فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #حقوق_بشر_آمریکایی | فقط به خاطر منافع‼️
🔻 پاسخ وزیر خارجه آمریکا به سوال خبرنگار سی.ان.ان در حاشیه اجلاس ناتو
🔹چرا به ولیعهد سعودی بن سلمان ، قاتل نمی گویید؟
فقط بخاطر منافع ...
#رسول
@rasul313
✖️شما از این پس وکیل من نمیباشید
🔻روایت رهبر انقلاب از عزل منتظری
32 سال پیش و در چنین روزهایی، حدفاصل 6 تا 8 فروردین 68 اتفاقات مهمی رخ داد و امام خمینی اقدام به عزل آیتالله منتظری از قائم مقامی رهبری کرد.
امام خمینی 2 نامه در تاریخ 6 و 8 فروردین نوشته و انتقادات مهمی نسبت به منتظری انجام میدهد که تا سال 76 نامه اول رسانهای نمیشود. نامهای که اگر در زمان نگارش منتشر میشد آبرویی برای قائم مقام معزول رهبری باقی نمیماند.
آیتالله خامنهای دراینباره میگویند: «ما مشهد بودیم، ایّام عید بود. آقای هاشمی تلفنی دنبال من میگشت. گفتند آقای هاشمی تماس گرفته، شما را میخواهد.. بالاخره تماس برقرار شد. ایشان گفت که شما باید فوری بیایی تهران. گفتم چرا؟ گفت کار بسیار مهمّی است، قضیّه آقای منتظری دارد به یک جاهای خیلی باریکی میرسد و بیا ببینیم چکار باید بکنیم...و خب ما هم حقیقتاً فکر اینکه ممکن است برکناری آقای منتظری پیش بیاید ناراحت بودیم. یعنی هیچ واقعاً راضی نبودیم که این کار انجام بگیرد.»
روز ششم فروردین آیتالله خامنهای به تهران رسیده و مستقیماً به دفتر آقای هاشمی رفتند. ایشان میگویند: «امام گفته بودند یکی از سه چیز باید انجام بگیرد: یا ایشان قول بدهد که اصلاح کند کارش را، بیتش را، حرفهایش را، اینها را درست کند؛ یا اینکه استعفا بدهد؛ یا اینکه مجلس خبرگان تشکیل بشود و تصمیم گیری کنند. معلوم بود که امام خیلی جدّی عازم این قضیّهاند. در همین حین که ما صحبت میکردیم، حاج احمد آقا تلفن زد به آنجا و آقای هاشمی گفت که فلانی اینجا است. ایشان گفت پس فلانی هم بشنود. من هم رفتم پای تلفن. گفت امام این نامه را به آقای منتظری نوشته و شروع کرد نامه را خواندن. خب نامه خیلی تکان دهنده بود برای ما... گوشی را گذاشتیم و گفتیم حالا چه کار کنیم؟ آقای هاشمی گفت گفتهام آقای مشکینی و هیئت رئیسه خبرگان بیایند اینجا که بنشینیم صحبت کنیم وقتی که آمدند... آنها هم مثل ما نگران شدند... به ذهنمان رسید که برویم با امام ملاقات کنیم و ایشان را از این کار منصرف کنیم.»
آیتالله خامنهای پیرامون ملاقات با امام نقل میکنند: «ساعت حدود نه شب بود. اینکه امام این ساعت ملاقات بدهد، خیلی چیز غیرمتعارفی بود. لکن خب ما رفتیم. رفتیم در همان اتاق امام و امام نشسته بودند و اخم کرده... آقای هاشمی شروع کرد به صحبت و گفت که آمدهایم که یک فکری بکنیم برای این کار. تا این حرف از ایشان صادر شد، امام برگشتند گفتند: «چه فکری؟» «آقای منتظری «...» و «...» و «فاجر» است.» این سه تعبیر را ایشان کردند.
خب واقعاً برق از چشم همه ی ما پرید. این تعبیر؟! امام در حرف زدن خیلی آدم مواظبی بود. یعنی حقیقتاً آدمی بود که من داستانها دارم از این که چیزی را که میخواست نسبت به کسی مخصوصاً بیان کند، مواظبت میکرد که زیاد و کم نشود. اگر یک وقتی یک چیزی گفته میشد که یک قدری این طرف و آن طرف بود، در اوّلین وقت ممکن اصلاح میکرد.
من نگاه میکردم به آقای مشکینی و آقای امینی که چرا شماها یک چیزی نمیگویید؟ ما همه آمده ایم که همکاری کنیم. اما آنها سکوت کرده بودند. اصلاً کانّه جرأت نمیکردند حرف بزنند. هر کدام یک جمله ی کوتاهی گفتند. جلسه حدود سه ربع ساعت یا شاید بیشتر طول کشید. گفته شد پس اجازه بدهید این نامه در رادیو خوانده نشود.»
