🔴خصوصیات یک زن خوب برای ازدواج چیست؟
🔹 ملزومات همسری:
♡از نگاه قرآن یکی از مهمترین کارکردهای انتخاب همسر و تشکیل خانواده رسیدن به سکونت و آرامش است. لذا همسر شایسته کسی است که در راستای این هدف متعالی قدم بردارد که لازمه آن داشتن سه عنصراست:
⓵عشق و علاقه
⓶تعهد
⓷صمیمیت
☆در این راستا لازم است زن و مرد از آمادگیهای قبل از ازدواج برخوردار باشند.
🔹 آمادگیهای لازم قبل از ازدواج:
🍃۱- امید : شخص به قابلیتها و امکانات موجود خویش باور داشته و بتواند روی آنها برای آینده خود و خانواده سرمایه گذاری کند.
🍃۲- اراده: شخص به استقلال رسیده باشد و بتواند بدون وابستگی به دیگران شخصا در امور ات زندگی تصمیم گیری نماید.
🍃۳- هدفمندی : هدف شخص از زندگی و ازدواج مشخص باشد و بداند دنبال چه چیزی می گردد بر این اساس شخص باید قدرت برنامه ریزی داشته باشد.
🍃۴- شایستگی : شخص به اندازه ای از رشد برخوردار باشد که قدرت اجرا داشته باشد
🍃۵ - وفاداری: شخص می بایست قدرت نظارت داشته باشد و از اینرو بتواند به مرحله تحمل سختیها و اختلاف سلیقه با همسر خویش نائل گردد.
☆این مشخصه ها به طور مشترک برای زن و مرد لازم است اما از آنجا که مدیر و رهبر خانواده مرد است نه زن، لذا ضروری است که مرد بیش از زن به این آمادگی ها مجهز باشد.
🔹 حتما به تناسب طرفین در موارد زیر دقت کنید:
♡اعتقاد و مذهب
♡ سن
♡ تحصیل
♡ وضعیت مالی
♡ فرهنگ و آداب ورسوم
♡زیبایی
♡جسم
☑️تناسب در اینجا به معنای مساوی بودن به معنای دقیق کلمه نیست بلکه به این معنا که در این موارد ، تفاوت فاحش و زیاد نداشته باشید، به عنوان مثال:
⏎ از لحاظ تحصیلات تفاوت به این صورت نباشد که یکی بی سواد یا در حد سیکل باشد و دیگری در سطح دکتری یا بالاتر باشد! بلکه سطوح به هم نزدیک باشد. برای فهمیدن این موارد اول باید از داشتن این خصوصیات مطمئن شوید و برای این کار باید تحقیق کنید.
🔹از کجاها تحقیق کنید؟⇩
👈🏿 اقوام و فامیل ها
👈🏿 دشمنان احتمالی
👈🏿دوستان نزدیک
👈🏿 همکاران
👈🏿همسایگان
👈🏿معلمان
👈🏿 مراجع رسمی (حراست محل کار و...)
☆همه خانمها دوست دارند همسران خوبی برای شوهر خود باشند و همسرانشان از بودن در کنار ایشان احساس رضایت کنند. اما این امر به خودی خود حاصل نمیشود، بلکه یک خانم باید در رفتارها و برخوردهایش با شوهر، اموری را رعایت کند تا همسرش او را به عنوان یک همسر خوب بشناسد و بپذیرد.
🔹 ملاک های دسته اول عبارتند از:
1)🍃 تدیّن و دیندارى:کسى که پاى بند دین نیست، تضمینى وجود ندارد که پاى بند رعایت حقوق همسر و ادامه زندگى مشترک باشد. اگر یکى دیندار و دیگرى بى دین باشد، زندگی آنان روى سعادت را نخواهد دید. سعادت بدون دیانت محال است. اگر هر دو بى دین باشند، باز تضمینى وجود ندارد که رعایت حقوق یکدیگر را بنمایند. البته منظور از دیندارى و تدیّن این است که پاى بندی به اسلام داشته باشند و اسلام را با جان و دل پذیرفته و در عمل به آن
کوشا باشند، نه تدین سطحى و بى ریشه و بى عمل.
