رابطه با چین و کلیدهایی که قفل #تحریم را باز میکند
🔹به طور حتم امضای #سند_همکاری_۲۵_ساله راه درازی برای اجرایی شدن در پیش دارد چرا که اساساً آنچه روز شنبه بین دو طرف امضا شد یک برنامه درازمدت برای توسعه روابط دوجانبه است. در ایران همچنان برخی به هرگونه توسعه روابط بین ایران و چین بدبین هستند و خواستار بازگشت به ساختار گذشته با اجرایی شدن برجام هستند. با این حال واقعیت این است که حل بسیاری از این مشکلات بدون برقراری روابط راهبردی بین ایران و چین ناممکن است.
🔹برخی از مهمترین تحریمهایی که علیه ایران در سالهای گذشته اعمال شده از جمله تحریم مجدد بانکهای ایرانی با برچسب تروریسم و یا تحریم کل اقتصاد ایران در سال ۹۸ و یا صفر کردن صادرات نفتی ایران اساساً با هدف جلوگیری از برقراری روابط راهبردی بین تهران و پکن وضع شده است. از این رو اساساً نمیتوان انتظار داشت که با هرگونه توافقی بین تهران و واشنگتن حتی در آرمانیترین شکل آن نیز این تحریمها برداشته شوند.
🔹آمریکاییها میدانند که چین بخش مهمی از بهبود مداوم اقتصادی خود را مدیون روابط خود با ایران است و تاکنون نیز سیگنالهای مشخصی برای حفظ آن به ایران ارائه داده که یکی از آنها احتمالا افزایش ظرفیت خرید نفت از ایران است.
🔹به این ترتیب تحریمهای آمریکا علیه ایران نه تنها بر روابط تهران و پکن بیتأثیر است بلکه میتوان انتظار داشت که در آینده ایران راهی جز توسعه روابط خود با چین برای باز کردن کلید این تحریمها نداشته باشد.
🔹به نظر میرسد که در مسیر حرکت به سمت یک دنیای چند قطبی، ایران درست در مرحلهای قرار گرفته که با تنظیم راهبرد خود به یک توازن جدی بین غرب و شرق دست پیدا کند. برای موفقیتآمیز بودن این مرحله میتوان تنها امیدوار بود که الگوهای قدیمی همچون ماجرای برجام تکرار نشود؛ همان الگویی که سبب کنار گذاشته شدن چین از مبادلات اقتصادی بعد از امضای برجام شد و خسارات وسیعی را به کشور تحمیل کرد.
رسانه صهیونیستی: #قرارداد_ایران_و_چین اهرم فشار آمریکا را ضعیف میکند
🔹تایمز آو اسرائیل: این نخستین باری است که ایران با یک قدرت جهانی، چنین توافق بلندمدتی امضا میکند. این قرارداد میتواند اهرم فشار آمریکا علیه ایران را قبل از مذاکرات مورد انتظار تضعیف کند و از نفوذ آمریکا در غرب آسیا بکاهد.
نشریه آمریکایی: ایران و چین، تلاشهای آمریکا را خنثی کردند
🔹والاستریت ژورنال: این توافق، همکاریهای بین تهران و پکن را در زمانی که ایران به دنبال راههایی برای تقویت اقتصاد خود در پی تحریمهاست، تعمیق میکند. توافق با چین، این سیگنال را میدهد که ایران متحدان قدرتمندی دارد.
🔹ایران و چین تلاشهای آمریکا برای منزوی کردن ایران را خنثی کردند. سند همکاری ایران و چین شامل سرمایهگذاریهای گسترده پکن در پروژههای متعددی جمله انرژی هستهای، بنادر، راه آهن و انتقال فناوری نظامی به ایران میشود.
اهم اخبار سیاسی و انتخاباتی مربوط به ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر اعلام می گردد.
