.
♻️ زمان تشخیص کاندیدای اصلح
🔰 حمید رسایی: این روزها در بسیاری از مجالس و محافلی که حضور پیدا میکنم یا بخش عمدهای از پیامهای دریافتیام در صفحات مجازی، تبلیغ یکی از کاندیداهای احتمالی به عنوان تنها گزینه اصلح است و یا درخواست اعلام نظر در باره فلان کاندیدا بویژه اعلام نظر در باره کاندیداهایی که در فضای مجازی (و نه فضای حقیقی) از آنها سخن گفته میشود.
از طرفی رهبر معظم انقلاب، در بیانات روز عید مبعث یکی از وظایف همه ما را تواصی به حق و تواصی به صبر دانستند و استمرار این عمل صالح را سبب جلوگیری از خسران اعلام کردند.
تواصی به معنی این است که آحاد جامعه، خصوصا نیروهایی که دلسوز مردم و انقلابند، داشتهها و دانستههای خود را در اختیار هم قرار دهند. به عبارتی عامیانه، تواصی یعنی هوای هم را در راه تحقق حرف حق و صبر بر موانع و مشکلاتی که این راه دارد، داشته باشیم. (تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر).
قطعا از جمله مصادیق تواصی به حق و صبر درباره آن، توجه به موضوع کاندیدای اصلح، معرفی آن و کمک به اوست. در این باره چند نکته را یادآور میشوم:
🔹 ۱. به نظرم الان و در حالی که بیش از سه ماه تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باقی مانده، نمیتوان و نباید درباره مصداق #کاندیدای_اصلح نظر داد! دلیل آن روشن است. همه آنهایی که به عنوان کاندیدای رقابت ۱۴۰۰ فعال شدهاند، تا آخرین مرحله انتخابات در میدان باقی نمیمانند:
🔸برخی با یک تلفن از ثبتنام در انتخابات انصراف میدهند.
🔸برخی ثبتنام میکنند ولی تایید صلاحیت نمیشوند.
🔸برخی تایید صلاحیت میشوند اما به دلایلی انصراف میدهند.
انگیزه حضور همه کاندیداها و کسانی که آنها را دعوت به حضور کردهاند، یکسان نیست و مختلف است. قطعا وظیفه امروز ما #ترویج_انتخاب_اصلح و نتایجی است که با روی کار آمدن یک گزینه اصلح به مردم میرسد. طبعا در این مرحله، نباید خود را در قامت #سمپات انتخاباتی #یک_فرد ببینیم بلکه با ترویج گفتمان انتخاب اصلح، باید سمپات ترویج #یک_جریان باشیم.
🔹 ۲. وظیفه تبلیغ و کمک به کاندیدا مربوط به زمانی است که از کاندیداهای در میدان، شناخت نسبی پیدا کرده باشیم. برای این شناخت، باید از نگاه، جهتگیری و برنامههای او مطلع باشیم. باید بدانیم فلان کاندیدا با دعوت چه کسانی و با چه هدفی به میدان آمده است، بدانیم اختیارش دست خودش است یا نه، بدانیم تأیید صلاحیت میشود یا نه!
از همه مهمتر باید منتظر شنیدن بیانات رهبر معظم انقلاب در روزهای آینده و بویژه پیام نوروزی و سخنان ابتدای فروردین ۱۴۰۰ باشیم تا بر اساس شاخصهای تبیین شده به دنبال مصداق آن بگردیم.
چرا وقتی هیچ یک از این موارد مشخص نیست، در بگو مگوهای انتخاباتی که بعضا با ارائه اطلاعات غلط توسط منابع خبری مجهول در فضای مجازی #داغ میشود، دوستان همفکر و هم جهتمان را زخمی کنیم و ناخواسته به مهره بازیگران پشت صحنهای که جاده انتخابات را برای #مهره_خاص خودشان صاف میکنند، تبدیل شویم؟!
🔹 ۳. اساسا اصلحیت یک فرد، مسألهای نسبی است و در فرایند مقایسه با دیگران مشخص میشود. چطور ممکن است قبل از ثبتنام و اتمام مراحل و قبل از اینکه کاندیداهای دیگر و حتی کاندیدای مورد نظرمان، دهن باز کرده باشد و چیزی از او شنیده باشیم، یا از #جهتگیری، #برنامه و #توان اجرای برنامهاش خبر داشته باشیم، بتوانیم او را #کاندیدای_اصلح خود بدانیم و بقیه را نامناسب و ناکارآمد معرفی کنیم؟!
