🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه کهف،۶۸ و ۶۹
💠 وَ كَيْفَ تَصْبِرُ عَلَىٰ مَا لَمْ تُحِطْ بِهِ خُبْرًا
* قَالَ سَتَجِدُنِي إِن شَاءَ اللَّهُ صَابِرًا وَ لَا أَعْصِي لَكَ أَمْرًا
💠 ﻭ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﻲ ﺑﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺣﺎﻃﻪ [ﻋﻠﻤﻰ] ﻧﺪﺍﺭﻱ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻱ ؟(٦٨) ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﺮﺍ ﺷﻜﻴﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﻳﺎﻓﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻓﺮﻣﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﻛﺮﺩ(٦٩)
🌏 #
حجاب
⭕️ پاسخ مختصر و مفید از زبان خانم اسلاملو، نویسنده و پژوهشگر در حوزه زن و خانواده
رعب و وحشت سربازان آمریکایی از حمله موشکی ایران به عین الاسد: صادقانه بگویم؛ هرگز فکر نمیکردیم که از این حمله جان سالم به در ببریم
هر موشکی که منفجر میشد گویی خورشید طلوع میکرد.
توان دفاع را نداشتیم و همه چیز در اطراف ما در حال نابود شدن بود.
باید اعتراف کنم هنوز اختلالات روانی دارم و شبها کابوس میبینم!
#عینالجسد
انتخابات درکلام مقام معظم رهبری( مدظله العالی) : راهحل مشکلات کشور انتخابات است.
دلسرد کردن مردم از انتخابات به ضرر کشور است.
راهحل مشکلات کشور انتخابات است.
انتخابات پایه تحول است. انتخابات جلوی دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی را میگیرد.
کلمه جمهوری و اسلامی هردو وابسته به انتخابات است.
#انتخابات
🌹حجاب و عفاف از نگاه مشاهیر جهان
✏️ ژوزف کنت گوبینو_نویسنده و فیلسوف فرانسوی
🔷 شکل حجابی که در ایران است بیش از آنکه مستند به اسلام باشد، به ایران قبل از اسلام مستند است.
#حجاب_وعفاف
#ژوزف_کنت_گوبینو
#
❎ نماز عادی بخونید.
اما به موقع بخونید.
مثل داروئی که اگه به موقع نخوری اثر نداره.
هیچ کس در انتخابات بر دیگری مقدم نیست، همه افراد ملت یک جور هستند در انتخابات، یعنی همان آدمی که یک کار کوچکی انجام میدهد با آن کسی که در رأس همه امور هست در باب انتخابات هیچ با هم فرقی ندارند، این یک رأی دارد، آن هم یک رأی دارد.
صحیفه امام، همان، ص: 381
#انتخابات
#
#حجاب_در_آخرالزمان🔥
🔸امام علی (ع) فرمودند:
در آخر الزمان که بدترین دوران است؛جمعی از زنان پوشیده اند در حالیکه برهنه اند( لباس دارند اما آنقدر نازک و کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند..) و از خانه با آرایش بیرون میآیند،
💥اینها از دین خارج شده اند،و در فتنه ها وارد شده اند و به سوی شهوات میل دارند..و به سوی لذات خوارکننده شتاب میکنند و حرام ها را حلال میدانند و (اگر توبه نکنند ) در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار میشوند..
📚وسائلالشعیه ج14ص19
#حجاب_عفاف
#ظهور
#ما_ملت_شهادتیم
آن شب بینهایت ترسناک بود، از شدت انفجارها در پناهگاه باز و بسته میشد» این صحبت را «استیسی کولمن»، سرهنگ دوم ارتش آمریکا از شب خوف برانگیز در پایگاه عینالاسد میگوید. او در مصاحبه با سی.ان.ان اذعان میکند «حدود هفت انفجار در جایی که ما پناه گرفته بودیم رخ داد و بینهایت ترسناک بود... ما فکر میکردیم قرار است چند راکت به پایگاه شلیک شود، اما مطمئن نبودیم.»
«استیسی کولمن» تنها افسر ارتش آمریکا نبود که آن شب را بینهایت ترسناک توصیف کرد. واشنگتن پست گفتوگویی را با «آلن جانسون» یکی دیگر از نظامیان حاضر در پایگاه عینالاسد انجام داد و او از کابوس شبهای خود بعد از شب ترسناک صحبت کرد. جانسون گفت از زمانیکه یک موشک در 18 متری پناهگاهش در عینالاسد برخورد کرده است، او مشکل تمرکز پیدا کرده است
#ناک_اوت
#ایران_قویhttps://eitaa.com/ravabetomomi_agahi_fateb1402
🎥 رؤیا حشمتی چطور هشتگ شد؟
🔹تا همین چند روز پیش هیچ اسمی از رؤیا حشمتی در شبکه ایکس نبود؛ اما به یکباره تبدیل به هشتگی داغ شد. پروژه رؤیا با ادعای «شلاق به خاطر کشف حجاب» کلید خورد؛ اما بعد جزئیات پرونده نشان داد ماجرا فراتر از این حرفهاست.
