🔹 نقدی بر سخنان مهدی نصیری در مناظره پیرامون حجاب در برنامه زاویه شبکه چهار
♻️ بازی با حجاب
▪️قسمت اول
🔰 حمید رسایی: از جمله مباحثی که این چند روز در فضای رسانه های مجازی و بویژه در رسانه های ضد دین و ضد انقلاب اسلامیگ سوژه داغ شده، دیدگاه آقای مهدی نصیری درباره موضوع حجاب و مخالفت ایشان با حجاب الزامی و قانونی در برنامه زاویه شبکه چهار است.
مواضع آقای نصیری دراین باره، چنان شوق و اشتیاقی در جبهه باطل ایجاد کرده که هر ببینندهای را به فکر وامیدارد. اما این ذوقزدگی نه به دلیل تازگی سخنان یا استحکام استدلالهای این برادر محترم که بیشتر به دلیل آن است که جریان باطل، مطالبه و عقدههای چهل ساله خود را از زبان یک چهره موجه و با سابقه جبهه انقلاب میشنود و الا این سخنان در حمله به قانون رعایت حجاب، بارها و بارها از زبان کسانی که برای براندازی اصل دین و انقلاب اسلامی تلاش کردهاند و یکی از راههای آن را حذف الزام حجاب در جامعه دانستهاند، شنیده شده است.
مهدی نصیری در برنامه زاویه شبکه چهار با استناد به پژوهشی متعلق به وزارت ارشاد، مدعی شد که ۷۰ درصد جامعه، مخالف حجاب اجباریاند و بعد بر اساس همین گذاره، به نتایج عجیبی میرسد که نتیجه آن، عدم الزام قانونی به رعایت حجاب در جامعه است! البته پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه وزارت ارشاد، ضمن تکذیب ادعای آقای نصیری، نتایجی که ایشان به دست آوردهاند را غیر واقعی دانسته و آن را رد کرده است. اما از این که بگذریم، چند نکته دیگر هم باید مورد توجه قرار گیرد که در قالب چند سئوال از آقای نصیری مطرح میکنیم.
خلاصه دیدگاه آقای نصیری که در قالب برنامه زاویه و یا در مباحثات دیگر مطرح شده، این است: حجاب از مسلمات و قطعیات شریعت اسلامی است و عدم رعایت حجاب، فسق است، اما این حکم واجب، الزامبردار نیست و به استنادات آیات عدیده قرآنی، باید قائل به آزادی انتخاب دین و عقیده باشیم.
وی معتقد است که مطابق پیمایش وزارت ارشاد، ۷۰ درصد جامعه مخالف حجاب اجباری هستند و "اگر" الزام قانونی به حجاب، وضعیت حجاب را افزایش نداده بلکه کاهش داده، آیا باید به این روند ادامه داد؟
آقای نصیری معتقد است دلیل این مخالفتها، همین اجبار به رعایت حجاب است. در حالی که برای حکمرانی و اجرای احکام الهی، باید مردم را با خودمان همراه کنیم نه در برابر قرار دهیم. اکثریت جامعه در عین حال با برهنگی هم مخالف است. ما با یک نوع دینورزی ناقص و غیرعقلانی مواجهایم که اهمها را فراموش میکند، اصول را فراموش و ضایع میکند، از عدالت و پرداختن به فقر غافل میشود و بعد به یک مسئله فرعی میپردازد.
وی همچنین از منظر سیاسی، موضوع حجاب را اینطور می بیند که وضعیت موجود در جامعه درباره حجاب، نوعی لج بازی سیاسی از طرف مردم است و این موضوع همواره در انتخاباتها از جمله در انتخابات اخیر ریاست جمهوری مورد سوء استفاده جریانات سیاسی مقابل قرار میگیرد و سبب دوقطبی سازیهای کاذب میشود.
