مقام معظم رهبری: از جمله چیزهایی که روند حرکت به سمت عدالت را کند می کند، نمود اشرافی گری در مسئولان بالای کشور است.
#پلیس_خدمتگزار
#پلیس_مقتدر
#اقتدار_امنیت
#پلیس_پاسخگو
#پلیس_هوشمند
eitaa.com/ehentezami
🔸اطلاعیه🔸
🔻( دوشنبه آخرین مهلت ثبت نام دانشگاه افسری پلیس)🔻
♦️به آگاهی می رساند آخرین مهلت ثبت نام در مقطع افسری محصل (دارندگان مدرک تحصیلی دیپلم و یا دانش آموزان سال آخر دبیرستان رشته های شاخه نظری) تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخه 1401/11/10 می باشد.
(پذیرفته شدگان از بدو ورود به دانشگاه و تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی، استخدام رسمی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خواهند بود.)
محل ثبت نام:
مدیریت های گزینش فرماندهی انتظامی استان ها
استان البرز:
کرج، میدان توحید
🔴 چهار عمل ارزشمند قبل از خواب
🔵 حضرت فاطمه زهرا(س) فرمود: يك شب آماده خواب بودم كه پدرم رسول خدا بر من وارد شد و فرمود: اي فاطمه جان! نخواب، مگر اين كه چهار عمل را به جا آوري!
۱- قرآن را ختم كني
۲- پيامبران را شفيع خود گرداني
۳- مؤمنين و مؤمنات را از خود راضي و خشنود سازي
۴- حج واجب و عمره را به جا آوري.
🌕 حضرت اين جملات را بيان فرمود و مشغول به خواندن نماز شد. صبر كردم تا نمازش پايان يافت، بي درنگ گفتم: اي رسول خدا(ص) مرا به چهار عمل بزرگ سفارش فرمودي كه در اين وقت محدود توان و فرصت انجام آنها را ندارم؟
پدرم تبسم كرد و فرمود: اي فاطمه جان! هرگاه قبل از خواب سه مرتبه سوره اخلاص «قل هو الله احد» را بخواني، گويا قرآن را ختم كرده اي، و هرگاه بر من و پيامبران پيشين من درود و سلام و صلوات فرستي همه ما شفيعان تو خواهيم بود، مانند ذكر اين صلوات: «اللهم صل علي محمد و آل محمد و علي جميع الانبياء و المرسلين»
و هرگاه براي برادران و خواهران ديني و با ايمان خود طلب آمرزش و مغفرت نمايي، همگي آنها را از خود راضي و خشنود ساخته اي، مانند ذكر اين استغفار: «اللهم اغفر للمؤمنين و المؤمنات» و هرگاه بگويي: «سبحان الله و الحمدلله، ولا اله الا الله و الله اكبر» گويا حج تمتع و حج عمره گزارده اي.
📚 مسند فاطمه زهرا(س)، ص ۱۱۸
🟣 چه خوب است که هر شب اين اعمال پیش از خواب را به امام زمان ارواحنا فداه هدیه کنیم که پایان اعمال ما در یک روز مهدوی باشد
#امام_زمان
🆔 eitaa.com/emame_zaman
حجتالاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دوره توانمند سازی مدیران آموزش و فرهنگی عقیدتی سیاسی فراجا:
شرط مسؤلیت پذیری در نظام اسلامی، شایستگی و توانمندی علمی و عملی برای کسانی است که مسؤلیت پذیرفته اند. امام سجاد علیه السلام در دعاى «مکارمالاخلاق»، به خداى متعال تضرّع مىکند و با گریه از او مىخواهد که «و لاتحدث لى عزّاً ظاهراً الّا احدثت لى ذلّةً باطنةً عند نفسى بقدرها» یعنى پروردگارا! اگر عزّتى در ظاهر من به وجود آوردى و پیش چشم مردم مرا عزیز کردى، به همان اندازه در باطن و پیش نفس خودم، مرا ذلیل کن. یا: «و لاترفعنى فى النّاس درجةً الّا حَططتنى عند نفسى مثلها.» اگر مرا یک درجه نزد مردم بالا بردى، پیش نفس خودم یک درجه پایین بیاور. یا در عبارت دیگرى، از خداى متعال مىخواهد که «و اعزنى و لاتبتلیّنى بالکبر.» مرا عزیز کن، و دچار خودخواهىام مکن.
