توهین به ساحت پیامبر اسلام (ص) با چه هدفی : اهانت در کنار سایر اقدامات ستیزه جویانه علیه دین مبین اسلام بخشی از پازل بزرگ اسلامستیزی توسط جبهه استکبار است:
با در کنار هم گذاشتن نمونههای متعدد توهین و تمسخر نسبت به عقاید مسلمانان در آمریکا، انگلیس، فرانسه، دانمارک، هلند و چند کشور اروپایی دیگر، مؤید این ادعاست که چنین اقداماتی، تنها زاییده ذهن چند نویسنده و کشیش بیمار و روانی نیست، بلکه جریانی است برای توقف و انحراف مسائل بزرگتر که می توان به چند نمونه از ان اشاره کرد.
۱. اسلام، هرچند پس از مسیحیت دومین دین جهان از منظر شمار پیروان است، اما بالاترین نرخ رشد را در میان ادیان دیگر به خود اختصاص داده . در حال حاضر در کره زمین، بین حدود یک میلیارد و هفتصد - هشتصد میلیون نفر مسلمان و بر اساس تخمینها و برونیابی نمودار رشد جمعیت پیروان ادیان مختلف، اسلام تا ۳۰ سال آینده از مسیحیت نیز پیشی خواهد گرفت. ممکن است تصور شود این مسئله، ارتباطی به ماهیت دین اسلام و برونداد مسلمین ندارد و تنها بهاینعلت رخداده که نرخ رشد جمعیت در کشورهای آسیایی و آفریقایی که اغلب مسلماناند، بالاتر از نرخ رشد جمعیت در کشورهای غربی است؛ اما هرچند مسئله رشد جمعیت در کشورها، بیتأثیر نیست، اما آمارها نشان میدهد در خود کشورهای اروپایی و آمریکایی با اکثریت مسیحی، بالاترین نرخ تغییر دین و گرایش به ادیان دیگر، به نام اسلام ثبت شده است.
۲. انسان ذاتا گرایش به همرنگی و اکثریت دارد، چراکه قدرت و امنیت را در اکثریت میبیند. نظریات دینپژوهی نیز تأیید میکنند که در هر جامعه، آیینی بالاترین میزان گروندگان جدید را خواهد داشت که جمعیت بیشتری را داشته باشند، چراکه بخش عمده تبلیغ و ترویج دین، در تعاملات انسانی و رودررو اتفاق میدهد. بااینوجود اسلام، محاسبات را بر هم زده است. مرکز تحقیقات پیو که بخشی از کارش، مطالعه پیرامون روندهای جهانی ادیان و نگرشهاست، در پژوهشی، درصد افزایش پیروان ادیان مختلف را در یک بازه ۴۵ ساله (۲۰۱۵ تا ۲۰۶۰ میلادی) پیشبینی و به نتایج جالبی دستیافته است. درحالیکه در این بازه زمانی، پیروان مسیحیت ۳۴ درصد و یهودیان ۱۵ درصد رشد دارند، اما جمعیت مسلمانان رشد ۷۰ درصدی دارند. در انگلستان که یکی از کشورهای رکورددار در بحث اسلامستیزی است، حتی بیشترین نرخ رشد دین در میان سفیدپوستان متعلق به اسلام بوده است. در برخی کشورهای کوچک اروپایی نیزمانند هلند و سوییس که به علت جمعیت پایین و ترس از ترکیب بافت جمعیتی، سیاستهای مهاجرپذیری بسیار سختگیرانهای دارند، پیشبینی میشود طی بازه یادشده، جمعیت مسلمانان در اکثریت قرار گیرد.
۳. طبیعی است که با روند یادشده، بدخواهان و صحنهگردانان جریان صهیونیست - مسیحی در پی چارهجویی باشند. بر این اساس، رفتارهای خشن و اهانتآمیز به اسلام همچون مسئله اخیر، نهتنها اقدامی کنشی و نشانگر آزادی بیان در آن کشورها نیست، بلکه واکنشی منفعلانه در برابر پیروزی تدریجی و نرم دین مبین اسلام است. لازم به یادآوری است که طراحی گروهکهای تروریستی همچون داعش نیز، در راستای تضعیف همین قدرت نرم بوده است. داعش بر خلاف النصره، بوکوحرام و چندین گروه تروریستی دیگر که همه به نام اسلام تشکیل و تجهیز شدهاند، به سرزمینهای اسلامی محدود نمانده و برای تغییر چهره اسلام، تقریبا هرسال، در چند کشور اروپایی عملیات تروریستی میکند.
