45.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند پرونده
💢این قسمت پولِ برهنگی (چَتِربِت)
🔹انهدام شبکه اغفال دختران توسط پلیس ایران
🔹این نوع کلاهبرداری حتی در خارج از کشور هم انجام نمی شود.
🔹فضای مجازیِ خوش رنگ و لعابی که ناخواسته به بی عفتیِ برخی دختران منجر شد.
📲@rasanebadr📲
🚨شناسایی و برخورد با ۷ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در طرح عفاف و حجاب
🔹مأموران مرکز سایبری سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران، تعداد ۷ صفحه ی اینستاگرامی هنجارشکن را شناسایی و ضمن پاکسازی و مسدود سازی صفحات موصوف با گرداننده آنها نیز برخورد قانونی صورت پذیرفت.
#طرح_نور
📲@rasanebadr📲
این روزها چقدر جای تو خالی است
تو که افق نو را در جهان بدون اسرائیل میدیدی ...
🔹دکتر غلامرضا منتظمی، دیپلمات سابق و دبیر کنفرانس بینالمللی افق نو:
▫️ظرافت، هنر و طراحی استاد #طالبزاده را نگاه بکنید که با جریان برانداز داخل آمریکا کار نمیکند؛ بلکه با جریانی که مخالف اسرائیل و صهیونیسم است حرف میزد.
▫️در واقع کنار آمریکاییهای وطنپرست ضد اسرائیل ایستاده بود. کنار اروپاییهای وطنپرستی که علیه اسرائیل بودند ایستاد. کنار آنهایی است که دنبال منافع ملی امنیتی آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که منافع ملیشان با موجودیت اسرائیل به خطر میافتد.
▫️این هنر است که نادر طالبزاده داشت که از داخل و درون آنها علیه اسرائیل کار کند.
▫️حاج نادر طالبزاده در حوزههای جنگ و قدرت نرم و طراحی عملیاتی برای نابودی اسرائیل، یک استراتژیست فرهنگی و رسانهای واقعی بود.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/02/11/2704008/
📲@rasanebadr📲
🔸اجرای AR روی جعبههای جدید دیجیکالا
ایران و سفر خودروهای دیجی کالا در سراسر کشور، موضوع واقعیت افزوده استفاده شده برای جعبههای جدید دیجیکالا است. این موضوع با طرح نقشه روی جعبه که با استفاده از نشانههای مطرح شهرهای ایران ترسیم شده، همخوانی دارد.
در جریان این شگفتانه، کاربران دیجیکالا برای اسکن کد QR روی بستهبندیهای جدید نیاز به نصب نرمافزار ندارند و تنها از طریق دوربین گوشی موبایل و استفاده از مرورگر گوشی هوشمند میتوانند جایزه دریافت کنند. بعد از اسکن کد و نگه داشتن دوربین روی تصویر، خودروی دیجیکالا از انبار به سمت خانه مشتری حرکت میکند و با رسیدن به خانه، یک بنر با شعار جدید دیجیکالا یعنی «لبخند به خانه میرسد» روی صفحه قرار میگیرد. با کلیک روی بنر، کاربران به صفحه جوایز دیجیکالا منتقل میشوند.
#دیجیکالا #واقعیتافزوده
📲@rasanebadr📲
🔻شکریهای تلخ
🔹فضای مجازی میتواند تأثیرات گستردهای بر ناخودآگاه افراد داشته باشد. این تأثیرات میتوانند شامل تأثیرات روانی، اجتماعی و فرهنگی باشند.
🔹به عنوان مثال، محتواهایی که در فضای مجازی مشاهده میشوند میتوانند احساسات و اعتقادات ناخودآگاه را شکل دهند، و همچنین با ایجاد فرهنگهای مشترک و انتقال ایدهها و ارزشها، نگرش و رفتارهای افراد را تحت تأثیر قرار دهند. رسانه میتواند قالبهای معنایی را از طرق مختلف در ذهنیت ناخودآگاه جامعه تزریق کند.
🔹یکی از این ابزارهای اثرگذاری در فضای رسانه، انجام و تقلید انواع چالشها است. تمایل افراد به شرکت در چالشهای اینستاگرامی به دلایل مختلفی برمیگردد. برخی از این دلایل عبارتند از:
۱. ایجاد ارتباط اجتماعی
۲. افزایش خلاقیت
۳. افزایش شهرت و تعامل
۴. تفریح و سرگرمی
۵. شرکت در پویشها
🔹اما نکته حائز اهمیت این است که جدا از اهداف سودمند و جنبه سرگرمی چالشها، به علت تاثیری که همانند تمامی محتواهای رسانهای در ناخودآگاه افراد دارند، میتوانند اثرات سوء و مخربی نیز بگذارند.
