eitaa logo
رستگاران
231 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
893 ویدیو
62 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مرد اگه به زن رحم نداشته باشه، بچه "اهل بیتی" در نمیاد... هزارتا هم سخنرانی بره گوش بده فایده ای نداره❌ 💖❤️ مردها باید نسبت به زن ها رحم کنن، مهربون باشن، کنن و بچه ها این "رحم و مهربونی و محبت" رو ببینند👌 🔷 بچه باید بزرگواری بابا رو ببینه...باید ببینه اگه مادر بد زبونی کرد، بابا سکوت کرد و گذشت کرد ✅🌺 💞 مزه ی تو دل بچه باید بشینه اگه کسی یه خانومِ خوبی داشته باشه باید خدارو شکر کنه و البته مادرهای بزرگوار حواستون رو خوب جمع کنید که عاقبت بچتون رو سیاه نکنید✔️ 🌷✨ ان شاءالله لیاقت مادری فرمانده هان لشگر آقا صاحب الزمان (عج) رو پیداکنید
💢اسلام تنها دینی است که تشویق به گفتن میکند، چرا؟ در چه مواردی دروغ گفتن است؟ ✅اصل دروغ گفتن در اسلام رد و ادعای غلطی است آنچه باید توضیح داده شود اینجاست: فقط در این موارد است👇👇👇 1- اصلاح بين مردم(آشتی دادن)؛ امام صادق(ع) فرمود: «انّ اللَّه أحبّ الکذب فى الإصلاح... و أبغض الکذب فى غير الاصلاح؛ خداوند دروغ گفتن را در مورد اصلاح بين مردم دوست دارد». 📚ميزان الحکمة، عنوان 3466، حديث 17474. 2- دفع شر ظالمان؛ امام صادق(ع) فرمود: «الکذب مذموم الاّ فى امرين: دفع شر الظلمه و اصلاح ذات البين؛ کذب بد است مگر در دو مورد: با دروغ شر ظالمى را از خود يا از ديگران دفع کند، يا با دروغ بين دو نفر اصلاح ايجاد کند». 📚میزان الحکمه، حديث 17476 3- دروغ در حال ضرورت: انسان به خاطر ضرر مالی وجانی سنگين می تواند دروغ بگويد. يعنی ضرر مالی بايد به گونه ای باشد که تحمل آن دشوار باشد. اما ضررهای ناچيز موجب جواز دروغ نمی شود. تمام موارد را می توان در يک قاعده کلی خلاصه کرد وآن عبارت است از: به خطر افتادن اهداف مهمتر. در حقيقت تجويز دروغ در اين موارد به خاطر ضرورت است و بايد به همان قدر ضرورت اکتفا شود.
آیدی کانال رستگاران ☝️☝️ لطفا به دوستان آشنایانتان معرفی کنید
توجه توجه👇👇
دسته روی عزاداری مدارس پسرانه رستگاران کردکوی فرداساعت ۱۱ صبح
تمام زندگی ما دادوستد است. چی می دهیم و چی می گیریم؟ ما در زندگی دادوستد می کنیم، دادوستد یعنی چی؟ یعنی معامله می کنیم؛ عمل می کنیم، عرصه ی عمل است. یک سرمایه داریم، تبدیل به کالا می کنیم، کالا را می فروشیم، تبدیل به سرمایه می کنیم. اگر در این مسیر سرمایه ی ما افزایش پیدا کرد پس سود کردیم اما اگر سرمایه ی ما افزایش پیدا نکرد و چیزی به دست نیاوردیم، زیان کردیم اگر زندگی یک حرکت است و یک معامله است، سرمایه ی ما در زندگی چیست؟ عمر، وقت. محدود هم هستند. این سرمایه به ما داده شده که با آن داد و ستد و معامله کنیم. اصلاً وارد مباحث نظری و کتابی نمی شوم بلکه کاملاً کاربردی و عملی صحبت می کنم. وقت تو در حال گذشتن است، معامله کن! داد و ستد کن!. الآن که از کلاس بیرون برویم نزدیک به 3 ساعت وقت از عمرمان را گذاشته ایم، چی به دست آوردیم؟ وقت می گذارید، در این معامله چی به دست می آورید؟ ما دوتا سرمایه داریم، یکی عمر است که به صورت یک وقت محدود است؛ منظور زمان نیست چون زمان نامحدود است. ما یک مدت محدود و یک وقت محدود داریم به نام عمر؛ و یک منبع محدودی در اختیار داریم به نام طبیعت و آسمان و زمین. ما این دو امکان را در اختیار داریم و مصرف می کنیم و می پردازیم، چی به دست می آوریم؟ تا حالا این گونه فکر کرده اید؟  ارزش از همین جا می آید و ارزش چیزی نیست که بخواهیم بگیم دین به ما تحمیل می کنه یا این و آن میگن و نصیحت است و غیره، اصلاً این طور نیست و کاملاً این حرف ها را کنار بگذارید و بیایید در عرصه ی معامله، چی می دهیم؟ و چی می گیریم؟ ارزش به ما می گوید: آن چیزی که می دهی، بزرگترش را بگیر! محدود می دهی، نامحدود بگیر. عمرت محدود است! یک ساعت دادی یا یک روز یا .....، چی گرفتی؟ اگر نامحدود گرفته باشی که بردی و اگر نگرفتی، ضرر کردی!. این مسئله به همین سادگی است و هیچ نکته ی پیچیده و فلسفی در آن وجود ندارد. مسئله این است که ما بررسی کنیم که داریم سود می کنیم یا زیان؟ و دقیقاً سود و زیان ما را اصل به ما می گوید. ارزش ها به ما می گویند که اگر حرکت و زندگی ما در مسیر اصل باشد، سود خواهد بود و اگر در مسیر اصل نباشند، زیان خواهد بود. و این امر در هر لحظه ی زندگی ما در حال اتفاق است. بحث سود و زیان، بحث لحظه است. خدا رحمت کند آقای دولابی را، یک بحث خیلی جالب در این مورد دارند و می فرمایند: قیامت درست است و اعتقاد راسخ هم به آن داریم ولی «جزا» نقد است؛ هر لحظه که عمل می کنی، جزایش را می گیری؛ روحشان شاد، کف دستشان را نشان می دادند و می گفتند: یوم العمل، و دستشان را برمی گرداندند به سمت روی دست و می گفتند: یوم الجزا. یعنی فاصله ی بین عمل تا جزای آن عمل به اندازه ی برگرداندن دست است؛ یک برگ کاغذ است، عمل می کنی، پشت آن اثرش هست. معامله ی سود و زیان اصلاً به آینده و غیره مربوط نیست بلکه در لحظه نتیجه ی عملت را می بینی، اگر در لحظه گرفتی, بردی و اگر نگرفتی، دیگه نبردی. دادو ستد در لحظه انجام می شود، لحظات عمر که در حال سپری است.
نوجوانان ربات نیستند.. والدین توقع دارند : نوجوان باید معدل بالای ۱۹ داشته باشد. حتما باید پزشکی بخواند. باید کلاس زبان برود و عالی صحبت نماید. نباید اصلا با موبایل بازی کند. نباید پای تلویزیون بنشیند. باید .... نباید ...........باید ..... نباید ...... باید ..... نباید ...!!!!! نوجوانان ربات نیستند که توسط شما برنامه ریزی گردند. آنها انسان هستند و توسط خالق خود صاحب "طرح الهی" و "رسالت" بوده و شما والدین صرفا می بایست با بارش مهربانی و عشق و کمک به آنها در مسیر زندگی بگذارید آنها طرح الهی خود را جستجو کنند و بیابند و زندگی کنند. .والدین عزیز؛ برای موفقیت فرزندتان،توقع بهترین بودن او را در همه چیز از ذهن خود بیرون کنید و معتقد شوید که هرنوجوانی در زمینه های خاصی استعداد دارد و لازم نیست در همه چیز، بهترین باشد. امام علی علیه السلام میفرماید: خیر مردم، پیوسته در تفاوتهای آنان است و اگر مساوی شوند، از بین خواهند رفت. همچنین علاقه نشان دادن و اهمیت بیش از اندازه به نمره ی ۲۰ کار مطلوبی نیست زیرا مهم این است که فرزند شما در حد توان خود بکوشد؛ گرچه نمره ی 20 نگیرد.
همیشه آماده باش تا اشتباهات دیگران را ببخشی. بی‌ادبی‌شان را، خیانت‌شان را، بی‌عقلی‌شان را و تهمت‌شان را. این‌ها نشانه‌ی عدم بلوغ روحی آدم‌هاست. آدم‌های نارس از این چیزها زیاد دارند. تو رسیده باش و بالغ. با سبکبالی و بدون اینکه قضاوت کنی یا سرزنش، و بدون اینکه از این حرف‌ها آزرده شوی و آسیب ببینی، از کنار این چیزها رد شو. اگر هوای دلت ابری شد و چشم‌های تو باریدند باران اشک‌ها را، بگذار این اشک‌ها باران رحمت و بخشش باشد برای آن‌هایی که نمی‌دانند و زمین دل‌شان خشک و شوره‌زار است.
قابل توجه اولیای محترم . لطفا نسبت به پرداخت اقساط شهریه اقدام فرمائید. رستگاران
🔔 ﺩﺭ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺁﺭﺍﻡ میگیری ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ که نمیدانی ﺁﻥ ڪﯿﺴﺖ! چگونه ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ نمیگــیری ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ڪه میدانی ﻣﺪﯾﺮ ﻭ ﻣﺪﺑﺮ ﺁﻥ خـــدا ﺍﺳﺖ به ‌‌⇩⇩⇩ داشــته باشید.