🚨تفاوت عجیب میزان بارش برف، لب مرز ایران و ترکیه که در ۱۰۰ متر مشخصه!
🔹پ.ن- امیدواریم اداره هواشناسی که در مقابل شبهات علمی مستند در فضای مجازی یک سری مطالب کلیشه ای و کلی و مبهم بلغور فرمودن جواب روشن و قانع کننده ای به این شبهات بدهند و کلی گویی نکنند. ضمن اینکه امروز همه دنیا میدانند مسئله بارور کردن ابرها یک واقعیت است و توهم نیست. همچنین تکنولوژی تحت عنوان هارپ هم وجود دارد. انتظار این است دستگاههای متولی در برابر اینگونه تردیدها به یک پاسخ کلی و گزارشکاری بسنده نکنند و بصورت علمی و مستند مردم را قانع کنند.
هدایت شده از قاریان افضل ایران
1_7812017983.mp3
5.54M
هدایت شده از قاریان افضل ایران
آیه ۱۵۳🌹از سوره آل عمران🌹
إِذْ تُصْعِدُونَ وَ لا تَلْوُونَ عَلى أَحَدٍ وَ الرَّسُولُ يَدْعُوكُمْ فِي أُخْراكُمْ فَأَثابَكُمْ غَمًّا بِغَمٍّ لِكَيْلا تَحْزَنُوا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا ما أَصابَكُمْ وَ اللَّهُ خَبِيرٌ بِما تَعْمَلُونَ
(به خاطر بياوريد) هنگامى كه (در جنگ احد به هنگام فرار، از كوه) بالا مىرفتيد و به هيچ كس توجّه نمىكرديد، (در حالى كه) پيامبر شما را از پشت سرتان فرا مىخواند (كه به جاى خود برگرديد). پس به سزاى آن، خداوند غمى بر غمهايتان افزود تا ديگر بر آنچه (از غنائم) از كفتان رفته يا (از آسيب و زخم) بر سرتان آمد، اندوه نخوريد و (بدانيد كه) خداوند به آنچه انجام مىدهيد، آگاه است.
آیه ۱۵۳🌹از سوره آل عمران🌹
إِذْ= آنگاه که
تُصْعِدُونَ=هرسو می گریختید
وَلا تَلْوُونَ= و روی نمی چرخاندید ، توجه نمی کردید
عَلى= بر
أَحَدٍ= کسی
وَ الرَّسُولُ= حال آنکه پیامبر
يَدْعُوكُمْ=فرا می خواند شما را
فِي= در
أُخْراكُمْ= پشت سرتان
فَأَثابَكُمْ= پس خداجزا داد شما را
غَمًّا= اندوهی
بِغَمٍّ= بر اندوهی
لِكَيْلا تَحْزَنُوا= تا غمگین نشوید
عَلى= بر
ما = آنچه
فاتَكُمْ= برفت از دستتان
وَ لا= ونه
ما= بر آنچه
أَصابَكُمْ= رسید به شما
وَ اللَّهُ= و الله
خَبِيرٌ=آگاه است
بِما =به آنچه
تَعْمَلُونَ= می کنید
🔹فقط خواستم بدونی که....
🔹فایل صوتی شماره ۱۳۰
🚨مفهوم بصیرت در تاریخ.
🚨چرا ابوموسی اشعری نماینده سپاه علی شد؟
🚨چرا تاریخ به ضرر حضرت علی علیه السلام ورق خورد؟
🚨چرا وقتی قرآنها سر نیزه رفت سپاه علی عقب نشینی کرد؟
❎❎❎
🔹محمود قاسمی.
هدایت شده از قاریان افضل ایران
راه آسان برای جدا کردن نارگیل از پوستهاش که خیلی از ما نمیدانستیم...
☫
#نهج_البلاغه
▫️سَیِّئَةٌ تَسُوءُکَ، خَیْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَةٍ تُعْجِبُکَ.
🟤گناهی که تو را پشیمان کند بهتر از کار نیکی است که تو را به خود پسندی وا دارد.
📘#حکمت_46
هدایت شده از قاریان افضل ایران
زندهیاد حجت الاسلام حاج آقا یگانه مرقی..
حضرت «فاطمه زهرا (س)» به عنوان یکی از چهار زن بزرگ عالم دارای خصوصیات و سیره اخلاقی ویژهای بودند، ایشان اسوه عفاف، حجاب و الگوی ایثار محسوب میشوند.
وی در همین راستا ادامه داد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» نمونه بارز انفاق و ایثار بودند، ایشان در شب عروسی خود لباس عروسی را به زنی فقیر بخشیدند. این بانوی بزرگ با این عمل، دیگری را برخود مقدّم داشت. ایثار و رفتار ایشان به قدری جالب و فداکارانه است که تاکنون تاریخ از بازگویی تمام و کمال آن بازمانده است.
حاج آقا یگانه به روایتهای گوناگون از ایثار خالصانه حضرت «فاطمه زهرا (س)» اشاره و ابراز کرد: دشواریهای زندگی همواره پیش روی همه افراد است، اما نحوه برخورد حضرت «فاطمه زهرا (س)» با این دشواریها به شکلی خاص بود. این بانوی بزرگوار هرگز فقیری را از در خانه خود نمیراند. در روایت آمده است حضرت «علی (ع)» و «زهرا (س)» سه روز روزه نذر گرفتند و هر سه روز، غذای افطاری خود را به یتیم، مسکین و اسیر دادند. خدای متعال در تقدیر از این ایثار خالصانه، که جز به خاطر خدا انگیزه دیگری نداشت، سوره «هل أتی» را نازل فرمودند.
وی شیوه عبادت کردن حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: حتی شیوه دعا کردن حضرت «فاطمه زهرا (س)» درسهای بزرگی را برای جامعه در پی دارد، ایشان در دعا نیز همه را بر خود مقدّم میدانستند و ابتدا برای مردم و مسلمانان دعا میکردند و در آخر برای خانواده خود دعا میکردند.
حجت الاسلام یگانه به روایتی از «امام حسن (ع)» در مورد شیوه دعای مادر گرامیشان اشاره و اظهار کرد: «امام حسن (ع)» در مورد نحوه دعا کردن حضرت «فاطمه زهرا (س)» میفرمایند: مادرم حضرت «فاطمه زهرا (س)» را در یکی از شب جمعه دیدم که پیوسته در حال رکوع و سجود بود تا این که صبح دمید و شنیدم که مردان و زنان با ایمان را نام میبُرد و بسیار برای آنان دعا میکرد، اما ندیدم حتّی یک بار برای خود دعا کند. از روی تعجّب گفتم: مادر چرا برای خودت دعا نمیکنی و از خدا چیزی نمیخواهی، همان گونه که برای دیگران دعا میکنی مادرم در پاسخ فرمود: «یا بُنیَّ اَلْجار ثُمّ الدّار؛ فرزندم اوّل همسایه سپس اهل خانه.
وی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را لگوی واقعی عفاف دانست و تاکید کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» هم در سخن و هم در عفاف الگویی بزرگ برای جامعه بانوان محسوب میشود، دختر «پیامبراکرم (ص)» اسوه عفاف بود، ایشان تاکید داشت «بهترین چیز برای زن، آن است که نه مردان نامحرم او را ببینند و نه او مردان نامحرم را ببیند»، این امر بیانگر سیره رفتاری ارزشمند این بانوی بزرگوار محسوب میشود.