⭕️آیا ما در انرژی، اسراف میکنیم!؟
🔹حالا آیا ما اسراف میکنیم و باید صرفهجویی کنیم!؟ بستگی دارد از چه زاویهای به ماجرا نگاه کنیم. برخی ممکن است بگویند ما بسیار کمتر از چین، مصرف داریم. اما این چه ربطی دارد!؟ چین اقتصادی بزرگ با جمعیت بسیار زیاد است و ما جمعیت بسیار کمتری داریم و رشد تولید سالانهمان هم با چین قابل قیاس نیست.
🔸بنابراین ما باید خودمان را با خودمان مقایسه کنیم و به این پرسش پاسخ دهیم که آیا با توجه به تولیدی که داریم، مصرفمان خوب است!؟ واقعیت این است که ما داریم نفت را از زمین در میآوریم و تبدیل به بنزین میکنیم و همهاش را دود هوا میکنیم. آیا این بنزین ارزان، برای ما رفاه به ارمغان نیاورده!؟ چرا! آورده. خانوادهها راحتتر سفر میروند و برای مصارف روزانه هم خوب، از انرژی استفاده میکنند. اما سوال اینجاست که چنین مسیری، آیا قابل دوام است!؟ پاسخ خیر است. نفت فقط برای نسل ما نیست. پس بنزین هم چنین است. اینها سرمایههای بین نسلی هستند. بنابراین ما باید تصمیم بگیریم که بخشی از تولید را امروز مصرف کنیم و بخشی از آن را صادر کرده و با درآمد حاصل از آن، تامین مالی پروژههای پیشرفت انجام دهیم. حتی همین افزایش مصرف بنزین نیز در گرو سرمایهگذاری است که با سوء مصرف فعلی ما شدنی نیست. بنابراین باید مجموعهای از سیاستهای قیمتی و غیر قیمتی اعمال شود تا مصرف انرژی ما را مطابق با مصالح توسعه و پیشرفت کشور، تنظیم کنند.
⭕️همه توان تحریمهای غرب!
🔹تحریمهای ایالات متحده با آن همه ادعای ابرقدرت بودن این کشور، اثر چندان جدیای بر اقتصاد ما نداشته است؛ به این معنا که اگر ما خودمان در داخل «اقتصاد مقاومتی» را بیش از این پیاده میکردیم و ساخت درونی اقتصادمان قوی میشد، وضع معیشت مردم بسیار بهتر از این بود .
🔸بنابراین جوسازی رسانههای غربی در بزرگنمایی اثر تحریمها را نباید جدی گرفت. همچنین نتیجهی دوم این است که با تلاش برای اصلاح برخی سیاستها از جمله «تولید اشتغالآفرین و دانشبنیان» و افزایش سطح بهرهوری نیروی کار، میتوان حتی در شرایط تحریمها رشد اقتصادی 5 درصدی داشت. اگر بتوانیم با دیپلماسی فعال با همسایگان، چین، هند و ... نیز اثر تحریمها را خنثی کنیم، این رقم میتواند بسیار بالاتر باشد.
سخنان قابل توجه آیت الله سعیدی، امام جمعه قم
🔻منکری که برخی از دستگاه ها به عنوان ترک فعل مرتکب می شوند از عمل فردی که ناهنجاری ها را مرتکب می شود بدتر است زیرا گاهی خود این دستگاهها عامل انتشار منکر و به زمین ماندن معروف هستند.
🔻وقتی پلیس بداند که کاری که انجام می دهد وظیفه شرعی و قانونی او است شایعات فضای مجازی و برخورد دیگران نمی تواند چنین پلیس مقتدری را از کار بیندازد و او را نسبت به وظیفه اش بی تفاوت کند زیرا پلیس مانند کوه و صخره است و این هجمه ها مانند موج هستند که توان مقاومت با کوه و صخره را ندارند و به محض برخورد با صخره بر می گردند زیرا خداوند پشتیبان پلیس مؤمن مقتدر و عزتمند است.
🔻رسانه ملی هم باید به صورت جدی مراقبت کند زیرا گاهی برای برخی مناسبت ها با افرادی مصاحبه می کنند که نشان دادن خود آن شخص از منکرات است.
♨️مسئلهی #حجاب را باید بسیار فراتر از برداشتن روسری و برهنگی بدن دید!!!
🔹آری... مسئله را باید از افق بالاتری نگاه کرد ؛ چه بسا خانمی روسری هم داشته باشد و در پوشش او برهنگی بدن نیز مشاهده نگردد ، اما پوشش او باز هم نامناسب است!
🔹در اینکه مشکل کشف حجاب های امروز را باید پیگیری و مرتفع نمود شکی نیست ، اما آنچه باید برای حل شدن ریشهای آن بکوشیم و بشدت کار فرهنگی کنیم ، معضل تهاجم فرهنگی دشمن و مخصوصا کشاندن پوشش برخی خانم ها به پوشش غیر قابل قبول است!
🔹الفاظی که رهبر معظم انقلاب در مورد اوضاع نابسامان فرهنگی به کار میبرند [که یک مورد آن ولنگاری فرهنگی است] ، نشان از عدم رضایت ایشان از وضع فرهنگی جامعه و عملکرد نهادهای فرهنگساز است ، لذا :
🔹هر کسی که هستید و در هر جایگاهی هستید به سراغ نهادهای فرهنگ ساز بروید و آز آنها برای آمدن پای کارِ فرهنگ سازی ِ حجاب و دیگر معضلات اجتماعی ، مطالبه گری کنید!
#مطالبه_گری
✍ میلاد خورسندی
🇮🇷