✍حضرت مهدی (عج) فرمودند:
هر یک از شما باید عملی را انجام دهد که سبب نزدیکی به ما و جذب محبّت ما گردد; و باید دوری کند از کرداری که ما نسبت به آن، ناخوشایند و خشمناک می باشیم، پس چه بسا شخصی در لحظه ای توبه کند که دیگر به حال او سودی ندارد و نیز او را از عِقاب و عذاب الهی نجات نمی بخشد.
📚بحارالانوار ،جلد۵۳،ص۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 فضیلت تلاوتِ سوره انفطار :
در تفسیر مجمع البیان از پیامبر (ص) نقل شده هر كس سوره انفطار را قرائت كند، خداوند به تعداد همه قبرها و ده برابر قطرههای برف و باران به او حسنه میدهد. همچنین از پیامبر(ص) آمده است هر کس خوش دارد در قیامت به من بنگرد، چنانکه با چشم سر میبیند، سورههای تکویر، انفطار و انشقاق را قرائت کند. شیخ صدوق در روایتی از امام صادق (ع) نقل میکند هر كس سوره انفطار و انشقاق را در نمازهای واجب یا مستحب خود قرائت کند، خداوند حاجتها و خواستههایش را روا میدارد و بین او و خداوند حجابی نخواهد بود و همواره خداوند با نظر عنایت به او مینگرد تا از حسابرسی مردم فارغ گردد.
(طبرسی، مجمع البیان، ۱۳۹۰ش، ج۱۰، ص ۲۸۳)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از مهمترین آیات قرآن کریم نقل قول شیطان است که میگوید: « قَالَ فَبِمَا أَغْوَیْتَنِی لَأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَكَ الْمُسْتَقِیمَ/ ثُمَّ لَآتِیَنَّهُمْ مِنْ بَیْنِ أَیْدِیهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَیْمَانِهِمْ وَعَنْ شَمَائِلِهِمْ وَلَا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِینَ= گفت پس به سبب آنكه مرا به بیراهه افكندى من هم براى [فریفتن] آنان حتما بر سر راه راست تو خواهم نشست/ آنگاه از پیش رو و از پشت سرشان و از طرف راست و از طرف چپشان بر آنها مى تازم و بیشترشان را شكرگزار نخواهى یافت».
شیطان میگوید: من برسر راه مستقیم تو، در کمین آنها مینشینم. این مطلب، از سنت الهی و حقیقت خارجی خبر میدهد. یعنی کسی که در صراط مستقیم است، حتما مورد حمله شیطان قرار میگیرد. یعنی امکان ندارد یک نفر تصمیم بگیرد آدم خوبی بشود و در صراط باشد، ولی شیطان به او حمله نکند. این حمله هم از چهار طرف «جلو، عقب، راست و چپ» است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این کلیپ
برادر ضرغامی و سایر اعزهای که قائلن حجاب امنیتی نیست، درمورد این مرکز و کسانی که در فیلم میبینید هم یه کار فرهنگی بکنن!! 😐
مرکز خرید اُپال تهران
🔴 راز کینه آخوند دربار علیاف و مزدور صهیونیستی از ایران مشخص شد
روزنامه جوان در ستون اخبار ویژه خود مینویسد:
اللهشکور پاشازاده، رئیس اداره دولتی مسلمانان قفقاز در کشور آذربایجان است. او هر از چند گاهی به بهانههای مختلف سخنانی علیه ایران بر زبان میراند. موضوع حمله به سفارت آذربایجان در تهران که به دلیل شخصی صورت گرفت، باز برای او بهانه ایجاد کرد تا علیه ایران سخنانی بی ربط با موضوع بر زبان بیاورد. او گفته که «ایران برادر ما نیست. من بسیار متأسفم که کشور همسایه ما گامهای خصمانهای علیه کشور ما برمیدارد. امروز ۴۰ میلیون آذربایجانی که برادران ما هستند در ایران هستند و زندانی در دست رژیم فارس ایران»!
دلیل کینه آخوند دربار علیاف از ایران مشخص شد!
در ادامه این خبر آمده است:
موضعگیریهای او علیه ایران البته چندان عجیب نیست. او بخشی از پازل رابطه خوب مقامات آذربایجان با صهیونیستهاست و گرچه برای ایران دوگانه دروغین مسلمان-ارمنی میچیند، اما خودش در دوگانه واقعی مسلمان-صهیونیست طرف صهیونیستها ایستاده است.
