هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
🥀امشب نماز لیلة الدفن
🏴یگانه ی دوران حضرت علامه حسن زاده آملی (قدس سره الشریف)
📖روش خواندن نماز شب اول قبر:
نماز دو رکعتی است،رکعت اول سوره حمد و سپس آیه الکرسى است و خواندن «از لا اله الا هو تا و هو العلی العظیم» کافی است. (بدون سوره توحید) و در رکعت دوم سوره حمد و سپس ۱۰ مرتبه سوره قدرخوانده مى شود و وقتى نماز تمام شد، چنین گفته مى شود: «اللهم صل على محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الى قبر حسن ابن عبدالله آملی»
✳️این پیام را در تمام گروه ها و کانالها نشر دهید، استوری کنید و برای دوستان خود ارسال نمایید.
🏴صبح امروز، سه شنبه 6 مهر خاکسپاری انجام شد.
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
هدایت شده از مدیریت فضای(ول) مجازی
#فیلترینگ_هوشمند
✂️ توسط #رسانه های #تحت_تسلط_صهیونیسم
📩 رسانهها - این رادیوی بی. بی. سی و رادیوی امریکا - در دست #صهیونیستها و یک عده از دشمنان سرسخت و صددرصدِ ماست و معلوم است که آنها این چیزها را #منتشر نمیکنند، مگر به قدر ضرورت و اینکه یکوقت مجبور بشوند منتشر کنند.
📬 rasajir@iran.ir
https://eitaa.com/joinchat/441581623C5f66562390
آنقدر تبلیغات میکنند، آنقدر تلویزیون نشان میدهد که وقتی شخص از کنار خیابان رد میشود و یک مانکن با هزاران طنّازی در یک فروشگاه است، این بدبخت بیجهت به آنجا کشیده میشود. نمیخواهد آن لباس را بخرد ولی روی این جهت اغفال میشود. میرود به خیال خودش دو سه کلمه با او حرف بزند، ده دقیقه حرف میزند. یک وقت به خود میآید میبیند که چند تکه لباس هم زیر بغلش است و دارد خارج میشود. مجبور است آن را بپوشد. این امر به او تحمیل میشود. تازه اینها تحمیلهای خیلی ساده است والّا همه جور فکر و ذوق و سلیقه و عاطفه و همه چیز به مردم به زور تحمیل میشود.
امروز این وسایل ارتباط جمعی- و به قول اینها رسانههای عمومی- دارد انسانها را مسخ میکند، یعنی انسانها را آنطور میسازند که دل خودشان بخواهد نه آنطور که مصلحت واقعی آنهاست یا مطابق آنچه که انسانها خودشان برای خودشان انتخاب کردهاند. وقتی چیزی را بخواهند، دائماً به گوش آدم میخوانند، جلو چشم او میآورند، آنقدر میآورند که اصلًا روح انسان را مسخ میکنند و انسان نمیتواند غیر از آن فکر کند.
در مورد وسائل خبر رسانی و به اصطلاح وسائل ارتباط جمعی یا به تعبیر فارسی امروزی رسانههای گروهی، آدم فکر میکند چه از این بهتر که اینجا نشسته باشد و خبری را که به آن علاقهمند است سر ساعت بشنود. میگویند ولی این را هم حساب بکنید که همین خودش چقدر دلهرهها و اضطرابها و چقدر ناراحتیها برای بشر به وجود میآورد! بسیاری چیزهاست که مصلحت بشر این است که آن را نداند. به عنوان مثال در قدیم مردمی که در شیراز بودند هیچ وقت اطلاع پیدا نمیکردند که در قوچان سیلی آمده و چندین هزار نفر را بیخانمان و نابود کرده است. ولی حالا اطلاع پیدا میکنند و ناراحت میشوند. و هزاران حوادث ناراحت کننده دیگر که در گوشه و کنار دنیا اتفاق میافتد.
