📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۳ آبان ۱۴۰۲
میلادی: Wednesday - 25 October 2023
قمری: الأربعاء، 9 ربيع ثاني 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️25 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️33 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️53 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️63 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چهارشنبه تون معطر
💫به عطر خوش صلوات
🌸بر حضرت مُحَمَّد (صلّىاللهعليهوآله)
💫و خاندان پاک و مطهرش
🌸اَللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ
💫وَآلِ مُحَمـَّد
🌸وَ عَجِّـل فَرَجَهُـم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن
"مراقب باشیم"
در هنگام خرید اینترنتی قبل از دیدن کالا و تا زمانی که جنس خریداری شده با مشخصات مورد نظرتان بدست شما نرسیده است، از پرداخت پول خودداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پلیس: درحال حاضر ۲۰ هزار دوربین البسه موجود است
🔹سردار رادان: در حال حاضر حدود ۲۰ هزار دوربین البسه موجود است که ۸ هزار دوربین آنلاین هستند.
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران_ شهر مقدس قم آذر ۱۴۰۲
تجمع مردم اهواز در حمایت از مردم فلسطین
🔹مردم ولایتمدار اهواز امروز باری دیگر با تجمع پرشور خود در میدان مولوی اهواز و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و جعلی صهیونیستی را محکوم و از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#طوفان_الأقصی
#فلسطین_مظلوم
#تولیدی_عس_خوزستان
🌹کسب رتبه برتر سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در ارزیابی های اشراف کلی فرماندهی معظم کل قوا نشان از حرکت این سازمان در راستای تحقق فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری دارد🌹
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت : این افتخار که سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی در بین سازمان های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح و نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران ، رتبه برتر را کسب کرده است نشانگر حرکت صحیح این سازمان در تحقق و اجرایی کردن فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دارد.
به گزارش روابط عمومی پلیس ،حجت الاسلام و المسلمین "سید علیرضا ادیانی" صبح امروز در جلسه تخصصی ارزیابی اشراف کلی فرماندهی معظم کل قوا در سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور با شکرگذاری به درگاه خداوند متعال بابت توفیق داشتن چنین رهبر فرزانه و حکیمی، تصریح کرد: طرح اشراف از خلاقیت ها و ابتکارات مقام معظم رهبری برای نیروهای مسلح است و این اندیشه تابناک مسبب خیرات و برکات فراوانی برای نیروهای مسلح کشور گردیده است که امروز آثار مطلوب آن را در عملکرد نیروهای مسلح شاهد هستیم.
این مقام انتظامی در ادامه ضمن اشاره به حساسیت ماموریت های نیروهای مسلح که همان دفاع همه جانبه از تمامیت ارضی کشور و همچنین دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی است افزود: اشراف کلی فرماندهی معظم کل قوا در کنار تمامی نتایج مطلوبی که ایجاد می کند در دل خود، شناسائی مدیران برتر ، انقلابی و مکتبی را نیز بهمراه دارد که دستاورد بسیار بزرگی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص فلسفه اشراف توضیح داد:برنامه اشراف برگرفته از نامه امام علی(ع) به مالک اشتر نخعی است که الگوی بی بدیل حکومت الهی و اسلامی است که ظرائف مدیریت ، مردم داری،اخلاق حکومتی،اخلاق اجتماعی به ویژه اخلاق و منش سربازی را در بردارد و منشور حقوق انسانیت با محوریت الله که عمل بدان متضمن شکل گیری جامعه مدنی اسلام و تقویت بنیانهای اخلاقی در جامعه و حکومت اسلامی و سعادت ابناءبشر است.
وی در ادامه گفت: امام علی (ع) در آن نامه خطاب به مالک اشتر می فرماید:باید که برگزیده ترین وزیران تو ،کسانی باشند که سخن حق بر زبان آرند و کارگزاران را میان گروهی بجوی که اهل تجربه و حیا هستند.
حجت الاسلام ادیانی با اشاره به این افتخار کسب شده تاکید کرد:البته هدف کار ما در سازمان اولاً انجام کار برای رضایت خداوند است و ثانیاً کاری کنیم تا نظام اسلامی در عالیترین سطح، مقتدر و عزتمند باشد و بتواند خدمتگزار مردم عزیز ایران اسلامی ما باشد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: این که سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور به عنوان سازمان برتر در بین سازمان های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح و نمایندگی ولی فقیه در سپاه شده است این افتخار ، حاصل تلاش ها و مجاهدت های شبانه روزی همه فرماندهان و روئسای عقیدتی سیاسی و مدیران است که با انجام برنامه ها و فعالیت ها از جمله ارتقاء هوشیاری ، بصیرت دینی و انقلابی آحاد کارکنان و خانواده ها ، آموزش برخورد حکیمانه پلیس با مردم که توانست در همه صحنه ها با تمام توان حاضر باشد و از انقلاب و نظام اسلامی و ارزشها دفاع کند و نگذارد آرامش و امنیت و آسایش مردم در نقشه ها و توطئه هایی که برای برهم زدن امنیت کشور داشتند دچار خدشه و تزلزل شود.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در خاتمه در خصوص عوامل کسب این رتبه برتر گفت:سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی در سالهای اخیر با اجرای فعالیتها و برنامه های اثر بخش قرآنی ، معرفتی ، بصیرتی ، فرهنگی و همچنین راه اندازی قرارگاه فرهنگی اربعین حسینی (ع) و برپایی مواکب الحسین شهدای انتظامی در مرزها کشور و کربلای معلی،قرارگاه فضای مجازی و انجام فعالیت های گسترده در فضای مجازی ، شورای عالی قرآنی ، امر به معروف و نهی از منکر ، قرارگاه بصیرتی و صیانتی به عنوان سازمانی عمل کرده که در مسیر صحیح اجرای فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) حرکت می کند و این روند رو به رشد به لطف خداوند و همت و اراده کارکنان ادامه خواهد داشت.
🖤شهادت یا وفات حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)
◾️قبل از آن خوب است اجمالی بر حیات حضرت معصومه (سلام الله علیها) داشته باشیم.
🌹نام شريف آن بزرگوار فاطمه پدرش حضرت موسي بن جعفر (علیهالسلام) و مادرش نجمه خاتون است.
آن حضرت اوّل ذي القعده سال 173هـ . ق در مدينه منوّره به دنيا آمد. و در سنّ28 سالگي در روز دهم يا دوازدهم ربيع الثاني سال 201هـ . ق در شهر قم از دنيا رفت[1] سپس به سوي قبرستان " بابلان" تشييع شدند و همان جا مدفون گشتند.
🔲 آهنگ سفر از مدینه به خراسان
در سال 201 هـ . ق ، همراه عدّه اي از برادران خود براي ديدار برادر و تجديد عهد با امام زمان خويش راهي ديار غربت شد. در طول راه به شهر ساوه رسيدند، ولي در آنجا عده اي از مخالفين اهل بيت(علیهم السلام) با مأموران حكومتي همراهي نموده و با همراهان حضرت به نبرد و جنگ پرداختند كه عدّه اي از همراهان حضرت در اين حادثه غم انگيز به شهادت رسيدند.[2]
◾️روشن است که علل مرگ می تواند گوناگون باشد اما نزد خداوند راه شهادت بهترین وپسندیده ترین راه است.
و معلوم است که برای شهادت لازم نیست که حتما فردی با شمشیر در راه خداوند کشته شود بلکه حصول شهادت راه های گوناگون دارد که بنا به علل ذیل شهادت ظاهری این بانوی مطهره بعید نمیباشد.
🌹البته قبل از آن خوب است مستحضر باشیم که طبق حدیثی هر کس بر محبت آل محمد(ص) بمیرد شهید وار مرده است و ایشان که در ملا اعلی نشاندار این محبت راستین هستند از قرب بالائی در وادی شهادت برخوردار هستند.
🔲علل اثبات شهادت ایشان
۱. غم و حزن بسيار
◾️حضرت معصومه (س) از بچگی با برادر خودش امام رضا (ع) بسیار مانوس بود و پس از آنکه پدر بزرگوار آن بانوی گرامی به شهادت رسید، فرزند ارجمند آن امام، یعنی حضرت رضا علیه السلام عهده دار امر تعلیم و تربیت خواهراش شد و از طرفی این انس ایمانی از آن جهت بود که معرفت حضرتش به امام زمانش یک معرفت نورانی و کامل بود، لذا وقتی امام هشتم علیه السلام از مدینه به طرف خراسان بالاجبار کشانده شدند این فراق بر حضرت معصومه (س) خیلی سنگین گذشت. و هنگامی که در ساوه تمام برادران به شهادت رسیدند این داغ به اوج خود رسید و بر اثر شدّت تألمات بیمار گشت[4]
🌹حضرت در حالي كه از غم وحزن بسيار مريضه بود با احساس نا امني در شهر ساوه فرمود: مرا به شهر قم ببريد ، زيرا از پدرم شنيدم كه فرمود:" شهر قم مركز شيعيان ما مي باشد"[5]
۲. مظالم حکومت
◾️از صفحات تاریخ روشن است که خلیفه عباسی مامون دشمن سرسخت اهلبیت(علیهم السلام) بودو به بهانه گوناگون بر دوستان اهلبیت(علیهم السلام) ظلم روا می داشت و امام رضا (ع) را به شهادت رساندبر طبق این شواهد و بنا بر سیاست حاکم بر آن زمان امکان قوی هست که مامون می خواست حضرت معصومه (س) را از بین ببرد چون او از مقامات علمی و تبلیغی حضرت معصومه (س) آگاه بود و می دانست که همراهی حضرت معصومه (س) با امام رضا (ع) دولت او را نابود خواهد کرد بخاطر همین آمدن حضرت معصومه (س) با همراهانش؛ مامون را سخت در اضطراب فرو برد او نمی خواست این کاروان به امام رضا (ع) ملحق بشود به علت همین دستور داد تا در مسیر، مامورانش به کاروان حضرت حمله کنند.
نتیجه:
لذا بر مبنای این شواهد دست یافته و جریان ظلم بنی عباس که بسیاری از سادات را احاطه کرده بود و نوعا به کشتار آنها می انجامید شایسته است رفتن از دنیا را برای ایشان به شهادت تعبیر کنیم و بگوییم که ایشان شهیده شدند.
📚منابع:
[1] وسيله المعصوميّه, ص 65 به نقل از نزهه الابرار.
[2]زندگاني حضرت معصومه , مهدي منصوري , ص 14
[3] درياي سخن , سقازاده تبريزي
[4] ودیعه آل محمد صلی الله علیه و آله، ص 12