🔹به عنوان مثال چالشی که اخیراً در فضای شبکههای اجتماعی متداول شده که با فیلتری سن یکی از زوجین را افزایش میدهند و روایتی از مخالفت افراد از این وصلت و نهایت زندگی عاشقانه با او را نشان میدهند.
🔹هشتگهای مرسوم این چالش شوگرددی و شوگرمامی هستند. تکرار تولیدات چالشی در این قالب شاید به ظاهر برای سرگرمی باشد اما در ناخودآگاهِ افراد، به ویژه نوجوانانی که از نگاه انتقادی خود یا نگاه نظارتی-حمایتی والدین بیبهره هستند، عادیسازی ارتباط احساسی با افرادی که اختلاف سنی زیاد دارند یا در اصول و عرف آن مدل ارتباطی صحیح نیست را منجر میشوند.
🔹هوشمند باشیم که فرامتن این چالشها چیست؟
عادیسازی و ترویج ارتباطاتی در قالب شوگرددی و شوگرمامی چه آفتی به بدنه ارتباطات سالم انسانی میزند؟
📲@rasanebadr📲
🔻کمی بیندیشیم!!!!
🔹از زمانی که ماهواره اختراع شده تاحالا ۲۰ هزار شبکه ماهوارهای در جهان فعالند. .
🔹اونوقت استرالیا با ۷/۶ میلیون کیلومتر مربع مساحت فقط ۵ شبکه تلویزیونی در سطح ملی داره و مردم این کشور برای دیدن شبکه های دیگه باید پول پرداخت کنن.
.
🔹در کانادا هم مردم با دادن هزینه اشتراک معمولی قادر به دیدن چند کانال هستن و برای دیدن برنامه های ورزشی، تفریحی و علمی باید پول بیشتری بدن!
🔹بیننده های تلویزیون در انگلستان، برای هر خونه ای سالیانه حدود ۱۵۰ پوند عوارض میدن؛؛حتی برا دیدن BBC که مال خود انگلیسه باید پول بدن!!!
در کشورهای دیگه هم همین وضعیته.
🔹اما سوال این جاست که چرا در حالی که یک میلیارد نفر چینی زبان و ۸۰۰ میلیون نفر فرانسوی زبان در دنیا داریم،
🔹فقط فارسی زبان هاو مسلمانان، بر تمام کشورها ترجیح داده شدن و با هزینه های زیاد این تعداد شبکه رایگان رو در اختیار ما قرار میدن؟
!!!قضاوت با شما!!!
‼️ قابل توجه همه بررسیها نشون داده، بین این شبکهها:
.
🔹۳۸۰ کانال به صورت شبانه روزی در حال پخش موسیقی، فیلم، رقص،آهنگهای درخواستی و کنسرت هستن.
.
🔹حدود هزار و ۲۰۰ شبکه در خلال برنامههای خودشون، کلیپها و شوهای موزیکال پخش میکنن.
🔹حدود ۸۰ شبکه به نمایش مد و لباس اختصاص دارن... چند ده شبکه هم مختص پخش فیلمهای مستهجن هستند...
🔹طی بررسی ما; فقط در یک قسمت یک سریال در شبکه منوتو ; ترویج خیانت،تجاوز،صرف مشروبات الکلی،روابط نامشروع،بی عفتی و... می کنند...
چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟
🔹چرا غربی ها که این همه ما رو تحریم کرده اند در این موارد دارن این همه برامون خرج میکنن؟! چه سودی میبرن؟؟؟
🔷یک مسلمان اعم از شیعه و سنی باید متناسب با زمان خودش تربیت شود، اینکه معصوم فرمود فرزند زمانت باش یعنی اینکه یک روز لازم است باز کردن کلاشینکف را بدانی، اما امروز چه دانشی هست که باید بدانی و به روز باشی؟
🔹امروز باید سواد رسانهای خودتان را بالا ببرید، تا با یک خبر یا یک کلیپ که برای شما فرستاده می شود بازی نخورید. سوریه را با همین عکس ها و کلیپها به هم ریختند.
🔹آن چیزی که امروز لازم است علم و دانش رسانه است. یک بچه شیعه باید استاد این مسائل باشد.
🔹عاقلانه بیندیشیم تا به این واقعیت پی ببریم که:
هرگز دشمن میلیاردها دلار را برای ایران اسلامی بیهوده خرج نمی کند ؛ او دلش برای ما نسوخته...!
⚠️ از دیگران "عبرت" بگیریم قبل از آن که "برای دیگران " عبرت شویم..
📲@rasanebadr📲