حدود سه ماه پیش اللهشکور پاشازاده با خاخام ارشد رژیم صهیونیستی مارک اشنایر دیداری صمیمانه در بحرین داشت. اشنایر مؤسس بنیاد تفاهم قومی مسلمان با یهود و تأثیرگذارترین شخص در عادیسازی روابط کشورهای اسلامی با اسرائیل جعلی میباشد. پاشازاده همچنین در راستای پروژه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بهمن ۹۹ با سفیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد. او در طول ۳۰ سال یک بار هم نشده از منافع مسلمانان و مقدسات اسلام دفاع کند و حتی در سرکوب اعتراضات شیعیان نسبت به ممنوعیت حجاب و آیینهای مذهبی و نصب پرچمهای امام حسین علیه السلام همکاری کامل با رژیم الهام علیاف را داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزها خانوده ها به خاطر شبکه های اجتماعی و تاثیرات مخرب آن بر کودکان به ویژه خشونت هایی که به صورت ناخودآگاه به کودک آموزش داده می شود، بسیار نگران هستند.
از آنجایی که راه های به دست آوردن اطلاعات از جمله اطلاعات خشونت آمیز رو به افزایش است، امکان دارد کودکان در تعیین راه خود دچار اشتباه شوندبا توجه به اینکه ضعف نظارت والدین بر فرزندان خود از جمله علل گرایش آنان به فضای مجازی می باشد لازم است والدین اوقات بیشتری را با فرزندان خود در فضای بیرون از خانه داشته باشند به طوری که فرزندان از نظر عاطفی، احساس خلأ نکنند و جهت جبران این کمبود به فضای مجازی پناه نبرند.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
#کودکان_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر | مقایسه سینمای قبل و بعد از انقلاب توسط علی نصیریان
🔹علی نصیریان دراختتامیه جشنواره چهلم فیلم فجر: سینما و تئاتر در جشنوارههای بینالمللی میدرخشد. خدا را شکر میکنم که از تمرین در خرابهها و خیابانها رسیدیم به اینجا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ سه دقیقه شنیدنی؛ نابود کردن سیاستهای خصمانه ایالات متحده از زبان مجری مطرح این کشور؛ آمریکا فقط فاسد نیست، آمریکا صدرصد فاسد است!!!
🔹 ️ جیمی دور مجری مطرح رادیویی در گفتگو با جورج گالووی:
🔹 ️چرا ما در آمریکا ثروتمندترین کشور جهان خدمات بهداشت و درمان نداریم؛ نیمی از مردم در ثروتمندترین کشور جهان فقیر و کم درآمد هستند؛ کشوری که چرخ دندههای حکومت فقط در صورتی کار میکند که با فساد روغن کاری شده باشد.
⭕️گوگل از ما چه میداند و با آن چه میکند؟
🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که میدهد نمیگیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، بله، ایتا و …؛ همگی رایگاناند!
🔺 اما چرا؟!
۱) جاسوسی محترمانه:
آیا تا به حال این احساس را داشتهاید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان میکند. همان وقتهایی که مشغول کار روزمرهی خودتان هستید اما ناگهان میایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان میاندازید! یا قدمهایتان را تند کرده و با عجله به خانه میروید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال میکرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی میکنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق میکند!
💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومتها از مردم را شنیدهایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومتها، صمیمیترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد میکند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمرهی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
❓این دوست عزیز کیست؟!
گوگلِ دوستداشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! بهطوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل!
🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوبتر پاسخ میدهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن میدهد؛
اما اینرا هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بیشمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!)
در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده میکنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر میشود؛
-گوگل به عکسها و فیلمهای شما دسترسی دارد (Google Photos)،
-ایمیلهای شما را میداند (Gmail)،
-از تماسها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)،
-از فایلها و اسناد شما حفاظت میکند (Google Drive)،
-دقیقاً میداند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره…
لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
۲) کاسبی محترمانه:
اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟
آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمیگیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟!
پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات میچرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده میکند تا همهی اطلاعاتی که میتواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمعآوری میکند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه میکنید؟ با چه کسانی هستید؟ و …
💢جمعبندی؛ گوگل دارد شما را تماشا میکند!
خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست:
شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را میخرید
خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را میخَرند.
لذا مشخص میشود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول درمیآورند؟
این سرویسها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش میکنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهمترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش میرسد…!
پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
🔹امام علی علیه السلام:
« أَشَدُّ الذُّنُوبِ مَا اسْتَخَفَّ بِهَا صَاحِبُهُ »
سخت ترین گناهان، آن گناهی است که گنهکار آن را سبک بشمارد.
( نهج البلاغه، حکمت 477)
✍️هنجارشکنی های امروز در زمینه عفاف و حجاب، محصول کوچک شمردن و ساده انگاری های گذشته است. در این کوچک شمردن ها، هم غربگراها و هم مذهبی های صورتی نقش بسزایی داشته اند.
