.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۱)
🔰 حمید رسایی: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن می خواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمی کنیم. یک تجربه ای در اختیار ملّت ایران است. این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربهای که در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه تعلیق غنی سازی انجام گرفت... البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانه تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد... بداند چه اتّفاقی دارد می افتد [تا] بعضی از تبلیغاتچی های مواجببگیر دشمن و بعضی از تبلیغاتچی های بی مزد ومواجب - از روی سادهلوحی - نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند... با تلاشی که دولت محترم و مسئولین کشور دارند انجام می دهند، ما موافقیم. یک کاری است، یک تجربهای است، احتمالاً یک اقدام مفیدی است؛ این کار را انجام بدهند، اگر نتیجه گرفتند که چه بهتر، امّا اگر نتیجه نگرفتند، معنایش این باشد که برای حلّ مشکلات کشور بایستی کشور روی پای خودش بایستد.» (12 آبان 92)
این بیانات را رهبر انقلاب دو هفته مانده به امضای توافقنامه ژنو در جمع دانش آموزان بیان کردند. آن روز هنوز آقای روحانی مارش پیروزی در مذاکرات هسته ای را سر نداده بود و در نامه ای سرکشاده به رهبر انقلاب ادعا نکرده بود که «دستاوردهای قطعی این توافق اولیه، به رسمیت شناختهشدن حقوق هستهای ایران و حراست از دستاوردهای هستهای فرزندان این مرز و بوم بوده است و در کنار آن با توقف روند تحریمهای ظالمانه، بخشی از فشارهای غیرقانونی در تحریمهای یکجانبه برداشته و فروپاشی سازمان تحریم آغاز شده است.»
ادعایی که با این واکنش رهبری انقلاب مواجه شد: «جناب آقای رئیسجمهور، دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر و تشکر از هیئت مذاکرات هسته ای و دیگر دستاندرکاران است...» یعنی آنچه مرقوم داشتید با آنچه واقع شده فاصله دارد و دستیابی به آن درخور تقدیر است.
امروز پنج سال از آن روزها گذشته، حالا دیگر همه آنهایی که در دلشان مرضی نیست به این سخن رهبر انقلاب که در تاریخ یکم فروردین سال 95 در حرم رضوی بیان کردند، رسیده اند: «کسانی که امید می بندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطه توافقی برسیم - یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند - از این غفلت می کنند که ما ناگزیر باید به همه تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلب سر باز می زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت_محض.
♨️ قسمت دوم و سوم یادداشت #خسارت_محض_خیانت_محض را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۲)
🔰 حمید رسایی: برجام خسارت محض بود حتی قبل از آن که آمریکایی ها وقیحانه و طلبکارانه، خروحشان از برجام را اعلام کنند. خسارت محض بود چون به اقرار مسئولان دولتی دستاوردی «تقریبا هیچ» داشت اما در مقابل نابودی زیرساخت های هسته ای (قلب رآکتور، جمع آوری سکوها و تأسیسات فردو، هزاران سانتریفیوژ و …) با میلیاردها تومان هزینه انجام شده را به دنبال داشت، چون ایجاد زمینه فشار بیشتر با تشدید تحریم ها و کاهش قیمت نفت را فراهم آورد، چون انقلاب اسلامی را در نگاه ملت های مبارز، مذبذب نشان داد، چون به چارچوبی رسمی برای اعمال فشار و ایجاد محدودیت بیشتر علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی تبدیل شد، چون روزنه ای برای نفوذ بیشتر عناصر غرب پرست تبدیلی شد، چون دلسردی و بی انگیزگی نه فقط دانشمندان و متخصصان هسته ای بلکه دیگر رشته های حساس را به دنبال داشت، چون عقب افتادن سرعت رشد علمی در موضوع هسته ای و رشته های مرتبط را به دنبال داشت، چون نتیجه آن پایمال شدن عزت ایرانیان در جهان و افول پاسپورت ایرانی بود، چون نتیجه آن دلار هشت هزار تومانی بود.
اما چرا به اینجا رسیده ایم که در برابرمان یک خسارت محض قرار دارد؟ دقیق ترین پاسخ به این سوال این است که متاسفانه آقای روحانی و تیم مذاکره کننده او به آن طرف میز مذاکره بویژه کدخدا اعتماد داشتند. وقتی حسن روحانی در قامت رباست جمهوری کشور مقاوم ایران اسلامی، برای اولین بار با رئیس جمهور آمریکا به مذاکره تلفنی پرداخت، وزیر امور خارجه کشورمان در کنار وزیر امور خارجه آمریکا قدم زد و با اوباما دست داد، روحانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا را مؤدب و باهوش یافت، چنین نتیجه ای قابل پیش بینی بود.
متاسفانه علاوه بر عنصر اعتماد به دشمن، عنصر دیگر یعنی بی اعتمادی به وعده های الهی و مبانی دینی و انقلابی در رئیس دولت و تیم مذاکره کننده موج می زد. روحانی معتقد بود که دوره انقلابی گری تمام شده، معتقد بود که پافشاری روی اصول و آرمان های انقلاب، درگیر ک
کشور با احساسات است، معتقد بود خوشبینی یا بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد بلکه باید واقعبین باشیم و وزیر امور خارجه اش معتقد بود که آمریکا می تواند با یک بمب، سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد!
برای بسیاری از دلسوزان مشخص بود که آنچه دولت روحانی با 5+1 در قالب برجام توافق کرده، به دلیل متن سست و ابهامات موجود در آن و باقی ماندن تحریم ها از یک سو و از سوی دیگر به دلیل نبود تضمین های کافی حقوقی، خسارت محض خواهد بود.
برجام محصول تلاش جاسوسانی بود که در سایه خوش بینی مسئولان دولتی در لایه هایی از تیم مذاکره کننده نفوذ کرده بودند. برجام محصول کار کارشناسی دری اصفهانی ها، مشکورها و رمضانی ها بود. جاسوسانی که یکی کارشناس مالی بود، دومی کارشناس حقوقی و سومی فضاسازی رسانه ای را بر عهده داشته اند. برجام چه باقی می ماند و از طرف آمریکا ادامه پیدا می کرد و چه آن که مانند الان از آن خارج شده است، هر دو به نفع منافع آمریکا و اروپا بود.
