💠شرایط استفاده از مرخصی بدون حقوق کارمندان:
1⃣ تا دو ماه (جهت سفر به کربلا، حج عمره، حج تمتع (بار دوم) و در مواقع اضطراری)
2⃣ از یک سال تا سه سال (با دلیل موجه)
3⃣ حداکثر تا پنج سال (صرفا جهت ادامه تحصیل خود همکار )
4⃣ حداکثر تا شش سال (صرفا به همسران مامور به خارج از کشور)
🔻تبصره 1 ماده 84 قانون مدیریت خدمات کشوری:
کارمندان دستگاههای اجرایی میتوانند در طول مدت خدمت خود با موافقت دستگاه ذیربط حداکثر سه سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند و در صورتی که کسب مرخصی برای ادامه تحصیلات عالی تخصصی در رشته مربوط به شغل کارمندان باشد تا مدت دو سال قابل افزایش خواهد بود.
🔻تبصره 4 ماده 84 قانون مدیریت خدمات کشوری:
کارمندان زن که همسر آنها در مأموریت بسر میبرند میتوانند تا پایان مأموریت حداکثر به مدت شش سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند.
🔸ماده ۳۴– «استفاده از مرخصی بدون حقوق [موقوف به اختتام دوره آزمايشی است] و فقط در موارد زير ممكن خواهد بود :
👆۱. کارمند استحقاق مرخصی را نداشته باشد و احتیاجش به استفاده از مرخصی مسلم شود.
👆۲. کارمند پس از استفاده از چهارماه مرخصی استعلاجی سالانه به سبب ادامه همان بیماری یا ابتلا به بیماری دیگر قادر به خدمت نباشد و بیماری او هم صعبالعلاج تشخیص داده نشود.
👆۳.کارمند ناگزیر باشد به اتفاق همسرش به خارج از محل خدمت خود مسافرت کند.
👆۴.کارمند قصد ادامه تحصیل داشته باشد و مدارک لازم را ارائه نماید.
تبصره – اعطای مرخصی بدون حقوق به کارمندان آزمایشی با ارایه مدرک و به تشخیص مؤسسه کارگزین آنلاین متبوع خود که نیاز به استفاده از مرخصی بدون حقوق داشته باشند حداکثر تا دو ماه با رعایت سایر مقررات این فصل امکانپذیر میباشد.
🔻ماده ۳۵– کارمند باید تقاضانامه استفاده از مرخصی بدون حقوق را با ذکر علت و مدت آن توسط مدیر واحد به وزارتخانه یا مؤسسه دولتی متبوع ارسال نماید . وزارتخانه یا مؤسسه دولتی تصمیم لازم را در این باره اتخاذ و در صورت موافقت حکم مرخصی بدون استفاده از حقوق را با رعایت تبصره (۱) ماده (۸۴) قانون مدیریت خدمات کشوری صادر خواهد کرد . در مورد کارمندان موضوع بند (۲) ماده (۳۴) این آییننامه چنانچه بیماری به تأیید پزشک معتمد برسد موافقت با مرخصی بدون حقوق الزامی خواهد بود.
🔻ماده ۳۶ – مرخصی بدون حقوق کارمند پیمانی متناسب با مدت قرارداد حداکثر تا پایان قرارداد و با رعایت سقف مقرر در قانون امکانپذیر میباشد.
🔻ماده ۳۹ – مدت مرخصي بدون حقوق جز سابقه خدمت كارمند محسوب نميشود، مگر اينكه در طي اين مدت حق بيمه و كسور بازنشستگي سهم خود و كارفرما را از طريق دستگاه متبوع پرداخت كرده باشد كه در اين صورت مدت مزبور بهعنوان سابقه خدمت قابلقبول از لحاظ بازنشستگي و وظيفه دوره بازنشستگي قابلمحاسبه ميباشد.
🔻ماده ۴۰ – کارمندان زن که همسر آنها در مأموریت به سر میبرند، میتوانند تا پایان مأموریت حداکثر به مدت شش سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند. در این مدت حفظ پست سازمانی این گروه از کارکنان الزامی نمیباشد.
🔸تبصره ۱ – کارمندان زن که از این ماده استفاده مینمایند در طول دوران خدمت رسمی خود میتوانند به صورت متناوب و یا متوالی از این ماده استفاده نمایند.
🔻ماده ۴۱ – کارمندانی که در حال مرخصی بدون حقوق هستند، میتوانند از مزایای بیمه عمر طبق ضوابط استفاده نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیدحسن خمینی: به داشتن چنین رهبر شجاعی افتخار میکنیم
فهوی حسین،روزنامه نگار ضد ایرانی مصری مینویسد:
وقتی در مملکتی رهبر درست و حسابی نباشد، نتیجه میشود؛ #مصر
وقتی در جامعه ای وحدت نباشد، نتیجه میشود؛ #عراق!
وقتی کشوری فرماندهی استواری نداشته باشد نتیجه میشود؛ #پاکستان !
وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته باشد، نتیجه میشود؛ #ترکیه !
اما وقتی در کشوری شیعه، رهبری آن باج به زمین و زمان ندهد و ملت همراه وی باشند و با همهی فشارها، سلیقهها، تندرو، کندرو، جنگ ۸ ساله، بیش از ۴۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمیماند، خوب آن وقت نتیجه میشود؛ #ایران🇮🇷
در میان حصاری از آتش جنگهای منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بیقرار زوزه میکشند، کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند …
حتی مگس هایشان(کنایه از پهپادها) قادرند منطقه را زیر دید خود قرار دهند و از هیچ گزندی نگران نباشند.
#جمعه_نصر
#سیدحسن_نصرالله
💢شهادت مرزبان هنگ مرزی بر اثر پایش نوار مرزی
🔹سرباز وظیفه هادی جوادی یکی از کارکنان هنگ مرزی سردشت در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۰ در حین پایش مرزی به دلیل برخورد صاعقه دچار سانحه و به شهادت رسید .
🔹در این حادثه متاسفانه بر اثر اصابت صاعقه به سینه خشاب این شهید والامقام مواد اشتعال زا خشاب ها منفجر و باعث شهادت این شهید بزرگوار شد .