🔹 ۴. برای انتخاب فرد اصلح، تبلیغ و کمک به او، در حال حاضر و فعلا (حداقل تا مرحله ثبتنام) باید وضعیت همه افراد محتمل #درون_جبهه_انقلاب را رصد کرد و در مراحل پس از آن، در مقام مقایسه آنها با یکدیگر به نتیجه رسید.
البته با شناختی که از اهمیت جایگاه مسئولیت فعلی برخی کاندیداهای مطرح داریم، میتوانیم بگوییم که چه کسانی نباید جایگاه مهم فعلی خود را رها کنند و اساسا نباید وارد میدان رفابت شوند. یا با شناختی که از جهتگیری فکری و سیاسی، حامیان، عملکرد و سابقه نامناسب برخی کاندیداهای دیگر در بزنگاههای حساس گذشته داریم، میتوانیم گزینههایی که قطعا مبلّغ آنها نخواهیم بود و به آنها رأی نخواهیم داد را مشخص کنیم. اما برای اینکه به سمپات و مبلّغ و مروج یک کاندیدا تبدیل شویم، الان زود است و باید کمی صبر کرد.
🔹 ۵. تا چند هفته دیگر و بویژه تا پایان ثبتنام انتخابات، بسیاری از ابهامات درباره برخی کاندیداها برطرف و واقعیتهای پشت صحنه بازیگران سیاسی و اتاقهای فرمان برخی افراد مشخص میشود. آن وقت میتوان در فرصت باقی مانده تا روز انتخابات با طیب خاطر انجام وظیفه کرد.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔰دولت اشرافیگرا مردم را نامحرم می داند
🔰حمید رسایی: بر اساس اندیشه امام خمینی(ره) یکی از مهمترین دلایل سرنگونی حکومت طاغوت، مسأله اشرافیت در این خاندان بود. حضرت امام بارها بر این موضوع تاکید داشتند که اشرافیت و ثروت اندوزی مسئولین، سبب انحطاط و نابودی حکومت پهلوی شده است حتی امام معتقد بودند که حکومت های اشرافی مردم را نامحرم به حساب می آورند و هیچ می بینند:
«شما اگر توجه کنید به حکومتهائی که در تاریخ بوده است و خصوصاً در این پنجاه سال، ملاحظه میکنید که آنهایی که در رأس امور بودند، آنها از این «مُلک»ها و «سلطنه»ها و ـ عرض میکنم که ـ از این سنخ مردم و ـ به اصطلاح ـ از اشراف بودند. وقتی که اشراف ـ به قول خودشان ـ و اعیان و متمکنین و یال و کوپالدارها متصدی امور یک کشور شدند، قهراً اینها مردم را به حساب نمیآورند. این یک امر قهری است و اینها در مقابل یک قدرتمند بزرگتر از خودشان خاضعاند و در مقابل ضعفا و ملت خودشان، جابر وستمگر.» (صحیفه امام خمینی(ره) جلد 18)
وقتی این سخن حضرت امام را دیدم، تازه به راز این لیست پی بردم:
1 . توافق ژنو 👈 محرمانه
2 . توافق لوزان 👈 محرمانه
3 . توافق برجام 👈 محرمانه
4 . توافق ایرباس 👈 محرمانه
5 . توافق بوئینگ 👈 محرمانه
6 . قرارداد FATF 👈 محرمانه
7 . قرارداد کرسنت 👈 محرمانه
8 . لیست اموال وزرا 👈 محرمانه
9 . نرخ رشد اقتصادی 👈 محرمانه
10 . آمار وام به مدیران 👈 محرمانه
11 . حقوقهای نجومی 👈 محرمانه
12 . جریمه قرارداد کرسنت 👈 محرمانه
13 . قراردادهای نفتی(IPC) 👈 محرمانه
14 . گزارش کیفیت بنزین خارجی 👈 محرمانه
15 . مبلغ جریمه گازی ایران - ترکیه 👈 محرمانه
16 . شفافشدن حقوقها برای مردم 👈 محرمانه
17 . قراداد پژو و نیروگاه یونیت اینترنشنال 👈 محرمانه
و fatf و ...
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ بازی ترور (1)
بازی ترور کتابی مستند از پشت صحنه ترور مشکوک سعید حجاریان بود که ۲۱ سال قبل به قلم حمید رسایی و سیدمجید اشکوری منتشر و در همان سالها شش بار به تجدید چاپ رسید.
بخشهایی از این کتاب را در روزهای آینده در همین کانال منتشر میکنيم.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ بازی ترور (1)
و سئوالاتی که پاسخ داده نشد!