متاسفانه علی رغم این تجربه تلخ، هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر نگاه و جهت مسئولانی که این خسارت محض را به کشور تحمیل کردند، دیده نمی شود. فقط کافی است مقایسه ای کنیم بین مواضع این روزهای حسن روحانی و علی لاریجانی به عنوان دو عنصری که در تحمیل برجام به کشور نقش جدی داشته اند با مواردی که قبل از این آمریکایی ها برجام را نقض کرده بودند! در هر دو مقطع، مواضع این مسئولان بازی با افکار عمومی بوده است. در هر دو مقطع وزیر امور خارجه، مامور بررسی ابعاد موضوع شده تا از حقوق ملت ایران دفاع کند و نمایندگان مجلس با یک طرح دوفوریتی بی خاصیت، مشغول و سرگرم شده اند!
♨️ قسمت اول و سوم یادداشت #خسارت_محض_خیانت_محض را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۳)
🔰 حمید رسایی: با این روال، پس از تحقق خسارت محض، باید منتظر حماقت و خیانت محض باشیم. در حال حاضر با تقسیم کار انجام شده بین آمریکا و اروپا، آمریکایی ها ادعا می کنند که برجام، توافقنامه بدی است چون در این توافقنامه درباره موشک های بالستیک و با برد بالای 300 کیلومتری ایران بحثی نشده است. برجام بد است چون نتوانسته در باره نقش ایران در منطقه تاثیری داشته باشد. برای همین آمریکا می گوید برجام باید پاره شود و ما از برجام خارج می شویم. اما اروپایی ها بر خلاف آمریکا برجام را توافقنامه ای مناسب می دانند که روند پیشرفت هسته ای ایران را کنترل کرده است، نظارت های بی سابقه ای را بر ایران تحمیل کرده است.
اروپایی ها می گویند برجام خوب است و ترامپ اشتباه می کند که از آن خارج می شود اما لازم است تا با ایران برای رسیدن به یک توافق دیگر درباره موشک ها و حضورش در منطقه خاورمیانه مذاکره کنیم و به برجام دیگری برسیم. اروپایی ها مدعی اند در این باره چراغ سبزهایی دریافت کرده اند.
خب نتیجه این دوحرف یک چیز است. یکی می گوید برجام بد است چون به موشک های ایران نپرداخته و مانع حضورش در منطقه نیست و تا بحث موشک و منطقه به آن اضافه نشود، در آن باقی نمی ماند و دیگری می گوید برجام خوب است و باید حفظ شود اما ایران باید درباره موشک هایش و حضورش در منطقه تعهدات جدیدی بدهد.
رهبر انقلاب اما در هفته گذشته یک روز پس از موضع منفعلانه حسن روحانی مبنی بر ادامه دادن برجام با سه کشور اروپایی، اعلام کردند همانطور که به آمریکایی ها خوشبین نبودند، با اروپایی ها هم خوشبین نیستند. رهبر انقلاب با اشاره به شرط تعیین شده در خصوص برجام مبنی بر لزوم تعهد کتبی رئیس جمهور آمریکا در خصوص انجام تعهدهای داده شده، صراحتا اعلام کردند که ادامه برجام به سه کشور اروپایی، مشروط به اعطای تضمین های قابل قبول از طرف اروپایی هاست. از یاد نبریم که ما اروپایی ها را یک بار در مذاکرات قبل از 5+1 و در توافقنامه سعد آباد تجره کرده ایم. آیا آنها بهتر از آمریکا بودند؟ آیا آنها به تعهداتشان عمل کردند؟
آیا مسئولان دولتی مقدمات یک خیانت محض را فراهم می کنند؟ تحمیل کنندگان برجام هسته ای در دولت و مجلس چه خواهند کرد؟ آنها اعلام می کنند که به هیچ وجه در خصوص موشک های جمهوری اسلامی و مباحث مربوط به منطقه عقب نشینی نخواهند کرد و زیر بار هیچ توافقنامه ای که بخواهد بندهای جدیدی به برجام اضافه کند، نخواهند رفت. این موضع خوبی است اما سابقه این دولت و تیم مذاکره کننده او و مدافعان برجام در مجلس نشان می دهد که آنها قبلا در خصوص برجام هسته ای هم مدعی بودند که زیر هیچ توافقنامه ای را که تحریم ها را بالمره لغو نکند نخواهند رفت ولی رفتند! مدعی بودند که به هیچ وجه در قبال فشارهای غیر منطقی غربی ها عقب نشینی نمی کنند ولی کردند.
این سابقه بد همه دلسوزان را نگران کرده است که بعد از خسارت محض، آیا شاهد خیانت و حماقت محض خواهیم بود یا این بار مسئولانی که برجام را با خوش بینی های خود به کشورمان تحمیل کردند، به هشدارها و بدبینی های رهبری انقلاب نسبت به سه کشور اروپایی توجه خواهند کرد و ارمغان مذاکراتشان، برجام های دیگر نخواهد بود. من البته به این دولت و حامی اصلی دولت در مجلس یعنی علی لاریجانی، خوش بین نیستم.
♨️ قسمت اول و دوم یادداشت #خسارت_محض_خیانت_محض را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️بگویید اشتباه کردیم!
🔴ما این طور نیست که هر جا یک کلمهای گفتیم وحالا ما آمدیم دیدیم مصالح اسلام این جور نیست، #اشتباه کرده بودیم،بگوییم ما سر اشتباه خودمان باقی هستیم. ما هر روزی فهمیدیم که این کلمهای که امروز گفتیم اشتباه بوده و ما قاعدهاش این است که یک جور دیگر عمل بکنیم،اعلام میکنیم که آقا این را ما اشتباه کردیم.
#برجام
#خسارت_محض
۳۱/ خرداد/۱۳۶۱
✅https://eitaa.com/asremamkhomeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ یادی کنیم از ان مغروق در استخر فرح! با کمک دو بالی که در دولت و مجلس (روحانی و لاریجانی) داشت، برجام را به نظام تحمیل کرد. خدا از سر تقصیراتش بگذرد...
