eitaa logo
رسول
3.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1.1هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
✅یادداشت/ 💢راه برون‌رفت از مشکلات 🔻در شرايط فعلي کشور، با وجود مشکلات اقتصادي و معيشتي، بخصوص در قشر مستضعف و کارگري جامعه، يک پرسش اساسي با فراواني بالايي مطرح است؛ برای برون‌رفت از اين شرايط بد اقتصادي و کاهش فشارهاي اقتصادي و معيشتي بر مردم، چه بايد کرد؟ جواب به این سؤال از سوي جریان‌ها و شخصیت‌های سياسي، متفاوت و متنوع است. البته وجود اين تنوع نگاه‌ها در جامعه سياسي ما امري طبيعي است؛ مهم اين است که بتوانيم از ميان اين دیدگاه‌ها، راه‌حل مناسب برای گره‌گشایی مسائل اقتصادي و معيشتي مردم را شناسایی کرد. 🔸متأسفانه عده‌ای در داخل کشور، برون‌رفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي را در مذاکره مجدد با آمريکا می‌دانند. نبايد فراموش کرد که تجربه مذاکره با آمريکا در مسائل اقتصادي به برجام منتهي شد که نه‌تنها مشکلات کشور را حل نکرد، بلکه مشکلات ديگري را هم رقم زد. مذاکره با دشمن نشان داد که دشمن براي اينکه ما را فريب دهد، از طريق تغيير محاسبات، ازجمله مشکلات اقتصادي به دنبال اهداف خود است. 🔹عده‌ای در داخل کشور براي پايان دادن به اين شرايط سخت و حل مشکلات اقتصادي مردم، استيضاح رئیس‌جمهور را تبليغ مي‌کنند. امروز اين نگاه در فضاي سياسي کشور التهاب ايجاد کرده و بسياري از مسائل را تحت‌الشعاع خود قرار داده است و اين سؤال را مطرح کرده که آيا واقعاً استيضاح کار درستي است و گره‌گشایی از مشکلات موجود مي‌کند؟! البته لازم است به اين نکته توجه داشته باشيم که در نظام مردم‌سالاری ديني، بر اساس قانون اساسي، استقلال قوا پذيرفته شده و سؤال از وزرا، رئیس‌جمهور و همچنين استيضاح هرکدام از آن‌ها ازجمله حقوق و وظايف قطعي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي است که طبق مقررات در شرايط خاص می‌تواند انجام گيرد؛ اما مسئله اصلي اين است که استيضاح رئیس‌جمهور در شرايط فعلي، راه‌حل درستي است و اين روش مي‌تواند در عمل هم گره‌گشایی کند يا فقط صرفاً جنبه ذهني و روانی دارد؟ وقتي به معضلات اقتصادي و اجتماعي کشور با دید جامع و راهبردي نگاه کنيم، حتي تمامي متغيرها و عوامل دخيل در موضوع را با هم بررسی کنیم، در آن صورت راه‌حل در شرايط کنوني نه‌تنها «استيضاح رئیس‌جمهور» نمی‌تواند باشد، بلکه استيضاح می‌تواند آسیب‌زا و مشکل‌آفرین نیز شود. 🔺نکته راهبردی: در شرايط فعلي، راه‌حل برون‌رفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي؛ پرهيز از افراط، تفريط و حاشیه‌سازی فرصت سوز و التهاب آفرين و همچنين اتحاد سه قوه در اقدام جهادي شبانه‌روزی است. 🌀نویسنده: یدالله جوانی
ریزش قیمت طلا تحت تاثیر دو عامل/ طلا دلار را ارزان کرد محمد کشتی‌آرای، نایب رییس دوم اتحادیه طلا: 🔹افزایش عرضه طلای آب‌شده به بازار و برخورد نیروی انتظامی با معاملات کاغذی، دو دلیل عمده ریزش قیمت طلا و سکه است. 🔹یکی از اتفاقات بی‌سابقه در این بازار، تاثیر کاهش قیمت طلا بر افت نرخ ارز بود. 🔹در جریان معاملات امروز بازار آزاد تهران، قیمت سکه امامی به ۱۴میلیون و ۶۲۰هزار و سکه طرح قدیم به ۱۳میلیون و ۵۰۰هزار تومان سقوط کرد. 🔹قیمت نیم سکه نیز در بازار امروز ۷میلیون و ۸۰۰هزار تومان، ربع سکه پنج میلیون و ۴۰۰هزار سکه یک گرمی دو میلیون و ۸۰۰هزار تومان است. 🔹همچنین هر مثقال طلا در بازار امروز پنج میلیون و ۴۸۲هزار و هر گرم طلای ۱۸عیار یک میلیون و ۲۹۳هزار تومان معامله می‌شود.
