11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اعتراض مجروحان ارتش رژیم صهیونیستی اسرائیل/ارتش یک نهاد حقیر است...!
#اقتدار_امنیت #سرداردلها
🔰 رونمایی از کتاب «کوچکمرد» در یکی از خانههای بهزیستی تهران
🔻«کوچکمرد» منظومهای از کتاب "از چیزی نمیترسیدم" زندگینامهٔ خودنوشت شهید سلیمانی است. این کتاب با روایتی جذاب و نثری شاعرانه و زیبا، روزهای پر فراز و نشیب کودکی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را برای مخاطب کودک در قالب شعر منظوم ارائه داده است.
🔻مراسم رونمایی از این کتاب دوشنبه ۲۸آذر در یکی از خانههای بهزیستی تهران برگزار شد
🔻این کتاب هشتاد بیت شعر منظوم، سرودۀ خانم طیبه شامانی را شامل میشود که برگرفته از دستنوشتهای شهید سلیمانی در کتاب «از چیزی نمیترسیدم» است.
🔻تصویرسازی «کوچکمرد» را سعید شمس انجام داده و انتشارات مکتب حاج قاسم آن را در قطع خشتی و در ۲۴ صفحه چاپ کرده است. علاقمندان برای تهیه این کتاب، میتوانند به کتابفروشیهای معتبر سراسر کشور مراجعه نمایند
#اقتدار_امنیت
#سردار_دلها
💢رهبر انقلاب: دکتر شیبانی جزو انسانهای صالح بود
رهبر انقلاب پس از اقامه نماز بر پیکر مرحوم شیبانی:
🔹آقای دکتر شیبانی به معنای واقعی کلمه جزو انسانهای صالح بود. ما ایشان را خیلی وقت است، سالها است، یعنی شاید پنجاه و چند سال است میشناسیم. آدم فعّال، خیرخواه و آمادهبهکار، و به معنای واقعی کلمه مبارز بود؛ واقعاً این جوری بود.
🔸ایشان تازه از زندان آزاد شده بود، به نظرم سال ۴۷ یا ۴۸ بود که با ایشان آشنا شدیم... من با مرحوم طاهر احمدزاده از مشهد آمدیم تهران، یک کاری داشتیم اینجا، لازم بود جمعی از افراد صاحب فکر و صاحب نظر و مانند اینها مثل آقای طالقانی، مهندس بازرگان، دکتر سحابی، اینهایی که بودند، جمع میشدند؛ من و آقای احمدزاده یک حرفی برای آنها داشتیم.
🔹احمدزاده گفت که جمع کردنِ اینها کار ما نیست، کار عبّاس شیبانی است؛ او میتواند اینها را جمع کند. این بود که با ایشان تماس گرفتیم و آمد و گفتیم ما چنین کاری داریم، فوراً ــ به نظرم شاید در ظرف دو روز ــ یک جلسهی پانزده شانزده نفره، از دکتر شریعتی، آقای بهشتی، آقای مطهّری، همه را جمع کرد؛ یک آدم این جوری بود؛ آمادهبهکار.
🔸بعد از انقلاب هم به معنای واقعی کلمه ایشان مشغول کار بود، مشغول تلاش بود. خانمش هم با ایشان خیلی واقعاً همراهی کرد. خدا خانم مفیدی را رحمت
رویکرد جامعهشناسانه به امنیتیسازی.pdf
637.7K
🖊 پژوهش؛ رویکرد جامعهشناسانه به امنیتیسازی
🔰چکیده:
🔸نظریه امنیتیسازی یکی از نظریات معاصر حوزه مطالعات امنیتی است که با استمداد از فلسفه زبان و جامعهشناسی، درصدد تبیین چگونگی ظهور مسائل امنیتی و رفع آنها میباشد.
🔹این نظریه که در ابتدا توسط مکتب کپنهاگ (بهویژه ویور) ارائه شد، بهتدریج با معضلاتی روبرو گردید. بهمنظور رفع این معضلات، نسل جدیدی ـ مطالعات پساکپنهاگی ـ شکل گرفت که درصدد ارتقای این نظریه برآمدند. مقاله حاضر با تکیهبر مطالعات اسنادی، درصدد توضیح و تبیین دیدگاههای یکی از این صاحبنظران این عرصه ـ بالزاک ـ میباشد.
🔸بالزاک با بهرهگیری از آموزههای فوکو و بوردیو، بهدنبال فهم جدیدی از امنیتیسازی است. از دید وی، امنیتیسازی فرایندی است که منتج از بازیهای قدرت بوده و در تعامل میدان اجتماعی و عادتواره شکل میگیرد.
🔹این فرایند، هم میتواند گفتاری باشد و هم غیرگفتاری، هم عامدانه باشد و هم غیرعامدانه، قدرت انجامگری و انشا دارد ولی نه بهمثابه یک عملِ خودارجاع. همچنین، تحلیل بالزاک از امنیتیسازی برروی نقش سه مؤلفه کلیدیِ توجه به مخاطب توانمندساز، رابطه متقابل میان کارگزار امنیتی و بافت و درنهایت، نقش دیسپوزیتیف و نیروی ساختاربخش آن بر اعمال امنیتی تأکید
⭕️ اذعان روزنامه صهیونیستی به قدرت موشکی ایران
🔸روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مطلبی با عنوان «تهران در مسیر ساخت موشک قارهپیما»، ضمن اذعان به قدرت نظامی جمهوری اسلامی نوشت:
🔹 ایران از برنامه فضایی خود برای توسعه فناوری ساخت موشکهای قارهپیما و بالستیک با برد ۴ هزار کیلومتر استفاده کرده است.
🔹در این راستا الجزیره گزارش داد مشاوران امنیت ملی آمریکا و رژیم صهیونیستی، به تازگی در این خصوص رایزنی کرده اند.
@atashbekhtyar
48.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیلی محکم مردم به دشمن با تشییع باشکوه سردار دلها
#سرداردلها
#اقتدار_امنیت