♨ نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران
*«طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات دیروز (۱۵ آذرماه) به تهران آمد و با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیسجمهور کشورمان دیدار کرد. با توجه به آنکه کشور امارات در سالهای اخیر دنبالهرو سیاستهای آمریکا و عربستان در منطقه بوده است، سؤالات زیادی در خصوص اهداف این سفر مطرح است.
👈 گزارههای خبری
1⃣ انور قرقاش «مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی» با انتشار توییتی اعلام کرد: «سفر شیخ طحنون بن زاید به تهران در راستای تلاشهای امارات متحده عربی با هدف تقویت پلهای ارتباطی و همکاری در منطقه و حفظ منافع ملی انجام شده است».
2⃣ سیمون هندرسون (مدیر برنامه سیاست خلیجفارس و انرژی در موسسه واشنگتن) در واکنش به سفر این مقام اماراتی به ایران گفته است: «ایران خود را مرکز خاورمیانه میداند. آنها خود را کشور مسلط بر خاورمیانه میدانند. ایرانیها خود را ازنظر جمعیت بزرگتر میبینند و ازنظر ذخایر نفت و گاز نیز ایران بزرگتر است. ایران ازنظر طبیعی و موقعیتی نیز کشور مسلط بر خلیجفارس است. آنها میخواهند کشورهای دیگر نیز از این موضوع آگاه باشند و به ایران پایبند باشند. امارات در خلیجفارس در حاشیه است».
3⃣ عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رأیالیوم نیز در مقاله جدید خود مینویسد: «سفر طحنون بن زاید به ایران ازاینجهت حائز اهمیت است که بیانگر نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران است. در سالهای اخیر سیاست خارجی و منطقهای کشورهای شورای همکاری خلیجفارس (بهاستثنای قطر)، مبتنی بر تشدید محاصره ایران و ایجاد ناآرامی و آشوب داخلی در این کشور بوده است. زمانی که این کشورها به اهداف خود نرسیدند، سیاست مذکور خود را حتی به شکل موقت کنار گذاشتهاند و بهدنبال بهبود روابط با ایران هستند».
👈 گزاره تحلیلی
*سفر مشاور امنیت ملی امارات به تهران را میتوان از دو جنبه موردبررسی قرار داد؛
⬅️ اول آنکه کشورهای حاشیه خلیجفارس به این نتیجه رسیدهاند که آمریکا بهعنوان یک ابرقدرت در حال افول و رژیم صهیونیستی بهعنوان کشور در حال سقوط توان دفاع از کشورهای حاشیه خلیجفارس را ندارد. خروج آمریکا از افغانستان و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ سیفالقدس در نوار غزه در کنار افزایش قدرت محور مقاومت در منطقه سبب شده تا کشورهایی همچون امارات در فکر کاهش تقابل خود با محور مقاومت باشند.
⬅️ دومین نکته آنکه ازآنجاییکه دولت سیزدهم سیاست خارجی خود را بر مبنای حفظ و توسعه روابط با کشورهای منطقه بهویژه کشورهای جنوب خلیجفارس تعریف کرده است، فضای تعامل بیشتری بین ایران و امارات بهوجود آمده است.
⬅️ گفتوگوهای تلفنی بین حسین امیرعبداللهیان و شیخ عبدالله بن زائد آل نهیان، وزرای خارجه ایران و امارات و سفر اخیر معاون سیاسی وزیر خارجه به ابوظبی، مسیر بازتعریف روابط دو کشور را هموارتر ساخته است.
⬅️ از سوی دیگر اظهارات دوستانه انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجی دولت امارات که گفته بود تنش با ایران به سود هیچیک از کشورهای منطقه نیست، نشان میدهد که امارات بهخوبی به نقش تأثیرگذار ایران در حفظ ثبات منطقه پی برده است.
✍ فرهاد کوچک زاده
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان غرور انگیز رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
🔰 اطلاعنگاشت| گفتمانساز باشید
🔻محورهای اصلی بیانات رهبرانقلاب در جریان حضور در ۶ دانشگاه تهران
🌷ویژه #روز_دانشجو
🆔 @rasul313
⭕️ امیرعبداللهیان: پنجره مذاکرات برای همیشه باز نیست
وزیر امور خارجه ایران:
🔻بدون لغو تمامی تحریمها راهی برای احیای برجام وجود ندارد.
🔻آمریکا و ترویکای اروپایی باید بدانند که پنجره مذاکرات برای همیشه باز نخواهد ماند.
🔻جمهوری اسلامی ایران بهرغم عدم اجرای تعهدات غربیها بر اساس توافق هستهای، آمادگی دارد حسننیت خود را برای رسیدن به هدف نهایی لغو تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا نشان دهد و مذاکراتی نتیجهبخش را در وین دنبال کند.
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 موضوع نامه رهبر انقلاب در مورد پرونده احمد عراقچی چه بود؟
👤خداییان، سخنگوی قوه قضاییه پاسخ می دهد
🆔 @rasul313
#پوستر | ز یاران عاشق حکایت کنیم
◽️شانزده آذر متعلق به دانشجوی ضد #آمریکا و ضد سلطه است.|رهبر معظم انقلاب|۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطب نما ۲۱۰
✅پرتگاه های جنبش دانشجویی
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس مسائل بینالمللی: روحانی به حرف وزیر خارجهاش هم گوش نمیداد!
فواد ایزدی: ظریف خیلی بیشتر از روحانی، دغدغه ارتقای روابط با چین و روسیه را داشت.
🆔 @rasul313
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | صندلی داغ!
🍃🌹🍃
🔻 در حالی که یکی از آسیبها و موانع دولت برای حل مشکلات جامعه، آسیب دیدگی اعتماد عمومی به صداقت و کارآمدی دولت در ادوار پیشین است، یک اقدام موثر، بسترسازی برای ارتباط رودر رو و مستمر مدیران دولتی با مردم است.
🔹 دولت در رئیس جمهور خلاصه نمیشود و همه مدیران دولتی در اقصی نقاط کشور باید ارتباط مستقیم با مردم داشته باشند.
🔺 پایگاههای بسیج می توانند حلقه واسط در این امر شوند و با دعوت مدیران دولتی در مساجد فعال، زمینه ارائه و بیان اقدامات آنها را به مردم فراهم کرده و از طرفی بستر طرح مشکلات مردم را مهیا کنند، تا از این طریق ارتباط مردمی دولت تحقق یافته و اعتماد عمومی جامعه به دولت، به تدریج ترمیم یابد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
میرکاظمی: بهجای افزایش حقوق، قدرت خرید را بالا میبریم
🔹رئیس سازمان برنامه: جهتگیری دولت برای سال آینده رشد و ثبات اقتصادی است. به جد تورم مدیریت میشود و به هیچوجه اجازه نمیدهیم کسری اتفاق بیفتد.
🔹در مورد افزایش حقوق سال بعد، پیشنهاد ما به طور متوسط افزایش ۱۰ درصدی است. یعنی حقوقهای پایین تا ۳۰ درصد رشد خواهند داشت اما حقوقهای بالا رشد کمی دارند.
@rasul313