⚪بولتون: ترامپ به خوبی و خوشی از قدرت کنار نمی‌رود ⚫ مشاور سابق امنیت ملی آمریکا گفت: «اجازه دهید صریح صحبت کنم؛ اگر ترامپ شکست بخورد، با خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد. 🔴 باید اعتراف کنم که بسیار بعید می‌دانم او به این حد از بلوغ سیاسی رسیده باشد که در صورت شکست، راحت کنار برود».
121.mp3
4.58M
🌀صوتی/ ✅سوالات وارده در کانال ثامن 💢سوال بیستم ❌ با توجه افزایش غیر منطقی قیمت دلار چگونه این موضوع قابل تبیین است؟
✅یادداشت/ 💢واکنش بازار ارز به خبرهای خوش 🔻افزایش قیمت ارز در هفته‌های اخیر موجب شد تا دلار رکوردهای بالایی را به ثبت برساند و در کانال‌های 31 و 32 هزارتومانی برای مدتی هرچند کوتاه، باقی ماند. افزایش قیمت ارز موجب افزایش قیمت در بازارهای موازی نیز شد و رکوردهایی بالایی در بازار طلا و سکه و خودرو و ... به ثبت رسید. 🔹نکات راهبردی: از همان ابتدا که استارت افزایش قیمت ارز در بازار اتفاق افتاد، فعالان اقتصادی تأکید داشتند که این افزایش قیمت‌ها ریشه اقتصادی ندارد و هیجانات و جو منفی در بازار مدار قیمت‌ها را صعودی کرده است. مضاف بر فضای هیجانی در بازار، اعلام خبرهای مربوط به تحریم 18 بانک ایرانی و گسترش فضای سوداگری باعث شد تا بازار ارز بار دیگر روزهای پرنوسانی را به خود ببیند؛ با ورود بانک مرکزی و اعلام خبرهای مثبت، ورق در بازار ارز برگشت و مدار قیمتی نزولی شد. برخی از اقدامات در این بخش عبارت‌اند از: 🔸 1- عرضه روزانه 50 میلیون دلار در بازار متشکل ارزی و افزایش سقف خرید ارز توسط صرافی‌ها عامل مهمی بر کنترل و کاهش ارز تحلیل می‌شود. آن‌طور که بانک مرکزی اعلام کرده، افزایش عرضه در بازار موجب شده تا تقاضایی نیز برای ارز وجود نداشته باشد؛ به‌عنوان نمونه در روز دوشنبه همین هفته 75 میلیون دلار توسط بازارساز در بازار متشکل ارزی عرضه شد، اما کمتر از یک‌میلیون دلار خریدار وجود داشت. علاوه بر بازار متشکل ارزی، عرضه ارز در نیما نیز افزایش محسوسی داشته است. 🔹 2- صادرکنندگان هم در روزهای اخیر حدود 150 میلیون دلار به سامانه نیما تزریق ارز داشته‌اند. 🔸3- خبرهای مربوط به آزادسازی دارایی‌های ایران در عراق و کره جنوبی نیز عامل بعدی تأثیرگذار بر شیب نزولی قیمت ارز بود. آزادسازی 5.5 میلیارد دلاری منابع ایران در عراق خبر مهمی است که بعد از سفر اخیر رئیس‌کل بانک مرکزی به عراق اعلام شد. 🔹 4- برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی از هفته جاری نیز از دیگر سیگنال‌های مثبتی بود که بازار ارز را تحت تأثیر قرار داد و باعث شد تا خریدهای هیجانی فروکش کند. 🔺نکته تحلیلی: بسیاری از اقتصاددانان بر این باورند که نرخ فعلی ارز واقعی نبوده و تنها هیجانات کاذب و فعالیت مخرب سودجویان سبب افزایش شده است. در چنین فضای ملتهب بعد از فروکش کردن نرخ ارز، بانک مرکزی با تصمیم جدی و با دقت و مراقبت، عرضه و تقاضا را مدیریت نماید تا مجدداً سوداگران در این عرصه یکه‌تازی نکنند. 🌀 نویسنده: علی قاسمی
99-07-30.pdf
851.9K
🔸نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر 🔹شماره 298