🔹 نکته اول باید از اقای نصیری پرسید که این نگاه ایشان، فقط درباره موضوع حجاب، ساری و جاری است یا به احکام دیگر هم میرسد. یعنی غیر از حجاب درباره اجرای دیگر احکام هم معتقدند باید قائل به آزادی انتخاب باشیم. علاوه بر این ما هم به آزادی انتخاب در دین و عقیده قائلیم ولی این ارتباطی به مرحله پس از پذيرش عقیده و انتخاب دین ندارد. وقتی دینی پذیرفته شد باید در عرصه عمومی، احکام آن خصوصا احکام ضروری و عمومی و اجتماعی آن مثل حجاب پاس داشته شود. پس قطعا حجاب در میان یک جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی، الزامبردار است.
🔹 نکته دوم همه میدانیم که اکثر متدینین و خانمهای محجبه (اعم از چادری یا مانتویی باحجاب) اهل خیابان گردی نیستند و طبیعی است که کمتر دیده شوند. این البته به معنای کثرت آنها نسبت به شل حجابهای جامعه نیست ولی درصد ذکر شده که مبنای تحلیل ایشان است، واقعی نیست.
علاوه بر این، در صورت صحت این اعداد و ارقام که ۷۰ درصد جامعه مخالف حجاب اجباری هستند (و البته این ادعا توسط وزارت ارشاد تکذیب و پیمایشهای دیگر هم از نتایج متفاوت حکایت میکند) چه نشانه ای دارید که دلیل این روند نزولی، اصرار و الزام حاکمیت اسلامی، روی مساله حجاب بوده است. دلایل این موضوع عوامل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی، کم کاریهای فرهنگی و فرهنگسازی غلط میتواند باشد. نه تنها ما که آقای نصیری هم هیچ دلیلی ندارد که درصد اصلی این سیر نزولی مورد ادعا، الزامی بودن حجاب به عنوان یک قانون اجتماعی است.
به عبارتی همه هجمه آقای نصیری به قانون انضباطی حجاب که باعث رقص و شادمانی دشمنان دین خدا شده، مبتنی بر یک "فرضیه" و "اگر" است که هیچ پشتوانه علمی و میدانی ندارد و آن فرضیه این است که اگر الزام به حجاب باعث رشد بی حجابی شده است، چرا باید بر آن اصرار داشته باشیم.
🔺ادامه یادداشت در🔻
eitaa.com/rasaee/3915
🔹 نقدی بر سخنان مهدی نصیری در مناظره پیرامون حجاب در برنامه زاویه شبکه چهار
♻️ بازی با حجاب
▪️قسمت دوم
🔹 نکته سوم مطابق این منطق که باید در حکمرانی عاقلانه مردم را همراه خود کنیم و چون اکثرا در این نظرسنجی گفتهاند که با حجاب اجباری مخالفند پس نباید الزامی باشد، اساسا پیامبران الهی و بویژه رسول گرامی اسلام نباید رسالتشان را شروع می کردند چون در دوره آنها اکثر مردم نه ساکت که مخالف اجرای برخی احکام بودند. کدام پیامبر الهی را سراغ دارید که در دوره رسالتشان، اکًثریت جامعه خود را در تمام دستورات دینی، کاملا قانع و همراه خود کرده باشند حتی رسول گرامی اسلام. همراهی مردم شدت و ضعف داشته هر چند در اصل آن، همراه بوده اند.
🔹 نکته چهارم آقای نصیری در پاسخ به این اشکال که اگر حجاب الزامی نباشد، حد یقف و انتهای این عقب نشینی از حکم حجاب تا کجاست؟ آیا برهنگی را هم شامل میشود، چه پاسخی میدهد؟ وی معتقد است که اولا چنین برداشتی برگرفته از فهم غلط منتقدان نسبت به عرف اکثریت مردم ایران است که در صورت اختیاری بودن ححاب، اکثریت جامعه به سمت برهنگی میرود و در ثانی این اشکال را اعتراف به ناتوانی در همراه کردن مردم با ایده های دینی میداند!