انتخاباتی:
*آغاز نامنویسی داوطلبان انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح روز یکشنبه ثبتنام داوطلبان به 3 روش (اپلیکیشن موبایلی، نسخه رایانهای و مراجعه حضوری به فرمانداری حوزه انتخابیه یا ستاد انتخابات کشور) انجام میشود. در تهران ثبت نام در محل سایت فرمانداری تهران انجام می گیرد.
*محسن کوهکن، عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری: انتخاب خاتمی و احمدینژاد و روحانی مثل بارداری ناخواسته بود
* دیدار ٢ نامزد ریاست جمهوری
ضرغامي در تویيتر نوشت: دکتر قاضیزاده هاشمی، نایب رئیس مجلس مهمانم بود.
نگاه ۲۰ ساله و نظرات کارشناسی خوبی دارد. بهره بردم. با اخلاق، باسواد و متواضع! این خیلی خوب است.
در مورد "ضرورت تغییر" هم عقیده ایم.
او می گوید دست فرمان باید عوض شود.من می گویم باید زیر میز زد!
*وهاب زاده، مشاور وزیر بهداشت در توییتی نوشت: خبر تزریق واکسن به کسانی که در انتخابات شرکت میکنند! یک دروغ خندهدار بیشتر نیست.
سیاسی:
*عنوان لاریجانی در دیدار با وزیر خارجه چین:
عنوان استفاده شده برای لاریجانی جهت برگزاری این دیدار، «مسئول پیگیری سند برنامه همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» بوده است.
*برخی جریانات مخالف داخلی قرار داد ۲۵ ساله ایران با چین را تعبیر به ترکمنچای دوم نموده اند
*درحالیکه به نقل از فعالان رسانهای از ممنوع الخروج بودن احمدینژاد برای سفر به عراق خبر داده بود، رئیس جمهور سابق کشور در حال انجام لابیهای سنگینی است تا در صورت سفر به عراق با آیت الله سیستانی دیداری داشته باشد.
*طبق شنیدهها محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رهبر انقلاب نوشته که طرح دولت تلاش آنان برای دور زدن قانون مصوب مجلس است. دولتیها بعد از مطرح شدن طرح راهبردی مجلس تلاشهای خود را برای اخلال در اجرای آن تشدید کردهاند.
🔹 اندیشکده «شورای روابط خارجی» در یادداشتی از توافق اخیر ایران و روسیه در حوزه امنیت سایبری، انتقال فناوری، آموزشهای متقابل و هماهنگی در مجامع بینالمللی، ابراز نگرانی کرده است. بهزعم نویسنده این توافق، احتمالاً موانع جدیدی را برای ایالات متحده و متحدانش در خاورمیانه ایجاد خواهد کرد.
🔹 به نظر نویسنده، انگیزه اصلی عقد این قرارداد، عمدتاً دفاعی و بر مبنای اشتراک دو کشور در مقابله با نفوذ آمریکا در خاورمیانه و همچنین تمایل به کاهش وابستگی به غرب است. در عین حال که میتواند توان تهاجمی این دو علیه امنیت سایبری ایالات متحده و متحدانش را نیز افزایش دهد. طبق این یادداشت، توافق مذکور چهار چالش برای آمریکا دارد:
1️⃣ روسیه میتواند به ایران کمک کند تا سیستمهای دفاع سایبری قویتری بدست آورد که در برابر حملات سایبری آمریکا، تابآوری بیشتری داشته باشند.
2️⃣ ارائه اطلاعات حملات سایبری آمریکا، توسط ایران به روسیه، میتواند تکنیکها و مهارتهای تهاجم سایبری آژانس امنیت ملی ایالات متحده را در اختیار تیمهای روسی قرار دهد تا درصدد غلبه بر آن برآیند.
3️⃣ مهندسی معکوس بدافزارهای آمریکایی یا اسراییلی استفادهشده علیه ایران، توسط روسیه، میتواند به حملات سایبری گستردهای در مقیاسهای بینالمللی علیه منافع غرب بینجامد.
