هدایت شده از پ.ب
🌷۱۱اسفند، سالگرد شهادت برترین تک تیرانداز تاریخ جهان است
🔹قهرمان شهید عبدالرسول زرین که بین بعثیها به صیاد خمینی معروف بود و شهید خرازی او را گردان تکنفره مینامید. این شهید با ۷۰۰ شلیکِ موفق [برخی منابع تعداد ۳۰۰۰ نفر را اعلام میکنند] برترین تک تیرانداز تاریخ شناخته میشود.
📗✒️جامعه شناسی احساسات
🔘"با هم بودن"
ریچارد سنت(Richard Sennett)، جامعهشناس آمریکایی، کتابی دارد با عنوان: "با هم بودن" . دغدغهی اصلی "سنت" در این کتاب، "همکاری اجتماعی" است. تلاش میکند به توصیف انواع همکاری بپردازد و عوامل موثر بر آن را توضیح دهد. "سنت"، ضمن شرح مفصل علل و موانع همکاری، تقسیمبندیهای قابل تاملی را ارائه میدهد.
یکی از آنها، تمایزگذاری میان سه مفهوم زیر است:
"خلوتگزینی"،
"انزواگزینی"
و "تکافتادگی"(تنهایی)،
"سنت"، به شرح هریک از این مفاهیم سهگانه میپردازد و نسبتشان را با همکاری اجتماعی توضیح میدهد.
ریچارد سنت بر این باور است که:
خلوتگزینی و انزواگزینی، در یک امر مشترکاند؛ و آن، خودخواسته بودن هر دوی آنهاست. اما تکافتادگی و تنهایی، بر انسان تحمیل میشود.
در نظر "سِنِت"، تکافتادگی همیشه آسیبزا و آزاردهنده است. اما خلوتگزینی چنین نیست و بلکه ضرورتی برای استکمال روحی و معنوی بهحساب میآید.
در این دیدگاه، خلوتگزینی، زمینههای شکوفایی آدمی را فراهم میکند. "ژانپل سارتر" میگوید: تمام انسانها لازم است درد تنهایی را بچشند. سارتر در کتاب هستی و نیستی، این نوع تنهایی را "تنهایی معرفتشناختی" مینامد. به اعتقاد او، این نوع تنهایی، ما را از جایگاه محدودمان در جهان آگاه میسازد، زیرا بهتعبیر ساموئل بکت، "فقدان"، جزء اساسی وضع بشر است. آدمی باید بر وضع و حال خود، آگاهی یابد و از رهگذر این آگاهی، مناسباتش را با جهان تنظیم نماید. آگاهی از تنهایی اگزیستانسیال (آنگونه که اروین یالوم در رواندرمانی اگزیستانسیل، توضیح میدهد)، مسیری برای انسان شدن است.
از سوی دیگر، میان خلوتگزینی و انزواگزینی، تفاوت عمیقی وجود دارد. از نظر "سنت"، انزواگزینی، برای کاهش اضطراب است و سویهی وجودی با معنوی ندارد؛ آدمی را به اشراق نمیرساند و بلکه چشمان او را میبندد و نابینایش میکند بهتعبیر دیگر، باید به انزواگزینی و تکافتادگی، بهمنزلهی یک مسئلهی آسیبشناسی نگریست و آنها را از خلوتگزینی که ضرورت شکوفایی است، تمایزگذاری کرد. انزواگزینی و تکافتادگی، علاوه بر آسیبهای روانشناختی، به همکاری و اعتماد اجتماعی، انسجام، و در نهایت خرسندی نیز آسیب میزند.
انزواگزینی، شامل دو مولفهی روانشناختی است:
الف) "خودشیفتگی"
ب) "خوشبینی"
"سنت" در تعریف خودشیفتگی، و به پیروی از فروید، خودشیفتگی را "مرحلهی آیینهای" میداند. و آن، وقتی است که "شخص، هنگام تعامل با دیگران، صرفاً خودش را میبیند و بس، دقیقا مثل زمانی که به آینه نگاه میکند".
اما خوشبینی چیست؟ خوشبینی را میتوان در دو معنای متفاوت صورتبندی کرد:
معنای اول خوشبینی، عبارت است از اینکه شخص به آیندهای که خواهد آمد، با نگاه مثبت مینگرد و بر این باور است که اگر اکنون اوضاع، مطلوب نیست اما آینده، همان خواهد شد که باید باشد.
