33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ۹ دی چرا خلق شد
حمید رسایی: دوازده سال از حماسه ۹ دی گذشته و بسیاری از جوانان امروز و حتی بسیاری از ما آن روز و چرایی به وجود آمدنش را فراموش کردهایم!
در این کلیپ ۲۰ دقیقه گوشهای از حوادث عاشورای سال ۸۸ به تصویر کشیده شده که در دی ماه سال ۸۸ رخ داد و حماسه ۹ دی را به دنبال داشت. جنایتی که هشت ماه مورد حمایت سرگرده منافقین در فرانسه و موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی در تهران قرار گرفت و سکوت برخی اصولگرایان آن روز را به دنبال داشت.
مستند "بازخوانی فتنه سبز اموی" کاری از دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر است که در سال ۹۰ توسط هفتهنامه ۹ دی منتشر شد.
امیدواریم صدا و سیما در دوره مدیریت جدید در سالگرد این ایام، فقط به پخش راهپیمایی ۹ دی اکتفا نکند و بازخوانی دقیق کودتای سال ۸۸ را در دستور قرار دهد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
rasaee 931009 n.mp3
13.29M
.
♻️ نطقی که بیت فتنه را در سال ۸۸ لرزاند
🔰 نطق کوبنده حمید رسایی همزمان با یوم الله ۹ دی در مجلس/ این نطق، شکایت خانوادگی هاشمی از رسایی را بدنبال داشت!
📢 گوش کنید.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ یادآوری ۹ دی یعنی یادآوری چه چیزهایی؟
🔰 حمید رسایی: چرا برخی از شخصیت ها و خواص بیبصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی، ناراحت و عصبانی میشوند؟
پاسخ روشن است چون بزرگداشت این روز یعنی:
👈یادآوری نامههای بدون سلام والسلام هاشمی رفسنجانی،
👈یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج توسط دخترش،
👈يادآوری به آتش کشیدن هیأت حسینی و مسجد لولاگر،
👈یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی،
👈یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی،
👈یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات توسط رئیس مجلس،
👈یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعلهورتر کردن آتش فتنه سوخت،
👈یادآوری نماز جمعهای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند،
👈یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی مدعیان خط امام در رأس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
👈یادآوری عملکرد آقازاده فراری هاشمی رفسنجانی که بیش از دو سال به انگلیس پناهنده شده بود و دنبال راههای تحریم فلج کننده ایران بود.
بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ چرا برخی میخواهند ۹ دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز ۹ دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج، یاداوری به اتش کشیدن هیات حسینی و مسجد لولاگر، یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی، یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله ۹ دی به مردم یادآوری شود، چرا که ۹ دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32)
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از AmirAli.S
💠مقام معظم رهبری:
در خودتان بصیرت ایجاد کنید.
قدرت تحلیل در خودتان ایجاد کنید؛
قدرتی که بتوانید از واقعیتهای جامعه یک جمعبندی ذهنی برای خودتان بهوجود آورید و چیزی را بشناسید.
هر ضربهای که در طول تاریخ ما مسلمانان خوردیم، از ضعف قدرت تحلیل بود.
💠به مناسبت هفته بصیرت
و سالگرد شهادت سردار پر افتخار اسلام
شهید حاج قاسم سلیمانی
🔹 مساجد منتخب حکیمیه
🔸 ۸ دی الی ۱۴ دی ۱۴۰۰
🔹 بعد از نماز مغرب و عشاء
www.mjazh.com
www.noorolasfia.ir
www.mjs313.ir
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۶۶ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻مدافعان حرم انقلاب
🔹 پرونده ویژه ۹دی در بزرگداشت دو ابَرمرد انقلاب اسلامی در مرزبانی از عقاید و امنیت مردم
🔻 ریشههای جامعهشناختی و فرهنگی یک کودتای امنیتی
🔸 مردی که از آمریکا نمیترسید
🔸ماجرای نامه آیتالله بهجت به رهبر انقلاب با دستخط آیتالله مصباح
🔸سیگنال غربگراها به آمریکا با تحریف حاج قاسم
🔸فحشدرمانیِ عارف سیاستورز
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای رییسی و بلاتکلیفی بانیان وضع موجود!