#همه_چی_دادی_هیچ_هم_نگرفتی
🔺
@rasaee
Rasaee, Naghze Barjam, Babol.mp3
8.37M
♻️ سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
💠 در جمع نخبگان سیاسی بابل
🔰اگر محصول اعتماد به آمریکا در برجام، خسارت محض بود، حاصل اعتماد به اروپا در ادامه آن، خیانت محض است...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 313ام می خوانید:
🔰اعتمادکنندگان به کدخدا به «آقااجازه ها» هم اعتماد میکنند!
🔸دکتر شبیر فیروزیان
✍تحمیل کنندگان برجام به کشور از دو حال خارج نیستند:
یا کسانی هستند که صرفاً به دلیل مشکل فکری و معرفتی - و نه هوای نفس- به وعده دشمن اعتماد کرده و در تحمیل برجام به رهبر انقلاب و مردم نقش داشتند.
و یا کسانی هستند که مرض های روحی همچون ترس، راحت طلبی و .... موجب شد تا با محاسبه غلط، به وعده دشمن اعتماد کرده و در نتیجه نقش اساسی در تحمیل این خسارت بزرگ به مردم و رهبر انقلاب داشتند.
✍ گروه اول، به دلیل نداشتن هوای نفس و مریضی روحی، پشیمانی خود را اظهار خواهند کرد و از پیشگاه ملت و رهبری عذرخواهی خواهند کرد.
✍ اما گروه دوم، نه تنها از عملکرد خود پشیمان نیستند، بلکه بازهم خواهان مذاکره با دشمن هستند؛ و آن نیست جز به دلیل هوای نفس و امراض روحی همچون ترس و منفعت طلبی؛ و اصولاً به همین دلیل است که خداوند از کسانیکه از ترس وقوع حادثه ای ناگوار از سوی دشمن، در دوستی با دشمن شتاب می ورزند، با عنوان مریض دل یاد می کند:
🔸 «فَتَرَى الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ یُسارِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِیبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ یَأْتِیَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَیُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِی أَنْفُسِهِمْ نادِمِینَ؛
مى بینى كسانى كه در دلهایشان بیمارى است، در [دوستى] با آنان شتاب مى ورزند. مى گویند: «مى ترسیم به ما حادثه ناگوارى برسد.» امید است خدا از جانب خود فتح [منظور] یا امر دیگرى را پیش آورد، تا [در نتیجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشیمان گردند.» (مائده/52)
✍ اگر مشکل این افراد صرفاً مشکل «فکری و معرفتی» بود، با تجربه ای که در مسئله برجام حاصل شده است، دیگر به دشمن اروپایی (و به قول روحانی آقااجازه ها) اعتماد نمی کردند؛ اما کسانیکه مشکلشان روحی و روانی است و دچار امراض قلبی همچون ترس، منغعت طلبی، راحت طلبی، ضعف نفس، احساس حقارت در برابر دشمن، تکبرّ و ... هستند، با وجود این تجربه و صدها تجربه دیگر، باز هم تا زمانیکه این امراض روحی در آنها باقی باشد، این اعتماد هم تکرار خواهد شد.
هفته نامه ۹دی👇
@noheday
مدیر مسئول ۹دی👇
@rasaee
394134_597 (1).gif
193.9K
♻️ پیش بینی 3سال قبل رسایی روزی که لاریجانی ویارانش، قانون مرتبط بابرجام را در 20دقیقه تصویب کردند!
♨️ به متن در دست رسایی دقت کنید:
✍ باتوجه به بررسی متن برجام ، بدلیل باقی ماندن تحریمهای ظالمانه، بازرسی بی سابقه ازمراکز نظامی ونفوذ دشمن، تقویت احتمال حمله نظامی وتوقف پیشرفت، من با برجام مخالفم
🔺به کانال حمیدرسایی بپیوندید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت اول)
🔻رسایی: برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست
🔻اعلمی: منشا بسیاری از مفاسد، فساد سیاسی است
مناظره دستهای آلوده با موضوع بررسی ریشههای فساد اقتصادی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی با حضور حمید رسایی و اکبر اعلمی برگزار شد.
🔻به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حمید رسایی ظهر امروز در مناظره دستهای آلوده با موضوع بررسی ریشههای فساد اقتصادی که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی برگزار شد، با بیان اینکه وجود فساد در یک کشور و درجایی که انسان حضور دارد عجیب نیست، گفت: عیب آن است که مجموعهای فساد را توجیه کند؛ دولت و سیستم و مسوولی فساد را توجیه کند که این موضوع با عوارض بیشتر و بدتر از خود فساد است.
وی تصریح کرد: به عقیده من از اصلیترین مشکلات در کشور ما در 40 سال گذشته این است که افرادی که مسئولند و وظیفه دارند وقتی با فساد مواجه میشوند، برخورد کنند به جای برخورد، آن را توجیه میکنند و این آغاز ماجراست.
مدیر مسئول نشریه 9 دی تصریح کرد: جریانات، نهادها و شخصیتها وقتی توجیه فساد می کنند، عامل گسترش فساد در مجموعههای دیگر می شود اما اگر هر کسی درهرجایی وقتی با فساد مواجه شد، واکنش قانونی انجام دهد، فساد اصلاح میشود.
رسایی ادامه داد: متاسفانه امروز مجریان قانون و حتی ناظران قانون وقتی به فسادی میرسند که مربوط به مجموعه خودش است، توجیه می کنند و بعد از آن مجبوراست در مورد فسادهای بعدی هم کوتاه بیاید.
وی با بیان اینکه از قوه قضائیه انتظار میرود با فساد برحورد جدیتری انجام دهد، گفت: قوه قضائیه معتقد است که در پرونده های فسادهای بزرگ وارد شده است مثلا در پرونده مهدی هاشمی ورود پیدا کرده یا حتی در مورد پرونده معاون اول دوره قبل و یا پرونده برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رئیس جمهور فعلی پرونده دارند اما توقع افکار عمومی بیش از اینهاست.
🔻 برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی احکام صادره متناسب با جرم نیست، علاوه بر آن برخی پروندهها به سرانجام درستی نمیرسد و باید از تعارفاتی که وجود دارد، چشم پوشی صورت گیرد.