✾پیامبر(ص) به شخصى که مىخواست ازدواج کند، فرمود«علیک بذات الدین؛بر تو باد که همسر دیندار بگیرى».
✾در مورد دیگرى فرمود: «کسى که با زنى به خاطر ثروتش ازدواج کند، خداوند او را به حال خودش وامىگذارد . کسى که فقط به خاطر زیبایى با زنى ازدواج کند، در او امور ناخوشایند خواهد دید. کسى که به خاطر دین و ایمانش با او ازدواج کند، خداوند همه آن امتیازات را برایش فراهم خواهد کرد».
✾دین دار بودن، به این است که داراى صفات ذیل باشد: عفت، حجاب، حیا، نجابت، اخلاق خوب، خوش حرف و خوش زبان بودن، اهل نماز و مناجات، علاقهمند به قرآن و اهل بیت، ترس از خدا داشتن، آبرونگهدار بودن، اسراف کار نبودن و... .
2)🍃 اخلاق خوب از ویژگىهاى لازم و اساسى براى همسر است: منظور از اخلاق خوب تنها خنده رویى و خوش خلقى نیست، بلکه به معناى اخلاق اسلامى داشتن و نفس را تهذیب و پاک نمودن است.
✾پیامبر(ص) فرمود:« با کسى که اخلاق و دینش مورد پسند باشد، ازدواج کنید. اگر چنین نکنید، فتنه و فساد بزرگى در زمین به وجود خواهد آمد».
✾فردى از امام رضا(ع) سؤال کرد: براى دخترم خواستگارى آمده که بد اخلاق است. آیا دخترم را به او بدهم؟ حضرت فرمود: «لا تزوّجه ان کان سیئى الخُلق؛ اگر بد اخلاق است، دخترت را به او نده».
3)🍃شرافت خانوادگى: منظور از شرافت خانوادگى، شهرت و ثروت و موقعیت اجتماعى نیست، بلکه منظور نجابت و پاکى و تدین خانوادگى طرفین است، زیرا ازدواج با یک فرد مساوى است با پیوند با یک خانواده و فامیل ایجاد و یک نسل.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
❌عوارض تماشای فیلم پورن توسط فرزندان شما❌
1⃣ بلوغ زودرس برای کودک⇛
وقتی کودک و نوجوان با عکسهای مهیج یا با موضوعات مختلف جنسی مواجه می شود، احتمال #بلوغ زودرس در او بسیار بالاتر میرود، این مساله برای پسران خطرآفرین و برای دختران ناخوشایند است و زمینه را برای رفتار جنسی زودهنگام، بروز هیجانات منفی ناشی از تغییرات بدنی و حتی طرد شدن از سوی همسالان فراهم می کند.
2⃣تقلید و تجربه کردن⇛
مشاهده یک فیلم مستهجن ممکن است نوجوان رابه سوی تجربه کردن ترغیب کند و باعث شود او وارد روابط خطرناکی شود که هم از نظر جسمی، هم از نظر روانی و هم از نظر قانونی و شرعی بشدت آسیبزاست.
3⃣خودارضایی و عوارض پس از آن⇛
خودارضایی یکیدیگر از نتایج مشاهده #عکسهای و #فیلمهاي #مستهجن است. کسانی که خودارضایی می کنند در دام تکرار ان میافتند و کمکم عوارض جسمانی ناشی از خودارضایی، آنان را ضعیف می کند و ان ها را آماده بیماریهایي هم چون افسردگی و اضطراب می کند.
4⃣شکلگیری باورهای نادرست⇛
محصولات هرزهنگاری تصویری اغراقآمیز و غلط از #روابط_جنسی رابه نمایش میگذارد و فرد با همین تصویر غلط و افراطی بزرگ می شود و ان را بعنوان الگوی درست جنسی میپذیرد، او با این تصویر غلط وارد یک زندگی واقعی و دچار مشکلات متعدد میشود.
๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑
〽️اینكه اینترنت را به نشانه آزادی به تمامی بخشهای جامعه تسری بخشیم حكایت در اختیار گذاشتن باروت و كبریت در دست بچههاست؛ وقتی دختر و پسر در آستانه بلوغ وارد فضای مجازی بدون قید و شرط میشوند و تصاویر و ویدئوهایی را تماشا میكنند كه نافی حریم اخلاقی است، دیگر نمیتوان آنها را كنترل كرد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
♻️#بلوغ در پسران و دختران در اثر مجموعه ای از 《تغییرات هورمونی》 است که در سطح مغز، هیپوفیز، غده فوق کلیه و در نهایت غده های جنسی شامل بیضه ها و تخمدان ها ایجاد می شود.