🔰 حمید رسایی: رییس جمهور محترم چهارشنبه هفته گذشته در جلسه هیأت دولت خطاب به وزرا و مدیران عالی دولت گفتهاند: "انتصابات و تغییر مدیران بر اساس شایستهسالاری باشد. اگر بنا بر ابقای مدیران زیر مجموعه خود دارید این کار را انجام دهید و اگر جابجایی مدیری را ضروری میدانید، در این کار تسریع کنید."
این درحالی است که ایشان پیش از این در سفر به لرستان تأکيد داشتند: "کسانی که بانیان وضع موجود هستند نباید در مدیریتها مورد استفاده قرار بگیرند."
اما بانیان وضع موجود چه کسانیاند؟ قطعا از نظر رییس جمهور محترم، فقط روحانی و وزرای دولتش، بانیان وضع موجود نبوده بلکه مدیران میانی در ستاد وزارتخانهها و سازمانها و مدیران استانی نیز در این ناکارآمدی نقش داشتهاند. بدیهی است که روحانی و تیم همراهش، کرسیهای ستادی و استانی را به مدیرانی از جنس خود واگذار کردهاند.
وقتی از حدود ۳۴۰۰ پست حساس وزارتخانهها، سازمانها، شرکتها وابسته به قوه مجریه در طول ۵ ماه گذشته، مدیریت کمتر از ۴۰۰ پست تغییر کرده است، یعنی روح حسن روحانی است که همچنان در کالبد قوه مجریه حاکمرانی میکند، یعنی علیرغم حضور مردم پای صندوق در خرداد ۱۴۰۰ و توقع به جایی که در خصوص تغییر مدیریت در کشور داشتهاند، همچنان مدیریت حسن روحانی بر ساز و کار اداری کشور حاکم است. بدیهی است که این مدیریت اگر قرار بود گلی به سر مردم بزند، در این هشت سال زده بود.
البته شاید گفته شود که جمله رییس جمهور درجلسه هيأت دولت، تأکيد ایشان بر تغییر سریعتر بانیان وضع موجود است. انشالله که همینطور است
@rasaee
.
♻️ خطر تحریف حاج قاسم
🔰 حمید رسایی: بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی، #تحریف آن سردار شهید در دستور کار جریان اصلاحطلب، لیبرال و غربگرا قرار گرفت. قبل از شهادت، او را به دلیل حضور در منطقه سوریه و عراق، بانی وضع موجود میدانستند، پس از شهادت او را یکی از مشاوران موافق برجام نامیدند! در حالی که مشخص شد که ایشان برجام را توافق خطرناک سه ضلعی میدانسته!
در حالی ادعای رفاقت و گرایش حاج قاسم به محمد خاتمی در انتخابات دوم خرداد سال ۷۶ را میکردند و حتی جهانگیری از علاقه این شهید به خاتمی فتنهگر بعد از کودتای سال ۸۸ سخن میگفت که حاج قاسم علی رغم خوشبینی به دولت خاتمی در سال ۷۶، پس از مشاهده فتنهانگیزهای وی در سال ۷۷ به همراه ۲۳ تن از فرماندهان دیگر سپاه، طی نامه تند و صریح، به خاتمی و یاران فتنهگرش هشدار داد.
پس از فتنه و کودتای سال ۸۸ هم حاج قاسم به صراحت نسبت خود را با فتنهگران حفظ کرد و برای بازگرداندن آنها از مسیر فتنهگری تلاش هم کرد که البته نتیجهای نداد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
شباهت مرحوم آیتالله مصباح و شهید حاج قاسم سلیمانی (رحمت خدا بر هر دو)
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ قاتلان حاج قاسم سلیمانی را بشناسید
همزمان با چهلم شهادت حاج قاسم سلیمانی، حمید رسایی مطرح کرد: دو چیز عامل تحریک آمریکاییها برای به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
راز تشییع چند ده میلیون نفری پیکر حاج قاسم سلیمانی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ تفاوتهای هاشمی رفسنجانی و حاج قاسم سلیمانی
🔰 حمید رسایی: هر ساله نزدیکی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکا در ۱۳ دی با روز درگذشت هاشمی رفسنجانی در ۱۹ دی، در استخری که منسوب به خانواده رژیم پهلوی بوده، بهانهای شده تا برخی از این تقارن، برای خود کلاهی بدوزند. در حالی که تفاوتهای این دو چهره مشهور کم نیست.