💢 چرا باید جوان مومن انقلابي قدرت داشته باشد؟ ❇️ جامعه‌ای که خود را ملزم به درباره‌ی پدیده‌های سیاسی می‌داند، نحوه‌ی صحیح تفکّر‌ در مورد این پدیده‌ها نیز برایش مهم خواهد بود؛ زیرا بر پایه‌ی تحلیلِ پدیده‌های سیاسی و اجتماعی است که انسان به قضاوت می‌‌نشیند، تصمیم می‌گیرد و عمل می‌کند. ✍️ مقام معظم رهبري: ⚜️ اگر ملّتی قدرت تحلیل خودش را از دست بدهد، فریب و شکست خواهد خورد. اصحاب امام حسن، قدرت تحلیل نداشتند؛ نمی‌توانستند بفهمند که قضیه چیست و چه دارد می‌گذرد. ⚜️اصحاب امیرالمؤمنین، آنهایی که دل او را خون کردند، همه مغرض نبودند، اما خیلی از آنها -مثل خوارج- قدرت تحلیل نداشتند. قدرت تحلیل خوارج ضعیف بود. ⚜️امیرالمؤمنین می‌فرمود: «و لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر» (نهج البلاغه: خطبه ۳۷۱)؛ اوّل، بصیرت، هوشمندی، بینایی، قدرت فهم و تحلیل، و بعد صبر و مقاومت و ایستادگی.» (۷۰/۱/۲۶) 📌 با مجموعه عکس نوشته هاي روش تحليل سياسي در کانال معيار، با ما همراه باشيد. (1)
سوال21.pdf
241.8K
✅سوالات وارده در کانال ثامن 💢سوال 21 🔰 چرا دستگاه های نظارتی مثل شورای عالی امنیت ملی و شورای نگهبان هیچگونه اقدامی نمی کنند؟
🔴 | حرف آخری که باید اول زده میشد‼️ 🔻 امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس: در مجلس به این نتیجه رسیده‌ایم که استیضاح روحانی انجام نشود. 🔹اگر الان استیضاح رئیس جمهور را شروع کنیم، روند آن در حدود ۲ ماه طول می‌کشد و به ماه دهم سال می‌رسیم، بعد از آن نیز معاون اول رئیس جمهور به مدت ۳ ماه رئیس دولت می‌شود و بعد از هم به تعطیلات عید می‌رسیم و اندکی بعد نیز مهلت کارِ دولت تمام می‌شود و اگر نتیجه‌ای داشت انجام می‌شد؛ بنابراین ما در مجلس به این نتیجه رسیده‌ایم که استیضاح انجام نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پروسه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چگونه است؟
🔴 | وضعیت سنجی آخرین تحولات سوریه 🔻 نقشه تسلط نظامی در سوریه نشان می‌دهد از شش ماه پیش یعنی از ماه فوریه گذشته شاهد نوعی ثبات میان طرف های درگیر در سوریه هستیم ، این برای نخستین بار از زمان آغاز درگیری‌ها در سوریه از سال ۲۰۱۲ است که حوزه نفوذ و تسلط طرف‌های مختلف شاهد هیچ گونه تغییری نبوده است. 🔹 هم اکنون نیروهای دولتی سوریه بر ۶۳.۳۸ درصد یعنی تقریبا دو سوم مساحت سوریه تسلط دارند، نیروهای دموکراتیک سوریه هم تقریبا کمی بیشتر از یک چهارم مساحت این کشور را در کنترل دارند، گروه‌های مخالف دولت سوریه هم بر ۱۱ درصد مساحت این کشور حاکم هستند. گروه تروریستی داعش علیرغم وجود برخی هسته‌های مسلح، دیگر عملا بر مساحتی از جغرافیای سوریه حاکم نیست اما قادر به انجام حملات متعدد در شرق سوریه است. 🔹 علت جمود و عدم تحرک در جبهه ادلب به وضعیت میدانی پیچیده آن باز می گردد، این احتمال وجود دارد که نیروهای سوری دست به عملیات نظامی برای تسلط بر منطقه جبل الزاویه بزنند چرا که تنها  منطقه‌ای به شمار می‌رود که خارج از کنترل دمشق قرار دارد و بر اتوبان بین المللی -4M به عنوان شاهراه راهبردی که حلب و لاذقیه را به هم متصل می کند، اشراف دارد.