۴. نکته دیگر در باب توهین اخیر به ساحت پیامبر اسلام، انحراف اذهان از وقایع پیچیدهای است که در سرزمینهای اسلامی در حال وقوع است.متاسفانه روند سریع عادیسازی روابط میان رژیم اشغالگر قدس و چند کشور عربی و اسلامی، بهشدت نگرانکننده است. هرچند چنین روابطی پیشازاین نیز بهصورت پنهانی وجود داشته، اما علنی کردن آن در این مقطع، گامی در جهت کاهش غیرت و حمیت دینی در مسلمانان و برای به فراموشی سپردن مسئله فلسطین است. این مسئولیت تمام تریبون داران و افراد تأثیرگذار در جهان اسلام و بهویژه ایران اسلامی است که ضمن ایستادن در برابر هرگونه بیاحترامی به عقاید اسلامی، سمتوسوی اصلی مبارزه جهانی با کفر را بیشازپیش نمایان سازند و به یادآورند که امام راحل فرمود «فلسطین مسئله اول جهان اسلام است».
۵. نکته پایانی، یادآوری وعده الهی است که «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَیٰ وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ» جامعه اسلامی، به خواست خدا بر تمام فتنهها و توطئهها پیروز خواهد شد. این وعده حق، تخلفناپذیر است.هر چندبه فرموده خداوند " یریدون لیُطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون"
🔴 پیرامون حکم طبری
🔻 #زمانـه| اکبرطبری در بخش اول از دادگاه رسیدگی به اتهاماتش، در مجموع برای ۸ عنوان اتهامی به ۶۰ سال حبس محکوم شده که اشد مجازات در احکام صادره ۳۱ سال بوده و طبق قانون پس از تایید نهایی قابل اجراست.
🔻 این حکم به معنای پایان بررسی اتهامات طبری نبوده و بخش دیگری از این پرونده همچنان در همین دادگاه مفتوح بوده و بخش سوم پرونده نیز در دادسرا در حال تحقیق و رسیدگی است که در صورت اعلام جرم دادسرا به دادگاه ارسال خواهد شد.
🔻بخشی از وجوه حاصل از رشوه که توسط دادگاه از طبری ضبط شده شامل ۱۷/۵ میلیارد تومن وجه، سه واحد آپارتمان در برج روما رزیدنس کامرانیه به متراژهای ۶۳۳متر، ۳۸۸ متر و ۳۸۰ متر، یک واحد آپارتمان در برج مجلل خیابان پاسداران به متراژ ۶۳۳ متر و مجموعا ۱۰۰ میلیارد تومان جزای نقدی بوده است
🔻۵ قطعه زمین در بابلسر که به یک باغ ویلای مجلل مبدل شده، زمین ۳۰۰ متری در خیابان کریمخان، واحدهای ۵ و ۶ ساختمان کریمخان، یک قطعه باغ در لواسان به وسعت ۱۶۷۵ متر ویک واحد اداری در مجمتع اداری سانا به متراژ ۱۰۸ متر مربع که همگی حاصل از ارتشاء بوده نیز توسط دادگاه ضبط شده است.
*دستورهای رئیسجمهور را چه کسی باید اجرا کند؟*
اواخر اردیبهشتماه امسال بود که بر اساس توافقات به عمل آمده در ستاد تنظیم بازار، قیمت جدید انواع خودروها طبق دستورالعمل شورای رقابت اعلام و مطابق آن قیمتگذاریها توسط شرکتهای خودروساز انجام شد. البته در این توافق قرار بر این بود تا برای مدیریت بازار خودرو، قیمتها در بازار حداکثر 10 درصد بیشتر از کارخانه تعیین شوند تا از این طریق پایه قیمتی در بازار مشخص و مانع افزایش قیمتها شود؛ اما بعد از گذشت چند ماه از تعیین قیمتهای جدید، آرامش به بازار خودرو برنگشت و هنوز بازار هیچ پایه قیمتی ندارد. رئیسجمهور طی ۴ ماه گذشته ۲ بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است.
🔴 آسمان بیدفاع افکار عمومی
1️⃣ رهبر انقلاب چند روز قبلتر میگویند ۲۰۳۰ در برخیجاها در حال اجراست و کمتر از چند روز بعدش این داستان جلد کتاب اول و قرآن در میاد که ۲۰۳۰ اینجوریست و این هم نمادش.
🔹 پشت سرش باز یک موج دیگر راه میافتد که چماقداران دختر را از جلد کتابها برداشتهاند و چنین است و چنان.
🔹 و پشت سرش وزارت طفلکی آموزش و پرورش یک بیانیهی دو بندی میدهد که در بند اولش بگوید ما بیست سی نیستیم و در بند دومش اثبات کند ما متحجر نیستیم و دختران سرزمینمان چنیناند و چنان. یعنی یک بیانیه برای دو موضوع متضاد دربارهی یک جلد کتاب درسی. جالب نیست؟!