♻️نخستین علامت #بلوغ در پسران بزرگ شدن بیضه هاست و در ادامه بزرگ شدن عضو تناسلی و رویش موهای زهار خواهد بود. این تغییرات از 10سالگی به بعد کم کم شروع می شود، ولی در 12تا 15 سالگی کاملا نمایان می شود.
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
♻️براساس تعاریف بالا در صورتی که در یک پسر قبل از 9سالگی بلوغ شروع شود، بیماری بلوغ زودرس مطرح می شود و باید ارزیابی و بررسی ها انجام شوند.
♻️اولین قدم در این ارزیابی ها اندازه گیری هورمون هاست. زمانی که هورمون های ترشح شده از هیپوفیز ـ که به آنها «گنادوتروپین» می گوییم ـ بالا باشد، آن وقت بررسی مغزی مثل ام آر آی برای یافتن توده های احتمالی لازم است. اگر چه در اغلب موارد توده ای در مغز نیست و مشکل حساسیت زیاد #سلول های هیپوفیز و هیپوتالاموس است که باعث ترشح زیاد هورمون شده است. با این وجود بررسی مغزی می تواند یک توده مغزی یا بیماری عفونی در مغز را آشکار کند.
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
♻️در بیشتر موارد #بلوغ_زودرس، میزان هورمون های هیپوفیزی یا همان گنادوتروپین ها که در اصطلاح علمی "اف اس اچ و ال اچ "هستند،بالا نیست.
♻️بیماری هایی مثل بزرگی مادرزادی غده فوق کلیه، تومورهای غده آدرنال و در نهایت تومورهای بیضه می تواند با ساختن مقادیر زیاد هورمون جنسی مردانه (آندروژن) بلوغ زودرس را در پسران ایجاد کند، البته گاهی هیچیک از این موارد وجود ندارد و فعالیت زیاد سلول های سازنده هورمون مردانه علت ماجراست.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
↫ انسان «معتقد» و نه «اندیشمند»، مدام فراموش میکند که همواره در معرض درنده ترین دشمن خود یعنی «شک» قرار دارد.✿
↫ زیرا در جایی که «اعتقاد» حاکم است، شک همیشه در کمین است.
برعکس، برای انسانی که می اندیشد، شک حضوری خوشایند است؛ زیرا برای وی گامی با ارزش به سوی شناختی بهتر است.✿
↫ تنهایی از آن نیست که آدم کسانی را در اطراف نداشته باشد از این است که آدم نتواند چیزهایی را منتقل کند که مهم میپندارد. از این است که آدم صاحب عقایدی باشد که برای دیگران پذیرفتنی نیست اگر انسانی بیش از دیگران بداند تنها میشود.✿
࿐᪥ •کارل یونگ• ࿐᪥
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
📣از روان شناسی اسلامی چه می دانید؟
لایو اینستاگرامی با موضوع
🔸روانشناسی اسلامی چرا؟🔸
روان شناسی اسلامی چیستی، چرایی و چگونگی
این نشست ویژه را از دست ندهید!
🎙ارایه دهنده: استاد تمام دانشگاه اصفهان
جناب دکتر مهرداد کلانتری
🎙دبیر جلسه: حجت الاسلام دکتر احسان فدایی
🕰سه شنبه 21 دی ماه 1400 ساعت 20
در صفحه رسمی اینستاگرام انجمن روانشناسی اسلامی islamicpa_iran
با تشکر 🌺
انجمن روانشناسی اسلامی
@islamicpa
@positiveislamicpsychology
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
⚜ سبک زندگی قرآنی
🍂به داشته هایتان مغرور نشوید🍂
🔸قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ مَاؤُكُمْ غَوْراً فَمَن يَأْتِيكُم بِمَاء مَّعِينٍ.
(ملک/۳۰)
⚡️بگو: به من خبر دهيد اگر آب (چشمه ها و چاههاى) شما در زمين فرو رود، كيست آن كه آب روان و گوارا براى شما بياورد.
