14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷امام رضا (ع) ولی نعمت ملت ایران...
@rasul313
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۹)
🌀 خبر: با حکم دکتر سید کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی، دکتر سید عباس عراقچی به سمت دبیری شورا منصوب شد.
🍃🌹🍃
💠 گزاره تحلیلی: پس از انتصاب آقای عراقچی بعنوان دبیر این شورا، با ابراز نظرهای گوناگونی در فضای مجازی و رسانه روبرو شدیم که اکثر آنها حاکی از عدم شناخت افراد نسبت به این شورا بود. لذا ضروریست توضیحاتی در این راستا ارائه شود:
1⃣ شورای راهبردی روابط خارجی، در واقع یک اندیشکده است، که در سال ۱۳۸۵ به دستور حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾ تشکیل شد و مسئولیت آن «تهیهٔ راهبردها و سیاستها و راهکارهایی است که جمهوری اسلامی را در سیاست خارجی به نتایج مطلوب برساند» و همچنین «ایجاد هماهنگی بیشتر در کلیهٔ فعالیتها در عرصهٔ روابط خارجی»، در این شورا اصرار بر آن است که از تجربیات تمامی طیف های سیاسی استفاده شود.
2⃣ ریاست این شورا (در هر دو دوره) بر عهده آقای سید کمال خرازی، وزیر خارجه دولت اصلاحات می باشد و اعضای اصلی آن آقایان، جلیلی، ولایتی، شیبانی، سردار وحیدی و مهدی مصطفوی می باشند.
3⃣ رئیس و اعضای این شورا توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی انتخاب می شوند، که تاکنون دو دوره این اتفاق افتاده است.
4⃣ آقای عراقچی بعنوان دبیر این شورا انتخاب شده که کار آن در واقع انجام امور خدماتی شورا، مثل تهیه پیش نویس و اموری از این قبیل است.
5⃣ ظاهراً این دبیرخانه تاکنون فعال نبوده ، به همین خاطر آقای خرازی در این حکم از دکتر عراقچی خواسته است «تا نسبت به بازسازی دبیرخانه و توسعه نقش آن در تبیین سیاستهای نظام و تنویر افکار عمومی جهانیان و تحقق منافع کشورمان» اقدام کند.
6⃣ ایشان در کمیسیون های اصلی چهارگانه این شورا مسئولیتی ندارد. البته ممکن است در آینده بعنوان یکی از اعضای اصلی این شورا توسط مقام معظم رهبری معرفی شوند.
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه | #مطالبات_فرهنگیان، صنفی یا سیاسی؟!
🍃🌹🍃
🔻نهاد تعلیم و تربیت، رکن اساسی هر کشور است که دغدغه مسئولین دلسوز نظام اسلامی، ارتقاء سطح معیشتی و جایگاه فرهنگیان عزیز ایران است که دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در خصوص رتبه بندی معلمان و...اقداماتی انجام داده پیگیر حل این مسئله هستند.
🔹 با این حال، متأسفانه کانون صنفی فرهنگیان که افراد معلومالحالِ سیاسی (جریان اصلاحات و ...) آن را مدیریت میکنند! قشر زحمتکش فرهنگی را ابزاری برای تسویهحساب جناحی- سیاسی قرار داده تا آنان را به بهانه معیشت، به کف خیابان بکشند! بااینکه هنوز دولت سیزدهم نیرو چینی را به اتمام نرسانده است❗️
🔸 این در حالی است که از چنین مطالبات خیابانی و بیانیههای شدیداللحن، و... در دوران ۸ ساله دولت بنفش(آقای روحانی) خبری نبود! با اینکه اکثریت فرهنگیان به ایشان رأی داده بودند❗️
🔹 ولی برعکس، در دولت ۹ و ۱۰ که جریان انقلابی حاکم بودند، پیوسته شاهد تحصنها و اعتراضات فرهنگیان و گاها تعطیلی کلاسها و... بودیم! که مطالبات بهظاهر صنفی، کاملاً سیاسی شده بود به گونهای که عدهای ناآگاه یا مغرض و یا...، صراحتاً به رهبر معظم انقلاب اهانت کردند و...!
🔸 لذابه همه همکاران عزیز فرهنگیام عرض میکنم، مطالبات صنفی باید از مجرای خودش پیگیری شود ولی مراقب باشیم ناخودآگاه در دامِ سیاسی افراد مغرض و غیرانقلابی قرار نگیریم.
