رهبر انقلاب اسلامی در حکم تنفیذ ریاست جمهوری جناب آقای دکتر پزشکیان: اکنون اینجانب با تشکر از همهی کسانی که در خلق این افتخار [سرافرازی در آزمون سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری] نقش آفریدهاند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه، و صادق، و مردمی، و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. ۱۴۰۳/۵/۷
#ایران_استوار
#الگوی_خدمت
#تولیدی_عس_خوزستان
📌 دوشنبه
☀️ ۸ مرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۲۳ محرم ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 23 جولای 2024 میلادی
📎 #تقویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی از مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۳/۵/۷
📜 #تنفیذ_چهاردهم
#نهج_البلاغه
▫️وَأَمْسِکْ عَنْ طَرِيق إِذَا خِفْتَ ضَلاَلَتَهُ، فَإِنَّ الْکَفَّ عِنْدَ حَيْرَةِ الضَّلاَلِ خَيْرٌ مِنْ رُکُوبِ الاَْهْوَالِ
🟤در راهى که ترس گمراهى در آن است قدم مگذار چه اينکه خوددارى کردن به هنگام بيم از گمراهى بهتر از آن است که انسان خود را به مسيرهاى خطرناک بيفکند
✍و جمله «وَأَمْسِکْ...» به رعايت احتياط در شبهات اشاره دارد که يکى از اصول مسلم عقلانى است; هرگاه انسان در برابر دو راه قرار گرفت: راهى روشن و خالى از اشکال و راهى مجهول و تاريک، عقل مى گويد هرگز در چنين راهى گام مگذار که ممکن است سرانجام شومش دامانت را بگيرد و اگر هم به مقصد برسى با ترس و وحشت و اضطراب خواهد بود. در راهى گام بنه که با اطمينان و آرامش تو را به مقصودت مى رساند.اين اصل عقلانى در روايات زيادى، از جمله حديث معروف پيغمبر اکرم صلى الله عليه وآله به آن اشاره شده است آنجا که مى فرمايد: «دَعْ مَا يُرِيبُکَ إِلَى مَا لاَ يُرِيبُکَ; آنچه تو را به شک مى افکند رها کن و به سوى راهى برو که در آن شک و ترديد ندارى».
📘#نامه_31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کوتاه
نقطه سیاه قلب ...!
حجت الاسلام دکتر #عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رفتار اردوغان با بچه ای که حواسش نبود دستش رو ببوسه بازتاب پیدا کرد.
▫️بوسیدن دست بزرگترها از طرف بچه ها یکی از رسوم فرهنگی-اجتماعی در ترکیه هست که در اعیاد و مراسم ها بیشتر به چشم میاد‼️
انتصاب جدید در ساعس فراجا:
طی حکمی از سوی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی ج.ا.ایران؛ "حجت الاسلام علی انصاری" به سمت رئیس ع.س پلیس راهور انتظامی کشور منصوب و از تلاش های "حجت الاسلام محسن متین پور" تقدیر به عمل آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ره توشه زوار 🌹
قسمت چهارم
به گزارش روابط عمومی پلیس، حجتالاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی" در مراسم تکریم و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی پلیس راهور انتظامی کشور، بیان داشت: ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان عالم، حضرت اباعبدالله حسین(ع) در روزهای اسارت آل الله را به همه همکاران محترم در مجموعه بسیار مهم و خدوم پلیس راهور انتظامی جمهوری اسلامی، عرض تعزیت و تسلیت دارم.
این مقام مسئول در ادامه با قدردانی از فرمانده کل انتظامی بابت تعیین بجا و شایسته موضوع تعمیق و ترویج فرهنگ قرآن و نهج البلاغه در صدر اولویت های انتظامی کشور، تاکید کرد: این رویکرد و اولویت انتظامی کشور است و همگان بایستی برای تحقق آن تلاش نمایند.
وی با بیان یک حکمت پند آموز از امیرمومنان که می فرمایند: "وَ قَالَ (علیه السلام): الْعِلْمُ وِرَاثَةٌ كَرِيمَةٌ، وَ الْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ، وَ الْفِكْرُ مِرْآةٌ صَافِيَةٌ )علم و دانش ميراث گرانبهايى است، آداب (انسانى) لباس زيبا و کهنگى ناپذير است و فکر آئينه صافى است (گفت: علم سلطنت می آورد و این سلطنت صرفاً به معنی قدرت نیست، بلکه علم تولید کننده قدرت هم هست، یکی از کارکردهای مهم و ضروری در انتظامی کشور که در حکم سردار رادان نیز انشاء گردیده است تربیت پلیس متخصص و آگاه است.
این مقام انتظامی افزود: ما باید علم مراوده و معاشرت با مردم، علم بکارگیری فناوری های نوین، علم کارآمد کردن و بهینه سازی امکانات و نیروی انسانی، علم به کارگیری از استعدادها و توانایی ها ، علم بالا بردن بهره وری و بهره دهی را بیاموزیم و آن را برای رسیدن به اهداف سازمان و انقلاب اسلامی بکار گیریم.
ادیانی گفت: چرا باید در انتظامی به دورانی برسیم که دوره های عرضی و ترفیعاتی کم رنگ شود و احساس نیاز به علم آموزی در کارکنان ضعیف شود ، باید در کنار انس با قرآن و نهج البلاغه که خود بزرگترین علم است، نهضت علم آموزی و بالا بردن سطح دانش انتظامی به ویژه در پلیس های تخصصی را تقویت کنیم.
نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور افزود: ادبی که مرادِ حکمت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام است ابعاد گستردهای دارد و تعریف دقیق آن این است که ادب هر کاری بدون استثنا رعایت شود، رعایت آداب تمام امور با علم و معرفت ممکن میشود از این رو امیرالمؤمنین علی علیهالسلام نخست بر علم تاکید دارند و پس از آن ادب را مطرح میکنند.
وی با اشاره به حکمت ذکر شده و با تاکید بر اینکه ادب زیوری همیشه زنده و پاینده است گفت: بسیاری از دانش ها با مراودات منتقل می گردد پس کلیه نیروها باید آداب برخورد با زیردستان، فرادستان، آحاد مردم جامعه و اعضای خانواده، اساتید و علمای دین، جامعه زنان و مردان را بیاموزند تمرین کنند و به صورت صحیح و دقیق بکارگیرند.
این مقام مسئول با اشاره به مطالبات رهبر حکیم انقلاب که در حکم انتصاب به ایشان تاکید فرموده، گفت: رهبر و مولای عزیزمان در حکم بنده به آشنا سازی بیش از پیش پلیس در برخورد حکیمانه با مردم، تاکید فرموده اند و این باور ماست که اگر برخورد ما در انتظامی، برخورد حکیمانه ای باشد به اندازه ده دستگاه برای جمهوری اسلامی آبرو کسب می کند.
وی تاکید کرد: برخورد حکیمانه عامل اصلی ارتقاءوجهه اجتماعی انتظامی کشور است و ما معتقد هستیم که نحوه رفتار با مردم در انتظامی کشور حتی در نظام اسلامی هم مؤثر است و همواره توصیه های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) مبنی بر حفظ کرامت مردم باید نصب العین هر ثانیه کار ما باشد.
این مقام انتظامی با تشریح فراز "الْفِكْرُ مِرْآةٌ صَافِيَة"حکمت فوق بیان داشت: باید تفکر را در کارمان محور قرار دهیم و تمامی برنامه ها را با تفکر و برگزاری جلسات هم اندیشی تبیین نماییم تا به دستاوردهای بهتری نائل گردیم.
وی با اشاره به حدیث نورانی از وجود مقدس امام حسین(ع) که میفرمایند: «خَمْسٌ مَنْ لَمْ تَکُنْ فِیهِ لَمْ یَکُنْ فِیهِ کَثِیرُ مُسْتَمْتِعٍ: اَلْعَقْلُ، وَ الدّینُ وَ الاَدَبُ، وَ الْحَیَاءُ وَ حُسْنُ الْخُلْقِ» "(پنج چیز است که در هر کسى نباشد، خیر زیادى در او نیست: عقل، دین، ادب، حیا، خوشخویى)" گفت: همه ما باید در انتظامی کشور به این صفات و فضائل آراسته باشیم.
حجت الاسلام ادیانی در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به روحانیون حاضر در جلسه گفت: راهبرد من در انتظامی، برای سازمان عقیدتی سیاسی، سازمانی محتوایی و آخوندی ست و معتقدم اگر طلبه باشیم، وظایف نظارتی را هم می توانیم بهتر انجام دهیم، هنر عقیدتی سیاسی این است که بتواند باعث ارتقا روحیه معنوی، بصیرتی و انقلابی مجموعه های انتظامی شود.⇩⇩⇩
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در پایان به کارکنان حاضر توصیه کرد: عزیزان من کاری برکت پیدا می کند که برپایه اندیشه و تفکر درست باشد،حرف درست سخن و عمل درست به سوی خدا بالا می رود،مصداق حقیقی این عمل، برخورد حکیمانه با مردم است آن هم مردم بصیر و ولایت مدار و مقاوم ایران اسلامی، که شایسته بهترین تکریم ها و خدمتگزاری ها هستند.
گفتنی است در پایان این مراسم با حکم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی ج.ا.ایران؛ "حجت الاسلام علی انصاری" به سمت رئیس ع.س پلیس راهور انتظامی کشور منصوب و از تلاش های "حجت الاسلام محسن متین پور" تقدیر به عمل آمد.
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام کریمی
درگذشت عالم فاضل مرحوم حجتالاسلام حاج شیخ علیرضا کریمی رحمةاللهعلیه را به بازماندگان محترم و همۀ ارادتمندان و همکاران ایشان تسلیت عرض میکنم. رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و صبر و سکینه برای بازماندگان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
مرحوم کریمی از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه تهران و عضو دفتر استفتائات مقام معظم رهبری و از اعضای شورای فقهی این دفتر بودند.