بدین منظور ضمن آمادگی تمام از استقبال دانش آموزان گرامی , موارد ذیل قابل توجه میباشد👇
۲. اسامی گروه الف وب را درکانالهای کلاسی اعلام میکنیم
۳. گروه الف ساعت حضورش در مدرسه از۷/۳۰تا۱۰/۳۰وگروه ب از۱۰/۳۰تا۱۳/۳۰
۵. بوفه تعطیل میباشد مقدارلزوم خوراکی درظروف بهداشتی همراه داشته باشند
۶. درمنزل بدون ایجاددلهره وترس ، موارد بهداشتی ازجمله دست ندادن رفقاوتجمع نکردن وبعدازاستفاده از سرویس شستشوی دستهاباموادشوینده وسایرمواردلزوم را عملیاتی آموزش دهید
اولیای محترم رستگارانی 👇👇
لطفاً در خرید و استفاده از لوازم التحریروکیف از موارد ذیل به شدت اجتناب نمایید👇
لوازم التحریر منقش به تصاویردختران سربرهنه، بن تن ، بت من، مردعنکبوتی، وسایرنقوش واشکال غربی و غیرمتعارف
درصورت مشاهده تذکر وجمع آوری خواهدشد
Clip-Panahian-DindariAsoone-64k.mp3
2.51M
🔊
🎼
🎤حجت الاسـلام پناهیان
✅ #واقعا_دینداری_آسونه
⏱
4_5938225262373111518.mp3
5.64M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤آیت الله جــــوادی آملی
✅ #ما_رایت_الا_جــمیلا
به نام خدا
در تمام دنیا خانواده به عنوان اولین و مهمترین نهاد اجتماعی شناخته شده اس...
خانواده کوچکترین نهاد اجتماعی شناخته میشه که در اون افراد ، برای آمادگی و رویا رویی با چالش های پیش رو در آینده، تربیت میشند.
بچه ها در خانواده تربیت میشند و زندگی رو تمرین میکنند.
بچه ای که با پدر و مادر بالغ بزرگ میشه ، پدر و مادر از روی رافت و علاقه ای که دارند در برخورد با او ملاحظاتی دارند و تجربه زندگی برای او تجربه برخورد با بالغ هست...
اما بچه هایی که با هم سالان خودشون بازی میکنند دائم در معرض چالش هستند و حل این چالش ها و مسائل ، اون ها رو برای ورود به اجتماع بزرگ تر ورزیده میکنه...
دنیای پیش رو ، دنیای آدم های بالغ نیست و افراد جامعه پدر و مادر دلسوز فرزند ما نیستند...
ورود هر عضو به خانواده ، فرصت رشد رو برای تک تک اعضا فراهم میکنه.
بچه ها آینه تمام نمای پدر و مادر ها هستند و پدر و مادر برای رشد دادن باید روی رشد خودش تمرکز کنه...
تجربه داشتن خواهر و برادر با تفاوت های فردی و متفاوت ، همین دعواها همین چالش ها فرصت تمرین حل مسائل پیش رو هست...
@dars_akhlaq.mp3
7.21M
🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
✅ موضوع:عمر مثل سایه است...
🔵👈 #تمرین_کنیم عمرمون رو تلف نکنیم.
═══✼🍃🌹🍃✼══
چند نکته در مورد تشویق:
🔸تشویق برای دیدن است نه برای دیده شدن. معنی حرف من این است که با بچه هایتان شو ندهید. جلوی دیگران دائم مطرحشان نکنید و به رخ دیگران نکشید. این کارها تشویق نیست، مخرب هستند. این کارها بچه ها را محتاج تشویق و محتاج توجه دیگران بار می آورد و در نهایت برون کنترل می شوند. یعنی اگر از بیرون تأیید گرفت همه چیز خوب خواهد بود اما اگر تأیید نگرفت.
🔸در تشویق خلاقیت داشته باشید. یک وقت لازمه جیغ بزنید، یک وقت پشتک بزنید. خلاق باشید. یک سره فقط عالیه، خوبه، آفرین، بارک ا... نگویید. بچه ها را با تشویق شرطی نکنید.
▫️جایزه
جایزه یکی از مظاهر تشویق است که در جامعه ی ما بسیار وسیع است. دائم در محاوره ها این کلمه جاری است، جایزه برات می خرم، جایزه چی میدهی؟
ما در رویکرد کودک متعادل به جایزه معتقدیم ولی بهترین جایزه ها را جایزه ی معنوی می دانیم مثل لبخند مادر، شادی مادر و ...، حالا اگر هم می خواهیم جایزه بدهیم دو تا شرط دارد، در دو حالت جایزه می دهیم: مورد اول این که کودک در یک کاری تداوم داشته باشد، پشتکار داشته باشد مثل مسواک زدن، یک جوری به بچه نشان می دهیم که من دیدم مثلاً دو ماهه که داری مرتب مسواک می زنی یا کار دیگری را انجام می دهی. یا یک اتفاق ناگهانی افتاده مثلاً مسافرتی بوده و ماشین خراب شده و .... فرزندمان آن قدر عالی همکاری کرد که ما حظ کردیم و یا مهمانی بوده و او خیلی آرام و همراه بود. یک جوری نشان می دهیم که دیدم. و با دادن جایزه قدردانی می کنیم.
