eitaa logo
روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
307 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
53 فایل
این کانال با هدف اطلاع رسانی بیانات و فرامین رهبری( مدظله العالی)،فرمایشات و برنامه های ریاست محترم ساع.س،اخبار،برنامه ها،کشفیات،توفیقات و ... فرماندهی انتظامی غرب استان تهران،انتشار تولیدات سازمان تشکیل شده است. سپاس از همراهی و همکاری دوستان اهل قلم
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟ 🔹 در زیر به فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوزها اشاره می‌کنیم: ۱. به سرخط‌ خبرها با دیده‌ی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب می‌آیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد. ۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیش‌تر توجه کنید. بسیاری از وبسایت‌هایی که خبرهای جعلی منتشر می‌کنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده می‌کنند؛ آنها نشانی وبسایت‌های معتبر را کمی‌ تغییر می‌دهند. شما می‌توانید با مقایسه‌ی نشانیِ وبسایت‌ها این نکته را دریابید. ۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوش‌آوازه به دست شما می‌رسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست درباره‌ی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید. ۴. به فرمت‌های نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است. ۵. به عکس‌ها توجه کنید. گزارش‌های خبریِ جعلی اغلب با عکس‌ها یا ویدئوهای دستکاری‌شده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیش‌زمینه‌ی خودش به کار رفته است. می‌توانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است. ۶. به تاریخ‌ها توجه کنید. گزارش‌های خبریِ جعلی ممکن است زمان‌بندی‌هایی داشته باشند که بی‌معنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد. ۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بی‌نام بودن نویسنده می‌تواند نشانه‌ی جعلی بودنِ خبر باشد. ۸. به دیگر گزارش‌ها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است می‌تواند نشانه‌ی جعلی بودن خبر باشد. ۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد. ۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی درباره‌ی خبرهایی که می‌خوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که می‌دانید موثق هستند.
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس پلیس فتا غرب استان تهران 🔻عمده‌ترین روش کلاهبرداری، در مورد نرم افزارهای همراه بانک ایجاد نرم افزارهای جعلی است. شهروندان باید اطلاعات مهم مانند رمز اول و دوم کارت‌ها، cvv2 و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند همچنین برای دانلود و نصب نرم افزارهای موبایل حتما به سایت رسمی بانک مراجعه کنند.
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻صدای مصی علینژاد صدای سازمان سیا آمریکا است 🔝اعترافات صریح پرفسور جونز در مورد عواقب برداشته شدن زنان ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اعتراف تحلیلگر اسرائیلی شبکه اینترنشنال به شکست رژیم صهیونیستی؛ بیایید حقیقت را بگوییم ما در این جنگ شکست خورده‌ایم!
🔻دستیگری رباینده ۱۶ ساله در تهران رئيس پليس آگاهی پايتخت: پسر ۲۵ ساله‌ای که اواخر فروردین یک دختر ۱۶ ساله جنوب‌شهری را ربوده و از خانواده‌اش درخواست ۱۰ میلیارد تومان پول داشت دستگیر شد.
🔻فضاسازی فراخوان برگزاری دوره های تخصصی حفظ قرآن کریم "ویژه خانواده کارکنان" در شهرستان بهارستان
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران حج: 🔻حج امسال، حج برائت است. آنچه که امروز در غزه اتفاق می‌افتد شاخص عظیمی است که در تاریخ می‌ماند و راه را نشان خواهد داد.
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اونی که گفت اسد باید بماند، حالا گفته اسراییل باید نابود شود! دیگه هر طور صلاحه😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻افشای پشت پرده لایحه بازی در زمینه حجاب 🔻بیژن نوباوه نماینده مجلس: عده‌ای در داخل مجلس نخواستند قانون حجاب و عفاف عملیاتی شود 🔻قانون حجاب و عفاف چه شد؟ عده‌ای در داخل مجلس جمهوری اسلامی نخواستند قانون حجاب و عفاف عملیاتی شود حالا یا به فکر منافع خود بودند یا به فضاهای دیگر یا مسئولیت های بیرونی فکر می کردند. 🔻 قانون حجاب و عفاف چهار بار به شورای نگهبان رفته و برگشته است و مجلس  یازدهم تمام شد؛ اینها بازی بود. قانون باید سر وقت خود اجرایی و عملیاتی شود.