مقام معظم رهبری مدظله العالی می فرماید اگر بنده به اول انقلاب برگردم برای انقلاب نیرو و مدیر تربیت می کنم به ویژه در عصر حاضر که عصر ارتباطات و تبادل اطلاعات است. روحانیون شاغل در مجموعه انتظامی باید آن روحیه آخوندی و طلبگی را در خود تقویت کنند و تحت هیچ شرایطی نباید از درس و مطالعه فاصله بگیرند. چند سال پیش مقام معظم رهبری فرمودند که من پنجاه هزار جلد کتاب خواندم و نکته برداری کردم. شرط موفقیت سازمان عقیدتی سیاسی، جهادی و انقلابی و محتوایی عمل کردن است. شرط طلبگی و مرجعیت دینی شدن پیشتازی در همه زمینه هاست. تقوا و علم دو بال اثربخشی طلبه هاست. مدیران فرهنگی و آموزشی باید در سه زمینه توانمند بشوند: ۱.تخصصی و حرفه ای؛ ۲.علمی و پژوهشی؛ ۳. معنوی و اخلاقی
عزت باید با خودخواهی و کبر همراه نباشد/صحیفه سجادیه دعای بیستم
در دعاى «مکارمالاخلاق»، انسان به خداى متعال تضرّع مىکند و با گریه از او مىخواهد که «و لاتحدث لى عزّاً ظاهراً الّا احدثت لى ذلّةً باطنةً عند نفسى بقدرها(۱).» یعنى پروردگارا! اگر عزّتى در ظاهر من به وجود آوردى و پیش چشم مردم مرا عزیز کردى، به همان اندازه در باطن و پیش نفس خودم، مرا ذلیل کن. یا: «و لاترفعنى فى النّاس درجةً الّا حَططتنى عند نفسى مثلها.» اگر مرا یک درجه نزد مردم بالا بردى، پیش نفس خودم یک درجه پایین بیاور. یا در عبارت دیگرى، از خداى متعال مىخواهد که «و اعزنى و لاتبتلیّنى بالکبر.» مرا عزیز کن، و دچار خودخواهىام مکن.
در عرف و فرهنگ اسلامى، عزّت، یک چیز مرغوبٌ فیه است. مؤمن، عزیز و طالب عزّت است؛ اما این عزّت، باید با خودخواهى همراه نباشد، با کبر همراه نباشد، با اذیّت کردن مردم همراه نباشد، با انواع انحرافها همراه نباشد. این، اساس قضیه است. همه باید توجّه کنیم و بنده، خودم بیش از شما محتاج این هستم که به این معنا توجّه کنم و خداى متعال کمکم کند. باید مواظب باشید، حال که با تفضّل الهى، هر یک از شما از طرف مردم خودتان انتخاب شدهاید و مردم شما را آوردهاند و بر کرسى نمایندگى که یک جایگاه شرف و افتخار است نشاندهاند، مبادا طورى شود که خداى ناخواسته، وسیلهاى براى وِزر و وَبال گردد. از این، باید به خداى متعال پناه ببریم. خیلى باید از این بترسیم.۱۳۷۲/۰۳/۰۸
عن النّبي ِ صلّي الله عليه واله: أنّ الله تعالي نصب في السماء السابعه ملکاً، يقال له الدّاعي. فاذا دخل شهر رجب ينادي ذلک الملک کلّ ليلة منه الي الصباح: طوبي للذّاکرين، طوبي للطّائعين؛
يقول الله تعالي: أنا جليس من جالسني، و مطيع من أطاعني، غافر من استغفرني، الشهر شهري و العبد عبدي، والرحمه رحمتي، فمن دعاني في هذا الشهر أجبته، و من سألني أعطيته، و من أستهداني هديته، و جعلت هذا الشهر حبلاً بيني و بين عبادي، فمن اعتصم به وصل الیّ.
از پیامبر (ص) روایت شده است: بدان که خداوند تعالی در آسمان هفتم فرشتهای را گماشته، که داعی (دعوت کننده) نامیده میشود. پس هنگامی که ماه رجب داخل شود، آن فرشته هر شب تا صبح ندا میدهد که:
خوشا به حال ذاکران، خوشا به حال اطاعت کنندگان....
خداوند تعالی میگوید: من همنشین کسی هستم که با من بنشیند،
و مطیع آنم که اطاعتم کند،
آمرزندهی کسی هستم که از من طلب بخشش کند.
ماه، ماه ِ من است و بنده، بندهی من، و مهربانی و رحمت از آن من است،
پس هر کس بخواند مرا در این ماه اجابتش کنم، و کسی که بخواهد از من عطایش کنم،
و هر کس از من هدایت جوید، هدایتش می کنم،
این ماه را ریسمانی میان خودم و بندگانم قرار دادم، هر کس بدان چنگ زند به من میرسد"
برگرفته از کتاب المراقبات میرزا جواد ملکی تبریزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔻ما نمیگیم زم هم میگفت...
|
📸 اهدای جایزه نوبل به دانشآموز نخبه قزوینی
🔹رامتین قاسمپور نخبه قزوینی که با شرکت در مسابقه جهانی طرح پرسش سوئد تحت عنوان prize Inquiry برگزیده شد و توانست در جمع ۱۰ دانشآموز برتر قرار گیرد جوایز خود را دریافت کرد.
🔹معیار برتری طرح پرسشی شفاف، کاربردی و دقیق است. سؤالی که قاسمپور مطرح کرد این بود که اساس مولکولی توجه کردن چیست؟ چرا زمانی که به صدای ساعت فکر میکنیم صدای آن بیشتر از زمانی است که به آن فکر نمیکنیم؟