🔹اینک به دنبال دستورات قاطع و مطاع رهبرحکیم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در بیانات پانزدهم اسفندماه پیرامون آن حوادث، و در پی حضور مورخ شانزدهم اسفندماه ریاست محترم جمهوری، حضرت آیت الله دکتر رییسی در وزارت اطلاعات و تأکید مجدد بر دستورات قبلی در این خصوص، و در پاسخ به مطالبه به حق مراجع معظم تقلید، ائمه محترم جمعه، اولیای گرامی دانش آموزان معزز و سایر اقشار و آحاد ملت شریف ایران، سربازان گمنام امام زمان(عج) اطمینان می دهند با تمام توش و توان و تجارب و تجهیزات خویش، روند تحقیقات و پیگیریهای همه جانبهی اطلاعاتی، امنیتی و فنی خود را به صورت بی وقفه، شبانه روزی و خستگی ناپذیر و با هم افزایی با کلیهی دستگاههای ذیربط و هم پوشانی با جامعهی اطلاعاتی مقتدر کشور، تا حصول نتیجهی قاطع و نهایی ادامه خواهند داد و در این راه قطعاً از بذل جان خویش نیز مضایقه نخواهند داشت.
🔹از ملت فهیم ایران و بویژه از اولیای دانش آموزان عزیز استدعا دارد که به شایعات رسانههای بدسابقهی بیگانه و فضای مجازی که با هدف برهم زدن امنیت روانی جامعه تولید و منتشر می شوند، توجه ننمایند و اخبار تایید شده در این خصوص را صرفاً از مراجع رسمی کشور، منجمله اخبار و گزارش های صداوسیما و بیانیه های وزارت کشور دریافت نمایند.
✅ #اخبار_فوری و مهم.
🔴 پاداشی برای افتضاح!!
این فدراسیون فوتبالی که همیشه کاسه گدایی اش از دولت و بودجه #بیت_المال به راه است، پس از جام جهانی برای رئیس و دبیرکل و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون ۲۰ هزار دلار پاداش تصویب کرده است!!
آن هم در این شرایط بد معیشتی مردم و برای همان بازی هایی که از آمریکا و انگلیس باختیم و بدترین باخت تاریخ تیم ملی در یک بازی رسمی را هم رقم زدیم!!
با آن نتایج، پاداش برای بازیکنان هم جای بحث دارد چه برسد به مسئولین فدراسیون!!
جالب اینکه همین آقایان در زمان پاسخگویی به نهادهای مختلف حکومتی، خود را یک نهاد کاملا غیر دولتی می دانند!!
#مطالبه
✍ "قاسم اکبری"
علی رضا:
قربانی:
🔴 «نیره» ها و ماجرای مسمومیت دانش آموزان ایرانی
👤 #امیرعلی_ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا
🔹در سال 1990 زمانی که جورج هربرت واکر بوش، رییس جمهوری وقت ایالات متحده در تدارک حمله به عراق به دلیل تجاوز این کشور به کویت بود، به ناگاه سرو کله نوجوانی 15 ساله که خود را با نام کوچک «نیره» معرفی می کرد، پیدا شد.
🔸️این دختر در مقابل نمایندگان کنگره آمریکا شهادت داد که در هنگام حمله ارتش صدام به کویت، شاهد بوده است که نظامیان عراقی، نوزادن نارس را از دستگاه های انکوباتور بیرون می آوردند و در حیاط بیمارستان پرت می کردند تا بمیرند.
✅شهادت این دختر نوجوان کویتی، موجی از انزجار و نفرت را نه فقط از صدام و حزب بعث که از کل ملت عراق به همراه آورد.
🔹در این فضای احساسی، بوش توانست صدها هزار سرباز را به منطقه خلیج فارس گسیل دارد تا با آزادسازی کویت، ارتش صدام را نابود نماید و تا پشت دروازه های بغداد پیشروی کند.
🔸️با پایان جنگ دوم خلیج فارس که اثرات آن تا سه دهه بعد و تاکنون نیز ادامه داشته است، مشخص شد «نیره» دختر سفیر وقت کویت در آمریکا بوده و اظهارات وی را یک شرکت روابط عمومی آمریکایی برای اثرگذاری بر ذهن افکار عمومی آمریکا و جهان طراحی کرده بود.
✅گرچه بعدها ثابت شد که «نیره» دروغ گفته بود، اما این نمایش احساسی، به قیمت نابودی یک کشور و مرگ صدها هزار انسان و آوارگی چند میلیون انسان دیگر تمام شد که ظهور داعش فقط یکی از پیامدهای ناخواسته حمله آمریکا به عراق در سال های بعد بود.
🔹مراقب باشیم از دل موضوع «مسمومیت دختران دانش آموز ایران» یا موضوعات مشابه که البته باید به جد از سوی مسوولین ایرانی پیگیری و با عوامل آن قویا برخورد شود، «نیره» هایی ظهور نکنند تا جاده صاف کن حمله نظامی به ایران شوند.
