🌸 جابر انصاری میگوید: همراه رسول خداصلی الله علیه وآله و امام علی علیه السلام از کنار نخلی میگذشتیم، که درخت نخل ندا داد:
🔅 «هذا مُحَمَّدٌ سَیدُ الْأَنْبِیاءِ، وَهذا عَلِی سَیدُ الْأَوْصِیاءِ أَبُوالْأَئِمَّةِ الطّاهِرِینَ»؛
🌺 «این محمّد است آقای پیامبران و این هم علی که آقای اوصیاست و پدر امامان طاهرین است».
📚 بحارالانوار، ج ۶۳، ص ۱۴۶.
#روز_پدر
#ولادت_حضرت_علی(ع)
#امیرالمومنین
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
🌹علی کیست ؟
🔅اي كسي كه غير از تو مرا پناه دهنده اي نيست، از عذاب و عقوبت تو بعفو و بخشش تو پناه ميبرم.
🔅من آن بنده اي هستم كه بتمام گناهانم اقرار ميكنم، و تو هم خداي بزرگ و بي نياز و آمرزنده اي.
🔅پس اگر مرا عقوبت فرمائي گناه از من است (و تو عادلي) و اگر بيامرزي در اينصورت تو (به آمرزيدن) سزاوارتري.
#روز_پدر
#ولادت_حضرت_علی(ع)
#اميرالمومنين
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨آنوقت در والفجر ۸ شنیدم فرمانده ای از فرماندهان بچهاش در اثر تصادف کشته شده است. او را خواستم، در بحبوحه جنگ والفجر۸٫ او را خواستم به او گفتم فلانی این جنگ طولانی است، فکر کردم به او نگویم پسرش کشتهشده است.
✨گفتم این جنگ طولانی است، این عملیات. تو برو جانشین تو بماند. یک خندهای کرد. وقتی پیش من آمد، خیلی شاداب بود. بهرغمسختیهای فراوان جنگ، خندید و گفت: میدانی چی میگی. به من میگی تو بحبوحه عملیات من بروم. گفتم آره. گفت بخاطر پسرم؟! او امانت بود از پیش خدا به من تماس گرفتند و گفتم که بچه را دفن کنید، رضایت بدهید و راننده را آزاد کنید.
#مرد_ميدان
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
🔅امام صادق علیه السلام در رفتار امام علی علیه السلام فرمود:
💠 «وَلَقَدْ أَعْتَقَ أَلْفَ مَمْلُوکٍ مِنْ صُلْبِ مالِهِ، کُلَّ ذلِکَ تَحْفِی فِیهِ یداهُ وَتَعَرُّقَ جَبِینِهِ الْتِماسَ وَجْهِ اللَّهِ وَالْخَلاصَ مِنَ النّارِ، وَما کانَ قُوتُهُ إِلَّا الخِلُ ّ وَالزَّیتُ وَحَلْواءُ التَّمْرِ إِذا وَجَدَهُ، وَمَلْبُوسُهُ الْکَرابِیسُ»؛
💠 «آن حضرت هزار برده را با مال خود که از دست رنج و زحمت و عرق پیشانی به دست آورده بود آزاد کرد، آن هم فقط به جهت قرب خدا و نجات از آتش؛ غذای او چیزی جز سرکه و روغن نبود، شیرینی اش خرما بود اگر آن را مییافت، و لباسش نیز از جنس کرباس بود».
#روز_پدر
#ولادت_حضرت_علی(ع)
#اميرالمومنين
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت12
🔴 قسمت اول
🔹 دوستی و برادری
🔰 حکمت دوازدهم پیرامون دوستی و برادری است. حضرت می فرمایند: « ناتوان ترین مردم کسی است که در دوست یابی ناتوان است و از او ناتوان تر کسی است که دوست خود را از دست بدهد.»
🔻ما به برکت این حکمت، کل مطالبی را که پیرامون بحث رابطه برادرانه، دوستی و همه موضوعات و عناوینی که مربوط به آن است را از نهج البلاغه خدمت شما خواهران و برادران عزیز جمع بندی و دسته بندی کرده ایم که خدمت شما تقدیم میکنم:
1⃣ تنها رابطه پسندیده میان مؤمنین برادری است.