ایشان کلام تعریض گونه ی شدیدی نسبت به آقای منتظری گفتند.«بعد آقای هاشمی یک مقداری بیشتر اصرار کرد و تعبیرات دیگری گفت. امام دو بار به ایشان خطاب کردند. یک بار گفتند: «اگر تا صبح هم اینجا اصرار کنید فایده ندارد.» یک بار دیگر گفتند: «اگر خیلی اصرار کنید، میگویم همین امشب نامه را بخوانند.» یعنی تهدید کردند.»
روز هفتم فروردین ماه آقای عبدالله نوری نامه امام خمینی(ره) را به قم برد و تحویل آیت الله منتظری داد. آن گونه که در خاطرات آیت الله منتظری آمده، حدود یکی دو ساعت از ظهر گذشته بود که آقای عبدالله نوری وارد منزل آیت الله منتظری شد و ضمن اظهار ناراحتی زیاد، به او گفت: «قرار بوده این نامه را در رادیو و تلویزیون بخوانند و اگر نامه پخش شود چه میشود؛ خیلی بد شده و امام خیلی ناراحت هستند و شما باید چیزی بنویسید که ایشان قانع شوند.».
آقای منتظری میگوید: «آقای نوری با حالت گریه متنی را از جیبشان درآورده و گفتند من در ماشین این متن را نوشته ام که شما این مضمون را به امام بنویسید.».
آیتالله منتظری در نهایت در نامه 7 فروردین به امام عملاً از رهبری آینده کنار کشیده و از امام خمینی(ره) اجازه خواسته بودند که در حوزه علمیّه به فعّالیّت علمی اشتغال داشته باشند. این نامه، باعث شد حضرت امام (قدّس سرّه) از انتشار عمومی نامه 6/1 منصرف شده و نامهی دیگری را برای انتشار عمومی، خطاب به آیتالله منتظری بنویسند.
#رسول
@rasul313
🌷 لوح | قلههای مقدس ظهور
🔺️ سپهبد قاسم سلیمانی: من معتقد هستم امام زمان (عج) كه ظهور بكنند، حكومتی که ايجاد ميكنند، قلّهی آن حکومت، آن دورهای خواهد بود که در دفاع مقدس ما در بخشها و حالاتش اتفاق افتاد... مهرماه۱۳۹۵
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
♦️واکنش کاخ سفید به امضای سند 25 ساله ایران و چین
🔹سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به واکنشِ واشنگتن به توافق راهبردی ایران و چین گفت با پکن در قالب ۱+۵ درباره ایران تعامل داریم.
🔹 جن ساکی روز دوشنبه در نشست خبری روزانه خود در پاسخ به اینکه جو بایدن نسبت به توافق راهبردی ایران و چین ابراز نگرانی کرده است، آیا برای آوردن ایران به میز مذاکره تحریم جدیدی را تحت بررسی دارید، افزود: این موضوع فعلا تحت بررسی نیست.
🔹وی ادامه داد: ما بر بازگشت به رویکرد دیپلماتیک و مشارکت با اعضای ۱ + ۵ امیدوار و متمرکز هستیم و البته چین عضوی از آن است.
@rasul313
💠 حدیث روز 💠
💎 دو ویژگی یار امام زمان(عج)
🔻امام صادق عليهالسلام:
مَن سَرَّهُ أنْ يَكونَ مِن أصحابِ القائِمِ فَليَنتَظِر وَ لْيَعَمل بِالوَرَعِ
❇️ هر كس خوش دارد از ياران امام مهدى عليهالسلام باشد، بايد منتظر باشد و پارسايى پيشه كند.
📚 الغيبة، نعمانى، ص 200
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 #صدای_ماندگار | فقط بگیم آقا بیا؟!
🔔سخنان تازه منتشر شده از شهید ردانی پور ۱۳۶۱/۰۴/۲
◀️شهید ردانی پور: شما که میگویید امام زمان (عج) باید بیایند، زمینهاش را باید شما برای امام زمان (عج) آماده کنید.
«بهترین اعمال در زمان غیبت کبری امام زمان (عج) انتظار فرج است». انتظار فرج یعنی چه؟
یعنی همین بگوییم «یا بن الحسن، یا بن الحسن»، سینه بزنیم، گریه بکنیم، بیا آقا؟
این بهجای خود بسیار خوب. عمل!
آقا وقتی ظهور میکنند، با جنگ ظهورشان آغاز میشود و آخرش هم به شهادت میرسند.
ما میگوییم که وقتی آقا ظهور میکند دنیا پر از ظلم و فساد شده، بله ولی ظلم و فساد و جنایت از ناحیه دشمنان اسلام، ایثار و فداکاری و شجاعت و شهامت هم باید از ناحیه دوستان اسلام زیاد شود، توسعه پیدا کند. ما باید فداکاریمان را در راه اسلام بیشتر بکنیم تا امام زمان (عج) ظهور بکند.