عذرخواهی روزنامه همشهری به‌خاطر توهین به مقام شهادت و شهید امر به ‌معروف محمدی 🔻روز گذشته روزنامه همشهری وابسته به شهرداری تهران، در اقدامی توهین آمیز خبر شهادت بسیجی آمر بمعروف را با تیتر "مرگ مرد بسیجی در درگیری با اشرار" در خبر صفحه حوادث خود درج نمود که پس از اعتراضات گسترده مردمی و رسانه‌ها عذرخواهی کرد.
🔻سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خاجه ایران به خبرگزاری اسپوتنیک گفته است که جمهوری اسلامی ایران دولت روسیه را یکی از شرکای اصلی دفاعی نظامی خود می داند. وی گفته است که با پایان یافتن تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل، ایران و روسیه می توانند سطح همکاری خود را ارتقا دهند. 🔹آقای خطیب زاده گفته است که روسیه طی سال ها شریک اصلی ایران در حوزه های دفاعی و نظامی بوده و برداشته شدن تحریم های تسلیحاتی چشم انداز همکاری نظامی دو طرف را تقویت می کند
🔻راه جایگزین مجلس برای تعطیلی جلسه سران قوا 🔹پیگیری‌ها حاکی از آن است قالیباف جلساتی را با وزرا و مدیران ارشد دولتی برگزار کرده و پیگیر وضعیت بازار ارز بوده. او همچنین جلسات مستمر ۱۰ روزه با هدف کاهش قیمت دلار و تثبیت بورس و جلوگیری از قیمت‌گذاری دستوری فولاد انجام داده است. 🔸برگزاری نشست‌هایی با رئیس بانک مرکزی، وزرای اقتصاد، نفت و کشاورزی برای پیگیری مسئله اقتصاد و معیشت، سیاست‌های پولی و نحوه حمایت از واردات کالاهای اساسی با ارز ترجیحی و حمایت از تولید از جمله اقدامات اخیر دولت و مجلس محسوب می‌شود.
🔶موج جدید تورم در راه است؟ 🔹بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که اگر دولت روحانی برای جبران ۱۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه از درآمد تسعیر ارزی بانک مرکزی استفاده کند، حدود ۴۰ درصد به حجم نقدینگی اضافه می‌شود. این موضوع به شدت بر افزایش نرخ تورم اثر گذار خواهد بود. 🔺این اقدام می‌تواند پیامدهای ناگواری برای اقتصاد کشور به همراه داشته باشد.اگر دولت این منابع را به صورت مستقیم وارد بودجه کند باعث افزایش نقدینگی و تورم می‌شود و اگر هم به صورت غیرمستقیم منابع حاصل از تسعیر را صرف تسویه بدهی‌های خود کند باز هم با صفر شدن بدهی‌های دولت، فرصت برای استقراض مجدد دولت از بانک مرکزی فراهم می‌شود که این اقدام نیز نتیجه‌ای جز افزایش نقدینگی و تورم نخواهد داشت.
