eitaa logo
رستگاران
231 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
893 ویدیو
62 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
Farahzad-2.mp3
3.51M
🔊 🎼 پادڪست بســیار زیـبا 🎤حجت الاسلام فـرحـزاد ✅
💠‍ آیت الله ناصری : ‌تسبیح حضرت زهرا علیها السلام بعداز نماز خیلی اثر دارد و ڪارهای نابسامان زندگی ما را سامان می‌دهد. اگـر ڪارت گره خورده، تسبیح حضــرت زهرا(س) را بگو، تا ڪارگشایی کند. پیامبـــر اڪرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم آن را به حضــرت زهـــرا علیها السلام تعلــیم داد، تا در امور دنیوی دخترش گشایشی پیدا شود.
۞ ۞ اﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻦ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﯾﻮﻧﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﺏ، ﻧﻮﺡ‌ﺭﺍ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺁﺏ ﻭ ﯾﻮﺳﻒ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻌﺮ ﭼﺎﻩ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺁﺏ ﺣﻔﻆﮐﺮﺩ... ﺍﻋﺘﻤـﺎﺩ ﮐﻦ ﺑﻪ ڪﺴﯽ ﮐﻪ میتواند ﺍﺯ ﯾﮏ ﺿﺮﺑﻪ‌ﻋﺼﺎ ﮐﻪﺑﻪ ﺭﻭﺩﻧﯿﻞ ﻧﻮﺍﺧﺘﻪ میشود خشڪی ﻇﺎﻫـﺮ کند ﻭ ﻫﻤﯿﻦ ﻋﺼﺎ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ‌ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺳﻨﮓ‌ﺑﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﭼﺸﻤﻪ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﻮﺩ ... ﺍﻋﺘﻤﺎﺩﮐﻦ ﺑﻪﮐﺴﯽﮐﻪ میتواندﻓﺮﻋﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻭ ﻗـﺎﺭﻭﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺎڪ ﻏﺮﻕ ﮐﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﺑــﺮﺍﻫﯿــﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ میان ﺁﺗــﺶ ﺳﺎﻟﻢ‌ﻧﮕﻪ‌ﺩﺍﺭﺩ. اﻋﺘﻤﺎﺩﮐﻦ ﺑﻪ‌ﺍﻭ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﺑﺮﺳﯽ.
✍آیــت اللـہ بهــجت (ره) : از آقا سید عبدالهادی شیرازی (ره) که عالم واقعی بود ، نقل ڪرده‌اند که در کودکی بعد از فوت‌پدرم، میرزای‌بزرگ تکفل‌خانواده به عهده من بود. ایشان می‌گــوید : پدرم را در خــواب دیدم. از من پرسیدند : آقا سید عبدالهادی! حال شما چطـــور است؟ در جــواب گفتم: خوب نیست. فرمود: «به‌بچه‌ها و اهل‌خانه سفارش ڪنید ڪه بخـوانند تنگدستی شما رفع می‌شود» 📚آثار و برکات نماز اول وقت ص ۲۱
تلاش برای تربیت بچه ها بی فایده است. انها در نهایت شبیه ما خواهند شد. خودمان را تربیت کنیم انها هم تربیت خواهند شد.
هرگاه فرزندتان از شما پرسید چرا؟!، به او جواب دهید که: خودت چی فکر می کنی؟ این روش چهار مزیت دارد: - پرسیدن اتوماتیک وار چرا را از سر کودکتان می اندازد. - به شما و کودکتان نشان می دهد بیشتر از هر چیزی که فکر می کنید می داند. - باعث می شود که کودکتان به جای اینکه برای جواب به شما وابسته باشد، از مغز خودش استفاده کند.