انتقاد یک عمل دوستانه است نه خصمانه
این ویروس بدبینی چیز بدی است؛ بدبینی به سپاه، بدبینی به دولت، بدبینی به مجلس، بدبینی به قوّهی قضائیّه، بدبینی به نهادهای انقلابی و بنیادهای انقلابی، بدبینی به اینها. بله، انتقاد اشکالی ندارد، بلکه لازم است؛ انتقاد برای اصلاح لازم است، انتقاد یک عمل دوستانه است، عمل خصمانه نیست؛ وقتی شما انتقاد میکنید یک عمل دوستانه است؛ همین«اَلمُؤمِنُ مِرآةُ المُؤمِن»،(۱) [یعنی] آنچه را در طرف مقابل وجود دارد که عیب در او است و مورد انتقاد شما است، شما آن را درمیآورید، به او میگویید، این بسیار کار خوبی است؛ انتقاد باید انجام بگیرد.
يَا كُمَيْلُ الْمُؤْمِنُ مِرْآةُ الْمُؤْمِنِ لِأَنَّهُ يَتَأَمَّلُهُ فَيَسُدُّ فَاقَتَهُ وَ يُجْمِلُ حَالَتَه.
ترجمه:
امام علی(علیهالسلام): ای كميل! مؤمن آيينه مؤمن است، او را با دقت مىنگرد تا نيازش را برطرف سازد و حالش را بهبود بخشد.۱۳۹۷/۰۶/۱۵
گاهی اوقات اشتباه میکنیم در کیفیّت انتقاد کردن
گاهی اوقات انتقاد بایستی عمومی هم باشد؛ ما همیشه معتقد نیستیم که انتقاد بایستی درِگوشی باشد؛ نه، گاهی هم باید عمومی باشد، امّا اینکه ما به نحوی انتقاد بکنیم که آن شنوندهی انتقاد به تعبیر رایج بندِ دلش پاره بشود و بگوید «دیگر همه چیز از دست رفت، پدرمان درآمد»، اینجوری نباید انتقاد بکنیم؛ ما گاهی اوقات اشتباه میکنیم در کیفیّت انتقاد کردن و اینجوری کار میکنیم.۱۳۹۷/۰۶/۱۵
انتقادها باید در چهارچوب منطقی باشد. خود بنده هم به دولتهای گوناگون انتقادهایی داشتم، این انتقادها را همواره هم تذکّر دادهام، در هیچ موردی از آنچه به نظر من عیب بوده و جای انتقاد بوده است، از تذکّر خودداری نکردم؛ منتها این تذکّرات را در وضع مناسب و در موقعیّت مناسب و با شکل مناسب دادیم؛ یا پیغام دادیم، یا حضوری گفتیم، یا اصرار کردیم. تذکّردادن هیچ اشکالی ندارد امّا این تذکّر بایستی جوری باشد که اعتماد عمومی را از کسانی که مسئولند و مشغول کارند، سلب نکند؛ تذکّر دادن باید جوری باشد که موجب بیاعتمادی عمومی نشود، اهانت وجود نداشته باشد و روشهای خشمآلود وجود نداشته باشد؛ همه با برادری اسلامی به مسئلهی ارتباطِ میان دولت و ملّت نگاه کنند و با آن شیوه رفتار بکنند.