🔻 عوان اول این است تنها رابطه پسندیده میان مؤمنین برادری است.حضرت در خطبه ۱۱۳ بند ۳ می فرمایند: «إِنَّمَا أَنْتُمْ إِخْوَانٌ عَلَى دِينِ اللَّهِ»؛ این است و جز این نیست که شما برادران در راه دین خدا هستید، «مَا فَرَّقَ بَيْنَكُمْ»چیزی بین شما تفرقه ایجاد نمیکند «إِلَّا خُبْثُ السَّرَائِرِ وَ سُوءُ الضَّمَائِرِ»؛ مگر خباثت در باطن و ذات ناشایست و ناپاک. بنابراین آن رابطه ای که دین از ما می پسندد این است که همه با هم خواهر و برادر ایمانی هستیم.
🔻 در خطبه ۱۱۸ هم حضرت میفرمایند: «أَنْتُمُ الْأَنْصَارُ عَلَى الْحَقِّ وَ الْإِخْوَانُ فِي الدِّينِ»؛ شماها یاران من در راه حق و برادرانم در راه دین هستید. در نامه ۲۶ بند اول هم حضرت مینویسند: «فَإِنَّهُمُ الْإِخْوَانُ فِي الدِّينِ وَ الْأَعْوَانُ عَلَى اسْتِخْرَاجِ الْحُقُوقِ» مردم برادران تو در راه دین و یاران تو برای احقاق حقوق دیگران هستند.
🔻 در رابطه بین حاکم و مردم هم حتی حضرت انتظار دارند که حاکمان حکومت اسلامی مردم را برادران خود ببینند، لذا نسبت به مال و جان و ناموس آنها خشن نباشند و خدای نکرده تعرّضی نکنند. در نامه ۵۳ بند ۲ خطاب به مالک اشتر میفرمایند: «وَ لَا تَكُونَنَّ عَلَيْهِمْ سَبُعاً ضَارِياً تَغْتَنِمُ أَكْلَهُمْ» ؛ مانند حیوان درنده به جان مردم نیفت، بعد در تعلیل و دلیلش میفرمایند: «فَإِنَّهُمْ صِنْفَانِ إِمَّا أَخٌ لَكَ فِي الدِّينِ وَ إِمَّا نَظِيرٌ لَكَ فِی الْخَلْقِ» به خاطر اینکه مردم مصر یا برادران دینی تو هستند،(آنهایی که مسلمان هستند) یا اگر مسلمان نیستند، همنوع تو هستند. در نامه ۵۰ بند اول هم حضرت اینگونه می فرمایند : «عَطْفاً عَلَى إِخْوَانِهِ»؛ به برادرانش مهربانی بیشتری روا دارد.
✅ بنابراین تنها رابطه شایسته ای که دین بین مؤمنین می پذیرد، رابطه برادری است.
🔻 ما موظّفیم که این رابطه را بشناسیم، حقوقش را بشناسیم، آدابش را بشناسیم، آسیب هایش را هم بشناسیم که ان شاءالله در همین حکمت ۱۲ بخشهای اصلی این موضوعات را از نهج البلاغه، تقدیم میکنم. فقط یک نکته را در پایان این بخش اول عرض میکنم، امیرالمؤمنین اگر از نامردیهای مردم کوفه شکوه و ناله داشتند، به خاطر همین انتظار برادری بود. در خطبه ۹۷ بند ۲ خطاب به این مردم سست عنصر ناعهد می فرمایند: «لَا إِخْوَانُ ثِقَةٍ عِنْدَ الْبَلَاءِ» ؛ شما برادران مورد اعتمادی در هنگام بلا و گرفتاریهای من نبودید.
🔻 یا در خطبه ۱۲۵ بند۲ میفرمایند:«فَلَا أَحْرَارُ صِدْقٍ عِنْدَ النِّدَاءِ وَ لَا إِخْوَانُ ثِقَةٍ عِنْدَ النَّجَاءِ »؛ شما نه آزادگان راستگویی بودید، وقتی که صدایتان میکردم برای کاری مثل جهاد و نه برادران قابل اعتمادی برای اینکه با شما راز و اسرار و نجوا داشته باشم.
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
01.شرح حکمت ۱۲,قسمت اول.mp3
4.07M
🌹سلسله جلسات درسهای نهج البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت12
⭕️ دوستی و برادری 1️⃣
🔺تنها رابطه پسندیده میان مؤمنین برادری است.