رسایی خاطرنشان کرد: اگر قوه قضاییه با قاطعیت عمل کند و مسیر طولانی پروندهها را کوتاهتر کند و بدون اغماض و امتیاز دادن جریان های سیاسی با پروندهها برخورد کند، فساد کم میشود.
وی ادامه داد: اگر قوه قضائیه در پروندههای حساس قاطعانه بدون در نظرگرفتن مناسبات عمل کند، فساد کم میشود اما وقتی به یک جریان امتیاز میدهد مجبور است به جریانات دیگر هم امتیاز دهد.
🔻 مهمترین فساد؛ فساد سیاسی است
نماینده دوره ششم و هفتم سابق مجلس شورای اسلامی؛ با بیان اینکه فساد در لغت به معنی تباه شدن و انحراف و در مقابل اصلاح است، گفت: از آیات قرآن اینگونه برداشت میشود که فساد به صورت غریزی در نهاد انسان وجود دارد اما اینکه در کشور ما به عنوان داعیه اسلامی بودن گسترده است، عجیب است و باید آن را ریشه یابی کرد.
اکبر اعلمی با بیان اینکه فساد انواع مختلفی دارد، تصریح کرد: به نظر من مهمترین فساد، فساد سیاسی است که زمینه فسادهای دیگر را انجام می دهد و منشا بسیاری از مفاسد فسادهای سیاسی است؛ به نظر من سیاستمداران اگر آلوده نباشند فساد در کشوررونق نمیگیرد.
فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: اگر مسوولان سیاسی اجرایی قضایی از مسیر اصلی منحرف شوند و گرفتار فساد شوند خود به خود به سایر دستگاه های دیگر هم سرایت پیدا میکند.
♨️ قسمت دوم، سوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت دوم)
🔻رسایی: توجیه فساد یکی از عوامل ایجاد فساد است
🔻اعلمی: اصلاح طلب فاسد نداریم
اعلمی تصریح کرد: مصادیق مفاسد اقتصادی سوء استفاده از موقعیت و دور زدن قوانین است و نتیجه آن شده است که بعد 40 سال از انقلاب همه افراد اقتدارگرا، اعتدالی، اصلاح طلب، اصولگرا فریاد از فساد میزنند.
وی ادامه داد: سازمان شفافیت بینالمللی با 12 مولفه به شفافیت اقتصادی کشورها از صفر تا 100 امتیاز میدهد اما اکثر کشورهای اسکاندیناوی رتبه اول در مبارزه با فساد هستند و رتبه ایران بین 130 تا 145 از 180 کشور جهان است؛ در این گزارش نیوزلند و دانمارک در رتبه اول و دوم هستند و سپس کشورهای اسکاندیناوی قرار دارند و کشوری مثل هند با جمعیت یک میلیارد و 100 میلیون نفردر رتبه 40 قرار دارد.
🔻توجیه فساد بدتر از خود فساد است
رسایی در پاسخ به اعلمی مبنی بر اینکه چرا فساد امر عجیبی نیست، گفت: فساد امر عجیبی نیست چرا که هرجا انسان است فساد وجود دارد؛ اما بدتر از اصل فساد توجیه فساد است که مسوولی وجود فساد را توجیه کند؛ مثلا در دولت قبل کمک رحیمی به کاندیداهای رئیس جمهوری به همه کاندیداها وجود داشت و او به ستاد انتخاباتی کمک کرد.
وی ادامه داد: مشکل زمانی است که وقتی اختلاس 18 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان صورت میگیرد آقای روحانی بگوید این اختلاس نیست بلکه معوقات بانکی است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه مطابق ضوابط با اختلاسگر برخورد نشود و توجیه شود خود عاملی برای افزایش فساد است اما اگر دستور به پیگیری فساد دهند، فساد کم میشود.
رسایی با تاکید براینکه توجیه فساد بدتر از خود فساد است، خاطرنشان کرد: عامل اصلی که فساد باقی میماند، همین توجیه است و به نظر من مهمترین فساد، فساد سیاسی است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من ریشه مفاسد، فساد اقتصادی است که بعد از آن فساد اقتصادی، سیاسی، اخلاقی به وجود میآید و اگر این رانتخواریها نباشد و اگر مال درستی وارد شود، در تصمیمگیریهای سیاسی درست عمل میشود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی دیگر از عوامل وجود فساد، بحث مصلحتاندیشی است که در دستگاهها حاکم است؛ اکنون صفبندیها با واقعیتهای اجتماعی مطابقت ندارد و به نظر من دیگر اصلاح طلبی و اصولگرایی از بین رفته است.
رسایی ادامه داد: باید مصلحتاندیشی صورت نگیرد؛ اکنون چپ و راست و اعتدال وجود ندارد و اگر مصلحت اندیشی صورت بگیرد، باید یقه قوه قضائیه را گرفت.
وی تصریح کرد: اکنون دو جریان داریم؛ جریان انقلابی مردمدار که از منافع قدرت بهره برداری نمی کند و ضد فساد و رانت و مخالف سلطه استکبار و معتقد به رای و حاکمیت مردم است ویک جریان؛ جریان غیرانقلابی درون نظام است که این جریان از گذشته خود پشیمان است، اهل اشرافی گری شده اند، اهل مبارزه نیستند و منافع ملی را هدر میدهند و در برابر ظلم کوتاه میآیند.
رسایی خاطرنشان کرد: فساد در هر دو جریان وجود دارد؛ به خصوص جریان اصلاح طلب که این جریان مشکل ایدئولوژی دارد.
اعلمی در ادامه صحبتهایش با بیان اینکه اصلاحات از زمان مشروطه وجود دشته است، گفت: آقای رسایی میگویند جریان اصلاحطلب فساد زیاد دارد اما بگویید مه آفرید، رحیمی، بابک زنجانی، رفیق دوست در کدام جریان قرار دارند؟
وی با بیان اینکه باید جریانات را در فساد کنار بگذاریم، تصریح کرد: بحث انگیزه فساد مهم است؛ توجیه کردن یکی ازعوامل رشد فساد است اما باید زمینههای فساد و ریشههای آن را دریابیم.
