح کرد: بحث انگیزه فساد مهم است؛ توجیه کردن یکی ازعوامل رشد فساد است اما باید زمینههای فساد و ریشههای آن را دریابیم.
فعال اصلاح طلب تاکید کرد: باید بررسی کنیم چرا در جوامع مدنی فساد کمتر است و چرا در رتبههای پایین جدول شفافیت سومالی، سودان، سوریه و کره شمالی قرار دارند.
وی با بیان اینکه فرهنگ یکی از عواملی است که باعث اصلاح و مبارزه با فساد میشود، گفت: سوال من از آقای رسایی این است که چرا با وجود اینکه اسلام برترین دین در نزد خدا وجهان است و ما 40 سال اسلام را در جامعه خود پیاده کردیم بازهم فساد وجود دارد؟
اعلمی با تاکید بر اینکه سیستم کشور ما بر اساس روحانیت است، گفت: روحانیت به تعداد شهرهای ایران تریبون نماز جمعه دارد، در تمام دانشگاههای ایران حضور دارد، وزارت آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات زیر نظر آنهاست، بین 150 تا 200 هزار نفر روحانی داریم و سالانه 6 تا 7 هزار میلیارد تومان برای نهادهای مذهبی هزینه میشود اما چرا بعد 40 سال روز به روز شاهد گسترش فساد هستیم.
♨️ قسمت اول، سوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت سوم)
🔻رسایی: حامیان مفسدان عامل مهمتر فسادند
🔻اعلمی: جهانگیری فاسد است نباید در کمیسیون مبارزه با فساد باشد
اعلمی با اشاره به اینکه چند پاسخ به این سوالات میتوان داد، گفت: اول اینکه فکر کنیم اسلام ناکارآمد است که ما چنین فکری نداریم چرا که معتقدیم اسلام برترین دین است.
وی ادامه داد: پاسخ دوم این است که معتقد باشیم سیستم فاسد است و پاسخ سوم این است که ممکن است قوانین ناکارآمدی داشته باشیم و پاسخ چهارم این است که مجریانی فاسد داریمکه باید گفت همه این سه پاسخ از فیلتر روحانیون میگذرند.
اعلمی ادامه داد: جمهوری اسلامی زیر نظر قوه قضائیه است که رئیس آن روحانیت است، خبرگان رهبری هستند که همه آنها روحانی هستند، شورای نگهبان است که نیمی از آنها روحانی هستند، قوانین مجلس شورای اسلامی زیر نظر شورای نگهبان تصویب میشود و اکثر انتخابات ما دومرحلهای است؛ یعنی اول شورای نگهبان یکسری از افراد را انتخاب میکند و سپس مردم از بین منتخبین شورای نگهبان انتخاب میکنند.
وی تاکید کرد: مجریان از فیلتر شورای نگهبان میگذرند اما اکثر افراد توسط نهادهای انتصابی انتخاب میشوند.
🔻جهانگیری را شایسته کمیسیون مبارزه با فساد نمیدانم
فعال اصلاحطلب در مورد حضور جهانگیری در کمیسیون مبارزه با فساد گفت: جهانگیری را دارای صلاحیت برای حضور در این کمیسیون نمیدانم که سه علت دارد؛ یک مفاسد پیشینه خودش، دوم جناحی بودنش و سوم بخاطر اینکه یکی از بستگانش در مظان اتهام فساد است و قطعا اینگونه بده و بستان ها میشود و اگر مفاسد جناحی مفاسد مطرح شود لابی گری ها آغاز می شود و این کمیسیون ناکارآمد میشود.
اعلمی ادامه داد: کسی که در این کمیسیون قرار میگیرد باید شایستگی لازم را داشته باشد و خود دارای کارنامه بارزی باشد.
وی گفت: من کارگزارانیها را اصلاح طلب نمیدانم؛ کارگزاران در همه دولتها بودهاند و سهمخواهی کردهاند.
🔻مصلحتاندیشی و توجیه فساد و عدم قاطعیت از عوامل باقیماندن فساد است
رسایی با تاکید بر اینکه قطعا مشکل از اسلام نیست، گفت: عیب از مسلمانی ماست؛ کشورهای اسکاندیناوی هم به مطالبات اسلام عمل می کنند چرا که اسلام دینی براساس فطرت انسانیست.
وی ادامه داد: سیستم خراب است اما اشکال اصلی به سیستم نیست؛ قوانین میتوانند مشکل داشته باشند اما مشکل اصلی قوانین عادی کشور نیست مشکل اصلی مجریان و حامیان آنها هستند.
مدیرمسئول هفته نامه 9 دی گفت: آقای اعلمی ده سال اول انقلاب را دوره طلایی میداند اما باید دانست در آن 10 سال فساد بود اما جنگ بسیاری از فسادها را پوشانده بود و جنگ مسئله اصلی بود.
رسایی ادامه داد: ریشه فساد در خطبه نماز جمعه شروع شد که گفت رزمندهها باید مانور تجمل دهند و این آغاز کودتا علیه انقلاب بود.
