فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همهچیز دربارۀ نامزدهای ریاستجمهوری
🌹آشنایی با آیه ها
🏵 استفتاح" دست به دعا برداشتن و فتح و ظفر خواستن است .
📖سوره مبارکه ابراهیم ( آیه ۱۵ )
فتح میان دو گروه متخاصم یک اصطلاح خاص قرآنی است؛ یک فعل مخصوص الهی است. فتح یعنی حکم به حقّانیت یکی از دو طرف و جدایی میان آنها بطوریکه سرنوشت آنها از هم جدا شود، طوریکه اهل حق نصرت شوند و اهل باطل نابود گردند.
حجت الاسلام ادیانی نماینده ولی فقیه در فراجا :
شهید جمهور عزیز با سعادت زندگی کرد و با سعادت از دنیا رفت و شهادت ایشان مایه بالندگی جامعه و سرعت شتابان به حرکت انقلاب و قدرت به اسلام شده است.
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
#حجت_الاسلام_ادیانی
کشف 100 کيلوگرم حشيش در آبادان
فرمانده انتظامي استان از کشف 100 کيلوگرم مواد مخدر از نوع حشيش در شهرستان آبادان خبر داد.
سردار "سيد محمود ميرفيضي" ، اظهار داشت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتي از عبور يک دستگاه خودروي سواري حامل موادمخدر و يک دستگاه خودرو به عنوان اسکورت مطلع و در محور اصلي شهرستان مستقر شدند.
وي افزود: ماموران با اعزام به محورهاي مواصلاتي شهرستان آبادان و با کنترل نامحسوس تردد خودروهاي عبوري، 2 دستگاه خودروي سمند و تيبا به شماره پلاک هاي معلوم را شناسايي و بلافاصله دستور توقف خودروها را صادر کردند.
فرمانده انتظامي استان خوزستان اضافه کرد: هر 2 نفر راننده با افزايش سرعت و انجام حرکات مارپيچ در طول مسير قصد فرار داشتند که با رعايت قانون به کارگيري سلاح و به منظور جلوگيري از فرار خودرو به سمت لاستيک آنان تيراندازي و درنهايت خودروها متوقف و رانندگان دستگير شدند.
وي در ادامه بيان داشت: سرانجام طي بازرسي صورت گرفته از يکي از خودروها 100 کيلوگرم حشيش کشف و در نهايت متهمان به همراه پرونده تشکيل شده براي انجام مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي استان شدند.
سردار ميرفيضي با هشدار به قاچاقچيان کالا و مواد افيوني تصريح کرد: اقتدار و قاطعيت پليس در برابر قانون گريزان و اخلال گران عرصه هاي مختلف اقتصادي و مواد افيوني براي همگان ثابت شده و مبارزه با آنها به صورت قاطعانه و مستمر ادامه خواهد يافت.
#پلیس_مقتدر
#خوزستان
یادداشت سیاسی:
انقلاب اسلامی محصول مطالبه مردم و انتخابات رکن اساسی جمهوری اسلامی
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در یادداشت سیاسی عنوان داشت: اینکه ملت ایران با تبعیت از ولایت فقیه و حفظ حرمت خون های پاکی که برای به ثمر رساندن انقلاب بر زمین ریخته شده، بیش از ۴۵ سال همچنان با حضور خود در انتخابات ها حیات را بر پیکره تنومند انقلاب جاری می سازد، هنوز در هیچ کجای جهان و برای هیچ مدل از حکومت های عالم، تجربه نشده و این همان انقلاب خمینی کبیر است؛ انقلابی که محصول مطالبه مردم بود و انتخابات رکن اساسی آن را تشکیل می دهد.
به گزارش روابط عمومی پلیس، در آستانه انتخابات هشتم تیرماه سرتیپ دوم پاسدار "محمد بهرامی" با تحریر یادداشت سیاسی از عجین بودن انتخابات و انقلاب اسلامی می نویسند.
قرن ها گذشته تا بشر امروزی به این نتیجه رسیده که برای داشتن یک زندگی اجتماعی سالم در کنار هم نوعان خود باید در قالب اجرای قوانینی که دولت ها طرح و وضع می کنند، زندگی کند. لذا انتخاب نوع حکومت در بسیاری جوامع با نظر و انتخاب مردم است.
در ایران اسلامی نیز پس از ظهور انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(ره) و با انتخاب ملت، نوع حکومت، «جمهوریت» و «اسلامیت» بوده و در طول ۴5 سال از عمر انقلاب، هر چهار سال یکبار مردم در انتخابات ریاست جمهوری حضور یافته و بر ادامه جمهوریت و فرد اداره کننده این حکومت رأی می دهند.
انتخابات همزاد انقلاب بزرگ مردم ایران علیه نظام استبدادی بوده و ثمره خون هزاران شهید و ایثارگر در راه تحقق آرمانهای اصیل بشری از جمله استقلال، آزادی، عدالت و پیشرفت بوده است. مردمسالاری دینی و پیشرفت و تعالی ایران اسلامی هرگز متوقف نمیشود و انتخابات و صندوق رأی مأمن ایرانیان و نقطه پیوند دلسوزان وطن است.