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🌹 حضرت زهراعلیها السلام همسر باوفای امام علی علیه السلام ایشان را این گونه معرفی فرموده:
✨ «هُوَ الْإِمامُ الرَّبّانِی وَالْهَیکَلُ النُّورانِی، قُطْبُ الْأَقطابِ وَسُلالَةُ الْأَطْیابِ النّاطِقُ بِالصَّوابِ، نُقْطَةُ دائِرَةِ الْإِمامَةِ وَأَبُو بَنِیهِ الْحَسَنِ وَالْحُسَینِ الَّذَینِ هُما رَیحانَتَی رَسُولِ اللَّهِ سَیدَی شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»
✨ «علی علیه السلام امام ربانی و خدایی، هیکلی نورانی و مرکز توجّه عارفان و خداپرستان و فرزندی از خاندان پاکان، گوینده به حقّ و روا، جایگاه اصلی و محور امامت، پدر حسن و حسین دو دسته گل رسول خداصلی الله علیه وآله و دو بزرگ و سرور جوانان اهل بهشت است».
📚فرهنگ سخنان حضرت زهراعلیها السلام، ص ۲۷.
#روز_پدر
#ولادت_حضرت_علی(ع)
#امیرالمومنین
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
🔅زمانی که دیگران سستی کردند من به انجام وظیفه پرداختم.
🌀و هنگامی که دیگران سر در لاک خود فرو برده بودند به میدان آمدم.
🔅و آنگاه که زبانشان بند آمده بود سخن گفتم.
🌀و آنگاه که درمانده بودند در پرتو نور الهی حرکت کردم.
🔅من از همگان نرمتر و آرامتر، اما در ایمان وجهاد پیشتازتر بودم.
🌀یک تنه با همهی توان میراندم و گوی سبقت را میربودم.
🔅چونان کوه که تندرها آن را نجنبانند وطوفانها فرو نریزانند.
🌀انسان ضعیف در چشمم گرامی است تا حق را برایش بگیرم.
🔅و انسان توانمند در دیدهام ضعیف است تا حق را از او بستانم.
#روز_پدر
#ولادت_حضرت_علی(ع)
#امیرالمومنین
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨محسن بیشتر از آنچه که فکرش را میکردم بال پرواز برایم بود. خیلیها گمان میکنند که زندگی با یک فرد نظامی سخت و بی روح است، درحالی که من به شدت با این فکر مخالف هستم.
✨محسن فوق العاده انسان با احساسی بود. طبع شاعری داشت و خیلی هم شعر حفظ بود. یادم هست روزی که عقد کردیم، کلی برای من شعر خواند، هم از حافظ و سعدی و هم از شعرهای خودش.
✨شوخ طبع بود و اهل بگو و بخند و خیلی هم خوش سفر بود. قاری قرآن بود. آیاتی از قرآن که به جهاد و شهادت مربوط میشد را خیلی میخواند و با حسرتی که در چشمهایش موج میزد از جهاد و شهادت حرف میزد.
✍ راوی: همسر شهید
#ما_ملت_امام_حسینیم
#شهید_محسن_حیدری
#بهشت_نشین
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
🌺صحیفه سجادیه
🔺دعای ۲۰، فراز هشتم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#امام_سجاد(ع)
#صحیفه_سجادیه
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب راس ساعت ۲۲ با هم می خوانیم ...
#دعای_هفتم
#صحیفه_سجادیه
#کرونا
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨فاطمه از پا ننشست. در زیر کوهی از اندوه که بر جان عزادارش حس میکرد، مبارزه با خلافتی را که غصب میدانست و خلیفهای را که ناشایست میشمرد، ادامه داد. برای بازپس گرفتن فدک از تلاش باز نایستاد،
✨این تلاش همه به صورت حمله و انتقاد بود، میکوشید تا به همه ثابت کند که خلیفه در این کار خواسته است از او انتقام سیاسی بگیرد و بر علی ضربهای اقتصادی فرود آورد. فدک مزرعه کوچکی است و اگر بزرگ هم بود برای فاطمه کوچکتر از آن بود که بر سرآن به کشمکش بپردازد، اما فدک به عنوان نشانهای از غصب و زور رژیم تازه برایش اهمیت یافته بود؛
✨با طرح مساله مصادره فدک میکوشد تا حکومت را محکوم کند، تا اثبات کند که آنها در را ه مصالح خویش چگونه حقایق را انکار میکنند: از انتساب سخنی به پیغمبر و یا مسخ و توجیه سخن پیغمبر نیز دریغ ندارند؛ میخواست به افکار عمومی برساند که اینها که سنت رسول را شعار خلافت خویش ساختهاند تا کجا به خاندان رسول ستم میکنند
✨ و حقی را که در اسلام هر فرزندی دارد و هر پدری، از شخص پیغمبر و فرزندش باز میگیرند و میگویند پیغمبر فرزند میگذارد اما ارث نمیگذارد. فدک برای فاطمه یک مساله سیاسی شده بود و وسیله مبارزه و پافشاری فاطمه از این رو بود، نه به خاطر ارزش اقتصادی آن، آنچنان که دشمنان دانا و دوستداران نادان فاطمه تلقی میکنند.