💢«نیره» ها بخشی از جنگ روایت ها هستند؛ جنگی که نه فیزیکی، بلکه روانی، طرف مقابل را هدف قرار می دهند. در جنگ روایت ها باید بیش از سربازان اسحله به دست، مراقب «نیره» ها بود.
🔰 #جهت_اطلاع
🔹افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دستگاههای اجرایی
🔸نمایندگان در نشست علنی نوبت سوم یکشنبه با بند الف تبصره ۱۲ در مورد افزایش حقوق و دستمزد کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی موافقت کردند که بر مبنای آن حقوق دریافتی گروههای مختلف از جمله کارکنان رسمی، قراردادی، بازنشستگان کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی، مستمری بگیران و وظیفه بگیران سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۰ درصد افزایش مییابد.
🔹سقف پاداش پایان خدمت کارکنان دولت ۵۲۰ میلیون تومان تعیین شد.
🔸مطابق با مصوبه مجلس شورای اسلامی، پاداش پایان خدمت کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی در ازای هر سال خدمت حداکثر تا ۳۰ سال و تا سقف پنج میلیارد و دویست میلیون ریال در بودجه ۱۴۰۲ خواهد بود.
ن
🔹۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۲
🔸نمایندگان مجلس در مصوبهای حداقل حقوق سربازان در سال آینده را ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین کردند.
چگونه دموکراسی در دنیایی از تهدیدات ترکیبی دوام می آورد؟
به قلم ؛محمدحسین قربانی
▪️جنگ هیبریدی و اطلاعات نادرست، پایه های دموکراسی های غربی را تضعیف می کند و اصول و حقوقی را که بر اساس آن بنا شده اند را به شکلی کاملاً هوشمندانه نقض و یا حتی از بین می برد.در واقع نکته مهم این تاکتیک ها همین است. اما تهدیدها آنقدر پیچیده شده اند که یک سوال اساسی مطرح می شود: آیا دموکراسی به عنوان یک مفهوم نیاز به بازاندیشی امروزی دارد؟ به زبان ساده بایستی گفت: نه، اینطور نیست. با این حال، دموکراسی، نهادها و مقررات نیاز به بازنگری مجدد دارند تا همچنان در عصر دیجیتال مرتبط و همسو حرکت کنند.
▪️درست همانطور که متون دینی برای روزهای مدرن تفسیر می شوند، دموکراسی ها نیز باید تفسیر کاملا جدید شوند وسپس رشد کنند تا بتوانند به اندازه کافی در برابر تهدیدات قدرتمند باقی بمانند تا از کسانی که در درون آنها هستند محافظت کنند. وقتی، نوبت به تنظیم صنعت و فناوری، برای محافظت در برابر حملات اطلاعات نادرست می رسد، گام های متعددی وجود دارد که در حال حاضر به راحتی می توان برای ایجاد تغییر برداشت.
▪️تا سال ۲۰۱۴، شعار مارک زاکربرگ برای فیس بوک معروف، "حرکت سریع و شکستن همه چیز" بود. این جمله مهم، به معنای آن بود که به توسعه دهندگان و مدیران فیس بوک سلطنت آزاد برای تلاش کردن، ساختن و شکست را بدهد و البته در سراسر دره سیلیکون تخصیص یافت.بسیاری از شرکت های فناوری در سطح جهان مانند اوبر و ویورک سعی کردند چیزهایی مانند تاکسی و دفاتر را جایگزین کنند و نتایج در بهترین حالت نسبت به گذشته کاملا متفاوت بود.
▪️تلاشی که حرکت سریع و شکستن مولفه ها غالباً فاقد آن بوده، نظارت یا تفکر در مورد چگونگی سوء استفاده از راه حل های جدید است.حتی اگر شعار زاکربرگ به عنوان ذهنیتی برای صنعت فناوری امروزی به شمار می رفت، اما هرگز نمی توانست بیش از این، مخالف آرمان های آهسته، روش مند و مشورتی دموکراسی قرن ۲۱ باشد.مجموعه ای برای ترکیب کنترل ها و توازن ها به منظور تعدیل اقدامات آنها به منظور اتخاذ تصمیمات آگاهانه برای خدمت به مردم که البته هرگز قرار نبود این روند سریع و یا مخرب باشد. اکنون دموکراسی در مواجهه با رقابت صنعتی که می تواند در عرض چند روز فناوری های کاملاً جدید بسازد، خود را به طور نابرابر ضعیف و خرد می بیند.
