فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نیروهای جهادی پشتبام خانههای «کوهرنگ» را برفروبی کردند
🔴"اجنّهی پیر" علیه مردم ایران
♦️سعید حجاریان، از تئوریسینهای اصلاحطلب اخیراً یادداشتی را با عنوان "اجنّهی پیر" (به معنای جنینهای پیر) در وبسایت مشق نو منتشر کرد و در آن به توصیف خصلتها و ضررهای این جنینهای پیر در حکمرانی و جامعه ایران اشاره کرد.
♦️حجاریان در این یادداشت ۴ صفت را برای این جنینها برمیشمرد که به ترتیب عبارتند از: سختگیری، تعصب، خامی و عدم توجه به آینده، علاقه به مکیدن خون جامعه و رنگ عوض کردن.
🔸او در پایان نیز 2 راه حل خروج جامعه از صغارت در مقابل اینان و اهمیت یافتن "خرد نقّاد" در مقابل اینان را توصیه میکند.
🔺قبل از هرچیز باید دقت شود معنایی که حجاریان –با هر نیتی- به آن اشاره کرده در همه حکومتها و در همه زمانها وجود دارد و همواره کسانی هستند که با ریا و تدلیس بر ساحت حکمرانی یا بیتالمال تار میتنند و موجبات خلل را پدید میآورند. آدمهایی که جامعه و خواص موظف هستند با عقلانیت و بصیرت علیه آنها به مبارزه بپردازند.
🔺لکن مسئله اصلیتری که با خوانش یادداشت حجاریان به ذهن متبادر میشود اینست که او صفاتی را برای "اجنّهی پیر" برشمرده که این صفتها بصورت علیالاطلاق در ستاد اصلاحات دیده میشوند...
1⃣سختگیری: نخستین کسی که عبارت "هسته سخت" اصلاحات را بنیاد گذاشت شخص آقای حجاریان بود و منظورش هم این بود که یک هسته سخت از اصلاحطلبان پیر تشکیل شود که هیچ دیدگاه جدیدی نتواند به آنها نفوذ کند تا راهبردی جریان اصلاحات با تغییر مواجه نشود!
2⃣تعصب: اصرار اصلاحطلبان ستادی بر اینکه در "فتنه ۸۸" اشتباه نکردهاند آیا مصداق تعصبورزی نیست؟!
ایضا کینتوزی آنها علیه کارآمدی قالیباف و اینکه همواره بیشترین هجمههای خود را در حالی متوجه قالیباف میکنند چون نمیخواهند کارآمدی او را در ریاستجمهوری ببینند آیا مصداق عصبیّت نیست؟
همینطور در ماجرای عفو مقتدرانه مقام معظم رهبری نیز دیدیم که عطریانفر این اقدام را یک نگاه تسامحی دانست و مرعشی هم از این گفت که عفو وظیفه است!
چرا شاهد چنین عصبیتهایی در ستاد اصلاحات هستیم که بدیهیترین عقلانیتها را نیز انکار میکند؟!
3⃣خامی و عدم توجه به آینده: رفتارهایی مثل فراخواندن مردم به خیابانها در سال ۸۸ و یا تحریم انتخابات وقتی از جانب چند رجل سیاسی پیر و دنیادیده بروز مییابد یعنی با "خامسری" و بیتوجهی به آینده مواجهیم.
اینکه اصلاحطلبان ستادی در سالهای ۸۸ و ۱۴۰۰ مرتکب این دو رفتار شدهاند و حاضر به عذرخواهی هم نیستند یعنی دچار جوانسری شدهاند و هیچ اهمیتی هم به آینده ایران، آینده مردم ایران و آینده نظام اسلامی نمیدهند.
4⃣مکندگی و تلوّن: حجاریان در صفت خونآشامی اجنّهی پیر به انتقاد از مکندگی آنها از بیتالمال و منافع جامعه میپردازد و سپس مینویسد: "از طرفی برای بقاء صرفاً به یک الگوی خونخواری بسنده نمیکنند و مدام تغییر شکل میدهند. در یک مثال عینیتر میتوان عملکرد اینان را به جهش ویروسها تشبیه کرد؛ ویروسهایی که بدواً به بدنهای جامعه حمله میکنند و زمانیکه حساسیتهایی برانگیخته شد، خود را در قالبی دیگر، یا به تعبیر دقیقتر، جهش جدید بازتولید میکنند."
سلّمنا...
آیا این آقای حجاریان نبود که پس از آنهمه خون و خونریزی در سال ۸۸ و مدعی تقلب به صحنه رسانه آمد و گفت آنچه رخ داد تقلب نبود بلکه تدلّس بود؟!
آیا به زعم حجاریان این "تغییر قالب در هنگامه برانگیختهشدن حساسیتها" نیست؟!
در صفت مکیدن از منافع ملت هم کیست که نداند که اصلاحطلبان ستادی تمام امنیت و سابقه و مال خود را مرهون نظام و انقلاب اسلامی هستند اما امروز علیه همین نظام تئوری تحریم انتخابات میدهند، از بام تا شام سمفونی خیابان مینوازند و به دنبال ایجاد فتنهای بزرگتر با محتوای "فتنه اقتصادی" هستند. (جالب است که شاهد بودیم حتی یکی از آنها هم از این گفت که اگر نظام اسلامی هم نباشد اما اصلاحات میماند!)
این تزویر آیا مصداق اتمّ مکیدن از منافع اجتماع و دشمنی علیه همان اجتماع نیست؟!
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: هیچ نعمت و توفیقی بالاتر از انس و مجالست با قرآن نیست.
سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد بهرامی در اختتامیه چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن خانوادههای کارکنان و بانوان شاغل فراجا که امروز، ۲۸ بهمنماه در هتل پارس مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات ۱۵ هزار نفر از نخبگان قرآنی حضور یافتند که از این تعداد پس از رقابت در مراحل مقدماتی، یگانی و استانی ۳۵۰۰ نفر به نیمه نهایی راه یافتند که پس از داوری ۵۰۰ نفر به مرحله نهایی رسیدند.
وی افزود: توفیق میزبانی مسابقات در ۶ طیف و گروه ویژه همسران کارکنان فراجا، فرزندان دختر و پسر زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال و بانوان شاغل فراجا را داشتیم که در ۱۰ رشته شامل حفظ ۳، ۵، ۱۰، ۱۵ و حفظ کل قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، درک مفاهیم و نکات تفسیری در سطح ۱ و ۲ و رشته اذان ویژه فرزندان پسر با یکدیگر به رقابت پرداختند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی و سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: از این تعداد ۱۸۰ نفر به عنوان برگزیدگان از همه رشتهها به عنوان نمایندگان قرآنی فرماندهی انتظامی ایران به مسابقات قرآن کریم خانوادههای نیروهای مسلح راه خواهند یافت که این مسابقات به میزبانی فرماندهی جمهوری اسلامی ایران در تهران در تیرماه سال آینده برگزار میشود و امیدواریم نمایندگانی شایسته برای انتظامی باشند و افتخار کسب کنند.
بهرامی عنوان کرد: هیچ نعمت و توفیقی بالاتر از انس و مجالست با قرآن نیست. قرآن نور است و خاصیت نور این است که قلب و روح انسان را زنده میکند. آنها که اهل معنا هستند نورانیت قرآن را از معانی آن میبینند.
وی با اشاره اینکه نباید با هیچ چیز و هیچکس نعمت انس با قرآن را عوض کرد، ادامه داد: قرآنیان شریفترین اصحاب امت پیامبر هستند، لذا باید قدر خود را بدانند که با قرآن مأنوس هستند و کاری کنند که دیگران هم از این معنویت بهره ببرند. باید تلاش کنیم که قرآن را درک کنیم، چراکه معنا و مفاهیم قرآن ناب و حیات بخش است و دل انسان را روشن میکند، لذا فقط به ظاهر قرآن اکتفا نکنیم. اگر قاریان، تالیان، حافظان قرآن به معنا و مفهوم قرآن آگاهی پیدا کنند، آنگاه ارزش این کتاب را بهتر درک میکنند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی و سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: آگاهی از مفاهیم قرآن کریم ما را بیشتر با اعجاز قرآن آشنا میکند. براساس روایات اگر در قرآن تدبر کنید دلهای شما مانند بهار طراوت پیدا میکند. کسانی که در مراسم حضور دارند منتخبان از میان شرکتکنندگان بسیاری هستند، لذا قطعا سطح آگاهی بیشتری دارند و اینکه حافظ و قاری شدن یک شبه اتفاق نمیافتد، بنابراین باید تلاش کنند و خود را ارتقا دهند. این مسابقات نیز بستری برای رشد است.
بهرامی بیان کرد: منتخبان این دوره نمایندگان سازمان مقدس انتظامی هستند، علاوه بر برگزیدگان چهارمین دوره مسابقات افراد با امتیازات بالا نیز برای اعزام به مسابقات خانوادهای نیروهای مسلح دعوت خواهند شد.
وی افزود: باید سعی کنیم همه اعمال ما برای جلب رضایت الهی باشد و برای توسعه فعالیتهای قرآنی با تشکیل جلسات و محافل قرآن تلاش کنیم و صرفاً به ارتقاء خود بسنده نکنیم. برای مأنوس کردن سایر اقشار جامعه با قرآن گام برداریم و بدانیم همه برنامههای قرآنی به برکت انقلاب اسلامی و امام و شهداست و سعی کنیم ادامهدهنده راه آنان باشیم.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی و سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: دورنمای زندگی ما در دنیا و آخرت با روایتی از پیامبر(ص) مشخص شده که فرمودند: «اِنْ اَرَدْتُم عَیْشَ السُّعَداءِ وَ مَوْتَ الشُّهَداءِ وَ النَّجاةَ یَوْمَ الْحَسْرَةِ وَ الظِّلَّ یَوْمَ الْحَرورِ وَ الْهُدی یَوْمَ الضَّلالَةِ، فَادْرُسُوا الْقُرْآنَ فَاِنَّهُ کَلامُ الرَّحْمانِ و حِرْزٌ مِنَ الشَّیْطانِ و رُجْحانٌ فِی الْمیزانِ؛ اگر زندگی سعادتمندان، مرگ شهیدان، نجات روز حسرت (قیامت)، سایه روزِ سوزان و هدایت در روز گمراهی را میخواهید، قرآن را یاد بگیرید که آن سخن خدای مهربان است و سپری در مقابل شیطان و سنگینی در ترازوی اعمال است
🌺 ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
🌺 قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمد
🌺 وعدهی دیدار هر کسی به قیامت
لیلهی اسری شب وصال محمد
🌺 آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
آمده مجموع در ظلال محمد
🌺 عرصهی گیتی مجال همت او نیست
روز قیامت نگر مجال محمد
🌺 وآنهمه پیرایه بسته جنت فردوس
بو که قبولش کند بلال محمد
🌺 همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
تا بدهد بوسه بر نعال محمد
🌺 شاید اگر آفتاب و ماه نتابند
پیش دو ابروی چون هلال محمد
🌺 چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
🌺 سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
#عید_مبعث_مبارک