┗━━ °•🖌•°━━┛
برگی از داستان #استعمار
قسمت 130: سرزمین ثروت
همه اروپایی هایی که در عصر شاه عباس به ایران آمدند و سفرنامه نوشتند به رونق تجارت و رفاه بیشتر مردم در این دوران اشاره کرده اند.
شاه عباس پس از آزاد کردن سرزمینهای اشغال شده به ساماندهی وضعیت داخلی ایران مشغول شد. او از قدرت سران سپاه کاست، راه ها را امن و تجارت را تشویق کرد.
کاروانسراها، راه ها و پلهای زیادی ساخت و صنایع، کشاورزی و تولید ابریشم را تشویق کرد.
رونق تجارت و صنعت در ایران باعث شد اروپایی ها به چشم دیگری به ایران نگاه کنند؛ آن ها تا آن روز به ایران به چشم سرزمینی نگاه می کردند که می تواند با عثمانی وارد جنگ شود و سربازان عثمانی را از جبهه های اروپا به شرق بکشاند؛ اما اکنون ایران کشوری بود که آن ها می توانستند از تجارت با آن سود ببرند و باید بیش از گذشته به آن راه پیدا می کردند.
شاه پایتخت خود را از قزوین به اصفهان منتقل کرد و این شهر، محل دیدار تاجرانی از کشورهای دور و نزدیک بود.
در میدان نقش جهان بازرگانان ایرانی، هندی، مصری، روسی، آلمانی، اسپانیایی، چینی، عرب، پرتغالی، هلندیایتالیایی و فرانسوی با یکدیگر دیدار و معامله میکردند.
تاورنیه، جهانگرد و تاجر فرانسوی، که چند سال را در ایران به سر برده بود، در خاطراتش می نویسد:
در یک جلسه که در دربار تشکیل شده بود به دوازده زبان صحبت می شد؛ لاتینی، فرانسه، هلندی، آلمانی، ایتالیایی، پرتغالی، فارسی، ترکی، عربی، هندی و مالایی (زبان مردم جنوب شرقی آسیا).
دادوستد کالا و رفت وآمد بازرگانان بین ایران و سرزمین های دیگر به قدری زیاد بود که یکی از کاروان هایی که از هند به ایران آمد از حدود ده هزار شترتشکیل می شد؛ طول این کاروان تقریباً به چهل کیلومتر می رسیده است!
در وسط میدان نقش جهان، تجار و فروشندگان، چادرهای فراوانی را برپا میکردند که بسیاری از آن ها اجاره ای بود ؛ جهانگرد دیگری به نام شاردن می نویسد:
در اصفهان چادردوزی را دیدم که هر چادر را روزی دو پول اجاره می داد و پس از مدتی سود او به یک میلیون پول رسید.
او چنان ثروتمند شده بود که حمامی را به نام «چادردوز» برای استفاده مردم ساخت.
در این دوران سراسر اصفهان پر از بازارهای مختلف شده بود : بازار گلشن، بازار قیصریه، بازار نیم آور، بازار آقا، بازار بوریاباف ها، بازار دارالشفا، بازار قنادها، بازار کلاهدوزها، بازار متقال فروش ها، بازار زرگرها، بازارعلیقلی آقا، بازار مقصودبیگ و بسیاری بازارهای دیگر.
توضیحاتی که جهانگردان اروپایی از رونق اقتصادی و ثروت ایران در سفرنامه هایشان می نوشتند بازرگانان و دولت های اروپایی را بیش از گذشته شیفته ایران میکرد.
جهانگرد دیگری درباره خزانه شاه نوشت: در خزانه ۶۰۰ کیسه الماس دیدم. در اینجا قطعات فیروزه را به شکل خرمن روی هم می ریزند.
میان من و خزانه دار آن قدر فیروزه ریخته بود که ما همدیگر را نمی دیدیم. هر یک از کیسه های چرمی که از طلا پر بودند بین ۲۰ تا ۲۵ کیلو وزن داشتند. بیشتر ظرف ها حتی سطل و دیگ از طلا بودند.
حتی میخ های طویله شاه طلایی بودند. آخور اسب ها هم از طلای ناب بود ! شاه در یک نوع چینی سبزرنگ غذا میخورد که هر قطعه آن پانصد سکه طلا ارزش داشت و می گفتند با تغییر رنگ، سم غذایی را که مسموم شده باشد، مشخص میکند.
بدون شک، گزارش جهانگردان، تنها بخش کوچکی از اخبار و آگاهیهایی بود که از ثروت و شکوفایی اقتصاد ایران به اروپا می رسید.
تاجران اروپایی بیشتر این اطلاعات را درباره اوضاع ایران به کشورهای خود می بردند و دولت هایشان را برای ارتباط و دادوستد با ایران بر سر شوق می آوردند؛ دولت هایی که در آغاز قرن هفدهم میلادی به رقابت با هم برخاسته بودند تا هر یک بهره بیشتری از ثروت مشرق زمین به دست آورند.
سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی ج9ص29