▪️امروزه دموکراسی ها به همان اندازه که هزاران سال پیش اولین دموکراسی در آتن متولد شد، مرتبط و همسو هستند. اما بسیاری هنوز تحت قوانین سختگیرانه اسناد تأسیس خود قرار دارند و فکر نمی کنند خود را بایستی برای دنیایی کاملاً متفاوت به روز کنند.به عنوان مثال، ایالات متحده، کشوری با آنچه به عنوان "قانون اساسی زنده" شناخته می شود تأسیس شد، به این معنی که باید با تغییر جهان به روز شود و سایر ایالت ها نیز این ایده را در اسناد تاسیس خود گنجانیده اند. اما عمل ثابت کرده است که هم در ایالات متحده و هم در سایر کشورها موضوع متفاوت است.
▪️همانطور که در سال ۱۹۱۹ ، والتر لیپمن روزنامه نگار معروف نوشت، دموکراسی ها تحت تأثیر اطلاعات موجود قرار دارند و باید برای "کنترل محیط خود" تلاش کنند و این شاملِ محیط های اطلاعاتی جدید نیز می شود.
با این حال، حاکمیت های دموکراتیک تمایل دارند به جای فعال بودن، واکنشی عمل کنند و نزدیک به سه دهه طول کشید تا شاهد ایجاد مقررات قوی برای مهار این دنیای فناوری جدید باشیم.به طور کلی، دموکراسی ها زمانی وارد عمل می شوند که یک حوزه نفوذ جدید خطرناک می شود.بررسی ها نشان داده در ایالات متحده، هنگامی که صنعت خودروسازی بدون کنترل شروع به رشد کرد، اداره ملی ایمنی بزرگراه ها و ترافیک در سال 1970 ایجاد شد و زمانی که آلودگی بدون محدودیت در سراسر کشور به اوج رسید، با ایجاد آژانس حفاظت از محیط زیست در سال 1970،نسبت به آن اقدام کردند.حال، وقتی به گسترش اطلاعات نادرست نگاه می کنیم، واضح است که صنعت فناوری خطرناک شده و زمان آن فرا رسیده است که اقداماتی برای درک وضعیت انجام دهیم.
▪️امروزه، با توجه به ظرفیت مخرب اطلاعات نادرست، که توسط صنعت فناوری تقویت شده، زمان اتخاذ تدابیری برای مقابله با خطرات مهلک آن نیز فرا رسیده
🌹 به مناسبت سالگرد شهادت توسط حکمران عثمانی/اسفند ۱۲۷۵ شمسی
♦️ #تصویر_ویژه از سید جمال الدین اسدآبادی از مریدان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری رضوان الله/نفر سوم نشسته از راست/طهران۱۳۰۴ قمری
🌹رهبرمعظم انقلاب:امروز باید علاوه براعتقاد به اسلام اعتقاد به حاکمیت اسلام هم در دلها و ذهنها راسخ کرد؛ این کاریست که امثال سیدجمال بدنبالش بودند! ۷۷/۲/۲
🕊شادی روحش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️یک حبه انگور ...!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ .
اگر سپاس گزاری کنید ، قطعاً نعمتِ خود را بر شما می افزایم ، و اگر ناسپاسی کنید ، بی تردید عذابم سخت است .
📙سوره ابراهیم ، آیه ۷
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر روحانی با دخالت دادن برادرش به مذاکرات، ورود نمیکرد، برجام بهتری داشتیم
▪️محمد مرندی که به عنوان مشاور در تیم مذاکراتی دولت قبلی هم حضور داشته، میگوید اگر حسن روحانی در مذاکرات دخالت نمیکرد برجام بهتری داشتیم. اشاره او مشخصا به حضور فریدون برادر روحانی در تیم مذاکرهکننده است که حتی ظریف هم از آن ناراحت و تحت فشار بوده.
▪️او هر چند به جزییات بیشتر اشاره نمیکند اما خاطرهای تعریف میکند که ظریف در جلسهای با فریدون داد و فریاد میکرده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ازدواج دو پزشکجوان، در نیمهشعبان 😍
❄️🌹❄️
💫مهریه عروس خانم💫
۳۱۳عمل جراحی رایگان برای نیازمندان
🌺اللهم عجل لولیک الفرج.....🌺
❇️پ ن : این است شأن و منزلت و مقام بلند یک بانوی باعظمت ایرانی.....
🔹دلیل اصلی حمله دشمن به مدارس دخترانه این است که روزی ...چنین بانویی... پاک و مومن تربیت نشود....که حتی در موضوع مهریه اش که حق قانونی و شرعی اوست به فکر هموطنان خود باشد....
✨لن تنالو البر حتی تنفقوا مما تحبون...
اگر زهرای اطهر(سلام الله علیها) در شب عروسی لباس نوی خود را به نیازمند داد ...
در مکتبش نیز دختران پاک فاطمی راهش را ادامه می دهند...
آری...
این است جایگاه واقعی زن ایرانی....
که از دامنش مرد به معراج رسد....
✍هراسانیان