فعال اصلاح طلب تاکید کرد: باید بررسی کنیم چرا در جوامع مدنی فساد کمتر است و چرا در رتبههای پایین جدول شفافیت سومالی، سودان، سوریه و کره شمالی قرار دارند.
وی با بیان اینکه فرهنگ یکی از عواملی است که باعث اصلاح و مبارزه با فساد میشود، گفت: سوال من از آقای رسایی این است که چرا با وجود اینکه اسلام برترین دین در نزد خدا وجهان است و ما 40 سال اسلام را در جامعه خود پیاده کردیم بازهم فساد وجود دارد؟
اعلمی با تاکید بر اینکه سیستم کشور ما بر اساس روحانیت است، گفت: روحانیت به تعداد شهرهای ایران تریبون نماز جمعه دارد، در تمام دانشگاههای ایران حضور دارد، وزارت آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات زیر نظر آنهاست، بین 150 تا 200 هزار نفر روحانی داریم و سالانه 6 تا 7 هزار میلیارد تومان برای نهادهای مذهبی هزینه میشود اما چرا بعد 40 سال روز به روز شاهد گسترش فساد هستیم.
♨️ قسمت اول، سوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت سوم)
🔻رسایی: حامیان مفسدان عامل مهمتر فسادند
🔻اعلمی: جهانگیری فاسد است نباید در کمیسیون مبارزه با فساد باشد
اعلمی با اشاره به اینکه چند پاسخ به این سوالات میتوان داد، گفت: اول اینکه فکر کنیم اسلام ناکارآمد است که ما چنین فکری نداریم چرا که معتقدیم اسلام برترین دین است.
وی ادامه داد: پاسخ دوم این است که معتقد باشیم سیستم فاسد است و پاسخ سوم این است که ممکن است قوانین ناکارآمدی داشته باشیم و پاسخ چهارم این است که مجریانی فاسد داریمکه باید گفت همه این سه پاسخ از فیلتر روحانیون میگذرند.
اعلمی ادامه داد: جمهوری اسلامی زیر نظر قوه قضائیه است که رئیس آن روحانیت است، خبرگان رهبری هستند که همه آنها روحانی هستند، شورای نگهبان است که نیمی از آنها روحانی هستند، قوانین مجلس شورای اسلامی زیر نظر شورای نگهبان تصویب میشود و اکثر انتخابات ما دومرحلهای است؛ یعنی اول شورای نگهبان یکسری از افراد را انتخاب میکند و سپس مردم از بین منتخبین شورای نگهبان انتخاب میکنند.
وی تاکید کرد: مجریان از فیلتر شورای نگهبان میگذرند اما اکثر افراد توسط نهادهای انتصابی انتخاب میشوند.
🔻جهانگیری را شایسته کمیسیون مبارزه با فساد نمیدانم
فعال اصلاحطلب در مورد حضور جهانگیری در کمیسیون مبارزه با فساد گفت: جهانگیری را دارای صلاحیت برای حضور در این کمیسیون نمیدانم که سه علت دارد؛ یک مفاسد پیشینه خودش، دوم جناحی بودنش و سوم بخاطر اینکه یکی از بستگانش در مظان اتهام فساد است و قطعا اینگونه بده و بستان ها میشود و اگر مفاسد جناحی مفاسد مطرح شود لابی گری ها آغاز می شود و این کمیسیون ناکارآمد میشود.
اعلمی ادامه داد: کسی که در این کمیسیون قرار میگیرد باید شایستگی لازم را داشته باشد و خود دارای کارنامه بارزی باشد.
وی گفت: من کارگزارانیها را اصلاح طلب نمیدانم؛ کارگزاران در همه دولتها بودهاند و سهمخواهی کردهاند.
🔻مصلحتاندیشی و توجیه فساد و عدم قاطعیت از عوامل باقیماندن فساد است
رسایی با تاکید بر اینکه قطعا مشکل از اسلام نیست، گفت: عیب از مسلمانی ماست؛ کشورهای اسکاندیناوی هم به مطالبات اسلام عمل می کنند چرا که اسلام دینی براساس فطرت انسانیست.
وی ادامه داد: سیستم خراب است اما اشکال اصلی به سیستم نیست؛ قوانین میتوانند مشکل داشته باشند اما مشکل اصلی قوانین عادی کشور نیست مشکل اصلی مجریان و حامیان آنها هستند.
مدیرمسئول هفته نامه 9 دی گفت: آقای اعلمی ده سال اول انقلاب را دوره طلایی میداند اما باید دانست در آن 10 سال فساد بود اما جنگ بسیاری از فسادها را پوشانده بود و جنگ مسئله اصلی بود.
رسایی ادامه داد: ریشه فساد در خطبه نماز جمعه شروع شد که گفت رزمندهها باید مانور تجمل دهند و این آغاز کودتا علیه انقلاب بود.
وی خاطرنشان کرد: در طول این سالها مصلحتاندیشی و توجیه فساد و عدم قاطعیت از عوامل باقیماندن است و اکنون کمکارترین دولت دولت آقای روحانی است که روی دولت خاتمی و هاشمی را سفید کرده است!
رسایی ادامه داد: طیفی هستند که حامیان فساد هستند اما هم به فساد حمله میکنند و هم از کسانی دفاع میکنند که فساد دارند.
♨️ قسمت اول، دوم و چهارم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ در مناظره دستهای آلوده (قسمت چهارم)
🔻رسایی: نشریه 9 دی وابسته به جایی نیست
🔻اعلمی: خاتمی را اصلاح طلب نمی دانم
رسایی ادامه داد: طیفی هستند که حامیان فساد هستند اما هم به فساد حمله میکنند و هم از کسانی دفاع میکنند که فساد دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید در شفافیت، منافع ملی بر منافع فردی، حزبی و جریانی ارجحیت داشته باشد، گفت: شفافیت از عوامل مبارزه با فساد است؛ اما باید دید چه کسانی مخالف شفافیت هستند؟ چرا آقایان شعار برخورد با حقوقهای نجومی را میدهند اما عمل نمیکنند؟ چرا لیست اموال خود را اعلام نکردند؟
رسایی خاطرنشان کرد: فساد در همه جناحها وجود دارد و حتی ممکن است در شورای نگهبان باشد و من خود فساد قوه قضائیه را گفتم.