🔰 حمید رسایی: این ایام مصادف است با سالگرد ترور سعید حجاریان. درست ۲۱ سال قبل (اسفند ۱۳۷۸) بود که صدای شلیک گلوله در خیابان بهشت تبدیل شد به صدای چاپ هزاران گلوله کاغذی در نشریات و روزنامه ها و سایت های داخل و خارج از کشور برای تخریب چند رکن مهم انقلاب مانند سپاه، بسیج، حوزه های علمیه و تریبون های نماز جمعه و از جمله آیت الله مصباح یزدی که یکی از اصلی ترین کانون های این هجمه ها بود.
ترور سعید حجاریان درست چند روز پس از پایان اولین تحصن حوزه علمیه قم در تاریخ بعد از انقلاب رخ داد. تحصنی در اعتراض به انحرافات و اقدامات فرهنگی دولت خاتمی که با حضور علمای بزرگی همچون ایات عظام جوادی آملی، مشکینی، نوری همدانی ، یزدی و ... همراه شد و جریان اصلاحات را با چالشی جدی مواجه کرد.
به یاد دارم که چند ماه پس از این ترور در خرداد ماه سال ۱۳۷۹ وقتی به یکی از کتاب فروشی های قم مراجعه کردم، سه جلد کتاب در باره ترور سعید حجاریان را در ویترین کتابفروشی ها دیدم که محتوای آنها همان اخبار و تحلیل ها و مطالبی بود که بر اساس گمانه زنی های جهتدار و تخریبی روزنامه های اصلاح طلب به چاپ رسیده بود. این حرکت که بیشتر به نوعی تاریخ سازی شبیه بود، انگیزه اصلی نگارش کتاب بازی ترور شد، کتابی که در چهارصد صفحه و با نزدیک به ۱۳۰۰ سند، چهار بار تجدید چاپ شد.
تالیف بازی ترور حدود یک سال به طول انجامید و ساعت ها و ماه ها برای آن وقت گذاشته شد و خط به خط منابع و روزنامه های مختلف دیده شد تا توانستم به تحلیلی روشن از این واقعه و هدف اصلی این جریان پی ببرم. در کتاب بازی ترور به ابهامات و سئوالاتی رسیدم که اصلاح طلبان و طراحان جنگ روانی، هرگز حاضر به پاسخگویی در باره آنها نشدند، حتی وقتی این کتاب در دومین سالگرد ترور حجاریان به صورت پاورقی در روزنامه کیهان به مدت نزدیک به دو ماه روزانه در نیم صفحه به چاپ می رسید، روزنامه های اصلاح طلب وقت درباره اسنادی که در آن طرح می شد سکوت کردند. برخی از نشریات مانند یاس نو متعلق به حزب امنیتی مشارکت، از آنجا که اساسا آمادگی پرداختن به این موضوع را نداشتند، به ناچار مجبور شدند گزارش های تکرای دو سال قبل خود را به چاپ برساندند که در کار حرفه ای رسانه ها حکایت از ضعف و دستپاچگی آنها میکرد!
اکنون پس از ۲۱ سال، این روزها برخی رسانههای مکتوب و مجازی اصلاح طلب، مجددا به ترور پر ابهام سعید حجاریان برداختهاند.
چند سال قبل هم سایت نوروز مطلبی را به قلم حجاریان منتشر کرده که در آن، وی با استناد به خاطره ای از مرحوم آقای دولابی میگوید: ایشان قاتل قتلهای زنجیره ای را در جلسه درس اخلاق خود شناسایی کرد ولی فقط از او خواست که جلسه را ترک کند! جالب اینجاست که تا پیش از این اگر کسی دیگری اینگونه مینوشت او را به باد استهزا می گرفتند که طرف با هاله نور میخواهد کشور را اداره کند و ... اما ظاهرا برخی اوقات میشود از این استفادهها کرد؟
ای کاش آقای حجاریان به جای استناد به خاطراتی از مرحوم آقای دولابی که در قید حیات نیستند و طبعا نمیتوانند این ادعاها را تایید یا تکذیب کنند، به سئوالاتی که درباره ترورشان باقی مانده پاسخ می داد:
چرا حجاریان حاضر نشد از ضارب خود شکایت کند؟!
جریان نوار تهدیدی که آقای حکیمی پور (عضو شورای شهر وقت تهران) به آن اشاره کرد و جعبه سیاه خوانده شد ولی بعدها معلوم شد به سفارش خودشان بوده، از چه قرار بود ؟
چرا ضارب از موتور هزار استفاده کرد در حالی که هر عاقلی میدانست با این کار در اولین نگاه، یک ارگان خاص متهم میشود؟!