1⃣ هاشمی میگفت که دنیای امروز دنیای گفتگوست نه موشک، حاج قاسم اما در برابر خوی متجاوز مستکبرین و بر اساس فرهنگ قرآنی، معتقد به تجهیز سپاه اسلام بود. جالب اینجاست که آمریکاییها حاج قاسم را در دنیای گفتگوی هاشمی، با موشک به شهادت رساندند.
2⃣ حاج قاسم از گذشته انقلابیاش پشیمان نبود اما هاشمی استکبارستیز دیروز، در سالهای پایانی به دنبال حذف شعار مرگ بر آمریکا بود.
3⃣ حاج قاسم در دوره حیاتش، هرگز در برابر ولایت قرار نگرفت بلکه از شئون عاقیت به خیری را نسبت هر کس با ولایت فقیه میدانست، اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، به اقرار پسرش به دنبال فشار بیشتر نسبت به رهبری انقلاب و گرفتن امتیاز و در صف اول کودتای سال ۸۸ بود.
4⃣ متأسفانه هاشمی همواره مورد توجه و حمایت رسانههای بیگانه بود و حاج قاسم همواره محور تخریب رسانههای دشمن بود.
5⃣ حاج قاسم با تمام وجود به تحقق وعدههای خدا امیدوار بود و هاشمی رفسنجانی، به تحقق وعدههای شیطان بزرگ، برای همین امضای کری را تضمین میدانست.
6⃣ حاج قاسم نه فقط در میدان جنگ نظامی که در سیاست هم شجاع بود. این شجاعت مصادیق زیادی داشت از جمله علیرغم گرایش انتخاباتیاش در سال ۷۶ که نزدیک به خاتمی بود، وقتی در سال ۷۷ به انحرافات خاتمی پی برد، در مقابلش ایستاد و به همراه فرماندهان دیگر در نامهای علنی به خاتمی هشدار داد. اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، با اینکه میدید دشمنان امام و انقلاب برایش کف میزنند، اما به راهش ادامه داد!
#حاج_قاسم_را_تحریف_نکنید
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ اینستاگرام را تنبیه کنید
به دلیل سانسور پستهای مربوط به شهید حاج قاسم سلیمانی توسط اینستاگرام با مراجعه به گوگل پلی، کمترین نمره کیفیت را برای اینستاگرام ثبت کنید تا نمره ان در گوگلپلی کاهش پیدا کند و به ارزش و سهام اینستاگرام آسیب وارد شود. این اقدام در این چند روز باعث شده تا نمره اینستاگرام از ۴/۴ به ۳/۸ برسد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰مدافعان حرم انقلاب/ بخش اول
پاسداشت دو ابَرمرد انقلاب اسلامی در مرزبانی از عقاید و امنیت مردم
🔹هفتهنامه ۹دی- دو سال است دیماه برایمان شده ماه غصه و فراق. دو سال گذشت از آن نیمه شب عذابآور که سردارمان را پرپر کردند. دو سال پیش سید مدافعان حرم و سردار مرزبانی از امنیت ایران اسلامی از ما جدا شد؛ سال گذشته مهیای سیاهپوشی سالگرد شهادت سیدالشهدای مقاومت بودیم که داغ فراقش با داغی نو تازه شد. مصباح انقلاب هم رفت؛ مرزبان عقیده و اندیشه ناب انقلاب اسلامی و مدافع حرم ولایت، در سالگرد شهادت سردار درگذشت.
🔹حالا به روزهای فراموشنشدنی دیماه یک روز دیگر هم اضافه شده است. ماه عجیبی است دیماه؛ از ۱۹دی ۵۶ تا ۹دی ۸۸ و از نیمه شب ۱۳ دی ۹۸ تا ۱۶ و ۱۷ دی ۹۸ و تشییع تاریخی سردار در تهران و کرمان و ۱۲ دی ۹۹ و رحلت عقبه تئوریک نظام.
🔹طی یک سال، جمهوری اسلامی ایران دو ابَرمرد از دست داد. دو بزرگی که شباهتهای قابل تاملی در نسبت با انقلاب، جمهوری اسلامی، ولایت فقیه، مردم و دشمن داشتند.
🔻دو مرزبان
🔹مرزبانی بارزترین ویژگی مشترک این دو ابرمرد بود. سردار شهید، برجسته ترین نماد مرزبانی از امنیت مردم و ایران و دفاع از حریم «حرم جمهوری اسلامی» طی دو سه دهه اخیر بود. علامه مصباح هم به عنوان برجسته ترین نماد مرزبانی از عقاید و اندیشه ناب اسلامی و دفاع از مردم در برابر سیل شبهات و حملات فکری اعتقادی دشمنان اسلام و انقلاب طی دو سه دهه اخیر شناخته می شد.
