jelde2.pdf
526.3K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۲ راه و اصول امام
بیانات رهبر معظّم در تشریح خطّ امام"قدّسسرّه"
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde3.pdf
329.4K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۳ خوابهای بیتعبیر
بیانات رهبر معظّم دربارهی توطئهها و برنامههای دشمن برای انتخابات
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde4.pdf
414.1K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۴ اصولگرایِ اصلاحطلبِ انقلابی
بیانات رهبر انقلاب پیرامون شاخصهای جریانهای وفادار به نظام
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde5.pdf
267.9K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۵ مجری و ناظر
بیانات رهبر انقلاب دربارهی وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde6.pdf
326.5K
🔺انتخاب صالحان🔻
📘جلد۶ همهباهم
بیانات رهبرانقلاب دربارهی وظایف عموم مردم نسبت به انتخابات
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde7.pdf
333.1K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۷ تکلیف نخبگان
بیانات رهبرانقلاب دربارهی وظایف نخبگان و خواص نسبت به انتخابات.
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde8.pdf
262.6K
🔻انتخاب صالحان🔺
📘جلد۸ الزامات داوطلبی برای انتخابات
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
jelde9.pdf
253.5K
🔺انتخاب صالحان🔻
📘جلد۹ ویژگیهای نمایندهی صالح
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
🔸یادداشت| چهار نکته برای برگزاری یک مسابقه خوب
در مورد #انتخابات توجّه کنیم که انتخابات یک رقابت است، یک مسابقهی ملّی است بین آحاد کشور؛ اگر این مسابقه خوب و سالم و قوی برگزار شد، در بین این تیمهای مختلف هر تیمی ببرد، افتخارش مال فدراسیون خواهد بود... انتخابات هم همینجور است؛ اگر ملّت ایران، #خوب، قوی، جازم و #عازم وارد میدان بشود و صندوقهای رأی را از رأی خود و عزم خود پُر کند، ایران خواهد بالید، جمهوری اسلامی خواهد بالید و افتخار خواهد کرد؛ حالا هر که ببرد، هر که ببازد. در واقع بُرد و باختی برای ملّت وجود ندارد؛ ملّت در هر صورت برنده است. این نکتهی اساسی در باب انتخابات است.
۱. یک مسابقهی خوب وقتی یک مسابقهی خوب است که در آن «قواعد بازی» یا به تعبیری دیگر، «مر قانون» رعایت شود. اگر در بازی فوتبال، هر فردی بخواهد طبق میل خود رفتار کند، دیگر آن مسابقه یک مسابقهی خوب نخواهد بود. در یک مسابقهی بد، داور مسابقه مدام باید تذکر دهد و حتی گاهی کارت زرد یا قرمز به بازیکنان نشان بدهد. انتخابات هم همینطور است. اگر قواعد بازی رعایت نشود و مثلاً کنشگران بر سر مسائل بیهوده، بدون توجه به قواعد و داور بازی، باهم دعوا کنند، شاید نتیجهی این رفتار به مردم هم منتقل شود. در این صورت است که ممکن است مردم نیز هیجانی عمل کنند و در پی آن تصمیم درستی نگیرند، زیرا انتخاب، برخاسته از احساس و هیجان صورت گرفته است، نه از سر عقل و منطق و محاسبه.
۹۴/۱۰/۳۰
🔍مطالعه ادامه مطالب👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=32410
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
هم مجلس شورای اسلامی و هم مجلس خبرگان رهبری هر دو نقش مهم و بیبدیلی در جریان امور کشور دارند. «مجلس خانهی ملت و تجلّیگاه عزّت ملی»(۸۵/۰۹/۲۵) است.
مشارکت بالا و انتخاب درست ما در تشکیل یک مجلس #انقلابی «میتواند عزّت اسلامی و عزّت ملی ما را به دنیا نشان دهد و تأمینکنندهی منافع عمومی»(۸۵/۰۹/۲۵) باشد.