🔴 | فرافکنی انتخاباتی آمریکا برای سرپوش گذاردن بر بحران سیاسی در این کشور 🔻 مدیر امنیت ملی آمریکا اعلام کرد، ایران و روسیه با هدف دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اطلاعات رای دهندگان را به دست آورده‌اند. 🔹️مدیر پلیس فدرال آمریکا، اف بی ای نیز گفته است ایران عامل ایمیل‌های تهدید آمیز برای ایجاد ترس و وحشت در رای دهندگان در چهار ایالت آمریکا است. 🔹️کریس ری، مدیر اف بی ای، و جان راتکلیف، مدیر امنیت ملی آمریکا، در کنفرانس خبری هشدار داده‌ا‌ند هر کشوری در انتخابات آمریکا دخالت کند، بهای آن را خواهد پرداخت. آنها با این حال، تاکید کرده اند به رغم اقدامات روسیه و ایران، رای دهندگان مطمئن باشند که آرا به درستی شمرده خواهد شد. 🖌 : اتهامات دروغ و فرافکنی آمریکا با طرح موضوعات واهی در حالی مطرح می شود که بسیاری از رسانه ها و شخصیتهای سیاسی در آمریکا به صراحت اعلام کرده اند که با توجه به زمینه سازیهای ترامپ، اعلام نتیجه انتخابات در این کشور با مناقشه و تنش های سیاسی همراه خواهد بود
📌 با مجموعه عکس نوشته هاي روش تحليل سياسي در کانال معيار، با ما همراه باشید
🔰اطلاع‌نگاشت | اقتدار بر محور عقلانیت 🔻رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح (۱۳۹۹/۰۷/۲۱) با تأکید بر این نکته که «مبنای اقتدار در جمهوری اسلامی یک مبنای عقلانی است» به ارکان اقتدار ملی اشاره کردند که در این اطلاع‌نگاشت مرور می‌‌شود.
🔞سیاه‌ترین عکس تاریخ ایران.. 🔹 دعوای مردم ایران بر سر روده و کثافت‌های گوسفندی که گوشتش را سربازان انگلیس خورده‌اند😞 🔻 این عکس در سالهای پایان جنگ جهانی اول(1297ش)، در اطراف شهر گرفته شده است. قوای انگلیس که از سمت ترکیه و سوریه وارد ایران شده اند و به سمت تهران در حرکت اند، گوسفندی را برای طبخ غذای سربازان انگلیسی سر بریده‌اند. 🔻 قصاب، امعاء و احشاء گوسفند را دور انداخته و مردم گرسنه برای برداشتن آن هجوم آورده اند. نسخه ی اصلی این عکس در موزه ی یادبود قربانیان جنگ در استرالیا نگهداری می شود. 🖋 کتاب قحطی بزرگ نوشته ی دکتر محمد قلی مجد به نقش انگلیس در پرداخته و ثابت می‌کند که انگلیس با خرید عمده گندم و مواد غذایی داخلی، کوتاهی از وارد کردن آذوغه از هند و عراق، منع وارد کردن مواد غذایی از ایالات متحده و پرداخت نکردن درآمدهای نفتی ایران بر شدت قحطی افزود. برگرفته از کانالهای درس انقلاب و مدرسه اقتصاد
نخست وزیر عراق: به نیروی نظامی بیگانه نیاز نداریم مصطفی الکاظمی: 🔹عراق به هیچ نیروی نظامی بیگانه در اراضی این کشور نیازی ندارد. 🔸الحشد الشعبی یک سازمان ملی عراقی است.
‍ ❌دو راهبرد در جنگ رسانه ای و ماجرای آبادان 💠 در جنگ رسانه ای جلب اعتماد مخاطبان از طریق ارائه گزارش‌هایی با بیان بخشی از واقعیت و استفاده از صورت میگیرد. بر این اساس در راستای اهدافی از پیش طراحی‌شده به جریان سازی خبری پرداخته می شود. به ‌بیان‌ دیگر، تفسیر و تاویلی که این رسانه ها از اخبار ارائه می دهند، در راستای اهداف از پیش طراحی ‌شده است. 💠 و سعی می‌کنند با نشان دادن بخشی از واقعیت، دیدگاه خود را در قالبی پوشیده و مستتر در درون گزارش‌ها ارائه کنند. ازاین‌رو بردن ذهنِ افکار عمومی به دورترین نقطه از واقعیت و پررنگ نشان دادن اخبار در راستای گفتمان مورد نظر در کنار استفاده از تکنیک‌های عملیات روانی همچون برجسته‌سازی حاشیه‌ها و چشم‌پوشی از حقیقت، یکی از اصلی‌ترین راهبردها در جنگ رسانه‌ ای است. 