🔻خاتمی را رهبر اصلاحات نمیدانم
فعال اصلاحطلب در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خاتمی را رهبر اصلاحات نمیدانم، گفت: من به عنوان یک شخص مستقل و سایر از وابستگی به اشخاص به اصلاحطلبی معتقدم؛ من منتقد سرسخت هاشمی هستم؛ یکبار در مجلس تندترین نطق را علیه خاتمی انجام دادم.
اعلمی ادامه داد: در رابطه با فساد یا سیستم مشکل دارد یا قوانین ناکارآمد ما و همه اینها هم به شورای نگهبان برمیگردد و اگر فساد صورت میگیرد بهخاطر نهادهای انتصابی است.
وی با اشاره به عواملی که باعث شد تمایل افراد به فساد در کشور بیشتر شود، گفت: اول فرصت است که این سیتسم بیشتر فرصت میدهد و دوم تمایل افراد است که باید زمینههای تمایل را از بین ببریم.
اعلمی تصریح کرد: قبح فساد با برخوردهایی که صورت گرفته، از بین رفته است و اکنون یکهزار میلیارد اختلاس، عدد قابل توجهی نیست؛ مسئله دوم این است که به جای اینکه با مفسد برخورد شود با افشاکننده فساد برخورد میشود.
وی ادامه داد: اگر کسی راجع به فساد اطراف صحبت کند، سریعا به مراجع قضایی معرفی میشود اما با مفسد، طبقاتی و تبعیضآمیز برخورد میشود و علت دیگر نبود عزم جدی برای مبارزه با فساد است.
رسایی با بیان اینکه هر کشوری یک سیستم نظارتی دارد، گفت: سیستمهای نظارتی در کشورهای دیگر اینگونه نیست که انتخابات باز باشد و همه بتوانند در آن باشند؛ هرکشوری یک سیستم نظارتی دارد.
🔻پاسخ شفاف رسایی به ادعای اعلمی
اعلمی خاطرنشان کرد: شما داعیه مبارزه با فساد دارید اما برای حضور در این جلسه گفتهاید 500 هزار تومان به حساب روزنامه بریزند؛ لطفا این را شفاف کنید.
رسایی در پاسخ به این ادعای اعلمی گفت: آقای اعلمی من نمی دانم منابع درآمد شما از کجاست و چگونه تامین می شود وی بنده به عنوان حمید رسایی مسئولیتی در جمهوری اسلامی ندارم تا حقوق نجومی بگیرم؛ دولت به هفته نامه 9 دی یارانه نمیدهد اما به نشریات موافق آمریکا پول می دهد؛ من وابسته به هیچجا نیستم اما وقتم ارزش دارد من به جهاددانشگاهی که دعوت کننده است گفتم اگر می خواهید حضور پیدا کنم به هفته نامه 9 دی کمک کنید.
وی گفت: بنده برای جذب کمک نه زیر پرچم اصلاح طلبان سینه می زنم نه زیر پرچم اصولگرایان و استقلال خودمان را حفظ می کنم. بنده هم برای استفاده از وقتم به جای دریافت هزینه، گفتم به نشریه کمک کنند؛ مثل یک استاد دانشگاه که تدریس می کند و حق الزحمه آن را می گیرد. البته وقتی نماینده مجلس بودم، هیچ پولی نمیگرفتم ولی اکنون اگر یک جای دولتی مثل جهاد دانشگاهی مرا دعوت کند قطعا هزینه کمک به نشریه را از آنها میگیرم.
♨️ قسمت اول، دوم و سوم #مناظره_با_اعلمی را در کانال حمید رسایی دنبال کنید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ گزارشی از تجمع دانشجویی در مقابل دفتر وزارت خارجه در مشهد
💠 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
🔰فیلم کامل سخنرانی به زودی منتشر می شود
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رمضان
اللهم رب شهر رمضان الذی انزلت فیه القرآن... التماس دعا
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
🌙وارد بشوید در ضیافت الله!
🔴این ضیافت، همهاش #ترک است؛ ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگری که شهوات انسان اقتضا میکند.خداوند دعوت کرده است ما را به اینکه شما باید وارد بشوید در این #میهمانخانه؛و این ضیافت هم جز ترک، چیزی نیست؛ ترک هواها، ترک خودیها، ترک منیها، منیتها. اگر ذرهای #هوای_نفس در انسان باشد،این به مهمانی وارد نشده است.
امام خمینی(ره)
٢۷ اردیبهشت ۶۷
✅ @asremamkhomeini
♻️ نفوذیها
🔻نفوذیها از منظر قرآن به دنبال ایجاد سوء ظن نسبت به رهبری جامعه هستند. خداوند در قرآن کریم سوره اعراف آیه ۱۳۱ می فرماید: یطیروا بموسی... هرگاه ناگواری به بنی اسرائیل می رسید، به حضرت موسی و همراهان او فال بد می زدند و می گفتند: این حوادث تلخ به خاطر وجود موسی(ع) و همراهان اوست!
🔺پس از انقلاب تا امروز، دشمن توسط عوامل نفوذی خود و نیز با کمک فریب خورده ها، درصدد القاء این فکر در جامعه ایران اسلامی است که علت برداشته نشدن تحریم ها و مشکلات معیشتی و ... وجود رهبری و مواضع ایشان است!
این جماعت القا می کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، کشور گل و بلبل می شود!
💢 نشریه فارین افرز، وابسته به شورای روابط خارجی آمریکا (آذرماه 94):
برای مشروعیت زدایی از جمهوری اسلامی، مقامات آمریکایی باید از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی این پیام را برسانند که ضعف حکومت موجب مشکلات اقتصادی و سیاسی ایران شده. باید برای مخاطب ترسیم کنند که اگر حاکمان ایران عوض شوند، چه زندگی خوبی در ایران شکل خواهد گرفت...
💢 نماینده اصلاح طلب غلامرضا حیدری (لیست امید):
تمام مذاکرات برجام با نظر مستقیم رهبری صورت گرفته و ظریف مجری اوامر رهبری بوده!
