5_6055367484599435840.mp3
3.75M
🎵صوت
✅میم مثل مادر
✅راز تربیت فرزند مهر مادری است
👈حجت الاسلام عالی
همسرتان را در تربیت فرزندتان دخالت دهید، حتی اگر روشش را قبول ندارید. تا زمانی که روش همسرتان کودک آزاری نیست، داشتن رابطه با پدر بهتر از تنها تربیت کردن فرزندتان است.
از نوزادی فرزندتان را ساعاتی با پدرش تنها بگذارید تا رابطه ی پدری و فرزندی شکل بگیرد.
در بازی همسرتان با فرزندتان دخالت نکنید و مرتب همسرتان را تصحیح نکنید. بچه ها بدون کمک شما راحتتر با پدر خود ارتباط برقرار میکنند و مهارت تطبیق دادن با دیگران را می آموزند.
#آسیب_دوستی_با_بزرگسال
با سلام
من پسری ۸ ساله دارم که خیلی باهوش و مسولیت پذیر و مثبته و همیشه در تلاشه که کارهای خوب رو انجام بده مثلا همیشه با ما موقع اذان نماز کامل می خونه قرآن حفظ میکنه و حتی تو درسش تلاش داره که بی نقص انجام بده ولی الان حدود چند وقت یه که حرفهایی از روی عذاب وجدان برام میگه که جنبه جنسی دارن مثل فرق زن و مرد و غیره که البته جرقه ی این چیزها رو به گفته خودش پسر یکی از عموهاش که ۵ سال از او بزرگتره براش گفته .
من به روش آرام و کوتاه بهش فهماندم که کار بدی کرده و نباید با کسی این حرف ها رو مطرح کنه و خودش هم خیلی پشیمانه ولی الان همش خیال پردازی و تصورات جنسی میکنه .
البته در حد بوس یا زن نیمه پوشیده .
و قبول نمیکنه بخوابه که این افکار نیاد سراغش.همش در حال سرزنش کردن خودشه که چرا این فکر ها سراغ من میاد ؟ چرا نمیتونم به این چیز ها فکر نکنم و یک حالت دلشوره میگیره.
🌹🍃 پاسخ #مشاور کانال تربیتی رستگاران ، 👇
سلام عرض میکنم خدمت شما مادر گرامی.
تبریک بابت تربیت فرزندی مقید و مسئولیت پذیر.
👌مسئله پیش آمده یکی از آسیب هایی است که متاسفانه در پی دوستی ها و مراودات فرزندان با دوستان بزرگتر از دوره سنی خود، اتفاق می افتد.
و یا زمانی که والدین در مهمانی ها برای فرزندان برنامه ای ندارند و خدای نکرده آنها را به حال خود رها میکنند و بچه ها در اتاق در بسته با فضای مجازی و ... مشغول به صحبت میشوند.
و همینطور دوستی هایی که در مدارس اتفاق می افتد و کودکان با دانش آموزان پایه های بالاتر طرح رفاقت می ریزند که مسلما زمینه آسیب و سوءاستفاده برایشان مهیا میشود
.
👈در شرایط پیش آمده، بهترین کار، کنترل چشم است.
🌟یعنی همانطور که تا کنون مادر محترم رسانه، فضای مجازی، پوشش خود، ارتباط با نامحرم و ... را رعایت کرده اند ، با دقت بیشتری این موارد را رعایت کنند.
🌟در کنترل ذهن، جایگزین ارائه نمایید.
مثلا در زمان هجوم افکار منفی حواس خود را پرت کنند و در هر فضا و حالتی که هستند ، موقعیت خود را تغییر داده و مشغول کار دیگری شوند.
🌟در زمان خواب بهتر تست خسته به رختخواب بروند، تا در رختخواب مدام غلت نزنند و نهایت بعد از ده دقیقه خوابشان ببرد.
🌟بهتر است محل خواب ایشان خیلی نرم و راحت نباشد.
🌟پرهیز از تنهایی و بیکاری کودک.
🌟همراه کردن دوستی همسال و همجنس با فرزندتان، که به لحاظ اعتقادی و مذهبی از فرزند شما بهتر هم باشد، بسیار کمک کننده خواهد بود.
🌟میتوانید در موقع افکار منفی یا هنگام خواب، به عنوان جایگزین یک مناجات و یا مداحی آرامی که دوست دارند و با آن آرام میشوند را گوش دهند و آن فضا را در ذهن خود تجسم کنند و به عبارتی ارتباط معنوی را جایگزین نمایند.
عاقبت بخیر و سربلند باشید 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار مرگ برآمریکا
مرگ بر اسرائیل
سید محمدطاها
این کوفت که آقايون به خانمشون میگن میدونین یعنی چی؟
ک : کل
و : وجودم
ف : فدای
ت : تو
اینو داشته باشین، تا بریم رمز گشایی سایر کلمات آقايون...
ستاد روحیه بخشیدن به خانمها😂😂
شکستن قسم
برخی از قسم ها را می توان شکست و نیازی به پرداخت کفاره نيست، ولی بسیاری از مردم نسبت به آن بی اطلاعند:
_ کسی که مجبور باشد یا از روی عصبانیت قسم بخورد، شکستن آن کفاره ندارد.
_ قسمی که از ذهن بگذرد و یا نوشته شود، کفاره ندارد.
_ قسمی که انجام آن غیر ممکن بوده و یا مشقت داشته باشد، شکستنش کفاره ندارد.
_ اگر کاری که برای انجام آن قسم خورده، حرام و مکروه باشد و یا کاری که برای ترک آن قسم خورده، واجب یا مستحب بوده باشد؛ مثلا: به خدا قسم ازدواج نخواهم کرد، خانه بستگان نخواهم رفت، دیگر کار خیر انجام نخواهم داد، قرض نخواهم داد و... شکستن چنین قسمی نیز کفاره نخواهد داشت.
🌱
راه تشخیص وظایف شرعی
تنها راه تشخیص وظایف شرعی، رجوع به فقهای جامع الشرایط است؛ لذا برخلاف تصور برخی افراد این موارد، سبب پیدایش حکم شرعی نمی شود، مثلاً:
- با خواب دیدن چیزی بر انسان واجب نمی شود؛ البته اگر کسی در خواب محتلم شود، جنب است و باید غسل کند؛ زیرا در جنب شدن فرقی بین خواب و بیداری نیست.
- کسی که نذر کند معصیتی را مرتکب شود، نذرش باطل است و حق ندارد معصیت پروردگار را مرتکب شود. هم چنین است قسم خوردن بر ارتکاب گناه.1
- اگر پدر و مادر به فرزند دستور انجام گناه بدهند؛ نباید اطاعت کند زیرا حق خداوند بر حق آنان مقدم است.
- اطاعت زن از شوهر تا وقتی است که به درخواست گناه نرسد؛ اما اگر شوهر از زن بخواهد که بندگی خدا را رها کند؛ مثل این که درخواست کند با حجاب نادرست در برابر دیگران ظاهر شود، نباید اطاعت کند.2
- با استخاره نمی توان حکم شرعی را تشخیص داد. استخاره اگر هم معتبر باشد، مربوط به جایی است که بخواهد بین دو امر جایز، یکی را انتخاب کند.