💢حالا موضوع ویدئوی ضرب و شتم خانمی در آبادان را بر اساس راهبردهای جنگ رسانه ای مورد بررسی قرار دهیم: ⬅️آنچه رسانه های معاند گفتند: ▪️بارداری زنی در پی تعرض کارمند پالایشگاه آبادان به وی و ضرب و شتم او در پی تقاضای احقاق حقش. ▪️مامور حراست و حکومتی ایران با این خانم برخورد کرده است و تشابه سازی آن با رفتار پلیس در آمریکا. ⬅️آنچه در واقعیت رخ داده است: ▪️خانمی به خاطر اختلاف قدیمی و همچنین تسویه مالی با یکی از پرسنل شرکت نفت به منزل ایشان می رود. ‏این خانم که همراه خود مواد آتش زا و مقداری اسید نیز داشته است در ابتدای درگیری با اهالی خانه از تیزبر به عنوان تهدید استفاده کرده است. در این درگیری خانم صاحب خانه نیز متقابلاً این خانم را مجروح کرده است که اقدامات قضایی در مورد طرفین صورت گرفته است. ▪️ مجتمع مسکونی محل وقوع این رخداد اقدام رفتار غیر اخلاقی و غیر انسانی مرتکب شده که بلافاصله نیز بازداشت و روانه زندان شده است. ✅نکته: روایت اول از سوی یک اکانت از خارج کشور که در موضوعات مربوط به آبادان از جمله اغتشاشات سنوات گذشته نقش فعالی ایفا کرده، منتشر شده است.
💥 قابل توجه هواداران آمریکا! 👈 نصیحت تقی‌زاده ۱۰۰ سال قبل به دیپلمات‌های امروز: منحصر دانستن نجات ایران به سیاست بین المللی، نتیجه شهرت پرستی و هوس سیاسی - دیپلماسی است! ○ آنچه می‌خوانید نصیحت #روزنامه_کاوه است حدود ۱۰۳ سال قبل (به قمری)؛ آن هم از نشریه سید حسن تقی‌زاده! برای کسانی که راه نجات مملکت را تنها در سیاسی‌کاری با غربیان منحصر می‌دانند: ○ با توجه به چنین اندیشه‌هایی که امروز هم موج می‌زند، روزنامه «کاوه» یکی از سرمقالات خود را به بررسی آنها اختصاص داد و در بخشی از آن چنین نوشت: «منحصر دانستن نجات مملکت به راه سیاست بین‌المللی چنانچه امروز حواس اغلب "وطن‌پرستان ایران" بدان معطوف است سهو عظیم و غفلت بزرگ یا نتیجه شهرت‌پرستی و هوس "دیپلماتی" و "سیاسی‌گری" است». 📚 روزنامه کاوه، س 2 (دوره جدید)، ش 5 (شماره مسلسل 52)، 1 رمضان 1339/ 9 مه 1921، ص 1.
✅ یادداشت/ ❇️ پارلمان لبنان با انتخاب مجدد سعد حریری بدنبال چه چیزی است؟ ❌ حریری به طور طبیعی در دایره سیاست های غرب و عربستان سعودی حرکت می کند و پس از نخست وزیری هم اعلام کرد من در صدد اجرای طرح فرانسه هستم. 🔻 روابط حزب الله و سعد حریری از سابقه خوبی برخوردار نیست و حریری پس از انفجار بیروت و نیز پس از حکم دادگاه پدرش رفیق حریری، علیه حزب الله مواضع مخالف اتخاذ کرده بود.   🔺نخست وزیری مجدد حریری در شرایطی حاصل شده که لبنان به نحوی دچار استیصال شده است. 💯 متن کامل یادداشت در لینک زیر: 👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/325590/ 🔵نویسنده: فرزان شهیدی