💢 رسول منتجب نیا (روحانی اصلاح طلب): برجام، نه تصمیم روحانی که کار رهبری نظام بوده!
💢 محمدرضا تابش (نماینده اصلاح طلب): ادامه مذاکره با اروپا پس از خروج آمریکا از برجام نیز تصمیم رهبری است!
✍حسین ذوقی
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 314 ام می خوانید:
🔰 برجام؛ علی برکت الشیطان!
🔸گزارش تصویری 9دی از تیترها و عکسهای ماندگار درباره واقع بینی دلواپسان برجام و خیال بافی دل خوشان به آمریکا و اروپا
✍ حسن روحانی هفته گذشته گفته است تعجب می کنم از عده ای که در این شرایط به جای اینکه هر چه فریاد دارند بر سر آمریکا بزنند، به انتقاد از دولت او روی آورده اند و گفته اند باید روحانی عذرخواهی کند! گویا روحانی فراموش کرده آن زمان که او هر چه فریاد داشت باید بر سر آمریکا می زد، فریادهای پر آب و تابش را بر سر منتقدان و دلواپسان می زد و لبخندها و قهقه های او و وزیر خارجه اش در برابر غربیها گوش همه را کر کرده بود! او بود که به جای به هم فشردن دندان و نشان دادن خشم به اوبامای مودب(!) خنده هایش را تحویل اروپاییها و آمریکاییها می داد و عصبانیتش را نثار منتقدان می کرد.
✍ اما امروز که حقانیت همه دغدغه های دلواپسان به عینه در برابر چشم ملت اثبات شده است و معلوم شده که چه کسی واقع بین بود و چه کسی خوش خیال، به جای عذرخواهی و پذیرش اشتباهات و بازگشت به ریل صحیح و جبران خسارتهای بارکرده بر گُرده کشور، باز هم فرار به جلو می کند و دم از وحدت و اتحاد می زند و همان مسیری را می خواهند با اروپا بروند که با آمریکای بدعهد رفتند و قبل از آن در اوایل دهه هشتاد با همین اروپا هم رفته بودند.
✍ جریان رسانه ای اعتدال سه سال یا صدای بلند وعده های دروغ به مردم داد و با بزک کردن آمریکا، تیترهای اغواگرانه تحویل مردم دادند تا برجام به تصویب رسید؛ آنچنان جنگ روانی درست کردند که عده ای را به خیابانها کشاندند تا «مشتی باشند بر دهان دلواپسان» و برجام را جشن گرفتند؛ دو سال بعد از آن هم علی رغم خلف وعده و نقض پیمانهای مکرر طرف غربی، باز از بزک برجام، آمریکا و اروپا دست برنداشتند تا اینکه ترامپ رسما برجام را زیر پا له کرد تا از این به بعد از منافع خروج از برجام بهره مند شوند.
✍ این بار هم این جریان پر مدعای پر هیاهو که نتیجه عملکرد مدیریتی اش و نتیجه اعتمادش به کدخدا، زندگی و معیشت مردم را در تنگنا قرار داده است، به بزک اروپا می پردازد. نتیجه اعتماد به کدخدا و نوکرانش پیش چشم همه روشن شده است. برجام، علی برکت الله نبود، برجام بر پایه پذیرش ولایت و دوستی شیطان اکبر بود؛ برجام، علی برکه الشیطان بود.
🔸 تصاویر کامل این گزارش را در 9دی 314 ببینید
کانال هفته نامه ۹ دی در ایتا 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
کانال مدیر مسئول در ایتا 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ تجمع دانشجویی در مقابل دفتر وزارت خارجه در مشهد
💠 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
🔸 #فیلمـکامل
🔰رسایی خطاب به حسن روحانی: آقای روحانی چه جور آب و صابون بیاریم روتون را بشورید/ دولت در ادامه با اروپا هم مانند برجام عمل می کند/ این دولت آماده باج دادن مجدد است...
🔺به کانال حمید رسایی بپیوندید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ رسایی درجمع دانشجویان درمشهد: مسیر دولت در مذاکرات با اروپا مانند مذاکرات با ۵+۱ خواهد بود یعنی عقب نشینی و امتیاز دادن مجدد. برای همین دلواپسی ما همچنان ادامه دارد.
🔺فیلم سخنرانی درکانال @rasaee
♻️ رسایی در تجمع مشهد: امریکا و اروپا تا امروز منافع حضور در برجام را کسب کرده اند و الان به دنبال منافع خروج از برجام و از بین بردن صنعت موشکی و خنثی کردن ما درمنطقه هستند.
🔺فیلم سخنرانی در @rasaee
.
🔸 استدلال رسایی از همسویی مخالفان داخلی و خارجی برجام؛
♻️ یوسف و زلیخا هر دو به سمت یک در میدویدند اما با دو هدف
#بخش_اول
حمید رسایی در گفتگو با ایسنا در پاسخ به علت وجه اشتراک مخالفین داخلی برجام و مخالفین خارجی آن همانند نتانیاهو و ترامپ گفت: در قرآن هم آمده که حضرت یوسف به سمت در میدوید و زلیخا هم به سمت در میدوید، هر دو به یک سمت میدویدند اما آیا هدف آن ها یکی بود؟
این نماینده اصولگرای مجلس نهم در گفت و گو با ایسنا منطقه خراسان، بیان کرد: آنها که ما را به همنوایی با نتانیاهو در مخالفت با برجام متهم می کردند اکنون پاسخ دهند که وجه اشتراک بین نتانیاهو و روحانی چیست چرا که دولتی ها و اصلاح طلبان و رسانههایشان خوشحال هستند و میگویند با خروج آمریکا از برجام در واقع مزاحم از برجام بیرون رفت و از آن طرف نتانیاهو هم از خروج آمریکا خشنود است.
وی تصریح کرد: بنابراین هماهنگی و وجه اشتراک بین نتانیاهو و روحانی و تیم مذاکره کننده و رسانههایشان است؛ آیا این هماهنگی به معنای این است که این ها یکی هستند؟ در قرآن هم آمده است که حضرت یوسف به سمت در میدوید و زلیخا هم به سمت در میدوید، هر دو به یک سمت میدویدند آیا هدف آن ها یکی بود؟
رسایی افزود: ما با برجام مخالف بودیم چرا که میگفتیم شما رفتید همه چیز را دادید و هیچ چیز نگرفتید و چیزی دستتان نیست. رژیم صهیونیستی با برجام مخالف بود و میگفت چرا اصلا با ایران مذاکره کرده اید و به همین میزان هم به ایران اعتبار دادهاید؟ دلیل مخالفت دو چیز متفاوت است.