وی البته معتقد است که میتوانیم حد بگذاریم که اگر کسانی به سمت عریانی بروند - که البته اکثریت جامعه نمی توانند تحمل کنند - آنجا قانون میگذاریم و ممانعت میکنیم.
در حالی که همه مناقشه همین جاست. بر فرض که امروز حد گذاشتید که فقط حجاب سر الزامی نیست. مطابق منطق شما اگر بعد از ده سال، یک نظرسنجی دیگر در آمد و اکثریت در آن گفتند علاوه بر سر، میخواهیم آزادی در حجاب دیگر اعضای بدن هم داشته باشیم، قطعا مطابق منطق شما باید بپذیریم و فرش قرمز مقابلشان پهن کنیم! در واقع آقای نصیری ناخواسته، شارع و وضع کننده شرع را نظر اکثریت (البته نه حقیقی و واقعی که بر اساس نظرسنجی یک موسسه) میداند نه کتاب و سنت معصومین!
بر اساس منطق و نگاه آقای نصیری، جامعه برای رفتن به سمت سقوط و عریانی، تشویق و انجام آن تسهیل میشود. چون پذیرفتهاند که اگر عدهای اجرای یک حکم را نخواهند خط قرمز حاکمیت در اجرای آن تغییر میکند و بدیهی است که این منطق تربیت دینی نیست. مثلا اگر مدتی بعد یک نظرسنجی از گوشهای درآمد که نماز مساجد باید تعطیل شود، قصاص لغو شود، مشروب فروشی آزاد شود و ... مطابق این منطق، همه این موارد باید عمل شود.
🔹 نکته پنجم وی معتقد است که پرداختن به موضوع حجاب تقدیم فرع بر اصل است! اصل و اهم موضوعاتی مانند عدالت و فقر است و حجاب بحثی فرعی در این میان استپ اگر بگدریم از این نگاه غلط که حجاب عمومی را امری فرعی میداند - آن هم در زمانی که دشمنان اسلام و انقلاب، شکستن آن را برداشتن سدی برای عبور از دیگر احکام اجتماعی میدانند - اما درست در زمانی که تمام رسانههای جبهه خودی برای پیگیری موضوع عدالت صفآرایی کردهاند و افکار عمومی درگیر آن است، وی با طرح موضوع حجاب اختیاری آن هم به عنوان یکی از فعالان جبهه انقلاب، تمام فضای رسانههای معاند داخلی و خارجی را به این سمت میبرد!
🔹 نکته ششم وی حتی از منظر سیاسی هم موضوع را درست فهم نکرده است و معتقد است نحوه مواجه ما با حجاب، سبب شده تا در انتخاباتها از جمله توسط حسن روحانی دو قطبی کادب ایجاد و سبب غلبه نگاه جریان لیبرال شود. در حالی که این نتیجهگیری هم غلط و اشتباه است. دلیل رای آوری چهرههای لیبرال مسلکی مثل روحانی، فقط دوگانه هایی از این دست نبود حتی دلیل اصلی هم این نبود. بخش کوچکی از رای آوری امثال روحانی به طرح چنین مباحثی برمیگردد والا چرا در سال ۸۴ یا ۸۸ که به شکل گسترده ای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای مخالف آزادی و با سابقه بگیر و ببند و تیر خلاصی و ... معرفی میشد رای اورد و هاشمی و موسوی در این دو انتخابات با اینکه از حجاب اختیاری هم دفاع میکردند رای نیاوردند.
