روحانی در صحن علنی مجلس:
میگفتند محال است که PMD را حل کنیم اما حل شد، در زمینه اقتصادی هم خیلی قدم ها برداشته شد و برخی قدم ها هم برداشته نشد که عمدتا تخلف آمریکا بود.
مردم باید نسبت به آینده امیدوار باشند و اطمینان داشته باشند.
🔹آیا دولت یازدهم برای رفاه مردم کاری نکرد؟ آیا ما پرداخت مستمری بگیران را به 4 برابر افرایش ندادیم؟
🔹در انتخابات 92 و 96 قول دادم و گفتنم راه من راه اعتدال است، با تندروی به جایی نمیرسیم و راهی جز اعتدال دوستی وجود ندارد.
🔹اشکال ندارد مخالف دولت باشید ولی برای حفظ منافع ملی باید کنار هم باشیم.
🔹آنچه مهم است دست به دست دادن برای حل مشکل مردم است؛ مردم نمیخواهند شما از من فقط سوال بپرسید و من فقط آمار ارائه دهم، مردم این را نمیخواهند، مردم از ما درد را بهتر میدانند و مشکلات اقتصادی را روزمره حس میکنند.
🔹از پشت تریبون ها نگوییم که دچار بحران شده ایم، والله که دچار مشکل نشده ایم.
🔹هیچگاه کاری را بدون خِرد جمعی و مشورت انجام ندادم، حتی گاهی تصمیم قاطع صددرصدی داشتم اما وقتی وارد جلسه شدم تصمیم جمع را دیدم و نظرم را عوض کردم و تابع جمع تصمیم گرفتم، چون خودسری و استبداد رای نادرست است.
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🔶 با حکم رهبر معظم انقلاب؛ اعضای هیأت امنای سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شدند
🔷 رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای هیأت امنای سازمان تبلیغات اسلامی را منصوب کردند.
🔷 متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بدینوسیله حضرات حجج اسلام سید مهدی خاموشی، محمد قمی، احمد واعظی، محمدحسین روحانی نژاد و محمدرضا فلاح را براساس ماده ۸ و ۹ اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان اعضای هیأت امنای آن سازمان منصوب میکنم.
🌐 http://yon.ir/Bj0Zj
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🔶 حافظه تاریخی و راهکار تقویت آن در جامعه ایرانی
🔷 ناآشنایی و نداشتن فهم عمیق از حوادث، یا فراموش کردن آنها و دخالت ندادن آنها در تصمیمات حال و آینده به معنای اختلال در حافظهی تاریخی است.
🔷 مردم جامعهای که حافظهشان ضعیف یا بیمار شود در شناخت خود و تفاوتشان با دیگران دچار مشکل و به تعبیر دیگر دچار بحران هویت میشوند.
🔷 تصور کنید کسی در اثر سانحهی رانندگی دچار فراموشی مطلق یا نسبی شود که در این صورت به همان اندازهی دامنه و عمق فراموشیای که دچارش شده است، هویت خود را از دست میدهد.
🔷 ما حوادث بزرگ و سرنوشت سازی را پشت سر گذاشتهایم؛ مواردی مانند جنگهای ایران و روسیه و قراردادهای ترکمانچای و گلستان، جنبش مشروطه که حوادثی مانند تغییر مطالبهی مردم از عدالتخانه به مشروطه، تحصن معترضان در سفارت انگلیس و نه جای دیگری و بردار کردن مجتهد طراز اول تهران شیخ فضلالله نوری (ره)، قحطی بزرگ ایران در بین سالهای ۱۲۹۶-۱۲۹۸ و نقش حکومت مرکزی و دولت انگلستان و محتکران داخل کشور و... در آن، کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹ که درنهایت به روی کار آمدن رضاخان و سلسلهی پهلوی ختم شد.
🔷 حرکت امام خمینی و پیروزی انقلاب اسلامی، ماجرای منافقین و بنیصدر، جنگ تحمیلی و قطعنامهی ۵۹۸، فتنهی مربوط به انتخابات سال ۱۳۸۸، مذاکره با آمریکا و توافقنامه برجام و...
🔷 ناآشنایی و نداشتن فهم عمیق از حوادثی از جنس آنچه گفته شد یا فراموش کردن آنها و دخالت ندادن آنها در تصمیمات حال و آینده به معنای اختلال در حافظهی تاریخی است که هم هویتمان را به خطر میاندازد و هم موجودیت و بقا و پایداری و پیوستگی جامعهی ما را.