4️⃣ اگر فناوریهای روسی از طریق ایران به گروههایی مانند حزبالله و دیگر شبهنظامیان در عراق و یمن برسد، امنیت سایبری متحدان آمریکا و اروپا در خاورمیانه به خطر خواهد افتاد.
✅ به نظر میرسد رویکرد سختگیرانهتر بایدن نسبت به مسکو در قیاس با ترامپ، در افزایش همکاریهای ایران و روسیه بیتأثیر نباشد. در عین حال که گسترش همکاریهای امنیتی آمریکا و اروپا نیز انگیزههای روسیه برای مقابله با منافع آمریکا در منطقه غرب آسیا را افزایش خواهد داد.
#رسول
@rasul313
4_5783124948113426311.pdf
1.73M
🔰 #بخوانید| همه آنچه در مورد توافق ۲۵ ساله ایران و چین لازم است بدانید!
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🔘از قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین چه خبر؟
💢 از ۶فروردین ۱۴۰۰ همزمان با خبر ورود #وزیر_خارجه_چین به ایران؛ پستها و توییتهای بسیاری پیرامون این خبر مورد انتشار قرار گرفته است.
📍 با بررسیهای صورت گرفته توییتر در صدر تولید محتوا پیرامون #قرارداد_۲۵_ساله_با_چین بوده است.
💢 ۵هشتگ برتر در توییتر نیز مورد ارزیابی قرار گرفته که در تصویر قابل مشاهده میباشد.
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
💕 #یا_صاحب_الزمان_عج💕🌿
خودت گفتے که وعده در بهار اسٺ
بهار آمد دلم در انتظار اسٺ
بهار هر ڪسے عید اسٺ و نوروز
بهار عاشقان دیدار یار اسٺ
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج🌸💚
#میلاد_امام_زمان(عج)🎉✨
#مبارک_باد🎊❣️✨
#رسول
@rasul313
✳ انتظار یعنی یاریرساندن به ولی
🔻 #ولایتداشتن نسبت به #ولی_مطلق_الهی این است که ما #برنامه و #هدف او را بشناسیم و او را در آن هدف #یاری کنیم. این ولایته! صِرف ابراز #محبت و ابراز #ارادت و #دعا و اینها ولایت نیست. در ولایت حتما باید ولی را یاری کرد. و انتظار یعنی همین: یاری رساندن به ولی.
🔸 البته ولی را یاری کردن معنایش این نیست که ولی احتیاج به یاری ما دارد! قرآن میفرماید: إن تنصروا الله... یعنی چی؟ مگر ما میتوانیم خدا را یاری کنیم؟ یعنی چه این حرف؟ یعنی حکمت بالغهی الهی بر این تعلق گرفته که #اهداف_دین توسط شما محقق بشه! این یعنی یاری خدا. و الا خودش که میتواند هر کاری که میخواهد بکند! میخواهد که ما #رشد کنیم و بهجایی برسیم. نصرت ولی هم به همین معناست.
👤 #استاد_عینیزاده_موحد
📚 برگرفته از کتاب «دکترین انتظار و مبانی قرآنی آن»
📖 ص ۶۴
🙏 #خدایا_منجی_را_برسان
✅رسول
https://eitaa.com/rasul313
نتایج یک نظرسنجی در پایان اسفند 99؛
رییسی و قالیباف توانایی پیروزی مقابل حسن خمینی و ظریف را دارند / محبوبیت روحانی به 8 درصد و خاتمی به 17 درصد رسیده / رضایت از قوه قضاییه و مجلس بالای 50 درصد است
خبرگزاری فارس نتایج یک نظرسنجی معتبر دانشگاهی را منتشر کرده که برخی از نکات آن قابل توجه است.
🔹 مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری در پایان اسفند ماه حدود 50 درصد بوده است.