🔺 این نکته را بدانیم که دشمنان ایران اسلامی، مخصوصا بعد از استقرار دولت انقلابی، در تلاشاند که مطالباتِ بهظاهر صنفی، قومی، مذهبی و... را به یک جریان سیاسی علیه کشور فعال نماید❗️
✍️علی اکبر صیدی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 امیرعبداللهیان در مسکو: ما انتظار داریم روسیه هم به تغییرات احتمالی در مرزهای کشورها در منطقه واکنش و حساسیت نشان دهد.
@rasul313
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آذربایجان در مرزهای ایران به دنبال چیست؟!
@rasul313
*قلیاف: ما جزوی از خاک ایران بودیم*
رئیس پیشین پارلمان جمهوری باکو در واکنش به مواضع برخی نمایندگان آذربایجان در خصوص ایران، به گوشهای از حقایق تاریخی منطقه اشاره و تأکید کرد: «روسها به ایران یورش آوردند و اینجا (باکو) را اشغال کردند؛ یعنی خاک امپراتوری ایران، حکومت فارس نیست! کمی به مغز و سرتان محکم بزنید. تا سال ۱۹۱۸ به ما آذربایجان نمیگفتند، اینها در نوشتههای تاریخی هم هست بروید بخوانید؛ من یک تاریخدان عادی در آذربایجان (باکو) نمیبینم. میگویند آذریهای ایران استقلالطلباند، ستارخان جنگید تا آذربایجان را مستقل کند! اینها همگی دروغ هستند. ستارخان برای برپایی مجلس در ایران به پا خاست؛ اصلاً از این خبرها نبوده است که میخواست آذربایجان را مستقل کند. میگویند ایران را درهم میکوبیم، از این خبرها نیست از این کارها با ایران نمیتوان کرد. ارتش ایران آنجا ایستاده است و عربستان و امارات از ترس ایران به فکر نزدیک شدن به ایران هستند. ایران هشت سال با عراق جنگید؛ پشتیبانیهایی که آمریکا و غیره از عراق کردند و با آن همه کمک، کاری پیش نبردند؛ ایران تا پایان هم ایستادگی کرد»
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🌀 #صدای_ماندگار | روایت شهید باقری از رزمندههای لاغر با وزن سربی!
🍃🌹🍃
🌺 سخنرانی شهید حسن باقری برای اولین بار منتشر شد
🚨 تاریخ سند صوتی: عملیات رمضان ۲۸/۴/۱۳۶۱
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۳ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ دامن زدن به تنش میان تهران و باکو و متهم کردن ایران به تشدید تنش، توجیه حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای ایران و رزمایش ترکیه و آذربایجان در نخجوان همزمان با حضور وزیرخارجه ارمنستان در تهران، القاء شکست سیاست عمق استراتژیک ایران در منطقه و ادعای افزایش دوستی اسرائیل با همسایگان ج.ا.ا
2⃣ برجسته سازی مخالفت آلمان و آمریکا با پیش شرط ایران برای از سرگیری مذاکرات هسته ای و وادار کردن ج.ا.ا به عقب نشینی بر اساس دوگانه تهدید و تشویق و یا چماغ(پنجره فرصت بسته میشود) و هویج(ده میلیارد دلار چیزی نیست، با بازگشت به برجام همه دارایی های بلوکه شده ایران در ارتباط با برجام آزاد میشود)
3⃣ بازتاب مرگ یک دختر در سنندج بر اثر آتش سوزی و القاء با القاء خشونت علیه زنان و دختران در ایران و پیوند آن با قتل های ناموسی
4⃣ بازداشت یادداشت روزنامه گاردین درباره همکاری انگلیس با آمریکا در شهادت شهید سلیمانی
5⃣ بازتاب تجمعات اعتراضی فرهنگیان
6⃣ بازتاب بیست و چهارمین جلسه دادگاه حمید نوری در سوئد
7⃣ برجسته سازی درخواست ها برای حروف باقر نمازی از ایران برای درمان بیماری قلبی
8⃣ ادعای طرح ترور تاجران صهیونیست در قبرس با متهم کردن ایران
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
علی صالح آبادی کیست؟ مروری بر فعالیتهای اقتصادی رئیس جدید بانک مرکزی
علی صالح آبادی، دانش آموخته دکتری مدیریت مالی دانشگاه تهران است و کارشناسی ارشد خود را هم در همین رشته، از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرده است. او اولین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از تصویب قانون بازار اوراق بهادار بود که از سال ۱۳۸۴ تا اواخر سال ۱۳۹۳، یعنی به مدت حدود ۱۰ سال، ابتدا مسئولیت دبیرکلی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و پس از آن، مسئولیت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را برعهده داشت. صالح آبادی را به عنوان مدیری توسعه گرا می شناسند که نقش کلیدی در شکل گیری ساختار نوین بازار سرمایه داشتـه است. برخی از مهمترین اقدامات صالح آبادی در سازمان بورس و اوراق بهادار عبارتند از:
تأسیس بورس های چهارگانه (بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران و بورس انرژی) در چارچوب قانون بازار اوراق بهادار
تأسیس نهادهای مالی جدید شامل صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های تأمین سرمایه، شرکت های سبدگردان، مشاور سرمایه گذاری و سایر نهادهایی که امروز، سهم قابل توجهی در توسعه بازار سرمایه و تأمین مالی از این بازار داشته اند
توسعه و عملیاتی کردن ابزارهای مالی جدید شامل انواع صکوک، اسناد خزانه اسلامی و ..... که علاوه بر شرکت ها، دولت در حاضر بخش عمده ای از کسری بودجه خود را ازطریق انتشار این اوراق تأمین میکند.