مورد دوم این است که جایزه باید بدون برنامه ریزی قبلی، غیرمنتظره و غیر مترقبه باشد. از سه ماه قبل دائم نمی گیم که اگر این کار را کردی، برات جایزه می خرم، اصلاً این کار را نکنید. بلکه زندگی روال همیشگی اش را داشته باشد اما پدر و مادر با هم هماهنگ باشند که یک جایزه بخرند و کودک اصلاً نداند. این حرف ها مثل: کارنامه ات را بگیر بیار برات جایزه بخرم، حق حساب است، رشوه است؛ در صورتی که جایزه رشوه نیست. بچه تف می کند! مادرش میگه: مامان جان تف نکن، بچه: دوست دارم تف کنم. مادر: عزیزم تف نکن، اگر تف نکنی یک جایزه برات می خرم. بچه: چی می خری؟ مادر: یه ماشین کنترلی! بچه به تف کردن ادامه میده، مادر: هواپیما! باز بچه به تف کردن ادامه میده بالاخره چونه می زنند و به هلیکوپتر رضایت می دهد. بچه میره و دو روز دیگه میاد و یک کار دیگه ای را شروع می کند و جایزه می خواد. با این حالت بچه ها جایزه بگیرهای حرفه ای می شوند.
جایزه باید غیر مترقبه باشد و برای کودک هیجان داشته باشد. اگر بدون هیجان باشد هیچ اثری نخواهد داشت. مثلاً بچه سه ماهه که یک توپ یا یک اسباب بازی را می خواهد، تمام دلش دنبال آن بوده حالا این بچه دو ماهه که مرتب داره مسواک میزنه، مادر خلاق یک مسواک بزرگ درست می کند و روی آن می نویسد: قربون اون مسواک زدنت برم و یک توپ هم که بچه خیلی دوست داشته را کادو پیچ می کنه و با پدر هماهنگ می کند که پدر سر بچه را مشغول کند، مادر هدیه ها را می برد توی دستشویی آویزان می کند، کودک که میره مثل همیشه مسواک بزنه ...حالا حال این کودک چه جوری خواهد بود؟ این میشه جایزه. این کودک تا آخر عمرش مسواک خواهد زد و اصلاً از مسواک زدن لذت خواهد برد.
در کتابی که درباره ی آموزش و پرورش ژاپن بود خواندم که آقایی به نام سوزوکی در ژاپن مربی ویولون کودکان دو ساله هستند و معتقدند که همه ی بچه ها استعداد ویولون زدن را دارند. اولین جلسه و اولین درس این مربی این است که کودک وارد سالنی می شود که بچه های قدیمی و پدر و مادر های شاگردان قدیمی در آن سالن حضور دارند و همه به محض این که هر بچه ای وارد می شود، بلند می شوند و دست می زنند، کودک از پله ها بالا می رود و می رود روی سن و یک ویولون کوچک با یک آرشه را برمی دارد و دوباره همه ی جمعیت برایش دست می زنند، کودک به جمعیت تعظیم می کند و پایین می آید و کودک بعدی .... و درس آن روز تمام می شود. بدون این که حتی یک آرشه بکشند..
ابراز احساسات جمع برای همیشه در مغز کودک حک می شود. هر وقت ویولون ببیند احساس افتخار می کند. این جایزه است. با این نگاه به بچه هایمان جایزه بدهیم وگرنه جایزه بگیر حرفه ای و رشوه بگیر بار می آوریم.
یکی از معضلاتی که این روزها اکثر خانوادهها با آن درگیرند و موضوعی که عموما مادران میپرسند و شاکی هستند این است که فرزندم در کارهای خانه کمک نمیکند یا فرزندم اتاقش را مرتب نمیکند.
خب راه چاره چیست؟؟ حتما باید راهی غیر از غر زدن داشته باشد...
بیشتر دیدهام که مادران سر این موضوع غر می زنند و عموما نتیجهای هم نمیگیرند...
🔴 به فرزندتان وقتی کوچکتر است همکاری را آموزش دهید با بازی، قصه و...
🔴 خواستهتان را مطرح کنید بدون غر زدن
🔴 قوانین خانه را مشخص کنید.
🔴 هر کس از قوانین پیروی نکرد، عواقب را به اجرا بگذارید.
🔴 عواقب مثل: محرومیت از بازی، محرومیت از دیدن کارتون، گردش و... است.
نکته مهم این است که والدین فکر میکنند وظیفه فرزندان فقط و فقط درس خواندن است و وظیفه والدین، سرویس دادن. اصلا اینطور نیست. فرزندان نیز جزو اعضای خانواده هستند و باید در خانه کمک کنند.
اگر خانه شما به هتل تبدیل شده، بدانید که مسؤولش شمایید و حالا این شما هستید که باید از این وضع درش آورید.
باید بگویم فرزند مستقل، شاد نیز هست.