🔴اثر گذار اجتماعی یا وابسته نهاد های اجتماعی
⏪به راستی سبک زندگی غربی زن را وابسته و مصرف کننده اجتماعی کرده است یا وابسته به سازمان ها ونهاد های غربی است؟
لیستی از نهاد هایی که زن غربی برای ادامه زندگی به انها نیازمند هست
🔶 مهد کودک برای نگه داری فرزند
🔶 خانه سالمندان برای نگهداری از خودش
🔶 باشگاه های ورزشی برای مراقبت از سلامتی و اسیب ندیدن از مصرف غذاهای فست فودی و دسر
🔶 ارایش گاه های زیبایی برای مراقبت ار ناخن و پدیکور و عقب نماندن از قافله صنعت مدلینگ
🔶 پارک برای اوقات فراغت کودک در خانه های کوچک اپارتمانی
🔶 اشتغال اجباری برای معیشت اقتصادی
⏪اما در خانه داری اسلامی معیشت زن برعهده پدر و همسر است تربیت ومراقبت از فرزند بر عهده خودش، اجباری به اشتغال ندارد، حق رای وتصمیم گیری سیاسی دارد.
خانه اسلامی هم باید بزرگ باشد و بازی و اوقات فراغت کودکان تامین شود
براستی شما زن غربی را موثر اجتماعی میدانید یا وابسته اجتماعی؟
#خانه_داری_غربی_سود_سرمایه_داری
✍عالیه سادات
💠تکرار قرون وسطی؛ دادگاه تفتیش عقاید در شبکههای اجتماعی
⭕️شاید دوران قرون وسطی تمام شده باشد، شاید قائل به گسست باشیم یا نباشیم، اما ایدههای قرون وسطایی، چه خوب و چه بد، به جلو آمدهاند و مدرنها بیشترین انکار را نسبت به این ایدهها دارند. اگر به مدرنیته تفتیش عقاید را نسبت بدهند، با شدت انکارش خواهد کرد. اما تفتیش عقاید هنوز وجود دارد.“
در شبکههای اجتماعی بخصوص توئیتر با همه چیز و دقیقا همه چیز رو به رو میشویم: روزمرهنویسیها، سیاست، شرح رنجها، توصیف شادیها، بیان شورها، چرندیات و هزلیات، حکمتها و علمها و از همه مهمتر، امیدها، ناامیدیها، انتظارات، تنفرها و اعتقادات. بارها پیش آمده که قصد مطلب نوشتن یا توئیت نوشتن نداریم و فقط در حال مرور و رصد مطالب و توئیتها هستیم که مجبور میشویم اظهار نظر کنیم. «مخالفم» و «موافقم» نسبت به هر موضوع و عنوانی دیده میشود.
⭕️موضعگیری اجباری در شبکههای اجتماعی و توئیتر همان دادگاه تفتیش عقاید است. فقط ارواح و مردگان هستند که در شبکههای اجتماعی و توئیتر اعلام موضع نمیکنند. اگر هشتگی ترند شده باشد، ترغیب میشویم که چیزکی دربارهاش بنویسیم و نهایتا دکمه ارسال و بوم! کوبیدن دکمه ارسال شبیه چکش عدالتی است که قاضی دادگاه با آن ختم جلسه را اعلام میکند، اما همیشه خاتمه نیست. با موضعگیری، موضوعیت پیدا میکنیم. حالا دیگران درباره اعتقاد ما تفتیش میشوند و مواضع خود را اعلام میکنند. شبکههای اجتماعی و توئیتر به سان دادگاه تفتیش عقایدی است که پایان هر دادگاهش به آغاز دادگاهی دیگر متصل است. مفتشان عقاید و متهمان خود ما هستیم. یکدیگر را مجبور به اعتراف میکنیم و درباره این اعتراف نظر میدهیم و این نظر ما خود اعترافی محسوب شده و قضاتی میآیند تا اعتراف ما را قضاوت کنند و این چرخه قضایی و غذایی ادامه پیدا میکند.
🅾سه تا از روحانیون سرشناس آذربایجان به نامهای حاج ایلقار، حاج سیران و حاج مطلب با اتهامات ساختگی از طرف رژیم صهیونیستی الهام علیاف دستگیر و زندانی شدند.
♦️حاج ایلقار در تماس تلفنی نحوه دستگیری خود را چنین روایت میکند:
بعد از ظهر 1 فوریه 2023 من را دستگیر کردن و به جیبم مواد مخدر گذاشتن و گفتن یا اتهام حمل و تولید مواد مخدر را میپذیری و یا اینکه با اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر و زندانی میشوی پس بهتر است اتهام اول را بپذیری که حدود 3 الی 6 سال زندانی میشوی و الا به اتهام جاسوسی متحمل 20 سال زندان خواهی شد‼️