مشارکت فعال اجتماعی در همه عرصهها بویژه انتخابات یک تکلیف و مسئولیت اجتماعی است که باید هر یک از مسلمانان بدان قیام کنند و پاسخگو باشند به طوری که در قرآن حکیم تصریح شده است:" إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ"؛ در حقیقت خدا وضع قومى را تغییر نمى دهد تا آنان خودشان وضع خود را تغییر دهند. (رعد، آیه ۱۱)
آری جمهوری اسلامی ایران از آغاز استقرار خود در سال ۱۳۵۷ مبنا را بر رای مردم گذاشت و نوع حکومت را هم به رأی مردم گره زد.از آن زمان تاکنون همه ارکان و ساختارهای نظام اسلامی در ایران با رأی مردم شکل می گیرد و اگر مردم پای کار نیایند و مشارکت بالا نداشته باشند، قطعاً آن نهاد و سازمان مردمی از جایگاه قوی اجتماعی و سیاسی برخوردار نخواهد بود.
جمهوری اسلامی ایران یک مفهوم ارزشمند و هویت ساز است؛ اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله) با حمایت و پشتیبانی گسترده مردم در میهن اسلامیمان ایران، به حاکمیت رسید و اسلام خواهی مردم، ایران را به عزت و اقتدار رسانده است.
ایران کشوری است که تقریبا هر دو سال یکبار برای جایگاههای مهم سیاسی و اجرایی انتخابات برگزار میکند. درواقع ایران به عنوان یک کشور با ساختار سیاسی مردمسالاری از جمله سرزمینهایی محسوب میشود که بیشترین انتخابات را برگزار میکند و خود را در معرض این چالش بزرگ سیاسی ملی قرار میدهد.
در کشورهای اروپایی مانند فرانسه که مهد دموکراسی خوانده میشوند انتخابات برای ریاست جمهوری تا قبل از سال 2000 هر 7 سال یکبار بود و بعد از آن دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله شد. آنچه در جریان برگزاری انتخابات در ایران بسیار ملموس و آشکار است، تکاپوی بیگانگان و در پیشانی آنان ضدانقلاب برای تضعیف و کم رمق برگزار شدن انتخابات است، ضدانقلاب در هر دوره برای کاهش آرای مردم تلاش کرده و کمپینهای مختلفی برای این منظور برگزار میکند و ترجیع بند این کمپینها تحریم انتخابات و عدم رای دهی مردم بوده است. اما چرا بیگانگان و معاندین دوست ندارند انتخابات در کشورمان پرشور برگزار شود؟این موضوع خود به خود نشان دهنده اهمیت برگزاری انتخابات در ایران و همچنین از عمق کیفیت و واقعی بودن برگزاری انتخاباتها در ایران حکایت دارد.
بر اساس اصل114 قانون اساسی که اشعار داشته رئیسجمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب میشود، از این نظر باید گفت که قانون اساسی به عنوان یک میثاق ملی، در اصل ششم در این خصوص چنین بیان داشته است: در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید با اتکای آرای عمومی اداره شود. از راه انتخابات، انتخاب رئیسجمهور، انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس خبرگان، اعضای شوراها و نظایر آن..؛ و اصول دیگری مثل اصل شصت و سوم و شصت و هفتم و... که در ارتباط با انتخابات و نحوه آن، تبیینات دقیقی داشتهاند.
بنابراین از نظر اسناد بالا دستی انتخابات یک اصل مهم در جمهوری اسلامی ایران و حق و تکلیف مردم است. از طرف دیگر، بر همگان آشکار است که انقلاب اسلامی و الگوی حکومتی بر آمده از آن حاصل اراده یک ملت بود و این اراده، کماکان از طریق مشارکت در انتخابات اعمال میشود. به عبارت دیگر انتخابات در نظام جمهوری اسلامی یک شاخص اصلی برای مردمی بودن نظام است و مشارکت سیاسی حقی بنیادین برای احیای بسیاری از حقوق اساسی ملت محسوب میشود.
ادامه یادداشت⇩⇩⇩
انتخابات نشاندهنده حساسیت مردم به سرنوشت کشوری است که در آن زندگی میکنند و به آن به عنوان مام وطن تعلق خاطر دارند و به جهت هویتی خود را با متعلق به کشور خود میدانند و اراده ملی را با حضور در انتخابات به معرض نمایش میگذارند و نشان میدهد که از اتحاد، یکپارچگی و عزم ملی برخوردارند و در نگاه دیگران، شرکت در انتخابات، اقتدار ملی و شوکت سیاسی آنها را به جهانیان نشان میدهد.