🔺قسمت اول یادداشت در🔻
http://eitaa.com/rasaee/3914
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رحیم پور ازغدی ، حجاب قانونی یا اجباری؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ نکته درست آقای معظمی
نقطه مقابل حجاب، فحشاست نه بی حجابی که مخیر بین اجباری یا اختیاری آن باشیم. قانون حجاب یعنی حجاب اختیاری چون قانون فعلی حداقل پوشش و نقطه آغاز پاکدامنی است...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
ایا میتوان رفتار و سیاست اتخاذ شده درباره حجاب توسط سید حسن نصرالله در لبنان را برای ایران پیچید؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ جنگی که بود، جنگی که هست
وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَن دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا
و آنان پيوسته با شما مى جنگند تا اگر بتوانند شما را از دينتان برگردانند. بقره ۲۱۷
در دل آیه شریفه ۲۱۷ سوره بقره به جنگ فرهنگی یا همان جنگ نرم اشاره شده. وقتی آیه میگويد که کفار "همیشه" با شما در حال جنگ هستند، یعنی اگر صدای برخورد شمشیرها یا توپ و تانک هم نیامد، بدان دشمنت همچنان در حال جنگ با توست فقط ابزار این جنگ متفاوت شده اما حالت و وضعیت، همان وضعیت جنگی است. پس مراقب توطئههایش باش...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
📌بدترین سوژه، بدترین انتخاب، بدترین روش!
🔰 سال ۹۶ دشمن خودش را کشت تا زنان را بدون حجاب به خیابان بیاورد. زنان نیامدند و دشمن شکست خورد. همان زمان عده ای که گویا کارشان ترمیم زخم دشمن در داخل است شروع کردند به تکمیل پروژه دشمن در فضای عمومی کشور. رهبری گفتند اینها کارشان دنبال کردن خط دشمن در داخل است
🔺 امروز در سال ۹۹ در حالیکه مشکلات مهمی چون کرونا، تحریم و معیشت سخت مردم و از همه وبا خیزتر یک دستگاه دیوانسالار فرسوده ی فساد پرور مردم را گرفتار کرده است، و هر روز یک سوژه مثل طبری، فتاح ، پناهیان افکار عمومی را دچار پریشانی می کند و در حالیکه در روند حجاب جامعه اتفاق خاصی نیافتاده ناگهان عواملی دست به دست هم می دهد و یک سوژه جدید دیگر در فضای مجازی و رسانه های دشمن داغ می شود: ۷۰ درصد مردم ایران مخالف حجاب اجباری هستند!
✍🏻قسمتی از یادداشت حجت الاسلام ثقفی، مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
⬇️جهت مطالعه متن کامل این یادداشت، کلیک کنید:
🌐https://bfanis.ir/1399-06-29/
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
.
♻️ پذیرش قطعنامه مدبرانه و عاقلانه اما تحمیل قطعنامه، غیر مسئولانه بود
🔰 حمید رسایی: با اینکه رهبر انقلاب امروز از خطر تحریف دفاع مقدس سخن گفتند اما سخنان ایشان تمام نشده، تحریف معناییاش آغاز شد. برخی کانالها و رسانههای قلم به مزد، سخنان رهبر انقلاب درباره عاقلانه و مدبرانه بودن پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی امام خمینی (ره) را آغاز یک عقبنشینی در برابر فشارهای آمریکا قلمداد کردند.
برخی رسانهها اما این جمله را توجیه رفتار تحمیل کنندگان قطعنامه در آن روز دانستند که عناصر اصلی و شاخص آن، هاشمی رفسنجانی، روحانی و میرحسین موسوی بودند. اینکه نیت این افراد چه بود، مجال طرحش اینجا نیست اما قطعا چنین برداشتی از سوی برخی رسانهها از سخنان رهبر انقلاب، اشتباه است. چرا ؟
🔹 ۱ / رهبر انقلاب درباره عملیاتهای مختلف و تاکتیکهای بکار رفته در جنگ هشت ساله سخن گفتند و همه آنها را مدبرانه وعاقلانه توصیف کردند، سپس تاکید میکنند حتی #قبول_قطعنامه که امام از آن به #جام_زهر یاد میکند، در آن مقطع، کار مدبرانه و عاقلانهای بود.