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
با شرکت در انتخابات مهمترین و اصلیترین وظیفهای که بر عهدهی هر فرد هست انجام گرفته است. «اصل انتخابات حضور مردم در پای صندوقهای رأی و رأی دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی اسلام است، آبروی ملّت ایران است، آبروی کشور است. این مسئلهی اوّل است... مسئلهی دوّم درست انتخاب کردن است. خب آراء و سلایق ممکن است مختلف باشد، عیبی ندارد امّا همه سعی کنند درست انتخاب کنند.» (۹۴/۱۰/۱۹)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
برای انتخاب درست چگونه باید عمل کنیم؟ افراد و گروههای سیاسی هر کدام مصادیق مختلفی از انتخاب درست به ما پیشنهاد میکنند. اما این مهم است که «مردم عزیزمان سعی کنند این کار را با احساس حجتی بین خودشان و خدای متعال انجام بدهند و انشاءالله قصدشان را خالص کنند.» (۹۰/۱۲/۱۲)
انتخابات، یک کار بزرگ و یک اقدام شرعی و یک اقدام خدایی است؛ بگردید آدمهای مناسب را برای این کار مهم پیدا کنید.» (۷۸/۱۱/۱۳)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
توصیهی دیگر من هم این است که از همهی حقشان استفاده کنند. مثلاً در تهران که ما سی نفر را باید انتخاب کنیم، اگر بیست و نه نفر را انتخاب کردیم، در واقع از یکسیام از حق خودمان بهره نبردهایم و استفاده نکردهایم. چه بهتر که از همهی حق خودمان تا آن جزء آخرش استفاده کنیم؛ یعنی همهی سی نفر را بنویسیم. و همچنین در هر نقطهای، هر تعدادی که نامزد انتخاباتی آنجا هست. (۸۶/۱۲/۲۴)
در هرجا کهشرکت میکنید، به همانتعداد لازم اسم بنویسید. این، بهتر است؛ زیرا ای بسا شما اسم کسی را که بهنظرتان #صالح است ننویسید و آن فرد صالح، از انتخاب شدن، محروم شود. در تهران و در شهرهای دیگر به حسب نیاز، تعدادی هستند. بروید بگردید، در فهرستها نگاه کنید و کسی را که واقعاً میپسندید و میدانید صالح است، انتخاب کنید.(۷۱/۰۲/۱۷)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
🔰عکس نوشت| مجلس جای ضد انقلاب نیست
کسانی که حتّی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند، رأی بدهند، امّا نهاینکه کسی که نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند. هیچجای دنیا چنین چیزی وجود ندارد که [وقتی] ما گفتیم آقا شما که نظام را قبول نداری بیا، بگوید خیلی خب، پس اجازه بدهید من به کسی رأی بدهم که او هم نظام را قبول ندارد؛ این معنی ندارد. ۹۴/۱۰/۳۰
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
13941206_14461_192k.mp3
2.92M
🔉صوت| در راه روشن فردا
هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید و از کار دربیاید، بدیاش به شما برمیگردد.
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
همه توجّه کنند که این انتخابی که ما میکنیم، یک جا میبایست جواب آن را بدهیم. اینطور نیست که بگوییم حالا ما یا اصلاً انتخاب نمیکنیم، یا انتخاب میکنیم و کسی چه میفهمد! بله؛ مردم نمیفهمند که ما چه انتخاب کردیم؛ اما خدای متعال که تشخیص میدهد. ما باید جواب او را بدهیم. ما باید محاسبه کنیم، تحقیق کنیم، بررسی کنیم و معیارها را ملاحظه نماییم، تا بتوانیم به خداوند پاسخ دهیم. اگر انسان نمیتواند، از اشخاصی که مورد اعتماد هستند، از کسانی که انسان میتواند در مسائل مهم - در مسائلی که باید به خدا جواب داد - به آنها اعتماد کند، استفسار نماید؛ اشکالی هم ندارد. (۷۸/۱۱/۲۶)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