ایران عزیز ما، سرزمینی فرهنگی با تاریخ و تمدنی درخشان است که در گذر سالها، طوفانهای بسیاری را بر پیکر خود تحمل ساخته اما همواره استوار ایستاده و پرصلابتتر از گذشته، قامت راست کرده است. در این ایام سرنوشتساز که نور امید و ایمان به پیروزی ایران عزیز در دلهایمان شراره میکشد، زمان، شتابان میگذرد و فرصتها یک به یک از راه میرسند. همواره میتوان از فرصتها بهره جست و راهی روشن برای فردای پربار و پرافتخار میهن عزیزمان ایران.
اینک، در حالی به استقبال حماسه ی ماندگار ملت قهرمان ایران اسلامی در هشتم تیرماه می رویم که فراخوان بدخواهان نظام جمهوری اسلامی در طیف گسترده ای از رسانه های وابسته به این بدخواهان، هرروز بارها و بارها منتشر می شد تا با سواستفاده از مشکلات موجود در داخل کشور، مردم را از رفتن به پای صندوق های رأی بازدارند که این امر بازتاب گسترده ای در سطح جهان داشت، اما مردم با حضور خود فریاد می زنند حکومتی بر مبنای اسلام و جمهوریت می خواهند که پاسخ محکمی به دست اندازی ها و فتنه جویی های رسانه های بی هویت غربی و اربابان آنهاست.
بی شک این انتخابات به لحاظ اهمیت و جایگاه، پس از طی دوران سختی که در غم از دست دادن رئیس جمهوری در تراز انقلاب اسلامی بر ملت گذشت، خلق حماسه ای بزرگ و ماندگار در تاریخ کشورمان، تاثیری فوق العاده در عرصه ملی و بین المللی خواهد داشت.
به یاری خداوند متعال و با اتکال به بصیرت مردمان این دیار مهرورزی، 8 تیرماه سال ۱۴۰3 هجری شمسی، مردم ایران اسلامی در مقابل دیدگان جهانیان، با حضور در پای صندوق های رأی، چهارمین انتخابات قرن را تبدیل به حماسه و جریانی امیدآفرین خواهند کردو فهم سیاسی خود را به رخ ملت های جهان خواهند کشید.
سرتیپ دوم پاسدار محمد بهرامی
🔹ناکامی قاچاقچيان در انتقال ۱۴۵ کيلو ترياک در بهبهان
🔹فرمانده انتظامی خوزستان: در راستای تداوم اجرای طرحهای برخورد با عناصر اصلی تهيه، توزيع و ترانزيت موادمخدر، ماموران پليس شهرستان بهبهان با اشراف اطلاعاتی از انتقال يک محموله موادمخدر از محورهای مواصلاتی اين شهرستان مطلع شدند.
🔹ماموران پليس پس از هماهنگی با مرجع قضائی، با پايش محسوس و نامحسوس ترددها در محور مورد نظر دو دستگاه خودروی پژو پارس حامل موادمخدر را شناسايی و در عملياتی منسجم و ضربتی آنها را توقيف کردند، در بازرسی از خودروهای توقيفی مقدار ۱۴۵ کيلو و ۵۰۰ گرم موادمخدر از نوع ترياک کشف شد
#پلیس_مقتدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعجب مجری شبکه سلطنتطلب از ثبات قیمت دلار، با وجود چالشهای فراوان و صدور قطعنامه علیه ایران!
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیزش جوانان امریکا نشان داد پاکان عالم در جبهه حق هستند ...
#خادمان_امین
22.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام ویژگیهای رییس جمهور رو برامون گفته
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الگوی_خدمت برای انتخاب رییس جمهور
#خادمان_امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه دو برانداز
فقط اونجاش که به حضرت عباس قسم میخوره 😅
حضرت عباس علیه السلام یه جورایی تو گوشت و پوست همه نفوذ کرده ❤️
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
#حج_برائت
حضرت آیتالله خامنهای: «بالخصوص حجّ امسال، حجّ برائت است... [به خاطر] آنچه امروز در غزّه و فلسطین دارد اتّفاق میافتد.» ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
#خادمان_امین
67.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن | 🎬رهبر انقلاب برای دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین، چه پیامی فرستاد که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت؟
#پیام_رهبری
#فلسطین
#اعتراض_دانشجویان_آمریکایی
⏸ @Maxmedia_org
#خادمان_امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اثر انتخابات طولانیه ...
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
متن بیانیه حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره نتخابات ریاست جمهوری...🌱
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در برنامه تلویزیونی عراق بررسی شد
آیا ایرانیان در انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهند کرد؟
الکنانی تحليلگر عراقی: بعد از شهادت آقای رئیسی و کادر همراه وی مشارکت در انتخابت بالا خواهد بود.
#الگوی_خدمت
#خادمان_امین
شخصی از امام صادق (ع) پرسید: بین دو حاکم در تردیدم؟
امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن!
شخص: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین!
منبع: اصول کافی جلد 1ص 68