🔹اگر شهید سعید حاج قاسم عزیز جمهوری اسلامی را حرم می دانست و خود، سردار مدافعان این حرم اهل بیت در عصر حاضر بود، علامه مصباح هم مدافع این حرم در عرصه اندیشه و عقیده بود. همانطور که سیدالشهدای مقاومت مدافع حرم اهل بیت در برابر حمله وحشیهای داعشی بود، علامه مصباح هم مدافع حرم و حریم اهل بیت در برابر التقاط و انحراف بود.
🔻بازوهای ولیّ
🔹شهید سلیمانی بازوی قدرتمند و پرتوان رهبر انقلاب و ولی فقیه در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در منطقه و دنیا بود. جهاد عملی او در میدان رزم، بسط ید ولی فقیه در اعمال سیاستهایش در جهت آرمانهای انقلاب در عرصه قدرت دفاعی یا دیپلماسی منطقه ای را به دنبال داشت. جهاد تبیینی و علمی مرحوم مصباح در میدان اندیشه سیاسی و دفاع قدرتمندانه و متفکرانهاش از ولایت فقیه، موجب بسط و شارش اندیشه های رهبر انقلاب در بخشی از حوزه علمیه و در میان بسیاری از جوانان انقلابی حوزه و دانشگاه گردید.
🔻اخلاص، ایثار و تواضع
🔹از خودگذشتگی و ایثار در عرصه مبارزه با دشمن ویژگی مشترک دیگر این دو ابرمرد بود. سردار شهید ۴۰ سال جان خود را کف دست گرفت و در آخر هم جانفدای این راه شد. مرحوم آیت الله مصباح حداقل طی سه دهه گذشته و پس از سالها مبارزه با رژیم پهلوی و تهدیدات جانی، آبروی خود را کف دست گرفت و به میدان دفاع از انقلاب آمد و در مقابل حجم بی سابقهای از تهمت و توهین و ترور شخصیت خود را قرار داد.
🔹اخلاص و تواضع دو ویژگی برجسته شخصیت هر دوی این بزرگمردان است. اخلاص حاج قاسم را از تشییع دهها میلیونی او و این همه شوق و محبت مردم نسبت به او که طی این دو سال پس از شهادت به طرز عجیبی خود را نشان داده است، می توان نتیجه گرفت. رهبر انقلاب در منزل شهید فرمودند مردم، قدرِ حاجقاسم را دانستند و این ناشی از «اخلاص» است؛ اینکه «دلها» اینطور همه متوجّه میشوند، نشاندهندۀ این است که «اخلاص بزرگی» در آن مرد وجود داشت. «دلها»، دست خدا است و اگر «اخلاص» نباشد، اینگونه دلهای مردم متوجّه نمیشود.
🔹خدا رحمت کند مرحوم علامه مصباح یزدی را؛ یکی از شاگردانشان نقل می کند در ایامی که اصلاح طلبان با آن کاریکاتور موهن و سخیف به ایشان جسارت و اهانت کرده بودند در جلسه ای با حضور ایشان و جمعی از طلاب پرشور و خشمگین از این توهین، خیلیها با شور و هیجان در دفاع از ایشان و لزوم برخورد با اهانت کنندگان به روحانیت و علمای دین سخن می گفتند و خلاصه غیرت دینی شان به جوش آمده بود. حضرت علامه هم به آرامی به سخنان گوش می دادند تا نوبت به شنیدن فرمایشات ایشان شد. در آن فضا همه منتظر بودند که ایشان هم با تایید این سخنان و تشکر از دغدغه مندی طلاب بر این شور بیفزایند.