💐 بریده ای از کتاب فاطمه فاطمه است.
💐 نوشته دکتر علی شریعتی
#فاطمه_فاطمه_است
#حضرت_زهرا
#رسم_بهشت
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨این جنگ به این دلیل گنج است و باید از آن حراست کرد. به این دلیل برجستهترین شخصیت این نظام، فقیه جامعالشرایط، ولیفقیه ما این آثار جنگ را، این چفیه را دور گردن خود در جلسات رسمی و غیررسمی در مقابل روسای جمهور دنیا همیشه حائل جسم خودش است چرا؟
✨یک دلیل آن عظمت و احترام و قدسیت این فرهنگ است. ولو اینکه یک پارچه است. چطور ما یک پارچه را متبرک میکنیم از حرم ائمه معصومین به چشم خود میکشیم، همراه خود میبریم، تبرک میکنیم، او نگاهش به این پارچه یادگار این است.
#مرد_ميدان
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت12
🔴 قسمت دوم
🔹دوستی و برادری
🔻 سر فصل دوّمی که در حکمت ۱۲ باید به آن توجه کرد این است که اصل دوستی و مودت و برادری چه جایگاهی در "نهج البلاغه" دارد؟
🔻 حضرت در حکمت ۲۱۱ میفرمایند: «الْمَوَدَّةُ قَرَابَةٌ مُسْتَفَادَةٌ»؛ مودت و دوستی یک نوع همنشینی یا خویشاوندی قابل استفاده است، پرفایده است.
و در حکمت ۱۴۲ میفرمایند: «التَّوَدُّدُ نِصْفُ الْعَقْلِ»؛ اظهار دوستی کردن با دیگران و دوستی با دیگران نیمی از عقلانیت است. در خطبه ۲۲۱ بند ۲ امیرالمؤمنین مرگ را یکی از اسباب قطع برادری می دانند؛ یعنی ما تا لحظه مرگ باید از فرصت استفاد کنیم، دامنه برادران ایمانی خوب خودمان را گسترش بدهیم. میفرمایند: « وَ انْقَطَعَتْ مِنْهُمْ أَسْبَابُ »؛ مردگانی که از این دنیا کوچ کرده اند دیگر اسباب برادری از آنها منقطع شد.
3⃣ ویژگیهای دوستان خوب:
🔻مولا علی(علیه السلام) حدود ۳۳ مورد ویژگی دوستان خوب را در نهج البلاغه بیان کرده اند : که بنده یک به یک با آدرس عرض می کنم:
🔻اول برویم سراغ حکمت ۲۹۸، این حکمت از آن جهت اهمیت دارد که حضرت علی(علیه السلام) با یک لحن تأثر و دلتنگی یکی از برادران خدایی در گذشته خودش را یاد میکنند و آنجا دوازده ویژگی از خوبیهای آن مرد را معرفی میفرمایند و بعد به ما توصیه می کنند بروید سراغ اینکه هر چقدر که میتوانید این خوبیها را در وجود خودتان پیاده کنید.
🔰 این دوازده ویژگی در حکمت ۲۸۹ نهج البلاغه به ترتیب عبارتند از :
✅ « أَخٌ فِي اللَّهِ» : برادری اش با من در راه خدا بود. نه در راه خودخواهی ها و نفسانیّات.
✅ «كَانَ يُعْظِمُهُ فِي عَيْنِي صِغَرُ الدُّنْيَا فِي عَيْنِهِ» کوچک شمردن دنیا: بخاطر این در نظر منِ علی بزرگ مقدار بود که دنیا در چشمش کوچک بود.
✅ « وَ كَانَ خَارِجاً مِنْ سُلْطَانِ بَطْنِهِ» از اسارت شکمش آزاد بود. « فَلَا يَشْتَهِی مَا لَا يَجِدُ» ؛ چیزی را که نمی توانست به دست بیاورد، اصلا اشتهایش را نداشت یعنی در واقع میلش را پیدا نمیکرد. « وَ لَا يُكْثِرُ إِذَا وَجَدَ» ؛ و وقتی هم که به دست می آورد زیاده روی و شکم بارگی نمیکرد.