4_5764662120658504362.mp3
3.07M
✅ عذرخواهی از پدر و مادر ♨️ پای درس استاد 🎤 ┄┅─✵🌸🌸✵─┅┄
AUD-20201012-WA0024.mp3
6.15M
مادرانه " بهداشت جنسی "۱٣ زهره احمدی
🔵فواید دعوا و مشاجره _دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکی‌شان می‌افزاید _مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند _در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند _برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت. اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است. 🔴رقابت از کجا آغاز می گردد؟ بنظر میرسد کارشناسان این رشته، در این مورد اتفاق نظر دارند که منشاء حسادت خواهر و برادرها به یکدیگر در میل شدید هر یک به دستیابی به عشق انحصاری والدین نهفته است. چرا این نیاز به یکتایی وجود دارد؟ زیرا تمام چیزهایی که کودک برای بقا و بالیدن به آن نیاز دارد، مثل غذا، سرپناه، محبت، نوازش، احساس هویت، احساس باارزش و خاص بودن، از پدر و مادر، این سرچشمه های حیرت انگیز، نشأت می گیرد. این گرمای زندگی بخش عشق والدین و تشویق آنهاست که کودکی را قادر می سازد تا با شایستگی و مهارت و به آرامی، بر محیط اطرافش چیره شود. چرا باید حضور خواهر و برادرهای دیگر بر زندگیشان سایه افکند؟ چون آنها آنچه را که او برای خوشبختی نیاز دارد تهدید می کنند. حضور کودک با کودکانی دیگر در خانواده به معنای دست یافتن به امتیازات کمتری است. یعنی صرف وقت کمتری با پدر و مادر (بتنهایی)، توجه کمتر پدر و مادر به ناکامیهای او، تشویق کمتر برای موفقیتها و از تمام اینها وحشتناک تر اینکه چون مامان و بابا این همه عشق و توجه و اشتیاق به خواهر یا برادرم ابراز می کنند، پس شاید او برایشان ارزش بیشتری دارد و اگر او برایشان با ارزشتر است پس من کم ارزشترم و اگر من کمتر عزیزم پس با مشکلی جدی روبه رویم.» تعجبی ندارد که بچه ها تا این حد با خشونت، برای «اول بودن» یا بهترین بودن» میجنگند. جای تعجب نیست که آنها تمام انرژیشان را برای "بیشتر" یا «بیشترین» یا بهتر بگوییم «همه چیز داشتن» بسیج می کنند. امنیت در این است که صاحب همه مامان، همه بابا، همه اسباب بازیها، همه غذاها و همه جاها شوی. چه وظیفه شگفت انگیز و دشواری بر دوش پدر و مادرهاست! آنها باید راهی بیابند که هریک از کودکان احساس امنیت، مستثنی بودن و محبوبیت کنند. آنها لازم است که به رقبای جوان کمک کنند تا به مزایای شریک شدن و همکاری پی ببرند. آنها باید مقدمات کار را به گونه ای تدارک ببینند که خواهر و برادرها بتوانند در آینده حامی و عامل خوشبختی یکدیگر باشند. 📚 کتاب خواهر و برادرهای سازگار
AUD-20201019-WA0022.mp3
6.24M
"مادرانه بهداشت جنسی" ۱۴ زهره احمدی
مهارت های مختلف را کسی به کودک یاد نمی دهد و نباید هم یاد بدهد؛ بلکه کودک در تجربه های خودش آن ها را فرا می گیرد. بعضی ازوالدین مثلاً اصرار می کنند که کودکشان شمردن را یاد بگیرد خوب تا میلیون بشمارد چه فایده ای برای کودک دارد؟ وقتی مفهوم آن را فرا نگرفته. اگر کودک فقط مفهوم یک تا ده را درک کند، ریاضی را به طور کل فرا گرفته است. مفهوم اضافه شدن، کم شدن همه مهارت های فکری هستند که خود کودک باید به دست بیاورد نه با آموزش والدین تا با کمک این مهارت ها بتواند پردازش کند. یکی از مسائلی که در کودکان وجود دارد ولی در ما بزرگسالان از بین رفته است، درک عظمت و بی کرانگی و درک وفور است. ما بزرگ ترها درک وفور نداریم به همین دلیل هم نا امن هستیم. اتاق لگو یکی از هدف هایش این است که درک وفور را در بچه ها تقویت کند. بساز و برو، یک مفهوم عرفانی است؛ و این که همه چیز هست، نترس و فقط به ساختن فکر کن؛ این ها همه درک فلسفی هستند. قدیمی ها می گفتند که بچه باید چشم و دل سیر بار بیاید. اما بچه های ما محدود بار می آیند چون درک عظمت و درک وفور ندارند. ذهن ما از هستی کوچک است و این همه وفور را نمی بینیم. (ادامه دارد...)