🔰 سخننگاشت | حرف و عمل مسئولین یکی باشد و برای وعدهها روزشمار معین کنید؛
اعتماد و امید مردم به دولت را احیا کنید
🔻رهبرانقلاب: اعتماد مردم بزرگترین سرمایه است برای یک دولت، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، باید ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد. برای وعدهها روز شمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید. ۱۴۰۰/۶/۶
@rasul313
📸 اولین اقدام جالب وزیر خارجه ایران
*اقدام حسین امیرعبداللهیان وزیرخارجه ایران در قرار گرفتن در صف نخست عکس رهبران حاضر در اجلاس بغداد با بازتابهای منفی در رسانه های جهان عرب همراه شده است.
🔻برخی کارشناسان این اقدام را اشتباه دیپلماتیک وزیر خارجه ایران میدانند و برخی دیگر معتقدند وی به منظور اجتناب از قرارگرفتن در کنار فیصل بن فرحان وزیرخارجه عربستان خود را در صف نخست تصویر رهبران حاضر در اجلاس بغداد جای داده است که در هر دو مورد اشتباه بوده است.
🔻اخبار غیررسمی حکایت از آن دارد که حاکم دبی و رییس مجلس امارات متحده عربی (سمت راست وزیرخارجه ایران) در اعتراض به این اقدام وزیرخارجه ایران سالن اجلاس را ترک نموده تا در نهایت سهيل بن محمد فرج فارس المزروعي وزیر انرژی امارات به عنوان نماینده این کشور به ایراد سخنرانی بپردازد.
🔻طبق پروتوکلهای دیپلماتیک رهبران در صف نخست و وزرای خارجه در صف پشت باید باشند.
@rasul313
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۷)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
✅ گزارههای تحلیلی: نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند. چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و ازقضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست. نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است. ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند. متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
🌀 جمعبندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
✍️ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
🇮🇷💐
💐
🌀 #عکس_نوشت
🖼 موضوع: #واکسن_مدرنا چگونه آلوده شد؟/ تکرار ماجرای کالیفرنیا در ژاپن
#روشنگری
#ثامن
#واکسن_آلوده_آمریکایی
@rasul313