✅ «كَانَ أَكْثَرَ دَهْرِهِ صَامِتاً»؛ آن دوست منِ علی، در بسیاری از روزها و ساعات عمرش ساکت بود. «فَإِنْ قَالَ بَذَّ الْقَائِلِينَ وَ نَقَعَ غَلِيلَ السَّائِلِينَ » ؛ البته سکوتش از بی عرضگی نبود؛ اگر لازم میشد سخن بگوید، بر تمام سخنوران غلبه میکرد و تشنگی سؤال کنندگان را سیراب میکرد.
✅ «وَ كَانَ ضَعِيفاً مُسْتَضْعَفاً »؛ اگر نگاهش میکردی به ظاهر انسان ضعیف و ناتوانی را می دیدی. یعنی ادعایی نداشت، اما «فَإِنْ جَاءَ الْجِدُّ» جایی که باید با قوت برخورد میکرد، «فَهُوَ لَيْثُ غَابٍ وَ صِلُّ وَادٍ» مثل شیر درجنگل و بیشه بود، یا مثل ماری بود که با سرعت حرکت میکرد.
✅ «لَا يُدْلِي بِحُجَّةٍ حَتَّى يَأْتِيَ قَاضِياً»؛ هیچ وقت علیه مؤمنی شهادت نمی داد مگر اینکه در محکمه ای حاضر بشود و بر او واجب بشود که شهادتی نزد قاضی بدهد. نزد غیر قاضی در محکمه ممکن نبود که علیه کسی حرفی بزند، یا مدرک و سندی رو کند.
✅ «وَ كَانَ لَا يَلُومُ أَحَداً عَلَى مَا يَجِدُ الْعُذْرَ فِي مِثْلِهِ حَتَّى يَسْمَعَ اعْتِذَارَهُ » ؛ وقتی خطایی از کسی سر می زد، آن فرد را سرزنش نمیکرد، تا اینکه او بتواند یک عذری را برای خطای خودش فراهم کند. تا وقتی که جا داشت که عذر آن شخص را بپذیرد، هرگز شخصی را به خاطر اشتباهش سرزنش نمیکرد.
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
02.شرح حکمت ۱۱,قسمت دوم.mp3
4.59M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت12
⭕️ دوستی و برادری 2️⃣
🔺اصل جایگاه دوستی، مودت و برادری در نهج البلاغه
🔺ویژگیهای دوستان خوب در نهج البلاغه(۱)
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
✨جلیل صدای دلنشینی داشت. با صدای زیبایش قرآن تلاوت می کرد و فرزندانمان را به خواندن قرآن تشویق می نمود. علاقه زیادی به روضه حضرت رقیه داشت.
✨به همین جهت هیئتی را به نام فاطمیه راه اندازی کرد. این هیئت متشکل بود از تمامی خویشاوندان دور و نزدیک. هر هفته همه گرد هم می آمدیم و زیارت عاشورا میخواندیم.
✨این امر موجب شد که صله رحم نیز انجام شود. یکی از مقررات جلیل این بود که به هیچ عنوان هیئت تشریفاتی نشود ساده بی ریا.
✨حتی گاهی می گفت یه استکان چای برای پذیرایی کفایت میکند. پس از مدتی با اصرارم جلیل در هیئت خانوادگی نیز مداحی کرد.
✨جلیل مداحی را از هیئت فاطمیه آغاز کرد و حاجت قلبی اش را از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله) گرفت و مدافع حرم شد.
✍ راوی: همسر شهید
#ما_ملت_امام_حسینیم
#شهید_جلیل_خادمی
#بهشت_نشین
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
🌺صحیفه سجادیه
🔺دعای ۲۰، فراز هشتم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#امام_سجاد(ع)
#صحیفه_سجادیه
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
هدایت شده از عکس نگاشت (رسم بهشت)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب راس ساعت ۲۲ با هم می خوانیم ...