❌احتمال بروز خطر، براى دورى از بى تفاوتى و غفلت كافى است.
💫هرلحظه ممکن است نعمتهایی را که داریم از دست بدهیم.
✅اگر انسان بداند که هرچه دارد از خداست و هرگاه خدا اراده فرماید، می تواند نعمت را از انسان بگیرد،
👈دیگر گرفتار غرور، تکبر، فخرفروشی، عجب، تحقیر دیگران و..... نخواهد شد.
👈و علاوه بر آن، ارتباطش هم با خدا قویتر خواهد شد.
#سبک_زندگی_قرآنی
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
═══🦋 ⃟❖════
□سوال هایی که پرسیدن آنها ورود به حریم شخصی افراد است!
✨① نمیخواهی ازدواج کنی؟
سؤالات «کی ازدواج میکنی؟چرا ازدواج نمیکنی؟ چرا هنوز مجردی؟ امسال ایشالا نمیری خونه بخت؟» را از دیگران نپرسیم. باور کنیم که بسیاری از افراد دوست ندارند به این سؤال پاسخ بدهند. بسیاری هم هستند که میلی به ازدواج دارند و شرایط لازم برای ازدواج را به نظر خودشان ندارند. در این وضعیت ما نمیدانیم که در حال حاضر به چه علتی حاضر به ازدواج نیستند.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨② نمیخواهید بچهدار شوید؟
شاید این سؤال را از فرط علاقه خود بگوییم یا دوست داشته باشیم نوه خود را ببینیم و یا دوست داشته باشیم فرزندمان همبازی داشته باشد، اما باور کنیم داشتن فرزند به قدری مسئولیتزا است که نمیتوان با معذب کردن کسی به نتیجه دلخواه خودمان برسیم. مطمئن باشیم اگر کسی به این نتیجه برسد که میخواهد فرزندی را به دنیا بیاورد، نظر ما چندان اهمیتی برای او نخواهد داشت. این نکته را هم در نظر بگیرید که بسیاری از زوجهای جوان که در راهروهای بیمارستان به دنبال درمان ناباروری هستند چقدر از این سؤالات میرنجند. ما علت بچهدار نشدن دیگران را نمیدانیم و بهتر است در این زمینه از دیگران سؤال نکنیم.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨③ آیا حاملهای؟
این سؤال را از هیچ کسی نپرسیم. اگر کسی قهوه نخورد دلیل نمیشود که حامله باشد. اگر کسی چاق شده است با پرسیدن این سؤال تنها به او فهماندهایم که به اندازهای چاق شده است که ما فکر کردهایم که او حامله است. به این فکر کنیم احساسات منفی که به دیگران با این سؤالات دست میدهد گاهی چنان اثر عمیقی دارد که روز و یا هفته فرد را درگیر میکند. ✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨④ چرا اینهمه بچه آوردید؟/ چرا یک بچه دیگه نمیآورید؟
با خودمان فکر کنیم که تعداد فرزندان دیگری چرا باید برای ما سؤال باشد. اگر منظورمان این است که تعداد فرزندانشان زیاد است، با این سؤال انتقاد خود را به آنان رساندیم. اگر هم به نظرمان تک فرزندی اتفاق مثبتی نیست، میتوانیم خودمان چند فرزندی را انتخاب کنیم. اینکه ما انتخاب دیگری داریم به این معنا نیست که انتخاب دیگران غلط باشد. ما در جریان زندگی دیگران نیستیم و علت تک فرزندی و چند فرزندی آنان را نمیدانیم. بهتر است اعتقادات خود را به دیگران تحمیل نکنیم.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨⑤ چقدر حقوق میگیری؟
اگرچه این روزها کمتر کسی در این شک دارد که پرسش در مورد میزان درآمد افراد کار مودبانهای نیست، اما هنوز برخی افراد این سؤال را از دیگران میپرسند. سؤال در مورد درآمد افراد آنها را معذب میکند و متأسفانه تنها از روی کنجکاوی اتفاق میافتد. حتی اگر خیلی کنجکاو هستیم از پرسیدن این سؤال خودداری کنیم.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨⑥ دانشگاهت کی تموم میشه، برنامهت چیه؟