🔹 محبوبیت روحانی در پایان سال 99 به حدود 8 درصد و خاتمی به 17 درصد رسیده است.
🔹 ده درصد از خوش بینی جامعه به بایدن کاسته شده و این عدد به 30 درصد رسیده. در عین حال نیمی از پرسش شوندگان مخالف برهم خوردن برجام هستند.
🔹 بیش از 50 درصد پرسش شوندگان از عملکرد مجلس و قوه قضاییه رضایت دارند و 67 درصد به مجلس برای حل مشکلات اقتصادی امیدوارند.
🔹 آرای منفی رییسی و قالیباف زیر 20 درصد است.
🔹 رییسی و قالیباف دو چهره اصول گرایی هستند که در رقابت با حسن خمینی و جواد ظریف می توانند بیش از 50 درصد آرا را کسب کنند.
🔹 بیش از 50 درصد مردم به نامزدی رای می دهند که توان مدیریت بالا و جلوگیری از سوء مدیریت ها را داشته باشد. در حالی که 30 درصد مردم به کاندیدایی مایل هستند که توانمندی مذاکره داشته باشد.
@rasul313
💠 حدیث روز 💠
🌘 عاقبت انکار حضرت ولی عصر (عج)
🔻پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم):
مَن اَنکَرَ القائِمَ مِن وُلدی أَثناءَ غَیبَتِهِ ماتَ میتَةً جاهِلیَّةً
✳️ کسی که قائم (مهدی) را که از فرزندان من است در دوران غیبتش مُنکِر شود، بر حالت جاهلیت قبل از اسلام از دنیا خواهد رفت.
📚 منتخب الاثر، ص ٢٢٩
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🌹🍃صدای آمدنت را به گوش ما برسان!
🌹🍃زمان غیبت خود را به انتها برسان
🌹🍃کنار تربت زهرا به وقت نا فله ات
🌹🍃دعای خویش را به یاری این گدا برسان
🌹🍃میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) مبارک باد.
#نیمه_شعبان
#یا_صاحب_الزمان
🔺 #زیارت_روز_دوشنبه🔺
🌹 امروز متعلق است به:
💎 امام حسن مجتبی علیه السلام
💎 امام حسین علیه السلام
#ثامن
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امامخامنهای :
"باید جوانان ما در فضای مجازی امیدآفرینی کنند،توصیه به ایستادگی، تنبلی نکردن و خسته نشدن، کنند ..."
نظر شریعتمداری درباره #دو_تابعیتیها و سریال گاندو/ دیوار که گناهی ندارد، دشمن از دروازه وارد شده!
🔹مدیرمسئول کیهان: آنچه که از #جاسوسی برخی دوتابعیتیها اهمیت بیشتری دارد، چگونگی ورود آنان به مراکز تصمیمساز نظام است. این وظیفه مراکز اطلاعاتی است که چگونگی ورود آنها به مراکز حساس را بررسی کرده و جرم افرادی را که زمینه نفوذ آنان را فراهم آوردهاند، نادیده نگیرند. اگر به متن سوگندنامه دوتابعیتی مراجعه کنید، خواهید دید که آنها برای دشمنی با کشورشان قسم یاد کردهاند.
🔹در تاریخ باستان آمده که وقتی چینیها از حملات دشمنان به تنگ آمده بودند، دیوار چین را ساختند و بر این باور بودند که هیچ دشمنی توان بالا رفتن از آن دیوار و ورود به شهر را ندارد اما چین طی ۱۰۰ سال بعد از ساخت آن دیوار مستحکم، سه بار از سوی دشمنان مورد حمله قرار گرفت.
🔹در هر سه بار سپاهیان دشمن توانسته بودند به شهر وارد شوند، نه اینکه از دیوار چین بالا رفته باشند دیوار، بلندتر و مستحکمتر از آن بود که قابل عبور باشد. دشمن با استفاده از خیانت نگهبانان و پرداخت رشوه به آنان توانسته بود از دروازهها وارد شود.