✳️ مفهوم رجل سیاسی بودن چیست؟
چرا نامزدها باید دارای سابقه و #مواضع_سیاسی باشند؟
رهبر معظم انقلاب در ابلاغیه سیاستهای کلی انتخابات (جزء ۲ بند ۱۰) «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» را بر عهده شورای نگهبان قرار دادند.
🔸 قانون مصوب مجلس که برای «رجل سیاسی و مذهبی» ملاک هایی از جمله داشتن مسئولیت وزارت و ... را در نظر گرفته بود، تاکنون تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان نشده است.
شورای نگهبان مصوبه ای در ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ داشته که برخی از ملاک ها و معیارهای رجل سیاسی را طی آن منتشر کرده است. ماده ۲ این مصوبه به چند ملاک و معیار برای ارزیابی مبانی و دیدگاه ها و مواضع نامزدها می پردازد. در بند یک ماده ۲ این مصوبه آمده:
🔸 ماده ۲- شرایط و معیارهای لازم جهت تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
1⃣ سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیت های مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانی ها و اعلام مواضع.
متأسفانه برخی، داشتن #سابقهسیاسی روشن و شفاف و علنی را مساوی جناح بازی و سیاست بازی نامیده و می گویند چه نیازی به داشتن سوابق سیاسی و مواضع سیاسی است. این مواضع سیاسی، حاشیه سازی و جنجال و جناح بازی است!
حتماً نیاز است که مواضع نامزدها، نسبت به مسائل اساسی کشور همچون اقتصاد، سیاست، فرهنگ، برجام، fatf ،2030، فتنه ۸۸، عدالت، پیشرفت، آرمان های انقلاب، ارتباط و مذاکره با آمریکا و ده ها موضوع اساسی دیگر، روشن و شفاف باشد چه به صورت مکتوب، چه به صورت سخنرانی و ... .
نمی توان مواضع و دیدگاه های نامزدها را صرفاً در چندماهِ تبلیغات تولید و منتشر کرد که عریضه خالی نباشد! باید این سوابق و مواضع به حدی روشن باشد که نه تنها نخبگان و فعالان، بلکه عموم مردم شخص را سالها بشناسند و از مواضع و دیدگاه های وی با خبر و مطلع باشند و بهراحتی به آنان دسترسی داشته باشند.
✅ بدین ترتیب کسی که هیچ سابقه و مواضع سیاسی شفاف و روشنی نداشته باشد و مردم و نخبگان از دیدگاه های وی بی اطلاع باشند مصداق #رجل_سیاسی نیست؛ چرا که رئیس جمهور باید مرد میدان سیاست و سیاستمدار باشد. این را به سیاسی کاری و جناح بازی تقلیل ندهید.
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌روزنامه آمریکایی: افسار #تحریم ایران از دست آمریکا در رفته است
🔹واشنگتن تایمز: نشانههای واضحی از فروپاشی تحریمها وجود دارد. ۳ برابر شدن خرید نفت ایران از سوی چین از زمان روی کار آمدن بایدن، به تهران یک راه نجات مالی و اهرم جدید برای دفع فشار بیرونی داده است.
🔹چین اکنون آشکارا این تحریمها را به بازی گرفته است و تهران نیز این جسارت را دارد تا خواسته بایدن برای اینکه اول ایران به تعهدات برجامی بازگردد را نادیده بگیرد.
✅ رسول۳۱۳
ذوالنور: قرارداد با چین به خنثیکردن تحریمها کمک میکند
🔹چین و روسیه نه از سر احساس تکلیف بلکه براساس منافع مشترک با ایران همکاری میکنند. آنها خصومتی با ما ندارند و به صورت منفعتمحور وارد شدهاند و ما نیز به دنبال منافع خودمان هستیم.
🔹پایه این #توافق_۲۵_ساله بر مبنای تهاتر و سرمایهگذاری مشترک است و از این جهت به خنثیسازی تحریمها کمک میکند. آمریکاییها و غربیها همواره از درِ خصومت وارد شدهاند و رابطه ما با آنها به صورت برد - باخت بوده، مانند برجام که ما تعهداتمان را انجام دادهایم و آنها سرباز زدهاند.
🔹اگر با این توافقات فشارهای غربیها را کماثر کنیم، آنها به این نتیجه خواهند رسید که خودشان را از بازار ۸۰ میلیونی جمعیت ما محروم نکنند و در واقع اصل تأمین منافع ملی برای ما موضوعیت دارد، نه شرق و غرب.
🔹موضوع واگذاری برخی مناطق و جزایر به چینیها کذب محض است. آنچه وجود دارد، این است که آنها در مناطق آزاد «سرمایهگذاری ویژه» کنند و زیرساختهای توسعه را فراهم کنند تا این مناطق تبدیل به مناطقی برای «بازصادرات کالا» شود. آنها سرمایهشان را از محل درآمد این کار برداشت میکنند.