🔹 ۲ / آیا رهبر انقلاب، مسیر رساندن امام به جام زهر را عاقلانه و مدبرانه دانستند یا وقتی مسئولان وقت کشور، شرایطی بوجود آوردند که امام خمینی (ره) چارهای جز پذیرش قطعنامه نداشت، اصل این تصمیم را در آن زمان، مدبرانه و عاقلانه میدانند. وقتی اکثر مسئولان ان روز کشور، جنگ را جدی نگرفته بودند، امام چه میتوانست بکند؟
🔹 ۳ / چرا امام گفت جام زهر و نگفت داروی تلخ! تعبیر "زهر" برای جایی بکار میرود که گوینده، میخواهد به مخاطبش بفهماند مایل به انجامش نبوده اما چارهای نداشته. سئوال این است چه کسانی امام را مجبور کردند تا در آن زمان، این تصمیم مدبرانه وعاقلانه را بگیرد.
🔹 ۴ / در واقع باید پرسید: فرماندهان و مسئولانی که دستورات و توصیههای امام حسن (ع) را رها و کار سپاه و کشور را زمین گذاشتند و ایشان را مجبور به توافق با معاویه کردند، کار مدبرانه و عاقلانهای کردند؟ خیر، اقدامشان غیر مسئولانه و در صورت تعمدانه بودن، خائنانه هم بود.
آیا امام مجتبی (ع) که در آن زمان، سپاه منسجمی نداشت تا در برابر معاویه بایستد و طبعا مجبور به صلح با آن ملعون شد، کار مدبرانه و عاقلانهای کرد؟ بله، امام اقدامی عاقلانه و مدبرانه انجام دادند، مانند اقدامی که پدر بزرگوارشان در صفین مجبور به انجامش شدند.
پس صورت مسأله را درست بفهمیم، همین
بیانات رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴ خرداد ۷۵ هم در این رابطه است که اینجا میتوانید بخوانید:
http://eitaa.com/rasaee/3923
#پذیرش_قطعنامه_مدبرانه_و_عاقلانه
#تحمیل_قطعنامه_غیرمسئولانه
#قطعنانه_598
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پاسخ صریح امام خامنهای
به تحریف معنایی سخنان امروز در باره پذیرش قطعنامه
🔰 حمید رسایی: علاوه بر یادداشتی که در این باره نوشتم و لینک آن اینحاست
eitaa.com/rasaee/3922
در پاسخ به کسانی که بیانات امروز رهبر انقلاب درباره عاقلانه و مدبرانه بودن تصمیم امام خمینی (ره) در پذیرش قطعنامه را دلیلی بر حرکت درست هاشمی و روحانی در آن سالها میدانند، باید این بیانات امام خامنهای را هم یادآوری کرد:
"قطعنامه را هم که امام قبول کرد، بهخاطر این فشارها نبود. قبول قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روزِ امورِ اقتصادی کشورْ مقابلِ رویِ او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمیکِشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ بهخاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون آمریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت میکرد. وانگهی؛ اگر همه دنیا در امر جنگ دخالت میکردند، امام رضواناللَّه علیه، کسی نبود که رو برگرداند. بر نمیگشت! آن، یک مسأله داخلی بود؛ مسأله دیگری بود.
بیانات در اجتماع پرشکوه زائران مرقد امام خمینی(ره) ۱۳۷۵/۳/۱۴
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
افشای سندی از کمک فرح به صدام برای بمباران ایران
🔹شبکه خبری عراقی «الاتجاه» اسنادی از سرویس اطلاعات رژیم بعث منتشر کرده که نشان میدهد محمدرضا شاه و خانواده و معاونانش در زمان جنگ تحمیلی با کمک برخی از نزدیکان بختیار، تلاش کردند تا صدام در جنگ پیروز شود.
🔹بر اساس این اسناد، برخی از تجهیزات نظامی مانند جنگندههای آمریکایی و فرانسوی که ایران در دوره شاه خریده اما تحویل نگرفته بود، با موافقت «فرح پهلوی» همسر شاه برای بمباران شهرهای ایران به رژیم بعث داده شد.