🔷 مردمی که گذشتهی خود و ریشهها و روند و پیامدهای حوادث گذشتهی خود را بهخوبی ندانند و نشناسند و به کار نگیرند هیچ فرقی با رانندهی که حافظه سر تا پا باندپیچیشدهای که حافظهاش را از دست داده، ندارند.
🌐 http://yon.ir/VrDhf
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آنچه خواهید دید:
🔶فیلم | نمایندگان از ۴ پاسخ رئیسجمهور قانع نشدند
فیلم های بیشتر : 👇👇
🌐 https://goo.gl/X7Dz4U
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🔶 جمعی از نمایندگان طلاب: حوزویان انقلابی تسلیم جوسازیها نشوند| مصونیت انقلاب در گرو در صحنه بودن روحانیت است
🔷 جمعی از نمایندگان طلاب با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن عملیات روانی دشمن علیه مطالبه گری حوزویان، بر ادامه مسیر پرافتخار مطالبهگری از مسؤولان کشور تاکید کرد.
🌐 http://yon.ir/H20uD
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🔶 درنگی در نامه حضرت امیر به منذر؛ پاسخ به شبهه | از عصمت امیرمؤمنان تا انتصاب مدیر نالایق
در مطلبی از مهدی عامری، پژوهشگر حوزوی می خوانیم:
🔷 گرچه حضرت علی(ع) دارای مقام عصمت بوده است، اما باید دقت شود که این بدان معنا نیست که حکومت ایشان نیز معصوم بوده است.
🔷 حال پرسش این است، آیا این تعابیر با تعالیم شیعه در باب عصمت سازگار است؟
🔷 برای پاسخ به این پرسش باید توجه داشت که معصومین در انجام امور دنیوی از آنجایی که الگوی سایرین بودند میبایست بنا بر اسباب عادی و ظواهر اقدام و عمل می نمودند و نه وظیفه داشتند و نه عقلانی بود که در همه اقدامات متمسک به علم لدنی و عوامل باطنی و خارقالعاده بشوند.
🔷 در ثانی برای اداره جامعه نیز باید از انسان های موجود استفاده میکردند و بنا نبوده ملائکه و اجنه را برای اجرای امور به استخدام در آورند. از سویی باید شرایط و اوضاع فارس آن زمان را نیز در نظر داشت چه آنکه زمانی به خاطر شرایط خاص فارس حضرت، زیاد بن ابیه که شبهات بسیاری در مورد او مطرح بود به فرمانداری آن شهر گماشت.
🔷 آیا اینکه طبق قوانین ظاهری حضرت به شخصی حسن ظن داشته امری مذموم است؟ در شرایط کمبود نیروهای شایسته تام و تمام، آیا اگر حضرت از چنین فردی در منصب حکومت بهره نمیبرد، از طرف سایرین مورد مواخذه قرار نمیگرفت؟ اگر حضرت در موقع انتخاب به شایستگیهای او توجه نمیکرد و یا هنگام خطای او تذکرات لازم را به او نمیداد، ملامت و سرزنش جا داشت، اما هنگامی که در انتخاب بر حسب ظاهر درست عمل نموده و در هنگامه خطا نیز ساکت نبوده است نمی توان به ایشان اشتباهی را نسبت داد.
🌐 http://yon.ir/ou2s4
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
روحانی: دشمنان جنگ روانی و جنگ اقتصادی را علیه نظام و مردم سازماندهی کردهاند
🔹رئیس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی:امروز که دشمنان انقلاب اسلامی همزمان جنگ روانی و جنگ اقتصادی را علیه نظام و مردم سازماندهی کردهاند، قادر خواهیم بود با تأسی به همان فرهنگ انقلابی، ضمن ارتقای آگاهی، امید و مشارکت مردم، سریعتر و کمهزینهتر از مقطع سخت فعلی عبور کرد.
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
⭕ مجلس در مورد پرسش از رئیس جمهوری تعیین تکلیف میکند
🔸 عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 در مورد تکلیف نهایی سوال از رئیس جمهور در قانون به صورت روشن موردی مطرح نشده و همچنین در مورد مصادیق استنکاف هیچ تعریفی بیان نشده است.
🔹 مشخص نیست باید تعریف استنکاف از سوی هیات رئیسه انجام شود یا کمیسیون حقوقی، که این موضوع ابهام دارد.
🔹 همچنین مشخص نیست که چه مرجعی در قوه قضائیه باید این پرسشها را بررسی کند.
🔹 این موارد ابهامهایی است که در آئین نامه وجود دارد و در نهایت مجلس باید این موضوع را تعیین تکلیف کند.
🆔 eitaa.com/rasanews_agency