وی ادامه داد: آمریکا میگوید برای ما شکست بوده چون معتقد است نباید به ایران امتیاز بدهد. ما میگوییم آقایان تانک داده و ژ3 گرفته و مارش پیروزی میزنند. باید ببینیم چه داده و چه گرفته ایم. خارجی ها میگویند همین را هم نباید به ایران می دادیم و چون با فشار و چیزهای دیگری میتوانستیم.
این نماینده مجلس نهم خاطرنشان کرد: آمریکایی ها تا کنون با بودن در برجام سود کرده اند و زیرساخت و دانش هسته ای ما را از بین بردند و غرور ملی را لکه دار کردند و از اینجا به بعد منفعتشان در خروج از برجام های دیگر نظیر مسئله موشکی و حضور ایران در منطقه است. آمریکا تاکنون سود خود را کرده و همانند کسی است که در تاکسی نشسته و وقتی به مقصد رسید پیاده می شود.
رسایی بیان کرد: اگر ما میگفتیم تیم مذاکره کننده و روحانی کدخدا محور هستند این را ما نساخته ایم بلکه رئیس جمهور خودش را کدخدا محور معرفی کرده بود و میگفتند اروپایی ها از آمریکا حساب میبرند و ما باید بریم با کدخدا مذاکره کنیم و مشکلمان را با او حل کنیم. ما میگفتیم اساسا مذاکره با آمریکا بی فایده است چرا که آن ها ثابت کرده اند به دلیل روحیه استکباری شان دنبال منافع خود هستند و به هیچ وجه به ما منفعتی نمیرسانند، به ویژه پس از انقلاب اسلامی به دلیل لطمهها و ضربههایی که از انقلاب خوردند خوی استکباریشان بیشتر شده است.
🔺به کانال حمید رسایی بپیوندید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
🔸 استدلال رسایی از همسویی مخالفان داخلی و خارجی برجام؛
♻️ یوسف و زلیخا هر دو به سمت یک در میدویدند اما با دو هدف
#بخش_دوم
حمید رسایی در گفتگو با ایسنا در پاسخ به علت وجه اشتراک مخالفین داخلی برجام و مخالفین خارجی آن همانند نتانیاهو و ترامپ گفت:...
وی افزود: میگوییم اعتماد به اروپا به اندازه اعتماد به آمریکا غلط است چرا که اگر به تاریخ نگاه کنیم در سال 82 تا 84 هم مذاکره با اروپایی ها را تجربه کردیم و آن ها هم به وعده هایشان عمل نکردند چرا که آمریکا اجازه نمیداد، این اروپا همان اروپا و آمریکا هم همان آمریکا است. همچنین حرف الان اروپایی ها و آمریکایی ها باهم تفاوت چندانی ندارد، آمریکا میگوید برجام بد است چون درباره موشک بالستیک و موشک های با برد بیشتر 300کیلومتر و حضور ایران در منطقه بحث نشده؛ از طرف دیگر اروپا میگوید برجام خیلی خوب است و آمریکا اشتباه کرده و نباید برجام را پاره میکرد و برجام توانسته ایران هسته ای را کنترل کند اما ایران باید درباره موشک و حضور در منطقه اش به ما تضمین بدهد؛ این دو چه تفاوتی با هم میکنند؟
این نماینده سابق مجلس گفت: وضعیت کنونی هم نهایتا چند هفته طول خواهد کشید و سپس اروپایی ها می آیند و میگویند که ما آمریکا را نمیتوانیم ول کنیم و سمت ایران بیایم چرا که مبادلات اقتصادی اروپایی ها با آمریکا چقدر است و با ایران چقدر؟
رسایی در پاسخ به این که مگر نه این که آمریکا کدخدا نیست، چرا با خروجش از برجام، این قرارداد را شکست خورده تلقی میکنید، اظهار کرد: برجام اصلش برای ما یک شکست و لکه ننگ بود و برجام از نگاه کسانی که به آن دل بسته بودند مثل آقای روحانی و دیگر دلخوشان الان شکست خورده و ما از اول با آن مخالف بودیم.
این نماینده سابق مجلس گفت: برجام از نظر ما از ابتدا شکست خورده بود و اجرای برجام به ضرر جمهوری اسلامی ایران بود و توقفش هم به ضرر بود البته ضرر کمتر. قبلا میتوانستیم پیشرفت و مذاکره را باهم پیش ببریم اما الان خودمان شروطی را پذیرفته ایم و همه چیز را بسته ایم و جلوی پیشرفت را گرفته ایم و مذاکره میکنیم، خوب این مذاکره به نفع چه کسی است؟ قطعا به نفع آن هاست چرا که ما حرکت نمیکنیم اما قبلا پیشرفت و حرکت میکردیم و در عین حال مذاکره هم میکردیم. الان تحریم ها سر جایش است بلکه بیشتر شده اما پلمپ کرده ایم.
رسایی در پاسخ به این که مجلس نهمی که اکثریت آن طیف همسو با شما بود برجام را تصویب کرد، گفت: اولا اساسا برجام در مجلس مطرح نشد بلکه طرحی که مرتبط با آن بود در 20 دقیقه تصویب شد. علاوه بر این در مجلس نهم سه طیف وجود داشتند که عبارت بودند از جریان آقای لاریجانی و سینه چاکان و مدافعان دولت، اصلاح طلبان و طیف سوم امثال بنده بودند. برجام مورد حمایت لاریجانی، یارانش و اصلاح طلبان بود. گناه آقای لاریجانی و همراهانشان در مجلس در تحمیل برجام از حسن روحانی بیشتر است. برجام را جریان همسو با آقای لاریجانی و اصلاح طلبان تصویب کردند و حدود 100 نماینده که ما بودیم با آن مخالفت کردیم.
🔺به کانال حمید رسایی بپیوندید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1