معنای دوم از خوشبینی، که اتفاقا مقصود "سنت" است، عبارت است از:
"همه چیز، آنگونه که اکنون هست زیباست". این همان ایدهی دکتر پانگوس، شخصیت خوشبین در داستان "کاندید" ولتر است که میگوید:
"همهچیز در این جهان، بهترین حالت از بین تمام جهانهای ممکن است."
"سنت" بر این باور است که گرچه خودشیفتگی و خوشبینی از اضطراب آدمی میکاهد اما "رفتار مسئولانه و التزام به اصول اخلاقی در قبال دیگران را دچار اختلال میکند." در نتیجه، مانع همکاری و همدلی با دیگران میشود. زیرا وقتی ناظر، شرایط را همان ببیند که باید باشد، آنگاه برای او بهبود زندگی دیگران معنایی ندارد.
در این معنا،
"خوشبینی"، شیوهای فریبکارانه برای گریختن از مسئولیت اجتماعی و اخلاقی در برابر دیگران و شانه خالی کردن از بار کنش مشفقانه و اصلاحجویانه است. در حقیقت، خوشبینی، توجیهی به ظاهر کارساز برای کرختی و بیتفاوتی اجتماعی است.
👤"مصیح علینژاد"
بالاخره هدفشون از مسموم کردن دختران مدرسه ای معلوم شد.
@Shabaniesarouie
✅چرا از #مرگ مىترسیم؟
✍️راننده زمانى در جاده می ترسد كه یا بنزین ندارد؛ یا #قاچاق حمل كرده؛ یا اضافه سوار كرده؛ یا با سرعت غیر مجاز رفته؛ یا جاده را گم كرده؛ یا در مقصد جایى را آماده نكرده؛و یا همراهانش نا اهل باشند.
اگر انسان براى بعد از مرگ خود، زاد و توشه لازم را برداشته باشد، كار خلاف نكرده باشد،راه را بداند، در مقصد جایى را در نظر گرفته باشد،و دوستانش افراد #صالح باشند،و حركتش طبق مقررات و مجاز باشد؛نگرانى نخواهد داشت!
👤حجت الاسلام والمسلمین #قرائتی
🔰 مسمومسازی سریالی دانشآموزان دختر!
🔷 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با وضعیت زنان در #افغانستان
.
♻️ دیلی تلگراف تیتر میزند: «دختران ایران عمدا مسموم میشوند تا از مدرسه رفتنشان جلوگیری شود»
جمعی از اصلاحطلبان هم دوره افتادهاند و دارند خطاب به دشمن فرضی(!) فحاشی سیاسی میکنند!
اما عملکرد جمهوری اسلامی چه بوده؟
🔸️در سالهای پس از انقلاب، تعداد زنان هیات علمی بیش از ۲۰۰ برابر رشد کرده؛ تعداد پزشک فوق تخصص زن ۱۲ برابر شده. مثلا فقط در رشته زنان و زایمان بیش از ۴هزار بانوی متخصص داریم؛ آنها سالانه صدها ميليون تومان درآمد دارند، بسیاری هیات علمیاند، آزادنه در نشستهای بینالمللی شرکت میکنند.
آیا آنها برای رسیدن به اهدافشان "آزاد" نبودند؟ آیا جمهوری اسلامی مانع رشد آنها شده؟
منظور آنها از اینکه در ایران زنان آزادی ندارند، دقیقاً آزادیِ چه چیزی است؟
پاسخ معلوم است.
#زن_زندگی_آزادی
(آمار پزشک زن از دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل OHCHR) به نقل از کتاب "صعود چهل ساله"
✍ یامینپور
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از بهشت سوئد چه میدانید؟
🔹مالیات نصف دارایی
🔹ماهی ۱۶۰ یورو پول برق
🔹۷۰ یورو مالیات استفاده از شهر!
🔰 البته رسانه نمیگذارد کسی در سوئد احساس بدبختی کند😐
🌹۱۱ اسفند، #سالگرد شهادت برترین #تک_تیرانداز تاریخ جهان است
♦️قهرمان شهید عبدالرسول زرین که بین بعثیها به "صیاد خمینی" معروف بود و شهید خرازی او را "گردان تکنفره" مینامید. این شهید با ۷۰۰ شلیکِ موفق [برخی منابع تعداد ۳۰۰۰ نفر را اعلام میکنند] برترین تکتیرانداز تاریخ شناخته میشود..
🕊شادی روح بلندش صلوات
@mahman11