🔹 واقعا هشدار ۲۰۳۰ مدنظر رهبری این بود؟! واقعا کسی بخواهد آن سند را در کشور پیاده کند میآید یک کتاب قرآن را از جلد برمیدارد؟! به همین مبتذلی؟! چرا و چهگونه آن حرفها به این تقلیل یافت؟! اگر کسی میخواست آن بحثهای رهبری در خصوص منطق انسانسازی را در دیدار آموزش و پرورش منحرف کند این یکی از بهترین طرحهای رسانهای بود کهمیشد اجرا کند.
2️⃣ دههی پرآزمایش محرم امسال با افتخار تمام میشود. اما در رسانه این هشتگ آقامیری است که اوج میگیرد که لایکش چنین است و چنان. حالا چه آن کارشناس سابق بیبیبیسی که در لندن نشسته این را مسئلهاش میکند و چه آنی که در تهران نشسته است. و بعد آقای پناهیان است که آنجور تخریب میشود.
🔸 و بزرگترین اتفاق دهه امسال و تصویر ماندگار با خاک یکسان میشود یا فعلا فراموش میشود یا کسی دربارهاش حرف نمیزند و شبکه اجتماعی روی اینها اسکی میرود.
3️⃣ دهه شصت هواپیماها و موشکهای بعثی تا مدتها در آسمان ایران ترکتازی میکردند. مردم سر به آسمان میدوختند تا ببینند آن شی روی هوا کی و کجا فرود خواهد آمد و که و چه را بیخانمان خواهد کرد؟! تا اینکه طهرانیمقدمها آسمان امنیت را به مردم برگرداندند.
🔹 امروز آسمان افکارعمومی ایران هم بیدفاع است. دشمن هر کاری میخواهد میکند و مردم هر روز زیر آن رگبار صبح را به شب میگذرانند تا چه شود و ذهنشان به کدام سمت برود.
🔹طهرانیمقدمهای جدید باید این آسمان را به مردم برگردانند.
❇️ یادداشت/
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟
🔻رئیسجمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزههای اقتصادی نیز کموبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیتها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه میشود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت پیگیری کرد؟
🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعهیافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای اینکه فرصتهای آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار میکند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامهها و وعدهها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار میسازد. 2- اما در دولتهایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزمهای پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیشبینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما بههرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیشبینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راههای افتادند که خود در تحلیلهایشان نگران آفات و شائبههای سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصونسازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گرهگشایی از آنها منجر گردد، پسندیده است.
🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بیتفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزلها را در دولت بگیرد؛ این بزرگترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبههای سیاسی میتواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنههای حقوقی در جذب سرمایهگذاریهای تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.
✅(نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
ارز و عدالت.pdf
1.39M
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️ ارز و عدالت
❇️به قلم: سید یاسر جبرائیلی-کارشناس اقتصاد سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
hedayat daneshamozi nime shahrivar.pdf
627.4K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 15
✅ سياست به سبک دهه هشتاديها
❇️ ويژه دانش آموزي
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
ارز و عدالت.doc
91.6K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت
✍️ ارز و عدالت
❇️به قلم: سید یاسر جبرائیلی-کارشناس اقتصاد سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #زمانـه_مدیا| تمجیدِ تحقیر‼️
🔻 تمجيد و توجیه عجیب نشريه صدا از رفتار رييسجمهور صربستان مقابل ترامپ:
🔹فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد اقدام رييسجمهور اين كشور را تمسخر كرد يا بايد آن را عقلانيتي سياسي خواند؟!
🔹حالا رئیس جمهور آمریکا (برای انتخابات) عکس دلخواهش را گرفته در مقابل رئیس جمهور صربستان هم به آنچه منافع کشورش دست یافته است. آیا این دستاورد برای ووچیچ در مقام یک سیاستمدار است؟
🔹باید بلند میشد و برسر ترامپ عربده میکشید یا به صورتش تف می انداخت یا حداقل جلسه مذاکره را ترک میکرد؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔴 #جنگ_روایـت_ها| شكست سنگين ضدانقلاب در موجسازی عليه نظام در پروژه تطهير يك قاتل
🔻 روز گذشته پس از اعلام خبر اجرای حكم قصاص افكاری، ماشين رسانه ای ضدانقلاب بار ديگر سعي كرد با كليدواژه «نويد افكاری» عليه نظام موجآفرينی كند. اما عليرغم خبرسازی بی .بی .سی در مورد جهانی شدن اين كليدواژه، نتوانستند به ترندهای جهانی نزديك شوند
🔹 به ميدان آمدن برخی شخصيت های سياسی آمريكايی و تلاش گسترده رسانه های معاند فارسی زبان در فراگير نشاندادن اعتراضات، حتی نتوانست بدنه اصطلاحا خاكستری و روزمره نويس توئيتر و اينستاگرام را به اين كمپين پيوند زند چه رسد به ايجاد يك موج اجتماعی!
✅ پخش اعتراف قاتل به سلاخي مقتول و سخنان دردمندانه خانواده مقتول نقش مهمي در شكست پروژه ضدانقلاب داشت