🔴 | تحلیل آخرین مناظره ترامپ و بایدن 🔻 آخرین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شد. نکته جالب این بود که هیچگاه ترامپ اسمی از ایران نبرد و تنها یک بار ابتدای مناظره جو بایدن اظهار داشت : ایران و روسیه در انتخابات آمریکا دخالت می کنند و باید هزینه آن را بپردازند. 🔹 شاید انتظار این بود که بایدن به زعم خود تصمیم اشتباه خروج از برجام را به رخ ترامپ بکشد اما مناظره بیشتر پیرامون مسائل داخلی آمریکا سیر کرد و کاندیدای حزب دموکرات بیشتر به مدیریت ترامپ در بحران کرونا پرداخت و این نقطه قوت وی بود ؛ زیرا مردم آمریکا این مشکلات را در حال حاضر لمس می کنند . 🔹 مطلب دیگر این که ترامپ به ایمیل های فرزند جو بایدن حمله کرد و در مقابل وی نیز توانست با لَختی، زیرکی و بازی با کملات از دام جولاه رقیبش بگریزد و بطلان آن را به ذهن مخاطب القا نماید و در پاسخ به فرار مالیاتی ترامپ اشاره کرد. 🔹 اما روسیه متغیر مهم این مناظره بود؛ چون هر طرف رقابت ، دیگری را به ارتباط غیرقانونی با این کشور متهم می کرد و مبرهن است که آنها خوب می دانند هنوز ذهنیت مردم ایالات متحده در دوران جنگ سرد و دشمنی با روسیه سیر می کند. 🔹یکی از روش های هوشمندانه بایدن نگاه کردن به دوربین و سخن گفتن با طبقه متوسط بود و سعی داشت خود را نماینده آنها جا بیندازد. در مقابل ترامپ نیز با فراست به دوران ۸ سال معاونت ریاست جمهوری بایدن اشاره کرد و کمبودهای آن دوره را یادآوری کرد و بارها گفت: اگر بنا داشتی کاری کنی در همان دوران انجام میدادی ( نقل به مضمون ). 🔹 این گفتگوی چالشی در نسبت با مناظره سابق، بسیار مودبانه و مدنی تر دنبال شد که نشان از تاثیر مشاوره ها به دوطرف داشت. 🔹 در جای دیگری از این مباحثه ، ترامپ بازهم کرونا را خیلی جدی نگرفت و گفت : " نمی شود اقتصاد را تعطیل کرد و مردم را گرسنه نگه داشت " و در همین راستا وضعیت نیویورک اشاره کرد. 🔹 در آخر مناظره نیز ترامپ بازهم هنگامی که روی سن کنار همسرش ایستاد، با اعتماد به نفس از ماسک استفاده نکرد در حالی که بایدن بلافاصله پس از پایان گفتگو ، مطابق سیره چند ماه اخیرش بلافاصله ماسک را به صورت زد. 🔹 آخرین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا تا حد زیادی متوازن بود و ترامپ به طور محسوس نتوانست بر رقیبش غلبه کند و به همین علت کمپین بایدن چیزی را که به دنبال آن بود تحصیل نمود ، زیرا او در شرایط کنونی در پی نگه داشتن فاصله فعلی خود با رقیبش بوده و فریز کردن وضعیت حاضر تا روز انتخابات را تعقیب می کند . در مجموع این مناظره تغییری محسوس در وضعیت محبوبیت دوکاندیدای مطرح انتخابات سوم نوامبر ایجاد نخواهد کرد. 🖌
✅ یادداشت/ ❇️ یک خبر خوب! 💯رئیس مجلس شورای اسلامی از اتخاذ ۴ تصمیم در جلسه با پنج عضو اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، برای کاهش ناکارآمدی‌های اقتصادی خبر داد. ☑️اول: تشکیل سندیکای صادرکنندگان خوشنام برای استفاده از ظرفیت اعتباری و تسهیل فعالیت بازرگانی آنها ☑️دوم: تشکیل اتاق تهاتری مرکزی کالا با کالا در وزارت صمت برای نظارت دقیق بر اجرای مستقیم عملیات واردات در برابر صادرات بدون نیاز به تبادل ارز و صرفا برای کالاهای ضروری و مواد اولیۀ تولید ☑️سوم: تشکیل پنجره واحد صادرات نفت در برابر واردات کالاهای اساسی که در دولت مسئولیت مستقیم آن با وزارت نفت است. ☑️چهارم: تامین کسری بودجه دولت از طرق کم هزینه مانند انتشار اوراق دولتی و بازارگردانی آن از سوی بانک مرکزی در قالب عملیات بازار باز حالا مجلس باید پیگیر اجرای آنها از سوی وزرای مربوطه باشد.