✅ رسول۳۱۳
🔴 #پرسمان_پاسخ به ۸ پرسش درباره برنامه همکاری جامع ایران و چین
1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟
🔹این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
2⃣ آیا سند همکاری ایران-چین علیه کشور ثالثی است؟
🔹این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقه ای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیج کشوری نیست.
3⃣ عدد و رقمهای مطرح شده چقدر واقعی است؟
🔹این سند صرفاً یک چارچوب کلان درباره حوزههای همکاری است و اعداد و ارقام در مراحل بعد که سند تبدیل به پروژههای مشخص سازمانها و بخشهای مختلف با ارگانهای چینی خواهد شد، میتواند روی کاغذ بیاید. لذا در شرایطی که فعلاً هیچ پروژهای نیست، بنابراین اعداد و ارقام نیز نمیتواند هیچ قطعیتی داشته باشد.
4⃣ چرا متن رسمی منتشر نمیشود؟
🔹اگر چه انتشار موافقتنامهها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریمهای غرب ایجاب میکند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد.
5⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟
🔹بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامهها، مقاوله نامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است.
6⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا میکند؟
چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن میتوان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافقهای جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد.
7⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟
🔹نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطبهای شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربهی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است.
8⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟
🔹سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویتهمکاریها لذا نشستن و غیبگویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند
◄ میتوانیم طی هشت سال یک کشور صنعتی شویم!/ «ابراهیم رزاقی» استاد برجسته علم اقتصاد با ابراز گلایه از سیاستهای اقتصادی دولت و حرکت آن در مسیر اقتصاد لیبرالی که منجر به افزایش فشارها بر زندگی مردم شده است، افزود: «تردید ندارم که اگر از پس انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دولتی جهادی و انقلابی روی کار بیاید، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشود و اصلاً دور از ذهن نیست که ظرف هشت سال ایران به کشوری صنعتی تبدیل شود».
☑️ چین: آمریکا سعی در ایجاد شکاف میان ما و جهان اسلام دارد
🔸️هوا چونینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین:
🔹️برای بسیاری از مردم مسلمان، آمریکا امنترین کشور برای زندگی نیست.
🔹️آمریکاییها بهدنبال شکست اتحاد، امنیت، ثبات و مهار رشد چین و همچنین بهدنبال شکاف میان ما و جهان اسلام هستند تا توجهها را از تبعیضها و آزارشان علیه مسلمانان منحرف کنند.
🔹️واضح است برخی در آمریکا و اروپا واقعا اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند.
🔹️آنها پس از حوادث ۱۱ سپتامبر، به بسیاری از کشورهای مسلمان حمله کردند و به نام مقابله با تروریسم، صدها مسلمان کشتند و میلیونها نفر را آواره کردند.
🔹️غیر از اویغورها، ۵۶ قوم دیگر در چین زندگی میکنند؛ علاقهمندی آمریکا و کشورهای اروپایی به این اقلیت قومی در سینکیانگ جالب است.
213.mp3
7.22M
🇮🇷🌸
🍀
✅#صوتی
💠 موضوع: چرا شبکه های ماهوارهای، کشورهای غربی و جریان ضدانقلاب برای سند راهبردي همکاری ايران و چین جنجال به پا می کنند؟
🎙کارشناس سیاسی: دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
🔻 این سند یک نقشه راه برای همکاری ها در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، راهبردي در یک افق بلندمدت و بر پایه منافع مشترک است.
🔹از ظرفیتهای این سند می توان به یک تیر خلاص بر پیکر نیمه جان تحریم های حداکثری با محوریت آمریکا اشاره کرد.
🔸 این سند راهبردي یک عامل شتاب بخش در پیشرفت اقتصادی کشور محسوب میشود.
🔺 همه کارشناسان به شکست آمریکا در جنگ اقتصادي علیه ایران اذعان دارند.