#دعای_هفتم
#صحیفه_سجادیه
#کرونا
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
◾️بخشى از گفتار «محمد غالب شافعى» يكى از نويسندگان مصرى كه در شماره ۲۷ سال اول مجله «الاسلام» گفته است:
🔅 «يكى از بزرگترين زنان اهل بيت از نظر حسب و نسب، و از بهترين بانوان طاهره كه داراى روحى بزرگ و مقام تقوا، آينه سرتاپا نماى مقام رسالت و ولايت بوده حضرت سيده زينب دختر على بن ابى طالب «كرم اللَّه وجهه» است كه به نحو كامل او را تربيت كرده بودند
🔅 او از پستان علم و دانش خاندان نبوت سيراب شده بود تا آنجا كه در فصاحت و بلاغت يكى از آيات بزرگ الهى به شمار مى رفت، و در حلم و كرم و بينايى و بصيرت در تدبير كارها در ميان خاندان بنى هاشم و بلكه عرب مشهور شد و ميان جمال و جلال، و سيرت و صورت، و اخلاق و فضيلت را جمع كرده بود شبها در حال عبادت و روزها را روزه داشت و به تقوا و پرهيز كارى معروف بود... ».
#وفات_حضرت_زينب
#حضرت_زينب
#ام_المصائب
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
✨ فاطمه دیگر به باز گرداندن قدرت چندان امیدی ندارد و میداند که حق علی از دست رفته است و طراحان نیرومند انتخابات که از دیرباز زمینهسازیها و نقشههای پخته داشتهاند بر اوضاع مسلط شدهاند،
✨اما استقرار قدرت و سلطه حکومت و سکوت و تسلیم مردم، فاطمه را از مسئولیت مبارزه به خاطر حق و علیه باطل مبری نمیسازد. باید برای پیروزی هر چند با امیدی ضعیف تلاش کند، باید با نظام حاکم مبارزه کند، اگر توانست آن را مغلوب سازد و اگر نتوانست، لااقل محکوم.
✨ اگر باطل را نمیتوان ساقط کرد، میتوان رسوا ساخت؛ اگر حق را نمیتوان استقرار بخشید، میتوان اثبات کرد، طرح نمود، به زمان شناساند، زنده نگاه داشت؛ لااقل مردم بدانند که آنچه بر سر کار است، ناحق است و ظلم است و آنچه مطرود و شکست خورده و زندانی، حق است و عدل و آزادی.
✨این است که مدینه اکنون شاهد شگفتترین منظرههای تاریخ است: در کنار مسجد پیغمبر، در دل تاریک شبهای سیاه، مردی، همسرش را، همسر سیاه پوش عزادارش را بر مرکبی مینشاند و در کوچههای پیچاپیچ و خلوت شهر میگرداند.
✨پیاده علی است و سوار، فاطمه، دختر محبوب و مبارز پیغمبر. هر شب بدینگونه از خانه بیرون میآید و علی و همراهش، به سراغ انصار میرود.
💐 بریده ای از کتاب فاطمه فاطمه است.
💐 نوشته دکتر علی شریعتی
#فاطمه_فاطمه_است
#حضرت_زهرا
#رسم_بهشت
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
💢 من معذورم از بیان بخشی از حرفها. من معذورم از اینکه بگویم نتایج خون شهدای ما امروز در عالم اسلامی چه شده است.
💢 من خوف دارم از سوءاستفادهها وگرنه تصاویر زیبایی وجود دارد که جا داشت برای التیام قلب مادرها و این زهراها، این تصاویر به نمایش و به تصویر گذاشته بشود.
#مرد_ميدان
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0
◾️جالب اينكه شباهت حضرت زينب (س) به حضرت خديجه (س) از اميرمؤمنان علي (ع) نيز نقل شده است، چنان كه در روايت آمده است:
🍂 وقتي كه اشعث بن قيس از حضرت زينب (س) خواستگاري كرد، حضرت علي (ع) بسيار دگرگون و خشمگين شد، و با تندي به اشعث فرمود: «اين جرأت را از كجا پيدا كرده اي كه زينب (س) را از من خواستگاري ميكني؟! زينب (س) شبيه خديجه (س)، پروريده دامان عصمت است، شير از دامان عصمت خورده، تو لياقت همتايي از او را نداري،
🍂 سوگند به خداوندي كه جان علي در دست او است، اگر بار ديگر اين موضوع را تكرار كني، با شمشير جوابت را ميدهم، تو كجا كه با يادگار حضرت زهرا (س) همسر و همسخن شوي؟! »
🍂 همچنين از پاره اي روايت فهميده ميشود كه به خاطر شباهتي كه حضرت زينب (س) به خاله پيامبر (ص) به نام ام كلثوم داشت، پيامبر (ص) كنيه او را «ام كلثوم» گذاشت.
#وفات_حضرت_زينب
#حضرت_زينب
#ام_المصائب
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0