#فرح
#پهلوی
#جنگ_تحمیلی
#دفاع_مقدس
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ مکانیزم ماشه اصلی حسن روحانی است
بخشی از سخنرانی رسایی در همایش دانشجویی:
مکانیزم ماشه اصلی حسن روحانی است / هفت ساله شلیک شده هر روز یه جا را میزنه / یک روز هستهای، یک روز موشکی، یک روز ارز، یک روز طلا، یک روز بورس / به جای برجام باید از حسن روحانی خارج شد تا قفل کشور باز شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حاشیه توییتی حمید رسایی بر توییت رییس شبکه چهار درباره برنامه زاویه و به چالش کشیدن قانون حجاب
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
تاجزاده همسو با معاندین اسلام و رسانههای بیگانه در روزهای اخیر حمله به حجاب را با دروغ بستن به حضرت امام خمینی (ره) پیگیری میکند. وی در گفتگویی ادعا کرده که حضرت امام خمینی هرگز قبل از پیروزی انقلاب از لزوم حجاب در جامعه سخن نگفته. وی با این ادعای دروغ میخواهد بگوید که قانون الزام حجاب در معابر عمومی که یکی از دستورات اسلام است، اساسا در مطالبات قبل از انقلاب مطرح نبوده!
این در حالی است که نمونههای متعددی از بیانات امام خمینی (ره) و دیگر علمای انقلابی آن روز که تاکید بر اجرای احکام اسلام داشتند، وجود دارد که به دو نمونه آن اشاره میشود:
🔻در اسلام زن باید حجاب داشته باشد ولی لازم نیست که چادر باشد بلکه زن میتواند هر لباسی را که حجابش را بوجود آورد اختیار کند. (۷ دی ۱۳۵۷)
🔻 امام در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید: "به نظر شما آیا زنان ما باید حتماً حجاب داشته باشند؟ مثلاً چیزی روی سر داشته باشند یا نه؟" فرمودند: شماها آزادید در کارهای صحیح، اما اگر بخواهند کاری خلاف عفت بکنند و یا مضر به حال ملت، خلاف ملیت بکنند جلوگیری میشود. (۳ بهمن ١٣۵٧)
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از متقین
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 واگذاری پروژه براندازی
✍️ علی ثقفی
◽️کسانی که بازتاب رسانه ای خارجی را در خصوص مناظره حجاب شبکه چهار رصد کردند، دیدند آنچه در اذهان نشست، اعلام یک آمار از یک دستگاه دولتی از سویی یک فرد وابسته به نظام در رسانه رسمی نظام بود. بدین مضمون که اکثر مردم ایران خواهان حجاب اختیاری هستند.
◽️کسانی که از ضرورت این مناظره همچنان دفاع می کنند، به موضع کسی مثل مسیح علینژاد در مخالفت با این مناظره استناد میکنند و سرخوشانه اعلام میکنند که ما این ابزار را از دست امثال مسیح علینژاد بیرون آوردیم.
◽️قبل از این در مواردی ضد انقلاب اعلام کرده بود که آزادی حجاب قدم اول برای گامهای بعدی است و معلوم است هدف غایی ضد انقلاب از طراحی این گام ها چیست...
◽️یادمان است در ماجرای فتنه ۸۸ یک شعار از سوی ضد انقلاب با برآورد اشتباهی که از صحنه داشتند، آنها را لو داد. آنها گفتند انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است.
◽️ای کاش طرفداران مناظره توجه میکردند که حجاب اختیاری بهانه است و اصل نظام نشانه است.
◽️ کاش آنها به جای اینکه وقتشان را صرف این کنند که حجاب الزامی درست است یا حجاب اختیاری، دست دشمن را برای مردم رو می کردند.
◽️امید دانا که مانند علی علیزاده مدتی با طرفداری از نظام برای خود در میان نیروهای کمتوجه انقلاب جایی باز کردهاست، با خوشحالی زیاد و تعریف فراوان از طرفدار حجاب اختیاری در این مناظره با تعابیری بسیار تند اپوزیسیون ضد انقلاب را سرزنش می کند که شما چرا با این مناظره مخالف هستید. او میگوید تغییر یک شبه نمی شود. صبر کنید، به تدریج این اتفاق خواهد افتاد. او سپس به روند تغییر الگوی حجاب از دهه ۶۰ تاکنون اشاره می کند و می گوید در نظام جمهوری اسلامی افراد عاقلی مانند این فرد طرفدار حجاب اختیاری در این مناظره هستند که خودشان اهداف شما را عاقلانه و به تدریج تامین خواهند کرد.