پرسیدن در مورد وضعیت تحصیلی اطرافیان موضوعی است که بسیاری از جوانان را از روابط فامیلی و یا دوستانه خانوادگی دلزده میکند. همه افراد علاقهای به پایان تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالا را ندارند. بهتر است در این زمینه از دیگران سؤال نکنیم و دیگران را مجبور به توضیح دادن اهداف و ایدههایشان نکنیم.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨⑦ چرا وزنتو کم نمیکنی؟ چرا اینقدر چاق شدی؟
این کار یکی از معمولترین گفتگوهای روزمره افرادی است که در بسیاری از مواقع هم به علت اهمیت دادن به فردی آن را میگویند. اگر به کسی بگوییم که چرا اینقدر چاق شدی از او انتظار چه پاسخی را داریم؟ برخی از افراد به آن چیزی که ما اهمیت میدهیم به عنوان اولویت نگاه نمیکنند. اولویت همه افراد حفظ تناسب اندام نیست، چنانچه افراد سرشناس بسیاری هستند که دچار اضافه وزن هستند. بسیاری از افراد هم نمیتوانند از اضافه وزن خود رها شوند و این سؤالات هیچ کمکی به آنان نمیکند. همیشه از خود بپرسیم چرا باید به دیگران در مورد اندامشان احساس ناخوشایندی را القا کنیم؟ آیا ممکن نیست فردی به علت عوارض مصرف قرص و درمان پزشکی به اضافه وزن دچار شده باشد در حالی که از این اتفاق ناراحت است؟ در این حالت چنین سؤالاتی آثار بسیار بدی روی فرد خواهد گذاشت و ما مسئول آن هستیم. تردید نکنید، دیگر از این سؤالات نپرسید.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
✨⑧ چرا انقدر لاغری؟ باز وزن کم کردی؟
بسیاری از افرادی که لاغری بیش از اندازه را تجربه میکنند، احتمالاً از خواندن این عنوان آه بلندی خواهند کشید. شرایط زندگی افراد به نحوهای نیست که همواره یک بدن با شرایط یکسان را تجربه کنند. افرادی که به سرعت لاغر میشوند ممکن است تحت تأثیر امتحانات آخر فصل خود و دلایل متعدد وزن زیادی را از دست بدهند. عباراتی مانند «باز که تو لاغر شدی» و سؤالاتی از این دست که «مشکل تیروئید نداری که انقدر لاغری؟» را به دیگران نگوییم و موجب نشویم که افراد به خود منتقدانه نگاه کنند و آرامش ذهنی خود را از دست بدهند.✿
┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄
هدایت شده از سازمان مدارس صدرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 هر کجای ایران عزیز که هستید، آثار منتخب #دوازدهمین_جشنواره_مردمی_فیلم_عمار را رایگان و با اینترنت نیمبها ببینید.
📆 علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت عماریار آثار منتخب جشنواره عمار را رایگان با اینترنت نیمبها تماشا کنند.
⏰ تماشای آثار ۲۴ ساعت پس از شروع هر سانس ادامه دارد.
🎥برای تماشا از لینک زیر اقدام کنید🔻
🌐 b2n.ir/fest12
🎁 کد تخفیف خرید اشتراک عماریار و دسترسی به هزاران ساعت فیلم و مستند جذاب و سالم: ammarfest12 😍
✅ برای عضویت در خانواده #عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه فرهنگی انقلاب روی لینک زیر بزنید👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
♤🍃♤🍃♤🍃♤🍃♤🍃♤🍃♤🍃♤🍃
🔘 هیچ کس هیچ وقت مسئول وضعیت شما نیست، جز خودتان⇛
🔘 افراد زیادی ممکن است در ناراحتی شما مقصر باشند،اما هیچ کس هیچ وقت مسئول ناراحتی شما نیست، جز خودتان.⇛
🔘 دلیلش این است که همیشه شما هستید که تصمیم میگیرید هرچیزی را چگونه ببینید، چگونه به هر چیزی واکنش نشان دهید و چگونه بر هر چیزی ارزش بگذارید.
🔘 همیشه شما هستید که معیاری را انتخاب میکنید که تجاربِتان را با آن بسنجید.
👤مارک منسن
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