eitaa logo
🌹روابط عمومی ف.انتظامی کردستان 🌹
457 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
9هزار ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آتیلا پسیانی درگذشت آتیلا پسیانی پس از تحمل یک دوره بیماری از دنیا رفت.
🔰عطر افشانی گلزارمطهر شهدا شهرسنندج به مناسبت هفته انتظامی 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شرکت کنندگان در این مراسم با نثار شاخه‌های گل، یاد شهدا را گرامی داشتند. حجت الاسلام بابایی رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان کردستان در این مراسم گفت: با رشادت و دلیری شهدا در طول دوران دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی به دشمن واگذار نشد.
حضور پر رنگ کارکنان ومجموعه فرماندهی انتظامی شهرستان بیجار بهمراه خانواده ی محترم کارکنان درمعیت امام جمعه محترم شهرستان، فرماندهی محترم انتظامی شهرستان ورئیس عقیدتی سیاسی ف.انتظامی شهرستان بیجار درنماز جمعه به مناسبت فرارسیدن هفته ی انتظامی.
روابط عمومی انتظامی؛ تا پیش از این، روز نیروی انتظامی و بزرگداشت این هفته در تیرماه برگزار می‌شد، اما در سال ۱۳۷۸ با درخواست نیروی انتظامی و تصویب مقام معظم رهبری، فرمانده کل قوا زمان برگزاری هفته نیروی انتظامی از تیرماه به مهرماه انتقال یافت. قبلاً ۲۷ تیر به مناسبت سالروز تصویب قانون ادغام نیروی انتظامی به نام روز نیروی انتظامی و سپس هفته آخر تیرماه به نام هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده بود. تاسیس پلیس ایران در گذر زمان قبل از تأسیس نظمیه ناصرالدین‌شاهی، امور انتظامی تهران برعهده قراول‌ها بود که زیر نظر کلانتر تهران خدمت می‌کردند. ایده تأسیس نظام نوین ایجاد نظم و امنیت در شهر‌ها و مناطق مختلف کشور یا همان سازمان پلیس در ایران، نخستین بار در دوره ناصرالدین‌شاه قاجار به وجود آمد. شاه در سفر دوم خود به فرنگ، نظم و ترتیب پلیس وین را پسندید و «کنت دومونت فور» ایتالیایی را - که در وین خدمت می‌کرد برای ایجاد تشکیلات پلیس در ایران به خدمت گرفت.
نخستین تابلوی شهربانی تهران در روز ۱۶ ذی‌القعده ۱۲۹۵ قمری، پس از ورود کنت، بر سردر عمارتی واقع در خیابان الماسیه (باب همایون) نصب شد. بر روی تابلو، عبارت «اداره جلیله پلیس دارالخلافه و احتسابیه» نقش بسته بود که نشان می‌دهد در ابتدای تأسیس، وظیفه شهربانی و شهرداری تهران در یک واحد تمرکز داشته است. مدتی بعد این اداره به وزارت نظمیه تبدیل شد. در زمان علا الدوله، تعدادی مستشار نظامی برای ژاندارمری به خدمت گرفته شد. این گروه با سرپرستی وستداهل، مستشار سوئدی، اصلاحاتی در نظمیه به وجود آورد. مستشاران سوئدی، به آموزش اهمیت زیادی می‌دادند و آموزشگاه‌هایی برای آژان‌ها و صاحب منصبان (افسران) در تهران و قزوین به وجود آوردند. در این دوره، ژاندارمری و پلیس تامینات (آگاهی) نیز به سبک نوین و به همت مستشاران سوئدی در تهران ایجاد شد. پس از ورود رضاخان به عرصه سیاسی کشور، نظمیه به وزارت جنگ منتقل شد. از دیگر تغییر‌های صورت گرفته در این دوره، تغییر رسمی نام نظمیه به شهربانی و تغییر نام درجه‌ها و سازمان‌ها و ادارات تابعه نظمیه در دوره ریاست سرپاس مختاری است. پلیس ایران در دوره ی پهلوی دوم نیز، از دو قسمت مهم پلیس شهری (شهربانی) و ژاندارمری (مرزی و روستایی) تشکیل شده بود. بعد از پیروزی انقلاب، کمیته انقلاب اسلامی نیز به عنوان یکی از ارکان مهم حفظ نظم و امنیت و دفاع از ارزش‌های انقلاب در داخل کشور به این مجموعه افزوده شد. در سال ۱۳۷۰، مجلس شورای اسلامی، با ادغام این سه نیرو در یکدیگر موافقت و تأسیس تشکیلات پلیس واحد را تصویب کرد. اکنون سرواژه «ناجا» (نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) معرف پلیس ایران است. بر اساس قانون جدید، پلیس ایران، جزئی از ستاد نیرو‌های مسلح و وابسته به وزارت کشور و در تبعیت از رهبری معظم نظام قرار دارد. در حال حاضر پلیس جدید ایران شامل سه بخش تقریباً مستقل فرماندهی، حفاظت و اطلاعات و سازمان عقیدتی - سیاسی است.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوسیدن پای مادر سه شهید دفاع مقدس توسط سردار رادان فرماندهی فراجا هفته فراجا بر همه دلاور مردان این نیرو مبارکباد
‍ 💠 پایان خوب 💌 کتاب زندگی‌ات را بخوان. صفحاتی گذشته است و صفحاتی هنوز سفید است. نگران نباش! حتی اگر از بعضی از صفحات گذشته خوشت نمی‌آید، آنها را به راحتی با توبه پاک کن. خداوند این توانایی را به تو داده است و تو می‌توانی به‌آنی هر صفحه‌ای را که نمی‌خواهی از کتابت محو کنی.. ناکرده‌شان کنی!. هیچ چیز تمام نشده است و آب از سر هیچ‌ کس نگذشته است. 💫چه اینکه "اِنَّ اللهَ یَغفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعَاً" : خداوند همه‌ی گناهان را می‌آمرزد". او بخشنده‌ی بی‌منتهاست.. مگذار گذشته‌ات، تو را ببلعد. با توبه‌ای جانانه از آن خروج کن و صفحات پیش روی‌ات را با بهترین‌ها که می‌پسندی، بنگار! پایان قصه‌ات را خودت به زیبایی رقم بزن. این یک بازگشت سالکانه و پیروزمندانه است. پایانِ خوب، همه‌ی صفحات تلخ و سخت را شیرین و لطیف می‌سازد.. و تو می‌توانی. "وَ العاقِبةُ لِلمُتَّقِینَ"