◽️مسئولین خطاکار سیما می گویند ما حربه را از دست امثال مسیح علینژاد گرفتیم. با این توضیحات واقعیت آن است که شما بخشی از پروژه براندازی را داوطلبانه از ضد انقلاب تحویل گرفتید. آنچه در سیما انجام شد نه یک مناظره آزاد اندیشانه برای روشنگری و پاسخ به شبهات افکار عمومی بلکه واگذاری قطعه ای از پروژه براندازی به سیما بود.
◽️این کار شبیه رفتار هیئت حسن نیت بازرگان در کردستان بود که برای حل مشکل کردستان، استانداری کردستان را به ضد انقلاب واگذار کرد.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ ۴۱۲ امین شماره هفته نامه ۹دی
شنبه روی دكههای مطبوعات
🔸 بسیج، محور نهضت ملی تولید محتوای دیجیتال
🔹 برگزاری «بزرگترین رویداد تولید محتوای دیجیتال جهان» از سوی سازمان فضای مجازی بسیج در سه حوزه تولید بازی، انیمیشن و نرم افزار موبایلی
🔸 رژیم بعث پهلوی
🔹 افشای همکاری فرح پهلوی با رژیم صدام برای کشتار مردم ایران
🔸 استراتژی صفر در برابر صفر!
🔸 پذیرش قطعنامه مدبرانه بود اما تحمیل آن غیر مسئولانه
🔸 در انتظار مجلس ختم دولت برجام!
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 فرار مردم از صدای آژیر روحانی
نام یکی از فیلمهای انتخاباتی #حسن_روحانی در سال ۹۶ #وضعیت_سفید بود. تیم تبلیغاتی روحانی در این فیلم تلاش کرد تا به مردم القا کند کشور در #وضعيت_قرمز است و تنها با آمدن روحانی، وضعیت سفید حاکم میشود.
حالا سه سال از آن روزها گذشته اما عملکرد روحانی و دولتش، کار را به جایی رسانده که در موبایلهای مردم ...
کلیپ را ببنیند
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
sokhanrani.mp3
51.15M
🏴 #منبرهای_محرم
🔊 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
📚 موضوع : مراقب شکلگیری اسلام اموی در برخی خواص باشیم
1⃣ جلسه اول
📙 در این جلسه به تبیین برخی ویژگی اسلام اموی از جمله دنیاطلبی و عقلگرایی در برابر دینگرایی پرداخته شد / همچنین به تبیین بیانات رهبر انقلاب درباره مدبرانه و عاقلانه بودن پذیرش قطعنامه ۵۹۸ پرداخته شد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بصائر
✍️لعنت قرآن بر آمریکاپرستان
🔰جناب روحانی فرموده اند: «مردم اگر می خواهند بخاطر مشکلات کسی را لعن و نفرین کنند، آدرسش واشنگتن است. کسی آدرس اشتباه به مردم ندهد.»
جناب روحانی!
واشنگتن بدون کمک نفوذی ها و پادوهای داخلی اش که همان منافقان کدخداپرست اند، نمی تواند کاری از پیش ببرد. به همین خاطر بود که پیامبراکرم(ص) فرمود، برای بعد از خودم از منافقان امتم بیش از مشرکان بیم دارم؛ و به همین دلیل است که قرآن کریم، در کنار کفار و مشرکان، دشمن واقعی را همین «منافقان داخلی» معرفی می کند و آنها را نفرین می کند:
🔸«هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُمْ قاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ؛ آنان(منافقان) دشمنان واقعى تو هستند؛ پس، از آنان بر حذر باش. خداوند آنها را بكشد! چگونه از حق منحرف مى شوند؟» (منافقون: 4)
پس هم می گوییم: لعنت و مرگ بر آمریکا
و هم می گوییم: لعنت و مرگ بر هر مسئول آمریکاپرست و غربزده ای که با تبعیت از آمریکا، اقتصاد و فرهنگ مردم را به نابودی کشاند.