من مردم عزیزمان را به بیتفاوتی دعوت نمیکنم، به نظارت نکردن دعوت نمیکنم؛ آنها را به اهتمام در مسائل اساسی کشور دعوت میکنم؛ امّا اصرار میکنم که برخوردها نه از سوی مردم نسبت به مسئولین و نه از سوی مسئولین نسبت به منتقدین، تخریبی نباید باشد؛ نه تحقیر باشد، نه اهانت باشد. ممکن است در یک قضیّهای، یک عدّهای دغدغه داشته باشند؛ دغدغه داشتن جرم نیست؛ دلواپس بودن جرم نیست. میتوانند کسانی حقیقتاً نسبت به یک مسئلهی مهم و حسّاس کشور، احساس دلواپسی و دغدغهمندی کنند؛ هیچ مانعی ندارد؛ امّا این بهمعنای متّهم کردن نباشد، بهمعنای نادیده گرفتن زحمات و خدمات نباشد. از آن طرف هم دولت و طرفداران دولت به کسانی که ابراز دغدغه و دلواپسی میکنند، بایستی اهانتی نکنند.۱۳۹۴/۰۱/۰۱
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله احدی
410930_001_1.mp3
10.49M
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
🏴سخنرانی
🎙 حضرت آیت الله #احدی
⏰ #شب_شهادت_امام #حسن_عسکری علیه السلام
🕋 مسجد امیرالمومنین علیه السلام شهرک مهدیه
__
دانلود اپلیکیشن کتاب های آیت الله احدی در سایت زیر
https://tqk.ir
پایگاه حفظ و نشر آثار آیتالله احدی (مدظله)
🌐 @Ahadi_ir
روح الله مومن نسب در گفتوگویی خواندنی با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛
⭕️ فضای مجازی، زندان استعمارگران برای جوامع
⭕️ تحقق انقلاب اسلامی در فضای مجازی ضروری است
⭕️ استحاله مجازی فرهنگ جوامع هدف، راهی برای تغییر سیاستهای حاکم بر کشورهاست
⭕️ استقلال در فضای مجازی، بیکاران متخصص در حوزه IT را به بازار کار وارد میکند
حتماً متن کامل این گفتگو را اینجا👇🏻بخوانید:
👉🏻https://eitaa.com/jebheh/10717
آثار و فواید شبکه ملی اطلاعات
✅سالم سازی اینترنت است؛ اینترنت باید سالم باشد و مردم نباید در فضای مجازی به شکل ناخواسته در معرض محتوای غیراخلاقی قرار گیرند
✅سریع بودن سرعت اینترنت است؛ سرعت اینترنت باید ۲۰ تا ۲۰۰ برابر این افزایش پیدا کند. چون مردم در شبکه ملی اطلاعات برای مصرف داخلی از اینترنت خارج کشور استفاده نمی کنند باید سرعت و کیفیت اینترنت بالاتر رود و حتی سرعت اینترنت تا ۲۰۰ برابر افزایش یابد.
✅امنیت در فضای مجازی است؛ امنیت در فضای مجازی خیلی ضروری است و در شبکه ملی اطلاعات، امکان هک های اطلاعاتی از بین می رود و امکان فعالیت بدافزارها گرفته می شود در نتیجه امنیت فضای مجازی بسیار افزایش پیدا می کند
✅اشتغال وسیع در فضای مجازی کشور؛ و این فواید و منافع تنها بخشی از آثار و فواید شبکه ملی اطلاعات است و این آثار و فواید آنقدر زیاد است که چندین کتاب و ساعت ها زمان لازم است تا منافع آن تبیین شود.
استاد روح الله مومن نسب
دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
حتماً متن کامل این گفتگو را اینجا👇🏻بخوانید:
https://momennasab.ir/3790
⁉️ارزش اطلاعات ما بعد از افشا مشخص می شود!😔
مراقب انتشار اطلاعات خودمان در فضای مجازی با #مدیریت_ول باشیم❗️
حتماً متن کامل این گفتگو را اینجا👇🏻بخوانید:
https://eitaa.com/rasajir/351
📝ما که آدم مهمی نیستیم😐
اطلاعات ما چه به درد دشمن می خورد⁉️
———————————————————————————————————
❗️خودشان می گویند ما آدم غیر مهم نداریم
همه آدم های دنیا یا الان مهم هستند
یا در آینده مهم خواهند بود
یا با آدم های مهم در ارتباط هستند
یا با آدم های در ارتباط هستند که اون ها
با آدم های مهم در ارتباط هستند.
حتماً متن کامل این گفتگو را اینجا👇🏻بخوانید:
https://eitaa.com/rasajir/352
غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرتهای جهانی میخواهند انسانها را از چال به سیاهچال ببرند. بنابراین خطرناکترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که «حکمرانی آن» در دست قدرتهای بزرگ است، «مدیریتش» به صورت شبکهای در جهان اداره میشود و ما هم «کاربران» آن هستیم. اگر قدرتهای بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره میکنند.
rasajir@iran.ir