توسعه فناوری اطلاعات در بازار سرمایه، راه اندازی معاملات آنلاین به عنوان مهمترین زیرساخت فناورانه در تسهیل امکان سرمایه گذاری در بورس
تسهیل در روند پذیرش شرکت های متعدد در بازار سرمایه، تنوع بخشیدن به شرکت ها و صنایع حاضر در بورس به ویژه در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
تکمیل قوانین و مقررات بازار سرمایه، از جمله قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید
علی صالح آبادی در آذر ماه سال ۱۳۹۳، یعنی تقریبا اواخر دوره قانونی مسئولیت ۱۰ ساله خود در سازمان بورس و اوراق بهادار، با حکم علی طیب نیا، وزیر وقت امور اقتصادی و دارایی به مسئولیت ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی بانک توسعه صادرات، به عنوان یکی از بانک های تخصص کشور در حوزه صادرات و فعالیت های ارزی صادرات محور منصوب شد و از آن تاریخ تا به امروز به مدت بیش از ۶ سال، وی عهده دار مسئولیت مدیرعاملـی این بانک است.
حضور صالح آبادی که پیشتر در سازمان بورس، تجربه نظارت بر بانک های پذیرفته شده در بازار سرمایه را که اغلب جزو بانک های بزرگ کشور بودند، در کارنامه خود داشت در بانک توسعه صادرات به عنوان یک بانک مهم ارزی، آنهم در شرایط تحریم، از او مدیری جوان اما با تجربه و در عین حال، بدون حاشیه و تخصص گرا در سطوح ارشد بازار مالی کشـور، به ویژه بازار پول و سرمایـه ساخته است.
عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی با حکم وزیر اقتصاد، رئیس و موسس انجمن مالی اسلامی ایران، عضویت در شورای عالی بورس، عضویت در شورای عالی اصل ۴۴ و ریاست هیات پذیرش بورس ها، از جمله سایر مسئولیت های صالح آبادی به شمار میرود.
مروری به سوابق اجرایی و علمی علی صالح آبادی نشان میدهد ۱۷ سال تجربه مدیریت ارشد بازار پول و سرمایـه و رویکرد توسعه ای وی، شاید مهمترین دلیلی است که رئیس جمهور را به این نتیجه رسانده که وی میتواند مناسب ترین گزینه برای ریاست کل بانک مرکزی باشد، به ویژه اینکه به نظر میرسد اشتراک دیدگاهها بین صالح آبادی و خاندوزی در حوزه های اقتصادی، در مقایسه با دولت های قبل بسیار بیشتر بوده و همین امر، میتواند به سال ها ناهماهنگی و اختلاف نظر بین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد که در دولت های مختلف، سبقه تاریخی داشته و هزینه های مختلی را به اقتصاد کشور تحمیل کرده است، پایان دهد، اختلافاتی که یک نمونه بارز آن – که در اواخر دولت روحانی به دعوای علنی دژپسند و روحانی در رسانه ها بدل شد - بحران بازار سرمایه در سال ۹۹ را رقم زد و با فرصت سوزی و ایجاد هزینه های بسیار برای کشور، میلیـون ها سهامدار را به خاک سیاه نشاند.
@rasul313