هدایت شده از قاریان افضل ایران
🔹️یکی از چیزهایی که به بدن شما در تقویت متابلیسم «سوخت و ساز بدن» و کنترل سطح کلسترول خون کمک میکند، دارچین است. به گفته دکتر «اولگا کوراپلیووا» متخصص تغذیه در روسیه، میزان کالری دارچین کم بوده و معادل 35 کالری در 10گرم پودر دارچین است
🔹️افزودن دارچین به غذا میتواند شاخص گلیسمی «شاخص قند خونی» را تا 20% کاهش دهد و هنگامی که با کره و یا پنیر استفاده میشود، طعم خوشمزهای به این محصولات میدهد.
🌎🌎🌎
🔹زنبیل به دستها!
گفت: پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان در مصاحبهای خطاب به زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین گفته بود
« اوکراین باید بدون حس شرمساری پرچم سفید را بالا ببرد و پای میز مذاکره با روسیه بنشیند تا جنگ پایان یابد ».
گفتم: حرف حساب زده!
آمریکا و همه کشورهای اروپایی با انبوهی از اسلحه و مهمات و ارسال نیرو به کمکش آمدند
ولی
هیچ کاری از پیش نبرده و صدها هزار کشته برجای گذاشته است.
گفت: مقامات غربی شدیداً به پاپ اعتراض کردهاند و خواستار اصلاح نظر او شدهاند!
گفتم: حق دارند! چون شکست اوکراین به معنای شکست آمریکا، اروپا و ناتو در مقابل روسیه است.
قرار بود حداکثر ظرف ۳ ماه کار روسیه را تمام کنند ولی چند سال طول کشیده و کار خودشان تمام شده است!
گفت: جنگ اوکراین به خودشان مربوط است ولی برخی از مدعیان اصلاحات را بگو که چه تشتکی برای زلنسکی می پرانند و فقط به این علت که نوکر آمریکا بود با چاپ عکس تمام قد او در صفحه اول او را «فرمانده میدان»! معرفی میکردند!
چه زلفی به زلنسکی گره زده بودن؟!
گفتم: یارو وسط کویر تور ماهیگیری پهن کرده بود! گفتند؛ عقلت کجا رفته؟ اینجا که ماهی وجود ندارد!
گفت؛ به این یارو بگو که زنبیل به دست ایستاده که از من ماهی بخرد!😂😂
🟣🟣🟣
آیه 40🌹ازسوره نساء🌹
إِنَّ اللَّهَ لا يَظْلِمُ مِثْقالَ ذَرَّةٍ وَ إِنْ تَكُ حَسَنَةً يُضاعِفْها وَ يُؤْتِ مِنْ لَدُنْهُ أَجْراً عَظِيماً
همانا خداوند، به مقدار ذرّهاى هم ستم نمىكند و اگر كار نيكى باشد آن را دوچندان مىكند و از جانب خويش نيز پاداش بزرگى عطا مىكند.
آیه 40🌹ازسوره نساء🌹
إِنَّ =همانا
اللَّهَ =الله
لا يَظْلِمُ=ستم نمی کند
مِثْقالَ =هم وزن
ذَرَّةٍ=ذره ای
وَ إِنْ=واگر
تَكُ =باشد[آن ذره]
حَسَنَةً =کارنیکی
يُضاعِفْها=دوچندان می گرداند آن را
وَ يُؤْتِ=ومی دهد
مِنْ=از
لَدُنْهُ =نزدخود
أَجْراً=پاداش
عَظِيماً =بزرگ را
اونایی که دوست دارند عاشق خدا بشن این کلیپ ببییند!
هر چقدر روحت وسیع تر ميشه؛
بیشتر طاقت نشستن روی سجاده رو پیدا میکنی!
عاشق تر وآرام تر!
می شینی روبروی خدا؛
تو و خدا...دونفری باهم،
بعداز نماز وقتشه؛باهاش حرف بزن
#بوعلی_سینا :
🌿 هر چیزی کمش داروست متوسطش غذاست و زیادش سم است حتی #محبت کردن
۱- هیچ وقت با کسی بیشتر از جنبه اش شوخی نکن... حرمتها "شکسته" میشود.
۲- هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نکن... تبدیل به "وظیفه" میشود.
۳ - هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش عشق نورز... "بی ارزش" میشی...
از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است... پس تا ذهنت را باز نکردی ، دهانت را باز نکن
هدایت شده از قاریان افضل ایران
زنده یاد حجت الاسلام حاج آقا یگانه مرقی.. در دعای روز دوم ماه مبارک رمضان آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَ نَقِمَاتِکَ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِقِرَاءَةِ آیَاتِکَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
در دعای دوم، چند چیز را از خدای متعال در خواست می کنیم، اولین درخواست این است اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ ما را موفق کن که در این روز بتوانیم به قرب رضایت تو برسیم موجبات رضایت تورا فراهم کنیم.