به نظر من این راه خوبی است که نگاه کنیم ببینیم این فهرستی که به ما داده میشود برای مجلس شورای اسلامی یا مثلاً برای مجلس خبرگان، این فهرست را چه کسی دارد به ما میدهد. به افرادی اعتماد بکنیم که واقعاً به دینداری اینها و به تقیّد اینها اعتقاد داشته باشیم؛ بدانیم اینها متدیّنند، بدانیم انقلابیاند، بدانیم در خطّند، در راه امامند، امام را واقعاً قبول دارند؛ راهش این است که اینها را بدانیم. اگرچنانچه کسانی اینجور عمل بکنند و این تحقیق را بکنند، کار خودشان را انجام دادهاند؛ خدای متعال ثواب خواهد داد، ولو اینکه در یک مورد، اشتباه هم اتّفاق بیفتد. مثلاً آن کسی که من خیال کردم آدم خوبی است و به او رأی دادم، اتّفاقاً آدم مطلوبی نباشد ولی من تلاش خودم را کردهام و خدای متعال اجر خواهد داد. (۹۴/۱۰/۱۹)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
✅مسیر انتخاب
شما وقتی کسی را صالح و شایسته دانستید و او را به مجلس فرستادید، توانستهاید بخشی از توان خود را در ساختن و پیشرفت آینده بهکار بگیرید. (۸۲/۱۱/۲۴)
اگر ملّت ایران، خوب، قوی، جازم و عازم وارد میدان بشود و صندوقهای رأی را از رأی خود و عزم خود پُر کند، ایران خواهد بالید، جمهوری اسلامی خواهد بالید و افتخار خواهد کرد؛ حالا هر که ببرد، هر که ببازد. در واقع بُرد و باختی برای ملّت وجود ندارد؛ ملّت در هر صورت برنده است. این نکتهی اساسی در باب انتخابات است. (۹۴/۱۰/۳۰)
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
باید این سؤال را مطرح کرد که از نگاه رهبر حکیم و فرزانهی انقلاب دشمن در همهی ادوار انتخابات چه برنامهای برای کشور، نظام و ملت ایران داشته است. بررسی ۱۳ سخنرانی رهبر معظم انقلاب از مجموع بیانات ایشان نشان میدهد که از نظر حضرت آیتالله خامنهای دشمنان ملت ایران تا پیش از این انتخابات، همواره سه راهکار مشخص و البته تکراری برای انتخابات در جمهوری اسلامی داشتهاند:
۱. برنامهی دشمن برای اصل انتخابات
به تعطیلی کشاندن انتخابات، مخدوش کردن انتخابات، شبهه در آزاد بودن انتخابات، انکار وجود #مردمسالاری، سوءاستفاده علیه امنیت کشور و...
۲. برنامهی دشمن علیه حضور پرشور و گستردهی مردم در انتخابات
ترساندن مردم از خطر حملهی دشمن، تهمت سالم نبودن انتخابات، تلقین دلسردی و بیتفاوتی مردم، تحریم انتخابات و...
۳. برنامهی دشمن برای جلوگیری از انتخاب افراد #صالح
غوغا، تهمتزنی، هوچیگری و تبلیغات فریبنده
منبع:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=31987
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#انتخابات، فقط یک پدیده سیاسی نیست. انتخابات، مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق و مظهر توانایی و #اقتدار ملی برای یک کشور است. امروز در دنیا - چه در کشور ما و چه در هر جای دیگر - روی این حساب میشود که چند درصد از کسانی که میتوانستند رأی بدهند، در یک انتخابات شرکت کردند و رأی دادند. از نظر مردم دنیا و تحلیلگران و سیاستگذاران عالم، آن نظامی مستحکم است که تعداد بیشتری از مردمش در هنگام انتخابات پای صندوقها بیایند و رأی بدهند. این نشانه #استحکام یک نظام است؛ که بحمداللَّه ما این را در انتخاباتهای گوناگونی که در این سالهای متوالی داشتهایم، همیشه نشان دادهایم و مردم حضور قویای داشتهاند. هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را بهدست خودشان معیّن کنند؛ زیرا که کشور متعلّق به مردم است. مردم باید بیایند و با انتخاب صحیح و آزادانه، قانونگذارانشان را در قوّه مقنّنه معیّن کنند؛ مجریان خودشان را با ترتیبی که در قانون معیّن شده است، معیّن کنند. این #حقّ مردم است و متعلّق به آنهاست؛ اما #تکلیف هم هست.
بیانات در دیدار کارگزاران حج
۷۸/۱۱/۲۶
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r