وی خاطرنشان کرد: در طول این سالها مصلحتاندیشی و توجیه فساد و عدم قاطعیت از عوامل باقیماندن است و اکنون کمکارترین دولت دولت آقای روحانی است که روی دولت خاتمی و هاشمی را سفید کرده است!
رسایی ادامه داد: طیفی هستند که حامیان فساد هستند اما هم به فساد حمله میکنند و هم از کسانی دفاع میکنند که فساد دارند.
♨️ قسمت اول، دوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت چهارم)
🔻رسایی: نشریه 9 دی وابسته به جایی نیست
🔻اعلمی: خاتمی را اصلاح طلب نمی دانم
رسایی ادامه داد: طیفی هستند که حامیان فساد هستند اما هم به فساد حمله میکنند و هم از کسانی دفاع میکنند که فساد دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید در شفافیت، منافع ملی بر منافع فردی، حزبی و جریانی ارجحیت داشته باشد، گفت: شفافیت از عوامل مبارزه با فساد است؛ اما باید دید چه کسانی مخالف شفافیت هستند؟ چرا آقایان شعار برخورد با حقوقهای نجومی را میدهند اما عمل نمیکنند؟ چرا لیست اموال خود را اعلام نکردند؟
رسایی خاطرنشان کرد: فساد در همه جناحها وجود دارد و حتی ممکن است در شورای نگهبان باشد و من خود فساد قوه قضائیه را گفتم.
🔻خاتمی را رهبر اصلاحات نمیدانم
فعال اصلاحطلب در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خاتمی را رهبر اصلاحات نمیدانم، گفت: من به عنوان یک شخص مستقل و سایر از وابستگی به اشخاص به اصلاحطلبی معتقدم؛ من منتقد سرسخت هاشمی هستم؛ یکبار در مجلس تندترین نطق را علیه خاتمی انجام دادم.
اعلمی ادامه داد: در رابطه با فساد یا سیستم مشکل دارد یا قوانین ناکارآمد ما و همه اینها هم به شورای نگهبان برمیگردد و اگر فساد صورت میگیرد بهخاطر نهادهای انتصابی است.
وی با اشاره به عواملی که باعث شد تمایل افراد به فساد در کشور بیشتر شود، گفت: اول فرصت است که این سیتسم بیشتر فرصت میدهد و دوم تمایل افراد است که باید زمینههای تمایل را از بین ببریم.
اعلمی تصریح کرد: قبح فساد با برخوردهایی که صورت گرفته، از بین رفته است و اکنون یکهزار میلیارد اختلاس، عدد قابل توجهی نیست؛ مسئله دوم این است که به جای اینکه با مفسد برخورد شود با افشاکننده فساد برخورد میشود.
وی ادامه داد: اگر کسی راجع به فساد اطراف صحبت کند، سریعا به مراجع قضایی معرفی میشود اما با مفسد، طبقاتی و تبعیضآمیز برخورد میشود و علت دیگر نبود عزم جدی برای مبارزه با فساد است.
رسایی با بیان اینکه هر کشوری یک سیستم نظارتی دارد، گفت: سیستمهای نظارتی در کشورهای دیگر اینگونه نیست که انتخابات باز باشد و همه بتوانند در آن باشند؛ هرکشوری یک سیستم نظارتی دارد.
🔻پاسخ شفاف رسایی به ادعای اعلمی
اعلمی خاطرنشان کرد: شما داعیه مبارزه با فساد دارید اما برای حضور در این جلسه گفتهاید 500 هزار تومان به حساب روزنامه بریزند؛ لطفا این را شفاف کنید.
رسایی در پاسخ به این ادعای اعلمی گفت: آقای اعلمی من نمی دانم منابع درآمد شما از کجاست و چگونه تامین می شود وی بنده به عنوان حمید رسایی مسئولیتی در جمهوری اسلامی ندارم تا حقوق نجومی بگیرم؛ دولت به هفته نامه 9 دی یارانه نمیدهد اما به نشریات موافق آمریکا پول می دهد؛ من وابسته به هیچجا نیستم اما وقتم ارزش دارد من به جهاددانشگاهی که دعوت کننده است گفتم اگر می خواهید حضور پیدا کنم به هفته نامه 9 دی کمک کنید.
وی گفت: بنده برای جذب کمک نه زیر پرچم اصلاح طلبان سینه می زنم نه زیر پرچم اصولگرایان و استقلال خودمان را حفظ می کنم. بنده هم برای استفاده از وقتم به جای دریافت هزینه، گفتم به نشریه کمک کنند؛ مثل یک استاد دانشگاه که تدریس می کند و حق الزحمه آن را می گیرد. البته وقتی نماینده مجلس بودم، هیچ پولی نمیگرفتم ولی اکنون اگر یک جای دولتی مثل جهاد دانشگاهی مرا دعوت کند قطعا هزینه کمک به نشریه را از آنها میگیرم.
♨️ قسمت اول، دوم و سوم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ گزارشی از تجمع دانشجویی در مقابل دفتر وزارت خارجه در مشهد
💠 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
🔰فیلم کامل سخنرانی به زودی منتشر می شود
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رمضان
اللهم رب شهر رمضان الذی انزلت فیه القرآن... التماس دعا
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1