این از درخواست های مهم است که به قرب الهی برسد، و جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَ نَقِمَاتِکَ. درخواست این است خدایا ما را از خشم و کیفر و عذابت دور کن، وَفِّقْنِی فِیهِ لِقِرَاءَةِ آیَاتِکَ به ما توفیق بده که بتوانیم آیات الهی را قرائتکنیم و البته به محتوای آیات و معنای آنها، توجه داشته باشیم یعنی تفکر و تدبر در قرآن را در کنار قرائت انجام دهیم و در عین حال خودمان را به قرآن عرضه کنیم. مسئله بسیار مهم این است که روزه موجب آمادگی در انسان می شود و آدمی سعی می کند رابطه ای بسیار قوی را با خدا ایجاد کند.
معنای قرب
رابطه ای که در زندگی ضرورت دارد به آن بپردازیم و به آن برسیم، رابطه با خداوند و قرب الهی است. مراد از رابطه، نزدیک شدن به خدا و مراد از قرب، قرب مکانی، زمانی و اعتباری نیست، بلکه منظور، قُرب معنوی و روحی است که از طریق تزکیه، تهذیب و تصفیه بدست می آید، بدین صورت که لازم است شخص روزه دار روحش را آماده و مهیا کند تا بتواند از قرب الهی بهرمند شود و چیزی را که باید توجه داشته باشیم، این است که انسان باید نسبت به همه واجبات الهی خصوصا واجبات تعبدی مانند نماز، حج، خمس و زکات و... درخواست قرب الهی کند، اگر چه در امور توصلی قصد قرب لازم نیست، ولی برای رسیدن کمال خیلی خوب است که انسان قصد قربت داشته باشد.
قرب به خدا درک بیشتر از روزه
انسان با توجه به این امر مهم یعنی برای رسیدن به قرب و نزدیک شدن به خدا، می تواند زمینه را طوری برای خود فراهم کند که درک بیشتری از قرب و روزه گرفتن داشته باشد. پس روزه تنها امساک ظاهری نیست، بلکه باید تلاش کند هر روز، احساس قرب و نزدیکی به خدا داشته باشد. لازم است انسان طوری تلاش کند که خداوند در همه صحنه های زندگی او حضور داشته باشد، به هر نوعی با حضرت حق تعالی آشتی کند و رضایتش را جلب نماید ؛ خدایی که خالق اوست و همه چیز به او اعطاء کرده است، بدون اینکه آدمی حقی داشته باشد. این حق الهی است که ما قدردان نعمت هایش باشیم؛ به همین جهت انسان باید تلاش کند تا بتواند از این ظرفیتی که برای او فراهم شده برای رسیدن به قرب استفاده کند.
تعریف حیات واقعی
تعریف حیات واقعی انسان این است که به قرب برسد، دنیا، آخرت و همه چیز را برای رسیدن به قرب قرار بدهد، اگر انسان به اینجا برسد، زندگی را برده و الاّ باخته است. اگر انسان بتواند ارتباط معنوی را با خدا برقرار کند، او زندگی را برده و به غرض و هدفی که برایش تعیین شده در حدی که برای او امکان داشته، رسیده است. به ما هم توصیه شده این مسئله مهم را به صورت جدّی دنبال کنیم و از آن طرف بدترین چیزی که می تواند برای انسان عذاب باشد، بُعد و دوری از رحمت الهی است. این که انسان از رحمت الهی دور شود خودش را مشمول غضب الهی میکند؛ و لذا باید از خدا عاجزانه درخواست کنیم ما را از خشم و غضبت دور کند.
نکته مهم دیگر این است از خدا باید بخواهیم مارا با کلامش بهتر آشنا کند، لذا کلام خدا را قرائت کنیم. اگر به قرآن از این منظر نگاه شود، بسیار ارزشمند می شود و جذبه ایجاد خواهد کرد، قرآنی که می خواهد خُلق انسان شود که در مورد پیامبر(ص) این جمله هم دارد.
تدبر و تفکر در قرآن
البته قرائت یک بُعد قضیه است که لازم است انجام شود و ابعاد دیگر، تدبر و تفکر در قرآن است. این مسئله ای است که قرآن از ما می خواهد. باید در آیات الهی تفکر کنیم. این که قرآن نازل شده چگونه می توانیم به عنوان درس زندگی بهره ببریم؛ قرآن که برای تمام زمانه است. برای عصر خاصی نیست.
این که گفته شده مخاطبان قرآن فقط انسان های در زمان پیامبر(ص) هستند و قرآن برای طیف خاص، ملیت خاص و قشر خاص است، این گونه نیست، خودش پاسخ می دهد که قرآن برای همگان نازل شده، وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا کَافَّةً لِلنَّاسِ بشیرا» و ما تو را جز برای اینکه عموم بشر را (به رحمت خدا) بشارت دهی و آن هم برای این که همگان از رحمت استفاده کنند و نکته مهم تر عرضه کردن خود به قرآن، و متحقق کردن خواسته و مطالبات قرآن است تا به حیات واقعی که خدا از انسان خواسته برسد