🔰ارتباط با ادمین:
@basaer_admin
🔰جدیدترین تحلیل های قرآنی_روایی از موضوعات سیاسی_فرهنگی را در کانال «بصائر» در "ایتا" دنبال کنید: 👇
@basaer_fi🔸🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چشمکی که صاحبش را هفت رتبه ارتقا داد
مطابق یک سند کارگزینی انتشار یافته، #بهروز_نعمتی یار غار لاریجانی در ۲۰ آذر ۹۵ در حالی که نماینده تهران و ۴۷ ساله بوده، به استخدام وزارت نفت درآمده و طی هفت روز ، ۷ رتبه استخدامی وی افزایش می یابد. وی با یک درجه ترفیع که در سال ۹۸ دریافت میکند، به درجه D میرسد. در حالی که متخصصان حوزه نفت، پس از سالها به این درجه میرسند.
نعمتی سخنگوی مجلس دهم، یار غار لاریجانی و دولت روحانی و مورد حمایت خاتمی بود. وی در یکی از جلسات کمیسیون ویژه بررسی برجام، با هوچیگری اجازه نداد مشکلات برجام توسط منتقدان و کارشناسانی مثل جلیلی طرح شود و با خوشحالی به تیم ظریف چشمک زد. نعمتی بعدها اعتراف کرد با هدف جلوگیری از طرح سخنان منتقدان برجام این کار را کرد و برای انجامش با عباس عراقچی هماهنگ کرده بود و به او چشمک زد.
حالا اما چهارسال از ان چشمک گذشته، برجام نفعی که نداشته هیچ، ضررهایش روز به روز بیشتر نمایان میشود. نعمتی اما مزد آن چشمک را گرفت و در ۴۷ سالگی به استخدام وزارت نفت در آمد و طی یک هفته، ۷ رتبه استخدامی را هم طی کرد. #علی_برکت_الله
#کاسب_برجام
#حقوق_نجومی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سرنوشت شفافیت در حقوقهای مدیران چه شد؟
چرا همچنان خبری از اعلام عمومی حقوق و مزایای مدیران نیست؟ چرا نمایندگان مجلس این مطالبه رهبر انقلاب را پیگیری نمیکنند؟ مجلس باید مثل قانون بازنشستگی، برای اجرای این مطالبه، سقف زمانی تعیین کند و پس از اتمام زمانبندی در صورتی که دستگاهی به آن عمل نکرده بود، مجازات تعیین شده اعمال شود.
#حقوق_نجومی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
نمایندگان به عدم حضور روحانی در جلسه رای اعتماد، اعتراض نکنند. این تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بیشتر برای حفظ سلامتی نمایندگان است. #بیخیالی، #رفاهطلبی، #غربزدگی، #بیدردی و #درک_نکردن_مردم هم نوعی بیماری مدیریتی است که قابل سرایت است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حمید رسایی
🏴 #منبرهای_محرم 🔊 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی 📚 موضوع : مراقب شکلگیری اسلام اموی در برخی خواص
sokhanrani(1).mp3
47.19M
🏴 #منبرهای_محرم
🔊 سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی
📚 موضوع : مراقب شکلگیری اسلام اموی در برخی خواص باشیم
2️⃣ جلسه دوم
📙 در جلسه دوم، ادامه بحث با تبیین ویژگی دیگر اسلام اموی که جدایی دین از سیاست است، پیگیری شده / در این جلسه به هجمههایی که این روزها به قانون حجاب میشود پرداخته میشود و ضمن تحلیل برنامه شبکه چهار به شبهات مطرح شده از سوی تاجزاده پاسخ داده شده است.
متاسفانه دقایقی از ابتدای این جلسه ضبط نشده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee