بیش از ۳۵ هزار نفر متقاضی نمایندگی مجلس
آمار روزانه ثبتنام در سامانه وزارت کشور:
🔹روز اول: ۷۶۶۹ نفر
🔹روز دوم: ۶۲۴۷ نفر
🔹روز سوم: ۵۲۰۱ نفر
🔹روز چهارم: ۴۳۴۹ نفر
🔹روز پنجم: ۴۲۶۵ نفر
🔹روز ششم: ۷۸۸۲ نفر
🔹مجموع: ۳۵۶۱۳ نفر
خلاصهی آماری متقاضیان:
ترکیب سنی
🔹۳۰ تا ۴۰ سال : ۳۷ درصد
🔹۴۰ تا ۵۰ سال : ۳۶ درصد
🔹۵۰ تا ۶۰ سال: ۲۲ درصد
🔹۶۰ تا ۷۵ سال: ۵ درصد
ترکیب جنسیتی
🔹۱۳ درصد زنان و ۸۷ درصد مرد
مدرک تحصیلی
🔹۷۱ درصد مدرک کارشناسی ارشد
🔹۱۵ درصد دکترا
🔹۱۱ درصد با مدرک کارشناسی با سابقه ایثارگری و نمایندگی مجلس
🔹۳ درصد تحصیلات حوزوی
🔸تعداد نمایندگان فعلی که متقاضی نامزدی در انتخابات هستند: ۲۲۷ نفر
🔺️افزایش گیتهای ورود و خروج ایران و عراق
سردار رادان ،فرمانده کل انتظامی کشور:
🔹افزایش شمار گیتهای ورود و خروج از سوی ایران و عراق انجام شده است.
🔹با طرف عراقی به توافق رسیدیم که روی گذرنامههای افرادی که اعتبار گذرنامههایشان سال ۱۴۰۰ به پایان رسیده است و تمایل به حضور در سفر اربعین دارند، لیبلی قرار دهیم که شش ماه اعتبار داشته باشند.
خاطره ای دردناک
ازسردارشهید مهدی زین الدین
(فرمانده لشکر۱۷علی ابن ابیطالب)
شهداشرمنده ایم😔
شادی ارواح طیبه ی شهداصلوات🌹
✅حزب شناسی
4⃣#قسمت_چهارم
🔴قسمت چهارم انشعاب وبازگشت جناح ایلخانی زاده
در اواخر سال ۲۰۰۷ تشدید اختلافات بین رهبران جریان جدید «کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران» سبب انشعاب عمر ایلخانیزاده و تشکیل حزبی مجزا با نام کومله زحمتکشان کردستان شد. این دو جریان از آن زمان به مدت ۱۵ سال به صورت موازی به فعالیت میپرداختند.
در ۲۸ آبان ۱۴۰۱ (۱۹ نوامبر ۲۰۲۲) و پس از اعتراضات ژینا امینی، دو حزب اعلام کردند که بعد از ۱۵ سال به دنبال روند مذاکراتی که یک سال و نیم به طول انجامیده بار دیگر به یکدیگر پیوسته و تحت نام حزب کوملهٔ کردستان ایران فعالیت مشترک خود را تحت رهبری واحد تداوم میبخشند.این در حالی بود که این اتحاد به ویژه پس از مدتی به دلیل سیاستهای رهبری حزب با مخالفتهایی همراه شد.
اختلاف میان دو حزب با نزدیک شدن عبدالله مهتدی رهبر حزب کومله کردستان ایران به نیروهای راستگرای افراطی و مشارکت وی در منشور جرج تاون تشدید شد که باعث نارضایتی میان اعضای حزب شدهبود. با این وجود پس از ۷ ماه و به دنبال بروز نارضایتی از رهبری حزب، جناحی مخالف در کوملۀ زحمتکشان کردستان در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ با انتشار بیانیهای اعلام کرد که به دلیل «عدم پایبندی طرف مقابل به توافقات مشترک» و «اختلافات سیاسی» روند اتحاد را شکستخورده میداند و اعلام میکند که این حزب بار دیگر فعالیت خود را به صورت مستقل از سر میگیرد.این بیانیه با درگیری مسلحانه میان دو طرف در ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ همراه شد که به کشته شدن دو پیشمرگۀ کوملۀ زحمتکشان کردستان انجامید. عمر ایلخانیزاده در مصاحبه با تلویزیون ایران اینترنشنال ضمن انکار وقوع انشعاب در حزب کوملۀ کردستان ایران تلویحاًاعلام کرد که همچنان به عنوان معاون رهبری حزب کوملۀ کردستان ایران فعالیت خود را ادامه میدهد.رضا کعبی از جناح مخالف درح کوملۀ زحمتکشان نیز در گفتگو با همین شبکه اعلام کرد که اختلافات به دنبال عدم توجه به خواستههای جناح مخالف مبنی بر برگزاری کنگرۀ کوملۀ زحمتکشان به صورت موازی با کنگرۀ حزب جدید و سپس پیوستن هر دو حزب به حزبی تازه، و همچنین مواضع رهبری حزب در همسویی با جریانهای انحرافی و غیردموکراتیک بروز کردهاست. وی آغازگر درگیری را رهبری حزب کوملۀ کردستان ایران متشکل از عبدالله مهتدی و عمر ایلخانیزاده اعلام کرد و گفت هر دو پیشمرگۀ کشتهشده به جناح مخالف تعلق داشتهاند که به دنبال بروز تنش و مخالفت با سیاستهای رهبری حزب کوملۀ کردستان ایران در جریان جلسۀ کمیتۀ مرکزی، مورد حمله قرار گرفتهاند.
#ادامه_دارد
#قسمت_چهارم
#کومله_شناسی
#تولیدی_عس_کردستان
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این کلیپ بارها ارزش دیدن دارد
🌸کاری که یک زن با حجابش میکند!
درود خداوند بر آن زنان محجبه ای که با حجاب خود لحظه لحظه در عبادت هستند.
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موکب الحسین علیه السلام شهدای انتظامی در مرزهای ورودی و خروجی کشور همچنين کربلای معلی آماده خدمات رسانی و پذیرایی از زائران اربعین حسینی می باشد.