اما مضمون اولین جملات ایشان این بود: «مراقب باشیم خشم ما هم به خاطر خدا باشد. اگر به خود دین اسلام یا به ائمه اطهار یا به ارزشهای اسلام توهین بشود، همینقدر خشمگین می شویم که از توهین به روحانیت یا یک روحانی خشمگین شده ایم یا نه؟ آیا این خشم امروز ما به خاطر این است که به اسلام توهین شده یا به صنف روحانیت؟ اگر خودمان روحانی نبودیم هم همینقدر غیرتمان به جوش می آمد؟»
👈🏻ادامه در بخش دوم
@noheday
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰مدافعان حرم انقلاب/ بخش دوم
🔻عمل به تکلیف
🔹بارزترين شاخصه شخصيت استاد مصباح «عمل به تکليف» بود و براي عمل به تکليف مصداق بارز «ولا يخافون لومه لائم» بود در عصر ما. اگر تکلیف او سفرهای شهر به شهر و منبر رفتن بود دریغ نمی کرد و اگر تکلیفش تشکیل کلاس درس برای دانشجوهای جوان بود همه امکانات و توانش را گسیل می کرد تا بنیه فکری جوانان را تقویت کند. و چگونه می توان کسی را که ۴۰ سال خود را آواره کوه و بیابان و دشت کرد تا در معرکه نبرد با دشمن در خط مقدم باشد، «تکلیفمدار» ندانست؟ وصیتنامه سردار پر است از اشاره و توصیه به اطاعت از ولیّ و عمل به تکلیف. تکلیفمداریاش بود که او را عاشق شهادت کرده بود؛ او را مهربان با مردم کوچه و خیابان و خشن در برابر دشمن کرده بود.
🔻آماج تحریف و توهین و تهمت
🔹هر دو ابرمرد ما مورد هجمه و حمله دشمنان انقلاب بودند و حتی پس از رفتن از این دنیا هم مورد حمله دشمنان قرار میگیرند. حاج قاسم عزیز حتی امروز که قهرمان ملی ایرانیان است و محبوب همه، باز هم از تیر توهین و تهمت و تحریف دشمنان و منافقان داخلی در امان نیست. داخلیها او را پیاده نظام سیاستهای آمریکا در سوریه می خوانند و او را هم برجامی معرفی می کنند و خارجیها هم تروریست و کودک کش!
🔻ترس اینستاگرام از سایه حاج قاسم
🔹عجیب تر آنکه از سایه او هم همچنان واهمه دارند. از لحظه شهادت تا امروز شبکه های اجتماعی بیگانه به ویژه اینستاگرام اجازه نمی دهند عکس و نام او در پستی منتشر شود. دهها هزار صفحه اینستاگرام فقط به خاطر اینکه نام او را برده اند مسدود شده اند. در حالیکه در همین شبکه ها، دشمنان انقلاب بارها او را آماج انواع تهمتها و تحریفها قرارداده اند و هیچ عکس العملی از سوی گردانندگان این شبکه های اجتماعی مشاهده نشده است.
🔻کوه فروتنی
🔹اما مرحوم مصباح؛ کوه خضوع بود و اسطوره فروتني؛ دريايي آرام از علم و صبر و بصر بود که در برابر آتش نفاق، تحريف و انحراف، طوفاني مي شد. کتوم بودن درباره خود، غيور بودن نسبت به دين، صراحت در دفاع از اسلام، گذشتن از آبرو براي ولايت از يک سو و پروپاگانداي سنگين رسانهاي جريان روشنفکري در تخريب، تهمت، ترور شخصيت و دروغبستن نسبت به مرحوم علامه مصباح از سوي ديگر سبب شد ابعاد مختلف عرفاني، معنوي، علمي، فقهي، شخصيتي و اخلاقي اين عالم مجاهد و فيلسوف بصير در دوران حيات پربرکتش کمتر شناخته شود.
عالمي که به اذعان نزديکان، محرم اسرار عارف و فقيه بزرگ معاصر حضرت آيت الله بهجت بود. فيلسوفي که حتي دشمنترين دشمنانش هم نتوانستد در علن به قدرت علمي او معترف نباشند. شايد پيام کم نظير رهبر انقلاب براي درگذشت او بهترين گواه بر بزرگي ابعاد گوناگون شخصيتش باشد.
🔻کار بزرگ سردار در اثبات کارآمدی مقاومت
🔹هر چقدر هشت سال دولت اعتدال در حل مسائل کشور و رفع مشکلات مردم موفق بوده، نظريه «نگاه به بيرون، ارتباط با آمريکا و اعتماد به غرب، راه حل مشکلات و کارآمدشدن اقتصاد و پيشرفت کشور» هم نتيجه بخش و موثر خواهد بود.