✅یادداشت ❌ نگاهی دوباره به مسئله استیضاح 🔻تب طرح موضوع استیضاح رئیس‌جمهور که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده بود و همراهی عدهای در خارج از مجلس را به همراه داشت فروکش کرده و این موضوع از برنامه پیگیری‌های نمایندگان حامی این اقدام خارج شده است. در فضای کنونی که التهابات و هیجانات سیاسی مربوط به استیضاح رئیس‌جمهور تا حدودی کم رنگ شده است، شاید زمینه مناسبی برای بررسی ابعاد مختلف پیرامون این موضوع فراهم شده باشد. 🔸نکات تحلیلی: 1ـ استیضاح رئیس‌جمهور بخشی از قانون اساسی است و در اصل 89 به آن تصریح شده است. بنابراین لازم است در یک فضای کاملا منطقی و به دور از هیجانات و احساسات ابعاد مختلف آن از حیث سیاسی و حقوقی مورد بررسی عالمانه قرار گیرد. بالطبع این اصل قانون اساسی نه قابل انکار است و نه باید آن را دست نایافتنی معرفی کرد؛ و از آن‌سو استیضاح و عزل رئیس‌جمهور که منتخب مردم ایران و رئیس قوه مجریه است، اقدامی جزئی و کم اهمیت نیست که بتوان بدون در نظرگرفتن ضرورت‌های سیاسی و اجتماعی و بدون ملحوظ داشتن منافع و مصالح ملی نسبت به اجرای آن اقدام کرد. 🔹 2ـ اساساً همه تصمیمات کلان کشوری که مسئولان اتخاذ می‌کنند، باید در پاسخ به این مسئله باشد که این اقدام چه نسبتی با حل مسائل مردم و منافع ملی دارد؟ انتظار منطقی از نمایندگان مجلس و یا کسانی که طرح استیضاح رئیس‌جمهور را مطرح می‌کنند باید به این سؤال پاسخ دهند که برکناری رئیس‌جمهور دقیقا کدام مشکل از مشکلات عمومی را برطرف خواهدساخت و نیز در فردای بدون حضور رئیس‌جمهور و کفالت سه ماهه معاون اول، کدام گره از معضلات اقتصادی و معیشتی مردم بازخواهد شد. بالطبع نباید اینگونه باشد که استیضاح با هدف استیضاح انجام شود و حتما مقاصد نمایندگان از برکناری رئیس‌جمهور نبایستی منطبق با اغراض سیاسی و مطالبات هیجانی بیرون از مجلس طراحی شود. از قضا همه نگاه‌ها و پیش بینی نمایندگان حامی استیضاح و برکناری باید معطوف به دوران بعد از عزل باشد که شرایط سیاسی و اقتصادی جامعه و حتی نظام بین‌المللی در این ایام در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت. 🔺نکته راهبردی: قوای سه‌گانه باید نقطه کانونی که منتهی به حل سریع و کم هزینه مسائل اقتصادی مردم می‌شود را پیدا کنند. اقدام هیئت رئیسه مجلس در خصوص تشکیل جلسات مشترک با برخی اعضای کابینه که دارای دستاوردها، نتایج و خروجی مثبت در بازار نیز بوده جایی است که بایستی بر آن متمرکز شد و مسیری است که لازم است تا انتها پی گرفته شود. 🔰نویسنده: عزیز غضنفری
مغایرت عقلانیت و انقلابی.pdf
178K
🌀 یادداشت/ 🔰نسخه pdf ✅موضوع: مغایرت عقلانیت و انقلابی‌گری با جنجال‌آفرینی و تنش
سوال 22.pdf
73K
✅سوالات وارده در کانال ثامن 💢سوال 22 🔰 پاسخ به شبهه وعده‌ی آب و برق مجانی⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 انتقاد صریح "رهبرمعظم انقلاب" از اقدام برخی‌ها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان 🔻هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد 🔻اگرچه در میان این برادران، افراد خوبی هم هستند، اما این کار غلط بود و این موضوع را بطور صریح اعلام می‌کنم 🔻اینگونه رفتارها و هتک حرمت، روش امریکایی‌ها است که در مناظره ها و کارهای مطبوعاتی، خود را در دنیا رسوا کرده‌اند تا جایی که یک شخصیت برجسته سیاسی آنها می گوید، دنیا با هراس و تحقیر به ما نگاه می کند