بسیاری از اخبار این موضوع قبل از آن که توسط نهادهای ذیربط کشف شود، جلوتر از آن توسط روزنامه صبح امروز منتشر میشد و ....
و بسیاری از ابهامات دیگر که به صورت مستدل در کتاب بازی ترور به آن پرداخته شده است و در روزهای آینده در همیم کانال بازخوانی میشود.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات عرصه تجلی اراده مردم وشورای شهر نهادی تأثيرگذار درکشور است. اگر افراد صالح، انقلابی، همدرد مردم و کارشناس دررشتههای مرتبط وارد آن شوند، دراولین گام با انتخاب شهرداری مردمی، پاکدست، کارآمد، پرکار، انقلابی ومعتقد به تحقق عدالت، بسیاری ازمشکلات روزمره مردم برطرف خواهد شد.
اکنون با آغاز فرایند انتخابات شوراها و درایام ثبتنام کاندیداهای این عرصه، ازهمه کسانی که این توان وظرفیت برای خدمت رسانی را در خود میبینند، دعوت میکنیم تا با ثبتنام در فرصت پیشرو، خود را برای پذیرش این مسئولیت سنگین آماده کنند.
(جمع برای مردم)
#جبهه_مقاومت_و_عدالت_برای_مردم
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
درخواست پنج تن از فعالان جبهه انقلاب از تمام کسانی که میتوانند بر اساس شاخصهای انقلابی در جایگاه شورای شهر خدمت کنند.
دکتر حسن #عباسی
دکتر شهریار #زرشناس
مهندس سعید #قاسمی
حجت الاسلام #لواسانی
حجت الاسلام حمید #رسایی
#جبهه_مقاومت_و_عدالت_برای_مردم
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔹 رسایی در همایش دانشجویی بن بست تکرار:
♻️ روحانی رییس دولت است و نه رییس جمهور
به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، حمید رسایی نماینده مجلس هشتم و نهم در همایش دانشجویی ـ مردمی بن بست تکرار که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد؛ گفت: دولت آقای روحانی خیلی وقت است که تمام شده است. همان روزی که مقبولیت و محبوبیت او به اذعان آمار خود مراکز دولتی به زیر ۱۰ درصد رسید.
وی اظهار داشت: خنده آقای روحانی بعد از گرانی بنزین از سر بیدردی و بینسبتی او با جمهوریت نظام بود و بنده از همان زمان ایشان را رئیس دولت دانستم و نه رئیس جمهور.
رسایی ادامه داد: ما در جمهوری اسلامی بعد از انقلاب سه مدل دولت را تجربه کردیم؛ دولتی که کارش زیاد بود ولی خرجش هم زیاد بود. فرمایش رهبری است که میگویند دولت آقای هاشمی دولت پُرکاری است ولی همچنان دولت پرخرجی هم بود.
نماینده مجلس نهم با بیان اینکه اشرافیگری و وجود فساد از هزینههایی بود که دولت آقای هاشمی برای نظام ایجاد کرده بود، گفت: بعد از آن دولت اصلاحات و آقای خاتمی به عنوان دولت کمکار و پُر خرج بود.
وی افزود: همه میدانند که بخشهای اقتصادی این دولت به دست مدیران دوره آقای هاشمی بود و بخشهای سیاسی آن هم در دست حزب مشارکت که از امنیتیترین احزاب ایران است و اکثر اعصای سورای مرکزی آن یا اخراجی وزارت اطلاعات بودند یا بازخریدی و یا بازنشسته.
رسایی تاکید کرد: دولت بعدی دولت آقای احمدینژاد بود که به عقیده من دولت نهم بویژه و حتی دولت دهم، دولت پُرکار و کمخرج بود و به فرموده رهبر انقلاب قطار انقلاب را به ریل خود برگرداند. ولی در ۲ سال آخر این دولت به حدی حاشیههایش زیاد شد که دولتی که قرار بود هزاران احمدینژاد برای انقلاب و مسیرش فدا کند، حاضر نشد یک مشایی برای انقلاب فدا کند.
وی اظهار داشت: اما در این ۸ سال دولت روحانی، ما با یک دولت شکم سیرِ رفاهطلب با تعارض منافع رو به رو بودیم که روی دولت اصلاحات را در کم کاری و پر خرجی سفید کرده است. خود آقای روحانی دیگر تکرار نمیشود. اما مشخص نیست که دولتی شبیه به این دولت تکرار نشود و این به ما بستگی دارد.
رسایی تاکید کرد: بستگی به خواص دارد که به دنبال قبیله گرایی باشند یا دنبال شایسته سالاری.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee