هدایت شده از قاسم روانبخش
🔺در پاسخ به توییت محسن هاشمی:
✍ براستی منزل مرحوم ابوی و خانواده ایشان در شعب ابی طالب است؟!
🔹بر اساس گزارش فائزه خانم، بابای شما خیلی اهل کباب بود، شما چطور؟
🔹رفتن به سد لتیان با هلیکوپتر حتی در روز عاشورا و تاسوعا و تفریح ایام عید نوروز در جزیره کیش و.... با شعب ابی طالب تناسبی دارد؟!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔺 لااقل پیامبر اکرم(ص) را به اندازه منتظری احترام کنید!
🔹در حالی که فاضل میبدی درباره حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله بی احترامی کرده و واژه مرگ درباره ایشان به کار برده است، ادبیات او درباره دکتر شریعتی، اقبال لاهوری، حسینعلی منتظری، اعظم طالقانی و... فوق العاده است!!
🔹ای کاش پیامبر اکرم(ص) را به اندازه شریعتی، اقبال و منتظری قبول داشت!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 خاطره ای از پیر ۱۰۰ ساله، حاج شیخ حسین لنکرانی، درباره #مصدق
✍ دکتر موسی نجفی
✳️✳️ این خاطره مربوط به حدود سی سال پیش است. خطابم در نقل این خاطره ( برای سعه صدر و البته فهم بهتر و منصفانه تر) به جوانان پرشور تر و ارزشی که سرمایه ها و رویش های جدید انقلاب هستند می باشد۰
💠💠در سال ۱۳۶۵ که سنم حدود ۲۴ سال بود روزی به منزل مرد کهنسال و دنیا دیده سیاست و از فعالیین نهضت ملی شدن نفت و از ارادتمندان شهید مدرس یعنی مرحوم شیخ حسین لنکرانی رفتم؛ در دیدارهای قبلی ایشان با علاقه و حتی تعصب از مرحوم دکتر مصدق یاد میکرد و این برای من در آن فضای دهه شصت قابل قبول نبود دل به دریا زدم و از ایشان علت را پرسیدم ایشان از این پرسش( بزعم خودش) جسارت آمیز من مدتی سکوت کرد و بعد با ناراحتی گفت که اگر به خاطر علاقه ای که به تو دارم و احترامی که برای اجدادت قائل هستم نبود بخاطر این پرسش گستاخانه ، دیگر اینجا راهت نمی دادم ولی جواب جالبی داد ( که ظاهرا ارزش آن عتاب و رنجش را داشت) پیر صد ساله گفت: شما در عصر امام خمینی زندگی می کنید و با این انقلاب ، خارجی را از کشور بیرون کردید و اکنون طعم شیرین استقلال را می چشید؛ اما من متعلق به دوره ای هستم که رجال سیاسیش اغلب وابسته به روس و انگلیس و خوبانشان هم سر در آخور یک سفارت اجنبی داشتند اینکه از دکتر مصدق تجلیل می کنم چون او مثل وثوق الدوله و رضاخان و تیمورتاش وابسته به بیگانه نبود۰ در آن زمان ما از رجال سیاسی مان نماز شب خواندن نمیخواستیم بلکه همین که مستقیما به سیاست های اجنبی وابسته نبودند و به هر حال استقلالی نسبی داشتند ما کلاهمان را بالا می انداختیم ۰پیر مرد این را گفت و دوباره تاکید کرد دیگر از این پرسش ها و حرفها اینجا مطرح نکن. رحمه الله علیه
https://eitaa.com/drmousanajafi
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 روغن ریخته نذر امام زاده!!
♦️در قدیم ضرب المثلی بود می گفتند روغن ریخته را نذر امام زاده می کنند!
♦️حالا داستان افتخار #دولت_روحانی و برداشته شدن #تحریم_تسلیحاتی است که از برکات #برجام می دانند!
♦️به هنگام توافق برجام، چین و روسیه خواهان لغو تحریم تسلیحاتی بودند، ولی تیم ایرانی گفته اند ۵ سال دیگر تمدید بشود! تا حسن نیت خودشان را نشان بدهند و حالا بعد از ۵ سال، در روز ۲۷ مهر پایان یافت.
♦️شاید حکمت تمدید این بوده که دوستان ایرانی می دانستند چه قراردادی دارند امضا می کنند که بعد از ۵ سال هیچ دستاوردی نخواهد داشت، لااقل رفع تحریم های تسلیحاتی را بتوانند از دستاوردهای برجام ذکر کنند!!!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔰 شباهت توجیه کمکاری در ایران و آمریکا!
📍ربیعی سخنگوی دولت ایران: اگر این دولت نبود، وضع صد برابر بدتر بود. (۲۶ خرداد ۱۳۹۹)
📍ترامپ، رئیسجمهور آمریکا: اگر تدابیر ما نبود، شمار جانباختگان کرونا در آمریکا از ۲ میلیون فوتی بیشتر بود. (۱۵ شهریور ۱۳۹۹)
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 پرده برداري از نقشه راه پيچيده دشمن برای حوزه های علميه
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت اول
از گذشتههاي دور دشمنان براي مقابله با اديان الهي راههاي گوناگوني را آزمودهاند؛ يكي از موفقترين راهها، پذيرش دين و دستبرد زدن به آن و ارائه آن با مدل جديد بوده است. به عنوان نمونه سامري براي مقابله با دين الهي يهود، اصل خدا را منكر نشد بلكه باساختن گوساله طلايي اين گونه وانمود كرد كه اين همان خدايي است كه حضرت موسي(ع) شمارا به آن دعوت كرده و ميكند «هذا الهكم و اله موسي»(1) در اين عرصه حتي آموزههاي بت پرستي را ميتوان بر اساس پذيرش اصل وجود خدا دانست؛ بااين نگاه كه اين بتها يا همان خداوند هستند ويا كسانياند كه ما و شما را به خداوند نزديك ميكنند. پس از حاكميت اسلام و گسترش آن در مناطق مختلف، مخالفان و معانداني كه از عمق دل نسبت به آن كينه داشتند تنها راه مقابله با اسلام را پذيرش اصل صورت دين و آموزههاي آن دانستند تااز اين مسير بتوانند با برنامههاي حساب شده آن را از محتوا تهي سازند و دريك فرآيند طولاني اساس آن را بزنند و ريشه كن كنند؛ اتفاقي كه پس از رحلت پيامبر اسلام(ص) افتاد و خاندان بني اميه به رهبري ابوسفيان به قدرت بازگشتند و پيامدهاي بسيار تلخ آن در سالهاي حكومت معاويه و يزيد در تاريخ ثبت شده است. بني العباس نيز كه پس از انقراض بني اميه به قدرت رسيدند در اين استراتژي، بسيار پيچيدهتر عمل كردند و با عنوان فرزندان عباس عموي پيامبر(ص) مناديان اصلي دين را كنار زدند كه پيچيدهترين آنها مامون عباسي بود كه با دعوت از امام رضا(ع) و ضرب سكه به نام آن حضرت و سپس به شهادت رساندن ايشان، ظاهر اسلام را حفظ كرد و با تغيير محتوا و تعطيلي ارزشهاي الهي عملا دست بشر را از دين حنيف الهي كوتاه كرد.
اين استراتژي درطول دوران غيبت كبري نيز كم و بيش از سوي پادشاهان جور در هر عصري به اجرا در آمده است؛به عنوان نمونه حتي محمدرضا پهلوي با تكيه به دين و تشكيل سپاه ترويج دين، و روضه خواني از كاخ سعد آباد در ايام محرم و سفر به حج و عمره و زيارت علي بن موسيالرضا عليهالسلام، به جنگ بادين خدا ميرفت و نقشههاي شوم استعمار گران و دين ستيزان را به اجرا در ميآورد كه روشنگريهاي امام راحل(ره) توانست اين استراژي نفاق را برملا سازد.در همين راستا عنصر غربگرايي مانند ميرزا ملكم خان كه به دنبال غربيكردن جامعه ايراني بود، براي پذيرش افكار روشنفكران غربگرا، پيشنهاد كرد روشنفكران به جاي تاكيد براين نكته كه اساس مدنيت غربي از لندن و پاريس است، آن را مستند به اسلام قلمداد كنند.(2) وي با آگاهي از نقش دين ميپنداشت اگر علما با آنها همراه شوند به راحتي ميتوانند مطالب خود را در كمال سهولت در مغز مردم جاي دهند؛ وگرنه در صورت تعارض علنيِ تجدد با اعتقاداتِ مردم، هيچ شانسي براي موفقيت آن باقي نميماند.(3)
درباره مقابله با اسلام نيز ابتدا روشنفكران نسل اول، استقرار تمدن جديد را در گرو حذف دين ميدانستند. آنان دين را مانع تكامل و ترقي قلمداد و بر قانونگرايي عرفي، علمگرايي، عقلگرايي و تفكيك دين از امور سياسي و اجتماعي، كه شاخصههاي مدرنيته بود تاكيد ميكردند. تعارض غربگرايي با مباني ديني باعث ميشد كه روشنفكران راهكارهاي التقاطي را در ترويج غربگرايي برگزينند. ميرزا يوسف خان مستشارالدوله در رساله «يك كلمه» تلاش كرد تا با نقل قولهايي از احاديث و آيات قرآن، اسلام را با قوانين فرانسه هماهنگ و يكسان نشان دهد و نظام پارلماني را با قاعده مشورت و آزادي بيان را با امر به معروف و نهي از منكر و كيفرهاي قانون مدني فرانسه را با تعزيرات اسلامي مطابقت دهد. او در نامهاي به آخوندزاده در توجيه اين كار كه «چرا اين رساله را در لفافه ديني نوشته» يادآوري ميكند كه اين شيوه را بدان جهت به كار گرفته تا نگويند فلان چيز برضرر اسلام است يا اسلام مخالف ترقي و تمدن است! (4)
پس از پيروزي انقلاب اسلامي و تشكيل نظام اسلامي، كه استكبار جهاني خودش را در معرض سقوط و زوال مشاهده كرده، خود بر اين نكته اعتراف ميكند كه ما در آستانه جنگ جهاني سوم كه همان جنگ عقيده است قرار گرفته ايم و در اين جنگ، راهي جز جنگ عقيده نيست. و امروز بزرگترين خطر براي جهان غرب، اسلام است(5). نويسنده كتاب «آخر الزماني در همين نزديكي»(6) نيز به اين نكته تصريح ميكند:
«مسيحيان بنيادگرا بر اساس پيشبينيهاي كتاب مقدس معتقدند كه در ابتدا اين شوروي و اقمارش بودند كه در جنگ آخرالزمان دشمنان واقعي اسرائيل محسوب ميشدند. اما پس از سقوط بلوك شرق اين ايده به سرعت رنگ و لعاب ديگري گرفت. در نگرش جديد مسيحيان بنيادگرا، اين مسلمانان هستند كه جاي كمونيستها را در جنگ خير و شر آخرالزمان گرفتهاند. در اين نگرش اين بار به جاي كمونيستها مسلمين نقش دجال را ايفا ميكنند!»(7)
🔴 ادامه در پیام بعدی کانال
✅ #روانبخش
@ravanbakhsh_qasem
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 پرده برداري از نقشه راه پيچيده دشمن برای حوزه های علميه
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت دوم
آنها براي مقابله با اسلام و انقلاب اسلامي و به تعبير خودشان بزرگترين شرّ، به اين نتيجه رسيدهاند كه بايد از همان استراتژي استفاده كرد؛ زيرا آنها ميدانند در برابر افكار عمومي و امواج مردمي مدافع انقلاب اسلامي كه حاضرند همه هستي خود را فداي اسلام و انقلاب كنند و در اين راه بهترين جوانانشان را تقديم كردند توان مقابله ندارند. از اين رو بهترين راه، پذيرش اصل انقلاب اسلامي و قالب و فرم آن ميدانند تا بتوانند از اين طريق، به تغيير ماهيت آن بپردازند. در همين راستا از ابتداي انقلاب اسلامي تاكنون به جز يكي دو سال اول انقلاب كه چندين درگيري مسلحانه از سوي برخي گروهكها ثبت شده، از دهه 60 به اين طرف دشمن وارد فاز جديدي شده است؛ فازي كه ميتوان آن را در قالب «اسلام التقاطي» تفسير كرد. براي نمونه ميتوان به فعاليت گروهها و احزابي مانند نهضت آزادي، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي ايران، حزب مشاركت اسلامي و حتي برخي احزاب چپگراي ماركسيست اشاره كرد كه همگي آنها در اين استراتژي با اندك تفاوتي مشاركت دارند. اين گروهها با الهام گرفتن از تاريخ گذشته، بهترين نوع مقابله با اسلام ناب محمدي(ص) را گسترش اسلام التقاطي دانسته اند؛ امري كه امام بزرگوار درباره خطرهاي آن در آينده هشدار داده بود: «همه بايد بدانيد كه التقاطي فكر كردن خيانتي بزرگ به اسلام و مسلمين است كه نتيجه و ثمره تلخ اين نوع تفكر در سالهاي آينده روشن ميگردد.»(8) در همين راستا دكتر احمد صدري به اين واقعيت اشاره ميكند كه جامعه ايراني يك جامعه مذهبي و ديندار است و در چنين جامعهاي نميتوان آشكارا به جنگ با دين رفت؛ وي مينويسد:
«اكثريت مردم ايران به شهادت همه مطالعات جامعه شناسانه(اگر كسي چشمش را در ماههاي رمضان و محرم باز كند مطالعات جامعه شناختي هم لازم نيست) و علي رغم همه تجربيات تلخ ربع قرن اخير، هنوز مسلمانند. آيا لاييكها انتظار دارند همه مردم ايران در بر عكس حوض باباطاهر عريان بروند و يك شبه قرآن از يادشان برود؟ سپر انداختن و گريختن از اين مصاف مساوي با تقديم تفسير دين در سيني نقره به پاسداران قشريگري و سياسي كاري خواهد بود؛ به علاوه چنين هزيمتي تكامل فكر اجتماعي در ايران را نيز سابوتاژ كرده ما را بيش از پيش از قافله تمدن عقب خواهد انداخت.»(9)
وي ميافزايد: اگر به سنت پرستي روحانيت فكر كنيد اين را هم ميبينيد كه تاريخ اصلاح مذهبي در اسلام و در آن دو مذهب ابراهيمي ديگر(يهوديت و مسيحيت) نشان ميدهد كه اصلاح جدي در دين و حتي اصلاحي كه هدفش سكولاريسم و مدرنيسم و بركشيدن مكلا بر معمم بوده، بدون آخوند صورت نگرفته است. در غرب سنت دئيسم و فدئيسم و هاسكالاي يهودي با روشنفكران ديني شروع شد ولي آيا بانيان رفورم واقعي مذهبي از قبيل لوتر، كالوين، زونيگلي، فرانكل، گايگر و وايس هم كلاهي بودند؟ آيا اكنون جامعه مذهبي مابعد روشنگري غرب را مكلاها اداره ميكنند؟ همهجا رفورم مذهبي در گرو ديالوگ روشنفكران مذهبي و روحانيت بوده و از نفي متقابل چيزي جز جدل عقيم حاصل نشده است. وي سپس به سكولارهاي مدرن، پيشنهادي مرموز ارائه ميكند و ميگويد:
«به حوزههاي كنوني و فرآوردههاي روشنفكري آنها فكر نكنيم. بلكه در فكر اين باشيم كه فلك را سقف بشكافيم و حوزهاي نو در اندازيم و نسلي نو از متخصصان در فقه و كلام جديد و مكالمه بين اديان تربيت كنيم كه اداره مساجد فردا(در درون مرزها و در بيرون آنها) را در جامعهاي متكثر و مدرن و مردمسالار عهدهدار شوند.»(10)
🔴ادامه در پیام بعدی کانال
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 پرده برداري از نقشه راه پيچيده دشمن برای حوزه های علميه
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت سوم و پایانی
در همين راستا دشمنان خارجي و عناصر داخلي اشان با همان انگيزه و برخي عناصر داخلي به دليل ناآشنايي با اسلام و عدم شناخت جامعيت اسلام، به فكر جبران نواقص آن بر آمدهاند تا بتوانند به خيال خودشان اسلام را به روز و جمهوري اسلامي را نيز قابل اجرا كنند. از اين رو تصريح كردهاند كه اسلام ديني حداقلي و صرفا داراي يك سلسله احكام فردي و فاقد هرگونه نظام اجتماعي و سياسي و اقتصادي است و بايد دست خود را در اين امور به مكاتب بشري مانند ماركسيسم يا ليبراليسم و اومانيسم كه از تجربههاي بالايي برخوردارند دراز كند تا با جبران نقصهاي خود قابليت اجرا پيدا كند. در اين حوزه تئوريسينها نظريه پردازي ميكردند و سياستمداران نيز به اجرا ميگذاشتند. متاسفانه در دولت كارگزاران، با تاسيس مركز مطالعات استراتژيك رياست جمهوري و فراخواندن عناصر غربگرا، مركز توليد فكر به راه انداختند تا جرياني را كه معتقد به فقدان نظام سياسي و فرهنگي و اقتصادي براي اسلام بود،(11) به زعم خود، توانمند سازند. نتايج تلخ اينگونه تفكر، سال هاست كه به صورت ولنگاري فرهنگي، و اقتصادي خودش را نشان داده است و مردم ايران با آن دست و پنجه نرم ميكنند؛ و همه فتنههايي كه از آغاز انقلاب اسلامي تاكنون با آنها مواجه بودهايم از فتنه نهضت آزادي و منافقين گرفته تا فتنههاي سالهاي 78 و 88 همه معلول همين تفكري است كه دشمن در فكر و انديشه برخي مسوولان و نخبگان ما ايجاد كرده و نظام فكري آنها را متحول كرده است. و اين همان پيشبيني دقيق آن پير فرزانه بود كه در آن روزها نسبت به وقوع آن، هشدار شديد اللحن داده بود.
نكته پاياني و مهم اينكه در بين صدها مدرسه علميه، مدارسي هرچند اندك(كمتر از انگشتان يك دست) پيدا ميشوند كه برخي از مسؤولان و اساتيد آن بهصورت چراغ خاموش، مشغول القاي تفكرات خطرناك مخالف راه حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامي و اسلام ناب هستند؛ و اين هشداري است كه مسؤولان حوزههاي علميه اگر جدي با آن روبهرو نشوند فردا دير است!
پينوشتها
1. طه، 88
2. فرشته نورايي، تحقيق در افكار ميرزا ملكم خان ناظم الدوله، ص 223.
3. موسي غني نژاد، تجددطلبي و توسعه در ايران معاصر، ص 19 و 20.
4. محمد جواد نوروزي، انقلاب اسلامي ايران، انقلاب بازگشت به سوي خدا، ص 102.
5. براي ديدن مشروح مذاكرات ريگان و دمارانش پيرامون خطر جنگ عقيده و ضرورت مبارزه با آن و نامگذاري آن به جنگ جهاني چهارم، نگاه كنيد به الكساندر كنت دمارانش، جنگ جهاني چهارم، ص 18– 11.
6. احمد صدري برادر محمود صدري از روشنفكران سكولاري است كه سال هاست در غرب زندگي ميكند و از تئوريسينهاي جريان اصلاحات است كه سلسله مقالات وي در نشريه كيان به چاپ ميرسيد.
7. احمد صدري، آخر الزماني در همين نزديكي، گردآوري و ترجمه امير حسين تيموري، ص 195.
8. روح ا... الموسوي الخميني، صحيفه نور، ج 12، ص 208. امام(ره) خطاب به طلاب علوم ديني و دانشجويان ميفرمايند:«طلاب علوم ديني و دانشجويان دانشگاهها، دقيقاً بايد روي مباني اسلام مطالعه كنند و شعار گروههاي منحرف را كنار گذارند و اسلام عزيز راستين را جايگزين تمام كجانديشيها نمايند. اين دو دسته خود بايد بدانند كه اسلام خود مكتبي است غني كه هرگز احتياجي به ضميمه كردن بعضي از مكاتب آن نيست و همه بايد بدانيد كه التقاطي فكر كردن خيانتي بزرگ به اسلام و مسلمين است كه نتيجه و ثمره تلخ اين نوع تفكر در سالهاي آينده روشن ميگردد.»
9. احمد صدري، پيشين، ص 54. وي سپس با ارائه راهكاري شبيه راهكار ميرزا ملكم خان و مستشارالدوله مينويسد: «بايد گفت كه اصلاح گرايان در اين راه آخوند ستيزي به افراط رفته اند. به صراحت بگويم: شعار واقع بينانه اصلاحات بايد شعار نسل جديدي از آخوند اصلاح طلب باشد نه اسلام بيآخوند. ميدانم كه بحثي از اين صعب الهضم تر براي خوانندگان اين مقاله وجود ندارد چرا كه در ذهنشان بهترين آخوندها هم كه آخرينشان خاتمي است عدمشان شايد به از وجود باشد. ولي بياييد احساسات خود را كه ناشي از تجربه ايران است براي لحظهاي از ذهن خود بزداييم و به طور علمي و مقايسهاي به همه جوامع بشر نگاه كنيم. قبول خواهيم كرد كه آخوند در هر جامعهاي كه در آن مذهب وجود دارد( يعني تمام جوامع شناخته شده بشري) كاركردهاي تشريفاتي، مذهبي، مشاورهاي و تخصصي دارد.
10. همان، ص 58–59.
11. حسين مرعشي، ماهنامه ذكر، ش 18، تير 86.
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 و اين گونه فتنه كرونايی عليه مذهب خنثی شد.
✍ قاسم روانبخش
🔻 قسمت اول
اين روزها در حالي كه كشور با موج جديد كرونا درگير است و ركورد روزانه 270 كشته كرونايي ثبت شده است، هنوز برخي افراد به انحاي مختلف اين پديده خطرناك را شوخي گرفته، در اصل وجود اين بيماري تشكيك مي كنند و آن را نوعي عمليات سياسي براي فرار مسوولان از پاسخگويي ذكر مي كنند. برخي ديگر نيز كروناهراسي در كشور را براي جداكردن مردم از مسجد و نماز جمعه و زيارت اربعين و ... مي پندارند. اين افراد با استفاده از برخي اخبار و اطلاعات از كشورهاي ديگر مبني بر اين كه مردم آن كشور هيچ يك از پروتكل هاي بهداشتي را رعايت نمي كنند و درعين حال دچار هيچ گونه آسيبي نشده اند ، اين گونه وانمود مي كنند چنان چه ما نيز بسان آن كشورها عمل كنيم كرونا نمي تواند به ما آسيبي بزند و خطرات آن كاهش مي يابد. يكي از شواهدي كه اين روزها در برخي كانال هاي حتي مدعي انقلابي دست به دست مي شود راهپيمايي امسال اربعين مردم عراق است اين ها مدعي اند كه اين راهپيمايي (بدون توجه به پروتكل هاي بهداشتي) موجب كاهش ده درصدي آمار مبتلايان به كرونا شده است. يا مثلا مي گويند در كشور بنگلادش كه از جهت بهداشت وضعيت بسيار نامطلوبي دارد و رعايت پروتكل هم نمي كنند ولي از جهت ابتلا به بيماري كرونا و آمار تلفات بسيار پايين تر از ما يا در حد صفر هستند. با اين مقدمات به مخاطب اين گونه القاء مي كنند كه التزام به مصوبات ستاد ملي مبارزه با كرونا خطا و اشتباه محض است و هر كس حتي به ضرورت رعايت پروتكل هاي بهداشتي ستاد كرونا توصيه مي كند خواسته يا ناخواسته در اشتباه است!
درباره اظهارات فوق چند نكته حايز اهميت است:
۱- بي ترديد چنان چه القاي اين گونه مطالب به مردم، موجب بيمار شدن يا انتقال اين ويروس به فردي ديگر شود قطعا موجب ضمان است و اگر از دنيا برود در قتل او شريك خواهند بود.
۲- درباره عدم ابتلاي كشورهايي مانند بنگلادش نيز پاسخ روشن است برخي كشورها به دليل شرايط زيست محيطي يا عوامل خاص ديگري ممكن است كمتر يا ديرتر مبتلا شوند. بر اين اساس نمي توان با ذكر اين مصاديق( بر فرض صحت خبر) توصيه به مشابه سازي كرد. در 9 ماه گذشته همين مطالب درباره هندوستان گفته مي شد ولي ناگهان كشور هند به ركورد دار اول جهان تبديل شد.
۳- درباره راهپيمايي اربعين در عراق نيز بايد گفت كه اولا آمار و ارقامي كه منتشر مي شود آمار دقيقي نيست و منابع منتشر كننده از اعتبار لازم برخوردار نيستند و ثانيا 10 درصد كاهش را نمي توان نتايج راهپيمايي اربعين دانست زيرا نتايج اين راهپيمايي در هفته هاي آينده خودش را نشان خواهد داد.
♦️ادامه در پیام بعدی کانال♦️
📄 متن کامل در سایت هفته نامه پرتوسخن👇👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=997&Category=363
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 و اين گونه فتنه كرونايی عليه مذهب خنثی شد.
✍ قاسم روانبخش
🔻 قسمت دوم
۴- از همه مهم تر اين كه اطاعت از فرمان ولي فقيه اطاعت از امام زمان عج است و خود حضرت فرمودند «فانهم حجتي عليكم و انا حجه الله عليهم» دستور امام خامنه اي مبني بر ضرورت رعايت شيوه نامه هاي ستاد كرونا نيز از همين سنخ است. براي اجراي حكم ولي فقيه لزومي به دانستن حكمت آن نيست. ممكن است علاوه بر حفظ جان مردم كه حفظ جان هر يك از آن ها براي ولي فقيه بسيار مهم است، حكمت ديگري هم داشته باشد؛ ايشان مي خواهند زبان برخي روشنفكران وابسته را بر مومنان ببندند زيرا آن ها مترصدند تا افزايش مرگ و مير و ابتلائات مردم به كرونا را معلول مراسم مذهبي و نماز جمعه و هياتي ها و راهپيمايي اربعين و سفر به عراق معرفي كنند. ساخت فيلم مستند توسط بي بي سي و ميكس فيلم هاي سال قبل هيات حاج محمود كريمي مبني بر عدم رعايت پروتكل هاي بهداشتي، با اين هدف انجام شده است. حال اگر چنين اقداماتي در سال جاري انجام شده بود همه كاسه كوزه ها را بر سر مذهبي ها مي شكستند و چه بسا كار را به جايي مي رساندند كه مردم را بر ضد هيآت مذهبي و مراكز مذهبي مي شوراندند و از اين طريق انتقام خودشان را از جريان انقلابي مي گرفتند. آن ها با اين اقدامات جسورانه خود، كاري مي كردند كه مسجد و حرم و امام زاده و هيات و مردم متدين عامل كرونا معرفي شوند و در اذهان توده هاي مردم، مذهب مساوي كرونا تلقي شود. رهبر حكيم، حكيمانه اين خطر را از سر مردم متدين و مذهبي و انقلابي دور ساخت و دقيقا امروز نگاه ها معكوس شد. ايشان در سخنراني اخيرشان براي دانشجويان دانشگاه افسري، مي تواند مقتدرانه بفرمايد كه ما به مردم متدين گفتيم اربعين به مرزها نروند نرفتند در هيات ها گفتيم پروتكل هاي بهداشتي را رعايت كنند، رعايت كردند؛ از ديگران هم مي خواهيم رعايت كنند و سفرهاي غير ضروري را كاهش دهند. در واقع آن چيزي كه امام خامنه اي در خشت خام مي ديد من و شما در آيينه نمي بينيم. بياييم سخن سيد حسن نصرالله را ملاك عمل قرار دهيم كه مي فرمود نيازي به حكم حكومتي ولي فقيه نيست؛ من اگر احتمال بدهم ايشان نسبت به موضوعي رضايت ندارند امكان ندارد آن را انجام دهم.
۵- پيشنهاد ما اين است كه افرادي كه هنوز اصل وجود كرونا يا امكان ابتلاي به آن را زير سوال مي برند به عنوان مدافعان سلامت ثبت نام كنند و براي خدمت به بیمارستان كرونايي ها بروند و بدون ماسك و رعايت پروتكل هاي بهداشتي به آن ها خدمت كنند؛ در اين صورت حقايق برايشان عيان خواهد شد.
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
📰 دروغ پردازی #روزنامه_اعتماد پیرامون #جبهه_پایداری
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از قاسم روانبخش
💢 دولبه قیچی که جبهه پایداری را می برند
🔻#جبهه_پایداری به هر مناسبتی و به هر بهانه ای مورد حمله قرار می گیرد و جالب اینکه هر دو جریان راست و چپ در این مورد مانند دولبه قیچی عمل می کنند.
🔻مثلا در موضوع #استیضاح رئیس جمهور، عده ای در قم جلسه می گیرند و از این که جبهه در این شرائط استیضاح را به مصلحت نمی داند، به آن حمله ور می شوند و در همان زمان روزنامه های اصلاح طلب با تیترهای درشت از ناکامی و کیش ومات جبهه پایداری سخن می گویند!!
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f