«سرهنگ ثریا»؛ داغ تازه شده با روشنگری سینما
🔹فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» از تولیدات موسسه هنری رسانهای اوج به کارگردانی لیلی عاج و تهیهکنندگی جلیل شعبانی یکی از ۲۴ فیلم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر است.
🔹 لیلی عاج از کارگردانان جوان، اما پرکار تئاتر در سالهای اخیر در فیلم «سرهنگ ثریا» به موضوع اعضای گروهک منافقین و نحوه مواجه آنها با خانوادههایشان در پشت حصارهای اردوگاه اشرف پرداخته است.
🔹خانوادههای اعضای منافقین گرفتار در فرقه رجوی، از تلاش سازندگان فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» برای انعکاس رنجهایشان تقدیر کردند.
سقف خانههایی که با رذالت منافقین ویران شد
ارسال اولین محموله کمک های کارکنان و خیرین انتظامی به مناطق زلزله زده شهرستان خوی،امروز یکشنبه 1401/11/16 از ستاد ساعس فراجا.
"دبیر خانه موکب الحسین شهدای انتظامی کشور"
💢انقلاب اسلامی تجلی ارادهای برتر
🔹«خلع رضاشاه با رقص و پایکوبی در خیابانها جشن گرفته شد. او پس از تبعید در شاهنسبورگ بیمار شد و نهایت در ۲۶ ژوئیه ۱۹۴۴ مرد، صحنههایی از شادمانی که مشابه آن در سال ۱۹۷۹هنگامی که پسر رضاشاه و جانشینش مجبور به ترک کشور گردید تکرار شد.» این جملات بخشی از کتاب از قاجار تا پهلوی(۱۹۱۹ـ۱۹۳۰) نوشته محمدقلی مجد پژوهشگر ایرانی مقیم آمریکا و استاد دانشگاه پنسلوانیا است. مجد با استناد به گزارشات وزارت امور خارجه آمریکا در ایران، حس و حال مردم پس از برکناری رضاشاه را شادمانی و سرور میداند.
🔸لوئیز دریفس کاردار آمریکا در ایران در ۱۸ سپتامبر ۱۹۴۱ اینگونه مینویسد: «واکنش ایرانیان به خلع شاه تقریبا شکلی از حس رهایی و شادمانی است که عموما با رفتن یک ستمگر رخ میدهد». مسئله دیگری که در این کتاب به آن توجه شده است موضوع وابستگی خاندان پهلوی به بیگانگان و اهمیت حفظ این خاندان برای آنها است، او با بررسی اسناد نشان میدهد که برای انگلیس و آمریکا حفظ این خاندان به منظور دستیابی به اهداف استعماریشان امری حیاتی بوده است و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نبودند چرا که اساسا مهندسی انگلستان برای به قدرت رساندن دیکتاتوری پهلوی با موافقت آنها صورت گرفت.
🔹روزولت سیودومین رئیسجمهور آمریکا در سال ۱۹۴۲ مینویسد: «آقای استیتینوس عزیز: از آنجایی که من دریافتهام دفاع از دولت ایران برای دفاع از ایالات متحده حیاتی است بدینوسیله برابر دستور شماره ۸۹۲۶ مورخه ۲۸ سپتامبر ۱۹۴۲ اختیارات اعطای وام به دولت ایران به شما واگذار گردید. فرانکلین دلانو روزولت». حمایت آمریکاییها بعدها در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ (۱۹۵۳) در جریان سرنگونی حکومت مصدق و بازگشت محمدرضا به قدرت رنگ آشکارتری به خود گرفت و تا پایان حکومت پهلوی و پس از سقوط آن به امید بازگرداندن ته ماندهای این خاندان به قدرت ادامه دارد.
🔸برخلاف آنچه که سلطنتطلبان تلاش دارند با تحریف و وارونهسازی تاریخ چهرهای مقتدر، محبوب و مستقل از پهلوی بسازند، هزاران صفحه و اسناد تاریخی چیز دیگری را نشان میدهد. این اسناد گواهی میدهد که اساسا روی کار آمدن و دوام سلطنت این خاندان خارج از اراده ملت و محصول اراده بیگانگان بوده است و تنها زمانی کار آنان به پایان رسید که اراده ملت در قالب پدیدهای سترگ به نام انقلاب اسلامی بر اراده بیگانگان برتری یافت.
✍🏻حسین حسینینژاد
#حرفروز
﷽
😳 «بیکی کاکس» مادر مجرد ۲۶ سالهای که با ازدواج خود با یک فرش بهنام «مات»، فصل جدیدی از تمدن منحط غرب را به تصویر کشید!
🍰 مراسم #ازدواج او با این فرش، بهطور رسمی و با حضور شماری از دوستان و درحالیکه کاکس، لباس سفید عروس به تن کرده بود، برگزار شد.
👰 این عروس خوشبخت! در مورد شوهرش گفت: من بهشدت شیفته «مات» هستم! روی آن، دراز میکشم و با او در مورد افکارم و برنامههایم درد دل میکنم! بهترین اوقاتم را صرف تمیز کردنش میکنم و هر روز آن را در هوای آزاد پهن میکنم!
😦 او در خصوص علت انجام چنین تصمیمی میگوید: یکی از دوستانم با دیدن علاقۀ شدیدم به این فرش، به شوخی به من گفت چرا با آن، ازدواج نمیکنی؟ این ایده، به نظرم بسیار جالب آمد. گرچه دوستانم اول این ایده را بهعنوان یک شوخی مطرح کردند، اما من آن را عملی کردم!
#تمدن_غرب، #جهالت_مدرن