اما در طرف مقابل تجربه بيش از چهل ساله انقلاب اسلامي در عمل نشان داده، هر جا نظريه و دکترين «مقاومت» و «مقاومت فعال» حاکم بوده، کارآمدي و پيشرفت و حل مشکل، از نتايج آن بوده است. نمونه بارز کارآمدي نظريه مقاومت، موفقيتهاي کمنظير جبهه مقاومت در منطقه غرب آسيا در برابر کل دنياي غرب و صهيونيستهاست؛ موفقیتهایی که بی شک مدیون مجاهدتهای مخلصانه حاج قاسم و یارانش است. از موفقيت جمهوري اسلامي در منطقه با فرماندهي سيدالشهداي مقاومت گرفته تا موفقيتهای جبهه مقاومت فلسطين در جنگ عليه صهيونيستها.
🔹«مقاومت کارآمد» و فعال به عنوان یک واقعیت اثباتشده مدیون حاج قاسم است و یکی از ابعاد مهم مکتب سلیمانی که باید در همه مدیریتهای ما جاری شود، مفهوم مترقی و کارآمد مقاومت است. به بیان دقیق تر شهید سلیمانی، صورت عینی «نظریۀ مقاومت» است؛ صادقترین و گویاترین روایت از «مقاومت»، خود اوست و ستودن «او» ستودن «مقاومت» است.
🔹آنهایی که در برابرِ نظریۀ مقاومت، بیراهۀ «مذاکره» و «سازش» را گشودند، در جبهۀ مقابل سلیمانی قرار دارند و هویّت وی را به چالش میکشند. اگر «سلیمانی»، مایۀ اقتدار و ابّهت ماست، پس «مقاومت» نیز چنین حکمی دارد.
👈🏻ادامه در بخش سوم
@noheday
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 مدافعان حرم انقلاب/ بخش پایانی
🔻سلیمانی به مثابه مکتب انقلابی
🔹اینکه یک عالم برجسته و متفکر صاحبنظری چون علامه مصباح با ویژگیهای عرفانی، معنوی و علمی و نوع کنشگری سیاسی خاص خود، صاحب یک مکتب و جریان فکری عملی باشد چندان دور از انتظار نیست؛ نکته مهم در مورد شخصیت شهید سلیمانی است که به قدری رشدیافته و گسترش یافته است که رهبر معظم انقلاب هویت سردار سلیمانی را حاوی یک «مکتب» و خط و جریان معرفی می کند.
🔹«مکتبِ سلیمانی»، یعنی سلیمانی، تنها یک «شخص» نیست، بلکه یک «راه» و «خط» و «فکر» است. مکتبی که در آن می توان سیاست، عرفان، سبک زندگی، اخلاق، مدیریت، جهاد و .. آموخت. شهید سلیمانی یک حکیم بود؛ یک عارف بود؛ یک سیاستمدار انقلابی بود؛ یک استراتژیست نظامی بود؛ یک مدیر بود و بسیاری از شئون دیگر او که در مجموع مکتب سلیمانی را شکل می دهند. کمتر شخصیت و حتی کمتر شهیدی است که به چنین ویژگیهایی دست پیدا می کند.
🔹او به معنای واقعی کلمه یک عارف بود. هنرِ تمایزبخش و ستودنیِ شهید سلیمانی این بود که او، عرفانِ اجتماعیِ دفاعِ مقدّس را به «جامعه» و «حاکمیّت» نیز آورد و اجازه نداد که آن منش و مرام، در «خاطرهها» و «گذشتهها»، محصور بماند و «حال» و «اکنون» از آن بینصیب گردد. بهعبارتدیگر، سلوکِ او «تداوم» یافت و او با همان منطق و مبنای عارفانه، «زیستِ اجتماعی» و «زیستِ سیاسیِ» خود را ادامه داد.
👈🏻پایان
@noheday
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ تفاوتهای شهید حاج قاسم سلیمانی و هاشمی رفسنجانی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نکته قابل تأمل در سخنرانی امروز رهبر انقلاب
امام خامنهای در سخنرانی امروز خود با مردم قم به مناسبت ۱۹ دی با اشاره به ویژگی شخصیتهای دینی مانند امام خمینی (ره) ایشان را در اوج غیرت و عقلانیت دانستند و سپس با یادآوری شخصیت مرحوم #آیت_الله_مصباح_یزدی فرمودند: فقیه و فیلسوف معاصر ما آیت الله مصباح یزدی شاگرد شایسته امام(ره) بود و در اوج #غیرت_دینی و #عقلانیت بود.
🔹 نکته: با اینکه ۱۹ دی سالروز فوت #هاشمی_رفسنجانی در #استخر است، اما در بیانات امروز رهبر انقلاب، هیچ اشارهای به وی نشد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee